Φάρμακα για ταχυδρομικά περιστέρια

Πήγαινε κάτω

Φάρμακα για ταχυδρομικά περιστέρια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Σεπ 16, 2011 7:37 pm

Ως αποτέλεσμα της πολύ βελτιωμένη γνώση των περιστεριών και τα φάρμακα τώρα διαθέσιμα για τη διαχείριση των ασθενειών, το καλό εκτροφέα μπορούν να απολαύσουν μια σοφίτα απαλλαγμένη από τη νόσο. Ο κοινός στόχος είναι να παράγει τις πιο υγιεινές και πιο ισχυρή μωρά είναι δυνατόν από τον πιο φυσικό τρόπο ώστε να μην υπάρχει κανένας συμβιβασμός με το ανοσοποιητικό σύστημα του νεαρού Scavullo. Με αυτόν τον τρόπο, τα μικρά πουλιά θα είναι φυσικά ανθεκτικά στις ασθένειες που σχετίζονται με την κατάρτιση και αγωνιστικά, και ως εκ τούτου απαιτούν την ελάχιστη ποσότητα του φαρμάκου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Φάρμακα που χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν λιγότερο για την υγιή πατάρι. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να διατηρήσει τέλεια υγείας στην αγωνιστική ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν και είναι η καλή φυσική αντίσταση αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής που μας βοηθά να υπερασπιστεί το κοπάδι ενάντια στη νόσο. Είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι τα φάρμακα είναι αναγκαία κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, εάν τέλεια μορφή που πρέπει να διατηρηθεί. Ωστόσο, τα φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όταν χρειάζεται. Η ακατάλληλη χρήση των φαρμάκων στην πραγματικότητα τη σειρά τους τα πουλιά "off" και να σπάσει καλά επίπεδα της ασυλίας τους.

Σήμερα, η συνετή χρήση των φαρμάκων είναι απαραίτητη για την αγωνιστική επιτυχία. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα ταχυδρομικά περιστέρια σήμερα έχουν ερευνηθεί εκτενώς, έτσι ώστε να επηρεάσουν τη σπάνια μορφή της ταιριάζει πουλιών και έχουν ελάχιστες παρενέργειες για το άρρωστο πουλί. Η σωστή επιλογή των φαρμάκων είναι ζωτικής σημασίας εάν η ασθένεια πρόκειται να ελεγχθεί ή να θεραπευτούν με τον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Προφανώς, η πλήρης ανάκτηση του σμήνους είναι πιο γρήγορος όταν η νόσος έχει αναγνωριστεί και εντοπιστεί νωρίς. Η έγκαιρη αναγνώριση της ασθένειας ελαχιστοποιεί τις περιττές απώλειες νερού πουλί αγώνα και επιτρέπει τα πουλιά να επιστρέψει στις νίκες πιο γρήγορα.

Η «προληπτική» φάρμακα

Είναι γνωστό ότι τα υγιή πουλί αγώνας είναι σε μεγάλο κίνδυνο για την υγεία στο καλάθι αγώνα και πρέπει να προστατεύονται από τις ασθένειες "καλάθι κούρσα» από τη συνετή χρήση των φαρμάκων. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται με τον τρόπο αυτό αναφέρονται ως "προληπτικά" φάρμακα. Ο κουρασμένος πουλί αγώνες είναι πιο ευαίσθητα στην ασθένεια από το καλάθι αγώνων και έτσι η καλύτερη στιγμή για τη θεραπεία κατά τρόπο προστατευτικό είναι αμέσως μετά τον αγώνα.

Η «προληπτική» φάρμακα προστατεύουν τα υγιή κοπάδι αγώνα από αναπνευστική νόσο, χωρίς να επηρεάζεται η μορφή ή φυσική αντίσταση της ομάδας του. Μου συμβαίνει συχνά να ζητήσει από τον εκτροφέα για την παρακολούθηση της ανταπόκρισης του σμήνους για την «προληπτική» φάρμακα του αναπνευστικού συστήματος, έτσι ώστε η καλύτερη χρονική στιγμή είναι εξασφαλισμένη. Υπάρχουν μερικά κόλπα για τον προσδιορισμό πότε να χρησιμοποιούν και πότε να σταματήσει να χρησιμοποιεί την "προληπτική" φαρμάκων για την "κάτοικος" πρόβλημα υγείας. Πρώτον, να αναζητήσει μια απώλεια της μορφής, τα πιο εμφανή σημάδια από τα οποία πέφτουν οι αλλαγές, χωρίς σκόνη κάτω φτερά με τις μειώσεις, ξηρό φτερά και ένα χαλαρό κάτω βλέφαρο. Σε αυτές τις κοπαδιών με τον όρο "κάτοικος" πρόβλημα υγείας θα υπάρξει μια θετική αλλαγή στην πουλιά την ημέρα μετά την προληπτική ιατρική είναι δεδομένη. Ψάξτε για μια πολύ σημαντική "φωτίζοντας" του ματιού, η σκόνη κάτω φτερά θα επιστρέψει στη βελτίωση του πέφτουν και τα φτερά να γίνει μεταξένια. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα για 2 έως 3 εβδομάδες, στη συνέχεια, όταν σταμάτησε τις θετικές αλλαγές δεν δείχνουν. Στη συνέχεια, η προληπτική φαρμακευτική αγωγή δεν χρησιμοποιείται πλέον μέχρι τα πρώτα σημάδια της απώλειας του εντύπου και πάλι την επιστροφή. Με τη μέθοδο αυτή το πιό φανταχτερό ο ίδιος γίνεται ο μοναδικός κύριος της υγείας της ομάδας του αγώνα. Αυτή η μέθοδος ελέγχου κάτοικος ασθένεια χρειάζεται κάποιο χρόνο για να έχει τον έλεγχο αλλά μόλις κατακτηθεί γίνεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του ελέγχου κάτοικος πρόβλημα υγείας.

Η «θεραπευτική» φάρμακα

Όταν υπάρχει ένα ξέσπασμα της νόσου κατά τη διάρκεια της σεζόν αγώνα, στη συνέχεια, «θεραπευτικά» (όχι προληπτικό) φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Τα πρώτα σημάδια μιας σοβαρής ασθένειας που απαιτεί θεραπευτική ιατρική κατ 'επανάληψη κακών αποτελεσμάτων αγώνα με πάνω από τρεις εβδομάδες ή βαριές απώλειες πάνω από δύο εβδομάδες. Η ακριβής φύση της ασθένειας πρέπει να προσδιορίζεται στη συνέχεια την κατάλληλη "θεραπευτική" φάρμακο χρησιμοποιείται.

«Θεραπευτική» φάρμακα, από το ίδιο το όνομά τους, προϋποθέτουν μια δόση του φάρμακο αρκετά ισχυρή ώστε να καταστρέψει τη συμμετοχή της νόσου. Θεραπευτικά τα φάρμακα ως εκ τούτου δεν είναι δεδομένη για την υγιή κοπάδι επειδή έχουν την παρενέργεια της καταθλιπτικό μορφή ή που επηρεάζουν τη γονιμότητα, κλπ. Τους δίνονται μόνο όταν τα πουλιά έχουν μια ασθένεια ή έξω από την κρίσιμη εποχή της αναπαραγωγής ή αγώνες. Χρησιμοποιούνται συχνά σε προ-εποχής αγώνα και πριν από την αναπαραγωγή των προγραμμάτων υγείας σεζόν. Το διάστημα της θεραπείας (δηλαδή ο αριθμός των ημερών χορηγείται το φάρμακο) είναι μεγαλύτερη από εκείνη για την «προληπτική» φάρμακα. Οι προληπτικές ή τον έλεγχο φάρμακα δίνονται κατά διαστήματα για 1 ή 2 ημέρες την εβδομάδα, ενώ, οι ιαματικές φάρμακα δίνονται συνεχώς από 3 ημέρες έως 45 ημέρες.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης