η διατροφή το μυστικό της επιτυχίας στα ταχυδρομικά περιστέρια

Πήγαινε κάτω

η διατροφή το μυστικό της επιτυχίας στα ταχυδρομικά περιστέρια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Σεπ 16, 2011 7:27 pm

Η ποιότητα των τροφίμων

Πρώτον και κύριον, το φαγητό πρέπει να είναι της καλύτερης ποιότητας.
Η καλή ποιότητα του σιταριού είναι μια καθαρή σιτηρών με χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία. Κόκκοι με υψηλή υγρασία ή / και είναι βρώμικα, σκονισμένα και ακάθαρτα είναι πιο επιρρεπή σε μύκητες και βακτήρια τα μικρόβια και τα δηλητήρια από το στεγνό καθάρισμα σιταριού. Η αλήθεια είναι ότι τα μικρόβια και να σε κόκκους θα επηρεάσει την απόδοση των πουλιών σας κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, αλλαγής φτερώματος, δείχνοντας και αγωνιστικά. Το τρόφιμο που χρησιμοποιείται για τα ταχυδρομικά περιστέρια πρέπει να είναι φρέσκο, καθαρό και υψηλότερης ποιότητας.

Το απλό γεγονός είναι ότι η φθηνή τροφή δεν είναι η καλύτερη τροφή.
Ο γεωργός λαμβάνει περισσότερο για την ταξινόμηση των ζωοτροφών από ό, τι για τις καιρικές συνθήκες επηρεάζονται (νερό, φωτιά, κλπ χαλάζι) δημητριακών που πωλούνται κυρίως ως τροφή αποθεμάτων. Μερικοί έμποροι παράγουν αγοράσει αυτό το τρόφιμο για το περιστέρι εκτροφείς να διατηρούν τις τιμές τους προς τα κάτω, αλλά αδυνατούν να κατανοήσουν ότι αταξινόμητα ζωοτροφών είναι ευαίσθητα στη μούχλα και τις τοξίνες μούχλας που καταστρέφουν τα θρεπτικά συστατικά των τροφών αυτών. Αυτές οι φόρμες είναι ένα σημαντικό κίνδυνο για την υγεία, που προδιαθέτουν την αγωνιστική ομάδα για πολλές ασθένειες. Η κακή ποιότητα των σιτηρών δεν απλά να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια και θρεπτικά συστατικά τις ανάγκες των ανταγωνιστικών πουλί. Το αποτέλεσμα είναι η κακή απόδοση και την ασθένεια κοπάδι.

Σήμερα, οι έμποροι σιτηρών να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να παρέχει καθαρό φαγητό, χωρίς βακτήρια μύκητα, και τοξίνες.
Οι περισσότεροι εκτροφείς σήμερα καταλαβαίνουν ότι η ποιότητα των ζωοτροφών έχει σημαντική επίδραση στην απόδοση και αγοράζουν «από το αγρόκτημα φρέσκα" ζωοτροφές εγγυημένη χωρίς καλούπια και τις τοξίνες μούχλας. Κάστρο Σιτηρών του Queensland και του Fernando της Μελβούρνης έχουν καθορίσει το πρότυπο για όλους τους άλλους εμπόρους δημητριακών στην Αυστραλία. Δοκιμών Ο πολιτισμός είναι η καλύτερη μέθοδος για τον έλεγχο των σιτηρών. Ακόμη και αν η δοκιμή τροφίμων δεν είναι τέλεια, τότε μπορεί ακόμα να βοηθήσει, με την ανάμειξη αναστολείς μούχλα (PEP) με αυτό. Πολλοί εκτροφείς χρησιμοποιούν αναστολείς μούχλα συνήθως με σκοπό την προστασία αναμιγνύει τους από τις επιπτώσεις της υγρασίας κατά την αποθήκευση.

Το περιστέρι τρώει πιο φτωχή ποιότητα των τροφίμων, αλλά λιγότερο από το στεγνό καθάρισμα των τροφίμων. Αυτό από μόνο του κάνει ακάθαρτο τρόφιμα πιο ακριβά.

Οι ζωοτροφές πρέπει να αποθηκεύονται σωστά και να προστατεύεται από την υγρασία και τρωκτικά.
Η σωστή αποθήκευση των δημητριακών σας μετά την αγορά είναι απαραίτητη εάν πρόκειται να διατηρήσει τον πολιτισμό του καθεστώτος απαλλαγής του. Αν επιτρέψετε την υγρασία να διεισδύσει τροφή σας, στη συνέχεια, μούχλα και βακτηριακή μόλυνση είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, με αποτέλεσμα να ακυρώνει όλες τις προσπάθειές σας για την παροχή πουλιά σας με το πολύ καλύτερο φαγητό. Αν σιτάρι σας είναι πολύ ξηρό και τις δοκιμές του πολιτισμού σαφή τότε θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα αεροστεγές δοχείο και αυξημένα από το έδαφος. Αυτό θα προστατεύσει σιτηρών σας από την απορρόφηση υγρασίας από τον περιβάλλοντα αέρα σε περιόδους υψηλής υγρασίας (π.χ. περιόδους βροχή και νύχτα του χρόνου με υψηλή υγρασία). Κόκκος υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία είναι καλύτερο αναμειγνύεται με έναν αναστολέα μούχλα ( PEP ). Στη συνέχεια αποθηκεύεται με ανοιχτό καπάκι για να μπορέσει να στεγνώσει σε περιόδους χαμηλής υγρασίας και σφραγισμένο σε περιόδους υψηλής υγρασίας. Τα σπόρια μυκήτων που διαμένουν στο υγρό σιτάρι είναι πιο πιθανό να γίνει ενεργοποιείται όταν αποθηκεύονται στο σκοτάδι και χωρίς κυκλοφορία του αέρα για να στεγνώσει έξω.

Διατροφή, βιταμίνες και μέταλλα

Υπάρχει περισσότερο τη διατροφή από ακριβώς σιτηρά και το τρίξιμο.

Σήμερα, οι εκτροφείς περιστεριών γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο για τη διατροφή από απλώς σιτηρά και το τρίξιμο. Βεβαίως, οι σπόροι είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, πρωτεΐνης, και φυτικές ίνες, αλλά είναι πολύ χαμηλά στην μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που απαιτούνται για τις προσπάθειες του πάνω αγώνων και αναπαραγωγής ισχυρή νέους.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτροφείς έχουν χρησιμοποιήσει το τρίξιμο να παρέχουν τα ορυκτά στη διατροφή των αγώνων και στην εκτροφή περιστεριών, αλλά μόνο πρόσφατα έχουν συνειδητοποίησαν ότι η Shell χαλίκι δεν περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που απαιτούνται για τη διαρκή αγώνα και αναπαραγωγικής επιτυχίας. Οι βιταμίνες πρέπει επίσης να προστεθεί στη διατροφή των περιστεριών. Η παλαιά χρονόμετρα κατανοήσει την ανάγκη αυτή τη βιταμίνη από το να δει τα οφέλη της δίνει το σπανάκι και τα καρότα να τα πουλιά τους. Σήμερα, οι περισσότεροι εκτροφείς δίνουν συμπληρώματα βιταμινών στο νερό ή στα τρόφιμα.

Η θεωρία της διατροφής για το περιστέρι είναι πραγματικά αρκετά εύκολο να καταλάβει.
Το πιό φανταχτερό πρέπει να:

Κόκκος για την ενέργεια, πρωτεΐνες και ίνες.
Ορυκτά κόκκων, σκόνης μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Οι βιταμίνες είναι συνήθως δίνεται με ιχνοστοιχεία στο νερό.
Έξτρα ενέργεια, βιταμίνες και πρωτεΐνες μπορεί να δοθεί με τη μορφή ειδικών ελαίων στα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της υψηλής φορές την ενέργεια των αγώνων και όταν οι ενήλικες τη διατροφή των νεαρών.

Τα περιστέρια μπορούν να επιβιώσουν σε σιτηρά και το τρίξιμο και μόνο, αλλά δεν μπορούν να φθάσουν το επίπεδο της υγείας, προκειμένου να αντέξουν τις πιέσεις των αγώνων ή αναπαραγωγής. Τελικά την υγεία τους θα αποτύχει, υπό αυτές τις ακραίες φυσικές πιέσεις. Η καλή διατροφή θα ελέγχει τις περισσότερες ασθένειες των περιστεριών. Για παράδειγμα, υπάρχει μια σημαντική αύξηση της μέταλλα και ιχνοστοιχεία που απαιτούνται όταν τα ενήλικα περιστέρια είναι σίτιση των βρεφών, αλλά το τρίξιμο από μόνη της δεν παρέχει όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία για τη συνέχιση της καλής υγείας. Χωρίς πρόσθετα μεταλλικά το τελικό αποτέλεσμα είναι συχνά αυγό προβλήματα για τον, έλκος εστιών και άλλες ασθένειες. Κατά τη διάρκεια αγώνων, υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για ενέργεια, πρωτεΐνες και βιταμίνες, καθώς και ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Η αγωνιστική ομάδα ελαστικά εύκολα και είναι πιο επιρρεπείς στην κόπωση που σχετίζονται αναπνευστικές ασθένειες και υγρό σαράκι όταν δεν παρέχονται πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα.

Η τροφή (σιτηρά), αναμειγνύει δεν παρέχουν αρκετές βιταμίνες και μέταλλα για κορυφαία απόδοση. Το πιό φανταχτερό πρέπει να επιλέξετε ένα μίγμα ζωοτροφών που παρέχει το ισοζύγιο της ενέργειας και των πρωτεϊνών που απαιτούνται για το συγκεκριμένο στάδιο της περιστέρι ημερολόγιο. Αναπαραγωγής και αλλαγής φτερώματος πουλιών απαιτούν ένα μίγμα δημητριακών που είναι υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, έχει μια διαφορετική απαραίτητη ισορροπία αμινοξέων από το περιστέρι στο ακέραιο την κατάρτιση κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ο συνδυασμός των ζωοτροφών απαιτεί τουλάχιστον έξι διαφορετικούς τύπους δημητριακών στο μίγμα για να πάρει το καλύτερο επίπεδο των πρωτεϊνών και την ποιότητα (δηλαδή την ισορροπία των απαραίτητων αμινοξέων). Η καλύτερη ποιότητα της πρωτεΐνης είναι σπάνια πληρούνται και λυσίνη (ένα πολύ σημαντικό αμινοξύ για τα περιστέρια) ελλείψεις είναι κοινές σε κόκκους αναμιγνύει με λιγότερους από 4 δημητριακά. Η ποιότητα πρωτεΐνης των μίγμα δημητριακών μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη πρωτεϊνών / αμινοξέων συμπληρωμάτων οξέος πριν από τη διατροφή.

Όλες οι κόκκοι έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο (0,01 - 0,20%) και νάτριο (20-600ppm). Φώσφορο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σελήνιο και είναι επίσης χαμηλό σε ορισμένες σιτάρια. Οι συγκεντρώσεις της βιταμίνης στον τομέα των σπόρων είναι εξαιρετικά μεταβλητή. Σπόροι δεν περιέχουν βιταμίνη Α (καλαμπόκι παρέχει καροτινοειδή), ή βιταμίνη D. Η βιταμίνη Ε και τα επίπεδα της βιταμίνης Κ είναι χαμηλά σε μη ανιχνεύσιμα. Μεταξύ των βιταμινών Β ριβοφλαβίνη, νιασίνη και το παντοθενικό οξύ είναι συχνά χαμηλό και η βιταμίνη Β12 δεν είναι παρών. Αυτό σημαίνει ότι οι βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που λείπει από το σιτάρι πρέπει να δοθεί στην περιστέρια σε κάποια μορφή ή άλλη. Πολλοί εκτροφείς χρησιμοποιούν το σπανάκι και το κέλυφος χαλίκι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να εξισορροπηθούν οι ανάγκες διατροφής των αθλητικών περιστέρι. Σήμερα οι περισσότεροι εκτροφείς προσθέτουν βιταμίνες και ιχνοστοιχεία στο νερό μία ή δύο φορές την εβδομάδα και να παρέχει τα μεταλλεύματα σε σκόνη ή μπλοκ ad lib μορφή.

Διατροφή για να κερδίσει

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, η κύρια λειτουργία των τροφίμων είναι να παρέχει το καύσιμο για την πτήση. Κοινός μας στόχος είναι να παρέχει στην ταχυδρομικό περιστέρι με το καλύτερο καύσιμο για την ημέρα του αγώνα. Για να το κάνετε αυτό με συνέπεια πρέπει να έχουμε μια καλή κατανόηση του ίδιου του τροφίμου. Στις παραγράφους που ακολουθούν θα σας παρουσιάσουμε την επιστήμη (ή θεωρητικά) της σίτισης, αλλά και για αγώνες επιτυχία θα πρέπει επίσης να γίνει εμπειρογνώμονας στην πρακτική (ή τέχνη) της σίτισης. Μόνον η πρακτική και η παρατήρηση μπορεί να σας διδάξει την τέχνη της σίτισης, αλλά ελπίζουμε ότι οι μέθοδοι διατροφής που περιγράφονται εδώ μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το μονοπάτι για την σίτιση επιτυχία.

Μπορούμε να αρχίσουμε μόνο η τέχνη της καλής διατροφής, όταν τόσο την ποιότητα των τροφίμων είναι εγγυημένη και το σμήνος είναι υγιές. Ένα υγιές έντερο είναι απαραίτητη πριν μπορούμε να ελέγξουμε τα συστήματα διατροφής μας, γιατί μια νοσηρή έντερο δεν παραδώσει το καύσιμο της καλής κόκκους στο σώμα του περιστεριού. Νόσους του εντέρου, όπως η E. coli, κοκκιδίωσης, σκουλήκια και υγρό έλκος όλα μειώνουν την ποσότητα των θρεπτικών ουσιών που εισέρχονται στο σώμα.

Με τη χρήση των καλύτερων κόκκων ποιότητα και με μια υγιή αγωνιστική ομάδα, τον εκτροφέα μπορεί τώρα να σκεφτούμε ένα μείγμα αγώνων κατάλληλες για την συγκεκριμένη οικογένεια των πουλιών και μεθόδων κατάρτισης. Το επιλεγμένο μίγμα πρέπει να παρέχει μια καλή ισορροπία των πρωτεϊνών (αμινοξέα) και για αυτό πρέπει να επιτευχθεί τουλάχιστον 8 διαφορετικούς σπόρους, πρέπει να χρησιμοποιούνται. Μετά από αυτή την ισορροπία επιτυγχάνεται, το ενεργειακό περιεχόμενο του μίγματος γίνεται το πιο σημαντικό μέρος της επιτυχούς σίτισης.

Το σύστημα τροφοδοσίας παρέχει η ομάδα του αγώνα με τη σωστή επίπεδα ενέργειας για την κατάρτιση και αγωνιστικά. Ο στόχος της τροφής είναι να παρέχει το περιστέρι κατάρτιση και αγωνιστικά με ακριβώς αρκετά (όχι πάρα πολύ και δεν είναι πολύ λίγο) καυσίμου (ενέργεια στον τομέα των τροφίμων) για διαρκή πτήση (άσκηση σοφίτα ή αγωνιστικά). Φυσικά, οι απαιτήσεις των καυσίμων των περιστεριών κατάρτισης διαφέρουν σημαντικά από μέρα σε μέρα. Πρόκειται για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της ενέργειας του περιστεριού ανταγωνισμό που κάνει σίτιση μια τέτοια πρόκληση για ακόμη και το καλύτερο ερασιτέχνες. Το περιστέρι ο ανταγωνισμός δεν θα αποδώσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του, όταν το "ενεργειακό ισοζύγιο" είναι εσφαλμένη. Το "ενεργειακό ισοζύγιο" πρέπει να αξιολογηθεί βραχυπρόθεσμα (ημερήσια) και μακροπρόθεσμα (εβδομαδιαία) με κατάλληλο κοπάδια κατά τη διάρκεια της σεζόν αγώνα, γιατί το επίπεδο φυσικής κατάστασης θα μειωθεί τόσο, όταν πάρα πολύ και πάρα πολύ λίγη ενέργεια παρέχεται. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης των νέων πουλιών ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να γίνει για την πρόληψη της εξάντλησης των ενεργειακών αποθεμάτων στο ήπαρ και τους μύες.

Overfeeding σε σχέση με το φόρτο εργασίας (θετικό ισοζύγιο ενέργειας) καθιστά την ομάδα του αγώνα λιγότερο ανταγωνιστικές λόγω του επιπλέον αποσκευές ("leady"). Η περίσσεια ενέργειας αποθηκεύεται ως λίπος με επακόλουθη απώλεια πλευστότητας και φυσικής κατάστασης. Είναι καλό να θυμόμαστε ότι η περίσσεια ενέργειας των μιγμάτων που είναι πάρα πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (όσπρια) σε σχέση με το φόρτο εργασίας θα πρέπει να αποθηκεύονται ως λίπος.

Υποσιτισμός σε σχέση με το φόρτο εργασίας (αρνητικό ενεργειακό ισοζύγιο) καθιστά την ομάδα του αγώνα λιγότερο ανταγωνιστική, λόγω της "depowering". Συστήματα τροφοδοσίας χαμηλής ενεργειακής αξίας σε σχέση με το φόρτο εργασίας της ομάδας του αγώνα θα έχει ως αποτέλεσμα την εξάντληση των ενεργειακών αποθεμάτων στο ήπαρ, το λίπος και τους μύες.

Το πιό φανταχτερό μπορεί να αναγνωρίσει μια ομάδα αγώνα που βρίσκεται σε αρνητικό ισοζύγιο ενέργειας από τα ακόλουθα σημεία:

Δεν πεταρίζουν νωρίς το πρωί ή μετά το τάισμα.
Αδιαφορία στην αφήνοντας σοφίτα ή εκτίναξη μπάσκετ, κάτω κλπ. τεμπελιά καπάκι
Η αγωνιστική ομάδα σε αρνητικό ισοζύγιο ενέργειας (ανεπαρκής πρόσληψη ενέργειας σε σχέση με το φόρτο εργασίας) είναι ευαίσθητα στην ασθένεια, ειδικά "αναπνευστικές" ασθένειες.

Πλευστότητα
Οι περισσότεροι εκτροφείς κατανοούν τη σημασία της πλευστότητας για την επιτυχία, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό σε αγωνιστικές ομάδες τους. Πλευστότητα επιτυγχάνεται καλύτερα με την παροχή των κοπάδι με αρκετή τροφή (θετικό ισοζύγιο ενέργειας) για την προώθηση της έντονης πατάρι που φέρουν (ή πετώντας), προκειμένου να μεγιστοποιηθεί άλιπης μάζας σώματος (π.χ. μυς) και την ελαχιστοποίηση του σωματικού λίπους. Αντ 'αυτού πολλοί εκτροφείς πιστεύουν ότι ο καλύτερος δρόμος για να άνωσης είναι ο περιορισμός θερμίδων (ενέργεια) πρόσληψη (ζωοτροφές λιγότερο) για να χάσετε το περιττό βάρος και, συνεπώς, παράγουν την άντωση που βλέπουμε με κορυφαία μορφή. Ωστόσο, η άνωση δεν είναι μόνο βαρύτητας, αλλά και δύναμη, και η ανοδική τάση του fitness έρχεται μόνο όταν άλιπης μάζας σώματος μεγιστοποιείται. Ο περιορισμός των θερμίδων σε μια προσπάθεια να παράγουν άνωση στην πραγματικότητα, μειώνει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του σμήνους και την καθιστά ευεπίφορη σε ασθένεια. Θερμιδικός περιορισμός θα προκαλέσει μια απώλεια όχι μόνο σωματικό λίπος αλλά και άλιπης μάζας σώματος (μυών) με το συνοδευτικό απώλεια της φυσικής κατάστασης και της δύναμης.

Συνταγές Τροφίμων

Πρότυπο Mix
Αυτό είναι το βασικό μείγμα που μπορεί να χορηγηθεί σε οποιοδήποτε τύπο περιστέρι.
Maple ή Dunn μπιζέλια 20 μέρη Σκληρό σιτάρι 20 μέρη
Το καλαμπόκι (αραβόσιτος) 10 μέρη Μήλος 20 μέρη
Κριθάρι 10 μέρη Κενταύριο 5 μέρη
* Κεχρί 3 μέρη Λιναρόσπορος * 2 μέρη
* Προαιρετικά

Νέοι Συνταγή Bird
Χρησιμοποιείτε μόνο το καλύτερο μίγμα σπόρων ποιότητα και τα πρόσθετα. Τα καλύτερα τα τρόφιμα και τα πρόσθετα είναι ένα must για την ανάπτυξη νεαρό. Αυτή η τροφή πρέπει να περιλαμβάνει ένα καθαρό, οργανικά και ισορροπημένη τροφή "Young μίγμα πουλί" με τα πρόσθετα συμπληρώματα διατροφής (Bloomford, Turbobooster και F-Vite). Ένα καλής ποιότητας ξηρά χώματα ή F-Vite mustbe παρέχεται ανά πάσα στιγμή. Το "Young Mix πουλί" παρέχει το νεαρό πουλί με την απαιτούμενη ισορροπία οξέων σε ενέργεια, πρωτεΐνες και αμινοξέα απαραίτητα για τη βέλτιστη ανάπτυξη του σώματος και την ανανέωση των φτερών πτήσης ποιότητας.

Η ακόλουθη συνταγή είναι ένα παράδειγμα μιας καλής ευρωπαϊκής «Νέοι Mix πουλί», το οποίο είναι σιτηρέσιο τρέφονται και λόγω των υψηλών επιπέδων ενέργειας απαιτεί την τακτική πατάρι που εκτελούν πτήσεις προς αποφυγή σχηματισμού εσωτερικό λίπος.
Maple ή Dunn μπιζέλια 20 μέρη Πλιγούρι 6 μέρη Lupin * 2 μέρη
Σκληρό σιτάρι 15 μέρη Κενταύριο 5 μέρη * Κεχρί 2 μέρη
Το καλαμπόκι (αραβόσιτος) 15 μέρη * Κανάρια 2 μέρη Pellets * 2 μέρη
Μήλος 15 μέρη Κινέζικα λάχανα * 2 μέρη * Ο βιασμός 2 μέρη
Κριθάρι 10 μέρη Λιναρόσπορος * 2 μέρη Βίκος * 2 μέρη
* Προαιρετικά

Μάδημα Συνταγή
Τα καλύτερα τα τρόφιμα και τα πρόσθετα είναι απαραίτητα για μια γρήγορη πτερορρέω και την αναγέννηση της ποιότητας των νέων φτερών. Μια γρήγορη πτερορρέω δείχνει ένα υγιές κοπάδι και μια ανώτερη ποιότητα των φτερών αντανακλά το σωστό σύστημα τροφοδοσίας. Οι καλύτερες συνταγές παρέχουν τις βασικές επίπεδο και η ισορροπία των αμινοξέων που απαιτούνται για το σχηματισμό των νέων φτερών. Turbobooster, Bloomford και Ενέργειας συμπλήρωμα παρέχουν τα υψηλά επίπεδα και η ισορροπία των πρωτεϊνών, την ενέργεια, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που απαιτούνται για μια γρήγορη και επιτυχημένη μαδώ.

Το παρακάτω είναι μια επιτυχημένη συνταγή του «μάδημα Mix», η οποία δίνεται lib τώρα. Κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας.
Maple ή Dunn μπιζέλια 16 τμήματα Πλιγούρι 2 μέρη Lupin * 2 μέρη
Σκληρό σιτάρι 15 μέρη Κενταύριο 5 μέρη * Κεχρί 1 μέρος
Popcorn 35 τμήματα * Κανάρια 0 τμημάτων Pellets * 0 τμημάτων
Μήλος 5 μέρη Κινέζικα λάχανα * 3 μέρη * Ο βιασμός 1 μέρος
Κριθάρι 10 μέρη Λιναρόσπορος * 2 μέρη Βίκος * 3 μέρη
* Προαιρετικά

Sprint Συνταγή
Maple ή Dunn μπιζέλια 5 μέρη Πλιγούρι 20 μέρη Lupin * 1 μέρη
Σκληρό σιτάρι 15 μέρη Κενταύριο 5 μέρη * Κεχρί 2 μέρη
Popcorn 15 μέρη * Κανάρια 2 μέρη Pellets * 1 μέρη
Μήλος 10 μέρη Κινέζικα λάχανα * 1 μέρη * Ο βιασμός 1 μέρη
Κριθάρι 20 μέρη Λιναρόσπορος * 1 μέρη Βίκος * 1 μέρη
* Προαιρετικά

Συνταγή Απόσταση
Με αγώνες περισσότερο από 5 ώρες το σύστημα τροφοδοσίας πρέπει να αλλάξει από μια φωτεινή "Mix Sprint" με ένα βαρύτερο "Απόσταση Mix". Loft πετούν δεν περιορίζεται, όπως στην εποχή του σπριντ. Το παρακάτω είναι ένα καλό παράδειγμα ένα μείγμα από απόσταση, να θυμηθούμε ότι, τόσο την άσκηση και ανακατέψτε τον καθορισμό της άνωσης του πουλιού αγώνα. Turbobooster και Ενέργειας συμπλήρωμα προστίθενται στο μίγμα απόσταση κάθε μέρα για την τόνωση της σοφίτας που φέρουν και να επιταχυνθεί η ανάκαμψη από περισσότερες ώρες στο φτερό του κατά τη διάρκεια αυτής της κατάρτισης.
Maple ή Dunn μπιζέλια 15 μέρη Πλιγούρι 10 μέρη Lupin * 2 μέρη
Σκληρό σιτάρι 15 μέρη Κενταύριο 10 μέρη * Κεχρί 2 μέρη
Popcorn 15 μέρη * Κανάρια 2 μέρη Pellets * 1 μέρη
Μήλος 15 μέρη Κινέζικα λάχανα * 2 μέρη * Ο βιασμός 1 μέρος
Κριθάρι 7 μέρη Λιναρόσπορος * 1 μέρη Βίκος * 2 μέρη
* Προαιρετικά

Συνταγή αναπαραγωγής
Η "Mix αναπαραγωγής" συν τα πρόσθετα παρέχει η ανάπτυξη του μωρού με κάθε θρεπτικό συστατικό ανάγκη για βέλτιστη ανάπτυξη του σώματος και ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Η ακόλουθη συνταγή είναι ένα παράδειγμα ένα εξαιρετικό "Mix αναπαραγωγής», η οποία είναι χοάνη τροφοδοτείται.
Maple ή Dunn μπιζέλια 29 τμήματα Πλιγούρι 5 μέρη Lupin * 4 μέρη
Σκληρό σιτάρι 15 μέρη Κενταύριο 5 μέρη * Κεχρί 2 μέρη
Popcorn 10 μέρη * Κανάρια 2 μέρη Pellets * 1 μέρη
Μήλος 5 μέρη Κινέζικα λάχανα * 10 μέρη * Ο βιασμός 1 μέρη
Κριθάρι 0 τμημάτων Λιναρόσπορος * 1 μέρη Βίκος * 10 μέρη
* Προαιρετικά
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης