Ιατρικές Συνταγές για Περιστέρια Αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και δοσολογία για περιστέρι ασθένειες

Πήγαινε κάτω

Ιατρικές Συνταγές για Περιστέρια Αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και δοσολογία για περιστέρι ασθένειες

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Σεπ 10, 2011 7:36 pm

Οι παρακάτω ιατρικές συνταγολόγιο συντάχθηκε πριν από αρκετά χρόνια από μια ομάδα κτηνιάτρων. Τους ευχαριστώ για την καθοδήγησή τους στη διατήρηση φτερωτών φίλων μας όσο το δυνατόν υγιέστερο. Παρακαλώ μην εμποτίζουν αν δεν ξέρετε τι για medicating. Εάν αβέβαιο, παρακαλούμε να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια.

Γενικά ζητήματα
Φάρμακα
Αντιβιοτικά
Κοκκιδιοστατικά
Antiprotozoals
Ανθελονοσιακά
Ανθελμινθικά
Διάφορα
Μετρήσεις


Γενικά ζητήματα

Σκοπός: Ο σκοπός αυτού του συνταγολογίου είναι να παρέχει μια συνοπτική, ακριβή περιγραφή και η σωστή δοσολογία των κοινών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται σε περιστέρια. Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι διάφορες πηγές που πολύ διαφορετικά επίπεδα δοσολογίας. Μερικά από τα οποία ήταν τόσο υψηλές που ήταν τοξικό, άλλοι τόσο χαμηλή που δεν ήταν αποτελεσματικές. Οι δόσεις και άλλες πληροφορίες σε αυτή την έκδοση έχουν συγκεντρωθεί από διάφορες πηγές γνώσεις και είναι οι σωστές δόσεις και πληροφορίες για την καλύτερη από τις γνώσεις μας. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες βασίζεται στην εμπειρία των ατόμων, που δεν ελέγχεται προσεκτικά επιστημονικές μελέτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εισηγμένες τα φάρμακα που δεν είναι ειδικά για ή εγκριθεί για χρήση σε περιστέρια.

Δοσολογικά επίπεδα? Θα βρείτε πολλά από τα φάρμακα που αναφέρονται πρέπει να δοθεί σε mg / πουλιών. mg / κιλό, ή mg / γαλόνι, αντί για κουταλάκι του γλυκού ή κουταλιά της σούπας ανά γαλόνι. Ο λόγος είναι ότι πολλά από τα φάρμακα έρχονται σε διάφορες συγκεντρώσεις. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ένα κουταλάκι του γλυκού από ένα παρασκεύασμα δεν ισούται με ένα κουταλάκι του άλλου προετοιμασία του ίδιου φαρμάκου. Αυτό οδηγεί συχνά σε τοξικά ή αναποτελεσματικά τα επίπεδα που χρησιμοποιείται. Αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα για τα περισσότερα από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που συνήθως αναφέρονται στο χιλιοστόγραμμο ισοδύναμα. Ωστόσο, ορισμένοι OTC (over the counter) σκευάσματα αυτά δεν σας δίνουν τον αριθμό των χιλιοστόγραμμα ανά κουταλάκι του γλυκού. Όταν αυτό σας συμβεί, πρέπει να καταλάβω από μόνος σας. Το ακόλουθο είναι ένα παράδειγμα:

Αγοράζετε ένα φάρμακο OTC που έρχεται σε μορφή σκόνης σε μια πλαστική σακούλα. σας λέει ότι υπάρχουν 10 γραμμάρια του φαρμάκου στην εν λόγω τσάντα. Αδειάστε το σάκο και το μέτρο πόσα κουταλάκια του γλυκού σκόνη που έχετε. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε 20 κουταλάκια του γλυκού. Έτσι, έχετε 10 grams/20 κουταλάκι του γλυκού ή 0,5 γραμμάριο / κουτ. 0,5 γραμμάριο = 500 mg (βλ. διάγραμμα), έτσι ώστε τα ναρκωτικά σας έχει 500 mg / κουταλάκι του γλυκού. Σχήμα πόσα κουταλάκια του γλυκού ανά γαλόνι που χρειάζεστε από αυτό. (Δηλ. Αν χρειάζεστε 1000 mg / γαλόνι, θα πρέπει να έχετε 2 κουταλάκια του γλυκού ανά γαλόνι. Αγοράζετε ένα φάρμακο OTC που έρχεται σε ένα υγρό. Μπορείτε λένε ότι πρόκειται για ένα 20% λύση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν 20 γραμμάρια του φαρμάκου σε κάθε 100 ml διαλύματος. Υπάρχουν 20 κουταλάκια του γλυκού σε 100 ml (βλέπε διάγραμμα), έτσι υπάρχει ένα γραμμάριο ναρκωτικών σε κάθε κουταλάκι του γλυκού υγρό στη φιάλη. Ένα γραμμάριο είναι ίση με 1000 mg έτσι ώστε να έχουν 1000 mg του φαρμάκου ανά κουταλάκι του γλυκού. Υπολογίστε τι χρειάζεστε από αυτό.

Δοσολογικό εύρος: Πολλά από τα φάρμακα που σας δίνουν ένα εύρος δόσεων. Αυτό γίνεται για δύο λόγους:
1. Η χαμηλότερη δόση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήπιες λοιμώξεις, αλλά η υψηλότερη δόση μπορεί να χρειάζεται σε πιο σοβαρές λοιμώξεις.
2. Δεδομένου ότι τα περισσότερα φάρμακα που χορηγούνται σε νερό, η ποσότητα του φαρμάκου ένα περιστέρι παίρνει ποικίλλει ανάλογα με το πόσο πίνει. Υποθέσαμε ότι στην ζέστη 30 πουλιά πιείτε ένα γαλόνι / ημέρα και με κρύο καιρό 60 πτηνά πιείτε ένα γαλόνι ανά ημέρα. Η χαμηλή δόση είναι υπολόγισα στο επίπεδο 30 κατανάλωση πουλί / ημέρα και η υψηλή δόση για το επίπεδο κατανάλωσης 60 πουλιών / ημέρα. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική αρχή που πρέπει να θυμάστε με την πιο τοξικά φάρμακα, όπως η dimetridazole (emtryl).

Μεσοδιαστήματα μεταξύ των δόσεων: Είναι σημαντικό να δοθεί το φάρμακο για τη σωστή χρονική διάρκεια. Σε αντίθετη περίπτωση, συχνά οδηγεί σε κακή αντίδραση, η υποτροπή της νόσου μετά το φάρμακο διακόπτεται και η παραγωγή των ανθεκτικών στελεχών των οργανισμών.

Διάγνωση: Ίδρυση μια σωστή διάγνωση, πριν την έναρξη της θεραπείας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θεραπεία κυνηγετικό όπλο παράγει συχνά φτωχά αποτελέσματα, την ανάκτηση των καθυστερήσεων για το πότε η σωστή φάρμακο είναι τελικά βρεθεί, και συχνά παράγει ανθεκτικά στα φάρμακα βακτήρια και τα παράσιτα. Δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσει έντονα, στην περίπτωση των αντιβιοτικών, ότι μια κουλτούρα και ευαισθησία να γίνει για να βεβαιωθείτε ότι η χρήση αντιβιοτικών είναι αναγκαία και αποτελεσματική. Ακριβώς επειδή ένα φάρμακο σημειώνεται για να είναι αποτελεσματικό ενάντια σε πολλές περιπτώσεις της Ε. coli δεν σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικό ενάντια σε όλες τις περιπτώσεις. Όλο και πιο ανθεκτικά στα φάρμακα βακτήρια που συμβαίνουν κάθε μέρα και μπορεί καλύτερα να αντιμετωπιστούν όταν η σωστή διάγνωση είναι χρησιμοποιούνται κατά προτεραιότητα.

Φάρμακα και παρόμοια είδη


Μερικά από τα φάρμακα και τα παρόμοια είδη για κατάλληλες εγκαταστάσεις υγιεινής, ειδικά κατά τη διάρκεια έξαρσης της νόσου παρατίθενται εδώ Το πιο σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι: ΔΕΝ εμποτίζουν αν δεν ξέρετε τι είστε θεραπευόμενοι ΓΙΑ!

Κοκκιδίωσης

Albon Σκόνη & Υγρό Amprol (corid)
Sulmet, πίντες & Γαλόνια Vetisulid
Sulquin 60-50

Παράτυφος

Albon (Agribon) Aureomycin Διαλυτό
Aureomycin Πυκνό
Δισκία Aureomycin, 25 MGM
Terramycin Διαλυτό Sulfamethazine
Vetisulid Sulquin 70-50
Loft Acid Dressing
SAL-Bac Εμβόλιο παρατυφοειδής, 50 ή 100 δόσης Liquimycin LA
200 Mate Feed 68
Germex Nolvasan
Sani-Coop

E-Coli

Albon Vetisulid
Apralan Mate Feed 68
Germex Nolvasan
Sani-Coop

Πάθηση του αναπνευστικού

Albon
Aureomycin Διαλυτό, συμπυκνωμένο ή ταμπλέτες
Terramycin Vetaquimycin
Tylan Διαλυτό ή Ενέσιμα Sulmet
Gallimycin Διαλυτό LS 50
Ivomec (Air ακάρεα Sack) Όλα τα προϊόντα βιταμίνη
Liquimycin LA 200 Combiotic Tylan 200
Germex Nolvasan
Sani-Coop

Σαράκι

Spartix Δισκία Emtryl
Flagl Ridzol
Nolvasan Germex
Sani-Coop θειικό χαλκό
Ren-O-Sal

Wormers

Panacur Telemintic
Droncit Ivomec
Ivomec Διαβρέξτε Δισκία Tramisol
Tramisol Σκόνη πιπεραζίνης Wormer
Loft ξύστρες

PMVI

Εμβόλιο


Αντιβιοτικά / αντιμικροβιακά
Όνομα: Τριυδρική αμοξικιλλίνη (Amoxil, Amoxi-σταγόνες, πολλοί άλλοι.)

Περιγραφή: Η αμοξικιλλίνη είναι ένα ημισυνθετικό ανάλογο της πενικιλίνης, με ένα ευρύ φάσμα βακτηριακή δραστηριότητα εναντίον πολλών gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση: Αμοξικιλλίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε βακτηριακή λοίμωξη που δείχνει ευαισθησία στο φάρμακο.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας δει με οποιαδήποτε συχνότητα.
Δοσολογία: 25 - 50 mg / Bird διαιρεμένης ημερήσιας ή 1500 έως 3000 mg / γαλόνι του νερού για 10 - 14 ημέρες.
Σχόλια: Αμοξικιλλίνη είναι πολύ αποτελεσματική, καλά απορροφάται, ασφαλής και καλά ανεκτή σε περιστέρι.

Όνομα: Κεφαλεξίνη (Keflex. πολλοί άλλοι)

Περιγραφή: Κεφαλεξίνη είναι μέλος της κεφαλοσπορίνη ομάδα των αντιβιοτικών και είναι αποτελεσματικό κατά ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο Κεφαλεξίνης.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας δει με οποιαδήποτε συχνότητα.
Δοσολογία: 25 - 50 mg / πουλί ή 750 έως 3.000 mg / γαλόνι του νερού για 10 - 14 ημέρες.
Σχόλια: καλά ανεκτό από τα περιστέρια και εύκολα αποδεκτό στο νερό. Αναφέρθηκαν ως πολύ συναισθηματική κατά στρεπτοκοκκικές λοιμώξεις.

Όνομα: Chloramphenico l (Chloromycetin, πολλοί άλλοι)

Περιγραφή: Η χλωραμφαινικόλη είναι ένα βακτηριοστατικό αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται κατά της ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο χλωραμφαινικόλη.
Παρενέργεια: Κανένας δει με οποιαδήποτε συχνότητα.
Δοσολογία: 30 - 50 mg / πουλί, 2 - 3 φορές / ημέρα ενδομυϊκά. Οφθαλμική αλοιφή ή σταγόνες είναι χρήσιμα για την επιπεφυκίτιδα που χρησιμοποιούνται δύο φορές ημερησίως.
Σχόλια: Αυτό το φάρμακο είναι κατανεμημένες τόσο γρήγορα από τη χλωρίδα των καλλιεργειών, επαρκή επίπεδα στο αίμα είναι δύσκολο να επιτευχθούν από το στόμα.

Όνομα: δοξυκυκλίνη (Vibramycin)

Περιγραφή: δοξυκυκλίνης είναι ένα βακτηριοστατικό αντιβιοτικό με ένα ευρύ φάσμα δράσης έναντι gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση. Δοξυκυκλίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βακτηριακές λοιμώξεις ευαίσθητα στο φάρμακο.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Δεν αναφέρθηκαν ως συχνές.
Δοσολογία: 10 - 50 mg / πουλί μία φορά την ημέρα.
Σχόλια: Οι προετοιμασίες απαιτούν ατομική δόση των πτηνών. Πολύ αποτελεσματικό κατά τα χλαμύδια. Αφαιρέστε το ασβέστιο που περιέχει χαλίκι κατά τη χρήση (στρείδι κέλυφος, την υγεία χαλίκι), το ασβέστιο θα δεσμεύουν το φάρμακο και η απορρόφηση μειώνεται.

Όνομα: Η ενροφλοξασίνη (Baytril)

Περιγραφή: ενροφλοξασίνη είναι μια συνθετική χημειοθεραπευτικού παράγοντα από την κινολόνη κατηγορία φαρμάκων. Έχει antibactericidal δραστηριότητα κατά ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων. Απορροφάται γρήγορα και διαπερνά όλους τους ιστούς του σώματος καλά.
Χρήση: Η ενροφλοξασίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε βακτηριακή λοίμωξη που δείχνει ευαισθησία στο φάρμακο.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Η ενροφλοξασίνη προκαλεί αυξημένη θνησιμότητα των αυγών, όταν η κότα αντιμετωπίζεται κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του αυγού. Θα προκαλέσει ανωμαλίες στην ανάπτυξη των χόνδρων squabs, ιδιαίτερα κατά την 1η εβδομάδα έως 10 ημέρες της ηλικίας. Αυτό. Ωστόσο, δεν είναι πάντα ορατά.
Δοσολογία: 5 - 10 mg / πουλί διαιρείται ημερησίως για 7 - 14 ημέρες. 150 - 600 mg / γαλόνι για 7 - 14 ημέρες.
Σχόλια: Ίσως το καλύτερο φάρμακο που έχουμε για το γραμμάριο - λοιμώξεις των περιστεριών. Είναι το μόνο φάρμακο φαίνεται να αποφευχθεί η επανάληψη ρίχνοντας στις περισσότερες περιπτώσεις μόλυνσης από σαλμονέλα σε 6 mg / κιλό για 10 ημέρες. Υποθέτουμε ότι αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση αερομεταφορέας έχει εξαλειφθεί σε αυτά τα πουλιά. Το υγρό νερό διαλυτή μορφή δεν έχει ακόμη εγκριθεί για χρήση στις ΗΠΑ, λόγω της βάσης που χρησιμοποιούνται για την δισκία, δεν είναι διαλυτή στο νερό, με οποιοδήποτε μέσο.

Όνομα: Η ερυθρομυκίνη (Gallimycin)

Περιγραφή: Η ερυθρομυκίνη είναι η μακρολίδη οικογένεια των αντιβιοτικών. Είναι βακτηριοστατική και είναι αποτελεσματικό κατά των gram + βακτήρια και τα μυκοπλάσματα.
Χρήση: οποιαδήποτε βακτηριακή λοίμωξη φαίνεται να ευαίσθητο στην ερυθρομυκίνη.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 50 mg / πουλί χωρίζεται δύο φορές την ημέρα για 7 - 10 ημέρες. 1500 - 3000 mg / γαλόνι για 7 10 ημέρες.
Σχόλια: Ερυθρομυκίνη διασπάται γρήγορα από τη χλωρίδα των καλλιεργειών και ως εκ τούτου τα επίπεδα που βρέθηκαν στο νερό για τη θεραπεία κοπαδιού δεν είναι πιθανώς εξίσου αποτελεσματικό με bolus δόσεις σε μεμονωμένα πουλιά.

Όνομα: λινκομυκίνη (Lincocin)

Περιγραφή: λινκομυκίνη είναι στο μακρολιδίων οικογένεια των αντιβιοτικών και είναι βακτηριοστατικό κατά gram βακτήρια και τα μυκοπλάσματα +.
Ανεπιθύμητη αντίδραση. Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 50 mg / πουλί χωρίζεται δύο φορές την ημέρα για 7 - 10 ημέρες. 1500 - 3000 mg / γαλόνι για 7 10 ημέρες.
Σχόλια: λινκομυκίνη διασπάται γρήγορα από τη χλωρίδα των καλλιεργειών και ως εκ τούτου τα επίπεδα που βρέθηκαν στο νερό για τη θεραπεία κοπαδιού δεν είναι πιθανώς εξίσου αποτελεσματικό με bolus δόσεις σε μεμονωμένα πουλιά.

Όνομα: Lincomucln / SPectlnomvcln (LS 50)

Περιγραφή: λινκομυκίνη / Σπεκτινομυκίνη είναι ένας συνδυασμός μακρολιδικό / αμινογλυκοσιδικά αντιβιοτικά που είναι βακτηριοστατικό κατά ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτήρια και τα μυκοπλάσματα.
Χρήση: Χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των βακτηριακών λοιμώξεων φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο λινκομυκίνη / σπεκτινομυκίνη.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 50 mg / πουλιών (των λινκομυκίνη) ημερησίως για 7 - 10 ημέρες. 1500 - 3000 mg / γαλόνι (των λινκομυκίνη) για 7 10 ημέρες.
Σχόλια: Κακή ωραία γεύση για τα περιστέρια. Η λινκομυκίνη διασπάται γρήγορα από τη χλωρίδα των καλλιεργειών, και, συνεπώς, τα επίπεδα στο νερό κατά τη διάρκεια της θεραπείας σμήνος δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο bolus δόσεις. Σπεκτινομυκίνη δεν απορροφάται από το γαστρεντερικό σωλήνα. Αυτό το φάρμακο είναι ευρέως κόρον και αμφιβόλου αξίας στο περιστέρι ιατρική.

Όνομα: νιτροφουραζόνη (Furacin, πολλοί άλλοι)

Περιγραφή: νιτροφουραζόνη είναι μια αντιμικροβιακή αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων. Είναι επίσης κοκκιδιαστατικά.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο νιτροφουραζόνη και κοκκιδίωσης.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: νιτροφουραζόνη είναι μια εντερική ερεθιστικό και προκαλεί μείωση του σθένος όταν χορηγείται σε περιστέρια.
Δοσολογία: 1 κουταλάκι του γλυκού / γαλόνι του νερού διαλυτή σκόνη για 5 - 7 ημέρες.
Σχόλια: Αυτό το φάρμακο είναι σε μεγάλο βαθμό στην υπερκατανάλωση περιστέρια και είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική από ό, τι άλλα προϊόντα. Μάλλον έχει ελάχιστη εφαρμογή στο περιστέρι ιατρική.

Όνομα: Sulfachlorpyridazine νάτριο (Vetisulid)

Περιγραφή: sulfachlorpyridazine νάτριο είναι ένα αντιβακτηριακό παράγοντα που είναι bateriostatic κατά ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων. Είναι επίσης κοκκιδιαστατικά.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο νάτριο και sulfachlorpyridazine κοκκιδίωσης.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Χρήση: 1200 mg / γαλόνι για 7 - 10 ημέρες. 2 / 3 κουταλάκι - 3 / 4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη Vetisulid / γαλόνι για 7 - 10 ημέρες.
Σχόλια: Vetisulid είναι πολύ αποτελεσματική σε πολλές περιπτώσεις της E. coli. Είναι επίσης μια κοκκιδιοστατικού, όμως, είναι άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε κοκκιδίωσης.

Όνομα: Spectinomysin (Spectoguard)

Περιγραφή: Σπεκτινομυκίνη είναι ένα βακτηριοκτόνο αντιβιοτικό που είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μια ευρεία γκάμα από gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση: Κάθε βακτηριακή λοίμωξη φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο σπεκτινομυκίνη.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 1000 mg / γαλόνι για 7 - 10 ημέρες. 25 mg / πουλιών, δύο φορές την IM ημέρα.
Σχόλια: Ως σπεκτινομυκίνη αμινογλυκοσίδη δεν απορροφάται από τον εντερικό σωλήνα. Έχει χρησιμοποιηθεί η κάποια επιτυχία με εντερικών λοιμώξεων, αλλά δεν είναι αποτελεσματικό κατά των συστηματικών λοιμώξεων.

Όνομα: σουλφαδιαζίνη / τριμεθοπρίμη (Ditrim)

Περιγραφή: Ditrim είναι ένα συνθετικό αντιβακτηριακό προϊόν συνδυασμός που είναι βακτηριοστατικό κατά ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο σουλφαδιαζίνη / τριμεθοπρίμη.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 30mg/bird μία φορά την ημέρα για 7 - 14 ημέρες.
Παρατηρήσεις: Διατίθεται μόνο σε χάπια και ενέσιμα έντυπο για κάθε δόση των πτηνών.

Όνομα: σουλφαμεθοξαζόλη / Τριμεθυλοβενζόλιο oprim (Bactrimel, και πολλοί άλλοι)

Περιγραφή: σουλφαμεθοξαζόλη / τριμεθοπρίμη είναι ένα συνθετικό αντιβακτηριακό προϊόν συνδυασμός που είναι bateriostatic κατά ένα ευρύ φάσμα gram + και gram - βακτηριδίων.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο φάρμακο.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 30 mg / πουλί δύο φορές την ημέρα για 7 ημέρες. 1800-3600 mg / γαλόνι για 7 ημέρες.
Σχόλια: Ένα καλό φάρμακο σε πολλές περιπτώσεις αρνητικών κατά Gram βακτηριακών λοιμώξεων. Μερικές προετοιμασίες διαλύεται ελάχιστα στο νερό.

Όνομα: Τετρακυκλίνες Χλωροτετρακυκλίνη (Auereomycin) Οξυτετρακυκλίνη (Terramycin)

Περιγραφή: Οι τετρακυκλίνες είναι bateriostatics ότι είναι αποτελεσματικά ενάντια σε διάφορες gram + και gram - βακτηριδίων. Διασταυρούμενη αντοχή είναι κοινή.
Χρήση: Οι τετρακυκλίνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα σε αυτούς.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 20 - 25 mg / πουλί τρεις φορές την ημέρα. 600 - 1500 mg / gal [εδώ και 7 14 ημέρες. 4 κουταλάκια / γαλόνι για τις τακτικές προετοιμασίες δύναμη και 2 κουταλάκια του γλυκού ανά γαλόνι για τα συμπυκνώματα.
Σχόλια: συνδέεται με το ασβέστιο έτσι σκεφτείτε το τράβηγμα χαλίκι που περιέχουν ασβέστιο (Oyster κέλυφος και το τρίξιμο της υγείας κατά τη χρήση πολύ αποτελεσματική στην λοιμώξεις του αναπνευστικού (ornithose συγκρότημα) ειδικά όταν συνδυάζεται με Tylan χλαμύδια είναι συνήθως πολύ ευαίσθητα στην τετρακυκλίνη ναρκωτικά...

Όνομα: τυλοσίνη (Tylan, Tylocine)

Περιγραφή: τυλοσίνη είναι ένα μακρολιδικό αντιβιοτικό που είναι βακτηριοστατικό κατά πολλά βακτήρια μυκοπλασμάτων + και gram.
Χρήση: Βακτηριακές λοιμώξεις φαίνεται να είναι ευαίσθητα στο τυλοσίνη.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 50 mg / πουλί διαιρούμενο καθημερινά. 1500 - 3000 mg / γαλόνι για 7 - 14 ημέρες.
Σχόλια: Πολύ αποτελεσματικό κατά μυκόπλασμα και κατά ornithose συγκρότημα όταν συνδυάζεται με τετρακυκλίνες.


Κοκκιδιοστατικά
Όνομα: αμπρολίου (Corid, Amprol)

Περιγραφή: Αμπρόλιο είναι μια χημική ουσία που είναι πολύ παρόμοιο με θειαμίνης στη δομή. Πρόκειται για ένα κοκκιδιοστατική αντικαθιστώντας για θειαμίνη κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής κοκκίδια.
Χρήση: Ως κοκκιδιοστατικό.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας που είναι κοινά.
Δοσολογία: 1 κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι (20% σκόνη) για 3 - 5 ημέρες. 6 - 12 ml / γαλόνι (9 λύση%) για 3 - 5 ημέρες.
Σχόλια: Αμπρόλιο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, μπορεί να αναμιχθεί με άλλα φάρμακα, και δεν φαίνεται να επηρεάζουν την απόδοση. Θεωρείται από πολλούς ως το φάρμακο εκλογής για κοκκιδίωσης. Οι βιταμίνες δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά συνιστάται από πολλούς μετά τη θεραπεία.

Όνομα: Sulfamethazine (Sulmet)

Περιγραφή: Sulfamethazine είναι ένα φάρμακο sulfa ότι είναι κοκκιδιαστατικά.
Χρήση: Ως κοκκιδιοστατικό.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: μπορεί να μειώσει ένα σφρίγος πουλιά όταν χρησιμοποιείται για την πλήρη διάρκεια της θεραπείας.
Δοσολογία: 1 κουταλιά της σούπας ανά γαλόνι για 3 - 5 ημέρες.
Σχόλια: Μια δημοφιλής κοκκιδιοστατικού, αλλά δεν είναι καλύτερη από ό, τι αμπρολίου, στις περισσότερες περιπτώσεις. Πουλιά τυπικά γίνει απαθής κατά τη διάρκεια της θεραπείας (πλήρης 5 ημέρες θεραπείας) και ως εκ τούτου δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Antiprotozoals
Όνομα: Carnidazol (Spartrix)

Περιγραφή: Carnidazole βρίσκεται στο 5-νιτρο-ιμιδαζόλιο οικογένεια των ενώσεων και έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές αντιπρωτοζωϊκός δραστηριότητα.
Χρήση: Trichomoniasis.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας αναφερθεί με την κατάλληλη δοσολογία.
Δοσολογία: ένα δισκίο των 10 mg ανά περιστέρι με άδειο καλλιέργεια.
Σχόλια: Βολική δοσολογία μια μέρα, αλλά η υποτροπή είναι ταχύτερη από ό, τι με την επεξεργασία νερού. Μόνο τα ναρκωτικά επισημασμένο για χρήση σε περιστέρια στις ΗΠΑ

Όνομα: Dime tridazole (Emtryl)

Περιγραφή: Dimetridazols βρίσκεται στο 5-νιτρο-ιμιδαζόλιο οικογένεια των ενώσεων και έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές αντιπρωτοζωϊκός δραστηριότητα.
Χρήση: Trichomoniasis.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Συμπτώματα του κεντρικού νευρικού με υπερδοσολογία. Θάνατοι μπορεί να συμβεί.
Δοσολογία: 1 / 2 έως 3 / 4 κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι για 3 - 5 ημέρες (αμερικανικό προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο). 1 / 4 έως 3 / 8 κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι για 3 - 5 ημέρες. (Καναδά ή του Μεξικό προϊόν.)
Σχόλια. Πολύ καλό για τη θεραπεία κοπάδι. Η υπερδοσολογία με το ξένο προϊόν που είναι κοινή με άτομα που χρησιμοποιούν το λάθος δοσολογία.

Όνομα: μετρονιδαζόλη (Flagyl)

Περιγραφή: Μετρονιδαζόλη είναι το 5-νιτρο-ιμιδαζόλιο οικογένεια των ενώσεων και έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές αντιπρωτοζωϊκός δραστηριότητα.
Χρήση: Trichomoniasis.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Πάνω από τη δοσολογία μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα του κεντρικού νευρικού συστήματος και θάνατο.
Δοσολογία: 50 - 100 mg / πτηνό ημερησίως για 4 - 6 ημέρες.
Σχόλια: Δεν χρησιμοποιούνται συνήθως οφείλεται σε κακή διαλυτότητα στο νερό για τη θεραπεία κοπάδι.

Όνομα: ρονιδαζόλη (Ridzol)

Περιγραφή: ρονιδαζόλη είναι στην οικογένεια 5-νιτρο-ιμιδαζολίου ενώσεων και έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές ntiprotozoal δραστηριότητα.
Χρήση: Trichomoniasis.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας στη σωστή δοσολογία.
Δοσολογία: 1 / 2 - 3 / 4 κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι για 3 - 5 ημέρες. 400 mg / γαλόνι για 3 - 5 ημέρες.
Σχόλια: Οι αναφερόμενες κατά πολύ ανώτερη από οποιοδήποτε ναρκωτικό στα κράτη. Λιγότερο τοξικά και πιο αποτελεσματική. Εγκριθεί για χρήση μόνο στην Ευρώπη.


Ανθελονοσιακά
Όνομα: πριμακίνη (Aralen)

Περιγραφή: Primiquine είναι ένα 8-aminoquinoline ένωση της ανθελονοσιακά δραστηριότητα.
Χρήση: Haemaproteus.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Κανένας θα τη δοσολογία που ακολουθεί.
Δοσολογία: 1 - 2 δισκία ανά γαλόνι για 10 - 21 ημέρες πριν από την εποχή αγώνα. Στη συνέχεια, 1 - 2 ημέρες την εβδομάδα
Σχόλια: Primiquine είναι διαθέσιμο ως Aralen που περιέχει επίσης χλωροκίνη. Όταν χρησιμοποιείται στην παραπάνω δοσολογία, το φάρμακο δεν θεραπεύει, αλλά μόνο καταστέλλουν haemoproteus στον περιστερώνα, έτσι ανακούφιση των συμπτωμάτων

Όνομα: Quinacrine HCL (Atabrine)

Περιγραφή: Quinacrine είναι ένα φωτεινό κίτρινο ένωση με ανθελονοσιακά δραστηριότητα.
Χρήση: Haemoproteus.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες. Κανένας με την κατάλληλη δοσολογία. Δοσολογία: 1 1 / 2 - 3 ταμπλέτες ανά γαλόνι για το - 31 ημέρες πριν από την εποχή αγώνα. Στη συνέχεια, 1 - 2 ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν αγώνα.
Σχόλια: Quinacrine δεν θα θεραπεύσει haemoproreus, καταστολή μόνο οι αριθμοί της στο περιστέρι, έτσι ανακούφιση των συμπτωμάτων. Είναι πικρό και δεν είναι καλά αποδεκτή από τα πουλιά.


Ανθελμινθικά
Όνομα: φενβενδαζόλης (Panacur)

Περιγραφή: φενβενδαζόλης είναι μέλος της benzamidizole κατηγορία ανθελμινθικά και είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μια μεγάλη ποικιλία των εντερικών νηματωδών.
Χρήση: ασκαρίδων, Capillaria, strongyles, και Tetrameres (στομάχι σκουλήκια). Δεν είναι αποτελεσματική ενάντια Κεστώδη (ταινία).
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες φτερό στην υψηλότερη δόση, ιδιαίτερα στον τρόπο με τον καιρό, όταν πίνουν πολύ. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας ή με τα πουλιά σίτιση νέους.
Δοσολογία: 5 mg / πουλιών ημερησίως για τρεις ημέρες.
Σχόλια: Πολύ αποτελεσματικό, αλλά δεν χρησιμοποιείται συχνά.

Όνομα: Ivermectin (Ivomec, Eqvalen)

Περιγραφή: Ivermectin προέρχεται από το αβερμεκτίνες, μια οικογένεια υψηλής δραστικότητας, ευρέως φάσματος, αντιπαρασιτικούς παράγοντες.
Χρήση: ασκαρίδων, Capillaria, Tetrameres, strongyles, και άλλα εσωτερικά νηματώδεις. Επίσης χρησιμοποιείται για ψείρες.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Καμία.
Δοσολογία: 500 - 1000 μg (μικρογραμμάρια), το οποίο λειτουργεί έξω για να είναι 0,05 έως 0,1 χιλιοστά ή cc του / πτηνό για τα εσωτερικά παράσιτα.. 1 1 / 2 - 6 ml ανά γαλόνι του νερού για εσωτερικά παράσιτα. 1 1 / 2 - 3 cc ανά γαλόνι του νερού μπάνιο για ψείρες. Για εσωτερικά παράσιτα την υψηλότερη δόση που απαιτείται σε πολλές περιπτώσεις ασκαρίδων και tetrameres.
Σχόλια: Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και ασφαλές φάρμακο. Ivomec, την προετοιμασία των βοοειδών δεν μπορεί να αναμειχθεί καλά με το νερό, με αποτέλεσμα τα πουλιά πρέπει να είναι ατομικώς δόση. Eqvalen, το προϊόν άλογο είναι διαλυτή στο νερό και μπορεί να αναμιχθεί με νερό. Wormer της επιλογής για όλες τις σκουληκιού, εκτός από την ταινία.

. Όνομα: Λεβαμιζόλη (Tramisol, Rippercol)

Περιγραφή: Λεβαμιζόλη είναι ένα ανθελμινθικό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ευαίσθητα νηματώδεις.
Χρήση: ασκαρίδων, Capillaria (κακή)
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Μερικά πουλιά θα κάνει εμετό το φάρμακο.
Δοσολογία: 1500 mg / γαλόνι για τρεις ημέρες.
Σχόλια: Αποτελεσματικότητα είναι εξαιρετικά μεταβλητή, ειδικά με Capillaria. Αυτή η κοινή Wormer είναι πιθανώς πολύ κόρον και πρέπει να αντικατασταθούν με πιο αποτελεσματικά φάρμακα, όπως η ιβερμεκτίνη και mebendazole.

Όνομα: Mebenazole (Telmintic)

Περιγραφή: Mebendazole είναι μέλος της benzamidizole κατηγορία ανθελμινθικά και είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μια μεγάλη ποικιλία των εντερικών νηματωδών.
Χρήση: ασκαρίδων, Capillaria, strongyles, και Tetrameres (στομάχι σκουλήκια). Δεν είναι αποτελεσματική ενάντια Κεστώδη (ταινία).
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες φτερό σε υψηλότερες δόσεις και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας ή με τα πουλιά σίτιση νέους.
Δοσολογία: 2 1 / 2 mg / πτηνό για 3 - 5 ημέρες. 1 / 4 - 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι του Telmintic Wormer σκύλου για 3 - 5 ημέρες.
Σχόλια: Πολύ αποτελεσματικό για πολλά παράσιτα. Με την έλευση των υδατοδιαλυτών ιβερμεκτίνη (Eqvalen), το φάρμακο αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί όλο και λιγότερο.

Όνομα: πιπεραζίνης (πολλά σκευάσματα)

Περιγραφή: πιπεραζίνης είναι ένα ανθελμινθικό που χρησιμοποιείται για ασκαρίδων.
Χρήση: ασκαρίδων. Ανεπιθύμητες ενέργειες: Καμία.
Δοσολογία: 300 mg / γαλόνι για 2 ημέρες. 16 mg / πτηνό για 2 ημέρες.
Σχόλια: Πολύ συχνές στενό athelmintic φάσματος. Δεν χρησιμοποιείται συχνά. Ναρκωτικά καταπραϋ'νει μόνο το σκουλήκι και το πουλί πρέπει να περάσει το σκουλήκι προτού το φάρμακο έχει φύγει ή θα παραμείνει στον περιστερώνα.

Όνομα: Praziquantal (Droncit)

Περιγραφή: Praziquantal είναι ένα φάρμακο αποδειχθεί ότι έχει εξαιρετική αντιπαρασιτική δράση έναντι Κεστώδη.
Χρήση: Κεστώδη (ταινία). Ανεπιθύμητες ενέργειες: Καμία.
Δοσολογία: 5 - 12 1 / 2 mg / πουλί από το στόμα ή υποδορίως μία φορά.
Σχόλια: Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν 1 / 4 του μεγέθους μιας γάτας δισκίο Droncit ανά πτηνό. Φάρμακο εκλογής για την ταινία. Πολύ ασφαλές και αποτελεσματικό.


Διάφορα
Όνομα: Nystatin (πολλά σκευάσματα)

Περιγραφή: Nystatin είναι ένα poiyene αντιμυκητιασικά αντιβιοτικά.
Χρήση: Περικοπή candida (μαγιά) υπερανάπτυξη.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Δεν έχουν αναφερθεί.
Χρήση: 100.000 μονάδες ανά πτηνό (50.000 νεαρός) καθημερινά μέχρι 48 ώρες μετά τα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί.
Σχόλια: Πολύ καλό προϊόν για Candida υπερανάπτυξη.

Όνομα: σκόνη Permethrin (Insectrin GP)

Περιγραφή: Η permethrin είναι ένα συνθετικό πυρεθροειδών με καλή αποτελεσματικότητα κατά των εξωτερικών παρασίτων.
Χρήση: Οι ψείρες, ακάρεα, μύγες και τα περιστέρια.
Ανεπιθύμητες ενέργειες: Καμία.
Δοσολογία: Ξεπλύνετε καλά σε σκόνη τα φτερά.
Σχόλια: Δίνει μέχρι και μια εβδομάδα δύο εναπομένουσες και πολύ αποτελεσματικό. Μακράν το καλύτερο προϊόν για περιστέρι πετάει. Καλή για χρήση πριν από basketing για αγώνες σε περιοχές όπου τα περιστέρια μύγες είναι παρόντες. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίρνετε τα πουλιά δημοσιεύτηκε και ελέγχονται για την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ΠΡΙΝ σας κεράσω.


Χρήσιμες Μετρήσεις και ισοδύναμα:
Ο παρακάτω πίνακας μπορεί να είναι χρήσιμη για τη μετατροπή των διαφόρων μετρήσεων.

1 γραμμάριο = 1000 χιλιοστόγραμμα
1 κυβικό εκατοστό (cc) = 1 χιλιοστό του λίτρου
5 cc ή ml = 1 κουταλάκι του γλυκού
15 cc ή ml = 1 κουταλιά της σούπας
30 cc ή mi = 1 ουγκιά
1000 cc ή ml = 1 λίτρο
3 κουταλάκια του γλυκού = 1 κουταλιά της σούπας
2 κουταλιές = 1 ουγκιά
8 ουγκιές = 1 φλιτζάνι
2 φλιτζάνια = 1 pint
2 πίντες = 1 λίτρο
4 quarts = 1 γαλόνι

avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης