Ένας κατάλογος ελέγχου για αναπνευστική νόσο

Πήγαινε κάτω

Ένας κατάλογος ελέγχου για αναπνευστική νόσο

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Σεπ 16, 2011 7:39 pm

Τα κοινά συμπτώματα της αναπνευστικής νόσου σε ταχυδρομικά περιστέρια είναι τα εξής:

Λαχάνιασμα μετά πετούν.
Φτέρνισμα
Loft φέρουν μειώνεται
Απώλειες Φυλή
Eye και απαλλαγή ρουθούνι
Πρησμένα ΚΕΠΕΜΕΠ και κόλπων
Το τέντωμα του λαιμού και την κατάποση
Χάσμημα

Η κορυφαία απόδοση αγώνας απαιτεί τέλεια υγεία και καλή φυσική κατάσταση.
Απόδοση σχετίζεται άμεσα με την αποτελεσματικότητα του αναπνευστικού και των συστημάτων κυκλοφορίας να παρέχουν τη δραματική αύξηση των ενεργειακών απαιτήσεων για την πτήση. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της κανονικής πατάρι που φέρουν το περιστέρι αυξάνει την κατανάλωση οξυγόνου της Δεκαπέντε φορές και όταν αυτά εκτελούν σε έναν άνεμο κεφάλι η κατανάλωση οξυγόνου αυξάνεται κατά έως και 30 φορές. Αυτά τα τεράστια βάρη της ενέργειας μπορεί να υποστηριχθεί μόνο από την καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

Έναν κατάλογο ελέγχου για αναπνευστική νόσο

Εξετάστε το ρουθούνι
Απαγορεύεται κάθε απόρριψη που εμφανίζονται στο ρουθούνι (είτε πρόκειται για υγρά, κολλώδη ή μυξιάρικα) κατά την εφαρμογή πλάγια πίεση προς την καλαμωτή αντανακλά ένα πρόβλημα υγείας της ρινικής κοιλότητας.

Ελέγξτε μέσα στο στόμα
Η ρινική κοιλότητα συνδέεται με το στόμα σε μια περιοχή που ονομάζουμε το choanal σχισμή. Πολλοί εκτροφείς ματιά σε αυτόν τον τομέα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μια στένωση του "σχισμή" όταν υπάρχει μόλυνση της ρινικής κοιλότητας αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το παρόν φλεγμονή σε όλο το ανώτερες αναπνευστικές οδούς. Προφανώς, φλεγμονή στον τομέα αυτό θα επηρεάσει τις λειτουργίες διατήρησης της θερμότητας και του νερού της ρινικής κοιλότητας και χαμηλότερες ανταγωνιστικές επιδόσεις. Το αντίστροφο είναι επίσης αλήθεια και συμφωνώ με τους εκτροφείς, οι οποίοι πιστεύουν ότι μια εντελώς ανοικτή "σχισμή" είναι ένα σημάδι ενός πουλιού με κορυφαία μορφή.

Λαχάνιασμα μετά από την άσκηση
Όταν μια λοίμωξη του αναπνευστικού ερεθίζει τους αεραγωγούς ρινική κοιλότητα και το ανώτερο το περιστέρι είναι λιγότερο σε θέση να ελέγξουν τη σημαντική παραγωγή θερμότητας που παράγεται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Με ορισμένες αναπνευστικές λοιμώξεις η πρώτη παρατηρήσει σημάδι είναι λαχανιασμένος μετά ή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Λαχάνιασμα είναι ένας μηχανισμός που ρίχνει υπερβολική θερμότητα γρήγορα. Μια κυματίζουν κίνηση στο λαιμό (μια μορφή λαχάνιασμα) μπορεί επίσης να εξεταστεί στο υπερθερμανθεί περιστέρι (αυτό ονομάζεται gular κυματίζουν). Δυστυχώς τόσο το νερό και τη θερμότητα που θα χαθούν με λαχάνιασμα.

Βλέπω συχνά λαχάνιασμα κατά την κατάρτιση της γης πουλιών μετά από μια σύντομη εκτίναξη. Αυτά τα πουλιά είναι υγιείς αλλά δεν είναι ακόμη σε άριστη κατάσταση ή βρίσκονται στο πτερορρέω και έχουν σύντομες πτήσεις. Επειδή το λαχάνιασμα είναι ένας μηχανισμός για την αντιμετώπιση υπερθέρμανσης, το βλέπουμε κατά την άσκηση των πτηνών σε ζεστές ημέρες. Όταν λαχάνιασμα παρατηρείται στο εσωτερικό της σοφίτας σε πολύ ζεστό προσπάθειες ημέρες για να κρυώσει το πατάρι πρέπει να ληφθούν. Ιδιαίτερη προσοχή για τον έλεγχο της θερμοκρασίας εντός των μεταφορέων είναι απαραίτητη για την υγεία των πουλιών αγώνα.

Βλέπουμε επίσης ασθμαίνοντας σε ακατάλληλα πουλιά άσκηση νωρίς το πρωί, αργά το βράδυ ή σφιχτά γύρω από το πατάρι. Είναι σημαντικό για τον εκτροφέα να γίνεται διάκριση μεταξύ ασθμαίνοντας στην υγιή περιστέρια και που προκαλούνται από λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Αναπνευστικής νόσου που αφορούν τόσο τους πνεύμονες και airsac συστήματα εξασθενίζει σοβαρά φέρουν απόδοση όχι μόνο λόγω της αδυναμίας του συστήματος παροχής οξυγόνου, αλλά επειδή τα συστήματα ενέργειας (συκώτι, μύες κλπ), επηρεάζεται επίσης. Νόσος του συστήματος airsac μειώνει την απόδοση και μόνο επειδή και οι δύο την παράδοση του οξυγόνου και η απομάκρυνση των αποβλήτων είναι μειωμένη. Η προκύπτουσα μύες κράμπες καθιστά αδύνατο για το περιστέρι να πετάξει.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης