Όροι Συμμετοχής στο pigeon ελλαδα

Πήγαινε κάτω

Όροι Συμμετοχής στο pigeon ελλαδα

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Μάης 10, 2011 7:12 pm

Οι ακόλουθοι Όροι συμμετοχής ορίστηκαν για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο pigeon ελλαδα.com Η εγγραφή και η συμμετοχή των μελών στο φόρουμ του pigeon ελλαδα.com προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των Όρων συμμετοχής.
Απαγορεύεται το άνοιγμα συζητήσεων θρησκευτικού, ή πολιτικού περιεχομένου, καθώς και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσβολή των προσωπικών πεποιθήσεων των μελών σύμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος και με την ισχύουσα νομοθεσία. Ομοίως απαγορεύονται οι ρατσιστικές εκφράσεις, καθώς και κάθε έκφραση που προβάλλει την προσωπικότητα των μελών, όπως οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί και οι βωμολοχίες.
Απαγορεύονται ρητά συζήτησεις που αφορούν σχέσεις και ζητήματα συλλόγων - ομοσπονδιών και των μελών τους. Επίσης οι αντιπαραθέσεις που πιθανόν να δημιουργηθούν μέσα στις συζητήσεις του φόρουμ, και οι οποίες έχουν προκύψει απο συζητήσεις σχετικές με συλλόγους-ομοσπονδίες, θα κλειδώνονται ή θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση και τα υπεύθυνα μέλη θα αντιμετωπίζουν τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις.
Απαγορεύονται οι αγοραπωλησίες ζωντανών πλασμάτων αλλά και άψυχων πραγμάτων μέσω του φόρουμ.
Απαγορεύεται η προώθηση οποιασδήποτε συνδιαλλαγής χρηματοοικονομικής φύσεως.
Επίσης απαγορεύεται. η προώθηση και η διακίνηση μέσω του pigeon ελλαδα.com παράνομου λογισμικού, ή μεθόδων εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού, καθώς και των ιστοσελίδων αντιστοίχου περιεχομένου. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Επίσης απαγορεύονται.
Διαφημίσεις οποιούποτε περιεχομένου χωρίς την άδεια του διαχειριστή.
Προσφορές για τη διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και των αγγελιών για προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Αγγελίες με θέμα τα ζευγαρώματα και τις εκτροφές πλασμάτων εκτός των περιστεριών, και κυρίως σκύλων και γατών. Είμαστε υπέρ της υπεύθυνης εκτροφής, αλλά πρωτίστως υποστηρίζουμε την προσπάθεια ατόμων και φιλοζωικών σωματείων για τη διάσωση και την διάθεση αδέσποτων ζώων σε σωστές οικογένειες.
Όλοι οι παραπάνω όροι αφορούν επίσης και τα προφίλ, τα avatar και τις υπογραφές των μελών. Σε περίπτωση παραβίασης των όρων ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το επίμαχο περιεχόμενο χωρίς προειδοποίηση.
Παραβίαση των παραπάνω όρων συνεπάγεται κυρώσεις, όπως περιορισμό των δικαιωμάτων δημοσίευσης, ή ακόμα και προσωρινή ή μόνιμη διαγραφή του μέλους που τους παραβίασε.
Απαγορεύονται ρητά οι πολλαπλές εγγραφές στο φόρουμ. Οι διευθύνσεις IP όλων των χρηστών καταγράφονται. Τυχόν παραβίαση αυτού του κανόνα συνεπάγεται τη διαγραφή του μέλους και την οριστική απαγόρευση της εγγραφής του στο φόρουμ.
Οι συντονιστές έχουν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν τα προσβλητικά ή ανάρμοστα μηνύματα, να κλειδώνουν ή να διαγράφουν εντελώς τα επίμαχα θέματα.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο φόρουμ θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα ή e-mail στους αρμόδιους συντονιστές ή τον διαχειριστή και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
Κάθε μέλος έχει προσωπική ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του. Σε περίπτωση όμως που αναδημοσιεύει άρθρο, ή περιεχόμενο αντιγραμμένο από άλλη πηγή (ιστοσελίδα, ή πηγή έντυπης μορφής) οφείλει να αναφέρει τις πηγές του στο τέλος του κειμένου. Προτείνεται, όπου είναι δυνατόν, να έχει εξασφαλιστεί πρώτα η συγκατάθεση του αρχικού δημιουργού για την αναδημοσίευση.
Οι συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύονται στην κάθε ενότητα που αντιστοιχούν στο περιεχόμενό τους, σύμφωνα με την περιγραφή της κάθε ενότητας. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγονται στον τίτλο οι γενικολογίες, ή οι κοινότυπες προτάσεις και να είναι όσο πιο κατατοπιστικοί γίνεται σε σχέση με το περιεχόμενο της συζήτησης που αντιπροσωπεύουν. Μηνύματα με αόριστους ή αποπροσανατολιστικούς τίτλους θα μετονομάζονται κατά την κρίση των συντονιστών.
Σεβασμό προς τους διαχειριστές και τα άλλα μέλη.
Μην είστε ανυπόμονοι. Ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε και μην απαιτείτε άμεσες απαντήσεις. Σε όλα τα φόρουμ τα άλλα μέλη απαντούν όταν και αν έχουν χρόνο ή δυνατότητα.
Όταν θέλετε να γράψετε ένα καινούριο θέμα δημιουργήστε καινούρια συζήτηση, μην απαντάτε σε κάποια άλλη.
Να είστε κόσμιοι. Κανένας δεν έχει διάθεση να απαντήσει στο θέμα σας όταν είστε προσβλητικοί ή υπερβολικά ανυπόμονοι.
Όλες οι προσωπικές πληροφορίες, καθώς και τα μηνύματα όλων των μελών αποθηκεύονται σε μία βάση δεδομένων. Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν μυστικές και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
Απαγορεύεται η χρήση greeklish. Είναι κουραστικά, και γι’ αυτό η χρήση της ελληνικής αλφαβήτου εξασφαλίζει μεγαλύτερη θέαση για τα μηνύματά σας.
Καλό είναι να αποφεύγονται οι μονολεκτικές απαντήσεις. Είναι κουραστικές για όλους, και πολλές φορές ανούσιες. Το φόρουμ προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτούς τους λόγους.
Μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα. Με βάση την παγκόσμια διαδικτυακή γλώσσα οι κεφαλαίοι χαρακτήρες υποδηλώνουν ένταση στη φωνή η οποία μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
Τα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τις δημοσιεύσεις και τις πράξεις τους στο φόρουμ. Το pigeon ελλαδα.com σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την αντικειμενικότητα και την ορθότητα των δημοσιεύσεων των μελών. Η φιλοξενία των μηνυμάτων των μελών του pigeon ελλαδα.com σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου τους από τον διαχειριστή και τους ιδιοκτήτες του φόρουμ.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης