Οι μύες και τα καύσιμα για πτήση

Πήγαινε κάτω

Οι μύες και τα καύσιμα για πτήση

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Νοε 25, 2011 7:10 pm

(Το παρακάτω είναι μια διευρυμένη μορφή του σεμιναρίου παρουσιάστηκε από το συγγραφέα στο συνέδριο της Αμερικανικής Racing Pigeon Ένωσης στη Βαλτιμόρη, Maryland, ΗΠΑ τον Οκτώβριο, 1999)

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο για το θέμα αυτό, σε περιστέρια, υπάρχουν περίπου 50 διαφορετικούς μυς και τα φυτά των μυών που έχουν δράση για τα οστά και τα φτερά του φτερού. Από αυτά τα 50, υπάρχουν δύο σημαντικοί μύες πτήσης, οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εμάς. Η πρώτη και πιο μαζική από αυτούς είναι ο μεγάλος μυς που βρέθηκαν σε κάθε πλευρά της καρίνας, εκείνους που αισθάνονται με τα δάχτυλά μας όπως χειριζόμαστε το πουλί. Αυτά τα μεγάλα μυς αποτελούν το 20 με 32% του συνολικού βάρους του πουλιού.

Αν σκοτώσει ένα πουλί, τοποθετήστε το στην πλάτη του, και ταινίες από το δέρμα από υποκείμενους ιστούς, μπορούμε να δούμε αυτούς τους μεγάλους μυς που βρίσκεται και να επισυνάπτεται σε κάθε πλευρά της καρίνας. Καθώς κοιτάζουμε προσεκτικά, βλέπουμε ότι το "grain" του μυός διαρκεί από την καρίνα προς τα πάνω και προς τα έξω υπό γωνία περίπου 45 μοιρών, σχηματίζοντας ένα «V» με την καρίνα. Αυτοί οι μύες είναι γνωστή ως η μεγάλη pectorals, τα οποία είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη στην πετούν τα πουλιά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το μεγαλύτερο pectorals είναι οι πιο ισχυρούς μύες της πτήσης σε περιστέρια, καθώς βρίσκονται σε άλλα πτηνά που πετούν? Κύρια λειτουργία τους είναι να τραβήξει το φτερό μέσα από το ισχυρό κτύπημα κάτω, η οποία ωθεί το πουλί προς τα εμπρός και παρέχει ανελκυστήρα. Το άλλο σημαντικό μύες πτήσης των περιστεριών είναι τα πολύ μικρότερα και πιο βαθιά χωμένη pectorals, που ονομάζεται μερικές φορές ο ανήλικος pectorals ή το supracoracoideus. Αυτοί οι μικροί μύες έχουν τη σημαντική λειτουργία της ευαισθητοποίησης και περιστρέφοντας το φτερό κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά αποτελούν μόνο το 4-5% του βάρους του πουλιού. Μεταξύ των ενεργειών αυτών των δύο μυών, είναι τα φτερά ανυψώνεται και να κατεβαίνει με το μέσο όρο των 5,4 φορές το δευτερόλεπτο με ταχύτητα πλεύσης για τη διάρκεια της πτήσης. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της μικρής, εκρηκτική εναρκτήρια φάση, τα φτερά κτύπησε κατά μέσο όρο με ρυθμό 9,5 φορές ανά δευτερόλεπτο.

. Ο μεγάλος μυς του στήθους που αισθανόμαστε ως χειριζόμαστε ένα πουλί που περιέχουν δύο είδη μυών - κόκκινο και λευκό. Κόκκινο μυών αποτελεί περίπου το 85-95% αυτών των μυών του στήθους, ενώ λευκό μυών αντιπροσωπεύει μόνο περίπου το 5-15% του συνόλου. Και το κόκκινο και λευκό λειτουργία των μυών (σύσπαση) πολύ γρήγορα, αλλά λευκό συσπάσεις των μυών πολύ πιο γρήγορα από ό, τι κόκκινο μυών. Για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο γρήγορα κόκκινο μυς είναι σε θέση να συσπάσεις, σημειώστε ότι οι μύες του στήθους της Hummingbird αποτελείται εξ ολοκλήρου από κόκκινο μυών, και κατά την πτήση, τα φτερά του πουλιού είναι μια απλή θαμπάδα. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα είναι, κόκκινο συσπάσεις των μυών σχετικά αργά σε σχέση με το λευκό των μυών, και ως εκ τούτου, τα ελαστικά, επίσης, πολύ αργά. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, είναι προφανές ότι το κόκκινο μυών χρησιμοποιείται για την παρατεταμένη προσπάθεια για διαρκή πτήση, από πετάει την κατάρτιση, σε υπεραστικές, και ακόμη και αθλήματα αντοχής.

Από την άλλη πλευρά, το λευκό συσπάσεις των μυών πολύ γρήγορα, και έτσι τα ελαστικά έξω πολύ γρήγορα. Επειδή τα ελαστικά έξω τόσο γρήγορα, το λευκό των μυών δεν μπορεί με κανένα τρόπο χειρισμού παρατεταμένη πτήση, αλλά χρησιμοποιείται για την αστραπιαία κίνηση, όπως την έναρξη των πουλιών στον αέρα, και την ταχεία εκρήξεις παρακάμπτουμε της ταχύτητας κατά τη διάρκεια της πτήσης, κλπ..

Τώρα, ποια είναι τα κύρια καύσιμα που απαιτούνται για την υλοποίηση ενός πουλιού από μια σύντομη εκπαίδευση εκτίναξη σε ένα σημαντικό γεγονός απόσταση, ας πούμε των 500 μιλίων φυλή ή περισσότερα; Μερικοί εκτροφείς πιστεύουν ότι η γλυκόζη είναι το καύσιμο που απαιτείται από τους μύες για την κατάρτιση και την πετάει σύντομο αγώνες, και ότι το λίπος είναι απαραίτητο μόνο καθώς μεγαλώνει η απόσταση. Ωστόσο, η εκτεταμένη έρευνα στον Καναδά από τον Δρ Ιωάννη Γεωργίου και μεταπτυχιακούς φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο του Guelph στο Οντάριο, έχει δείξει ότι το λίπος είναι η βασική καύσιμη ύλη που χρησιμοποιείται από κόκκινο μυών πετάει για την κατάρτιση και για πολλές ώρες στο φτερό - αγώνες κάθε απόστασης , από απότομα πολύ.

Αντίθετα, το γλυκογόνο είναι το κύριο καύσιμο του λευκού των μυών, και χρησιμοποιείται πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα, ο Δρ Γιώργος και η ομάδα του έχουν δείξει ότι το γλυκογόνο των μυών στα λευκά έχει χρησιμοποιηθεί πλήρως εντός των πρώτων 10 λεπτών μετά την έναρξη, στο σημείο απελευθέρωσης, και σε όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, λευκό μυς σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να επαναφορτιστεί με γλυκογόνου κατά τη διάρκεια της φυλής, που προέρχονται από πηγές στο ήπαρ.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να παρεκκλίνω προς στιγμήν για μια σύντομη συζήτηση των γλυκόζη, γλυκογόνο, άμυλο, λίπος και πρωτεΐνη στα πλαίσια των καυσίμων για την πτήση. Γλυκόζης, που μερικές φορές ονομάζεται επίσης δεξτρόζη, είναι η κύρια ζάχαρη που χρησιμοποιείται από τα ζώα και τα πουλιά για την παραγωγή της ενέργειας. Εάν υπάρχει υπερβολική γλυκόζη πέρα από τις άμεσες ανάγκες του σώματος, η υπέρβαση μπορεί να αποθηκευτεί. Η μορφή αποθήκευσης της γλυκόζης λέγεται γλυκογόνο. Σε αυτή τη διαδικασία, τα κύτταρα στο ήπαρ είναι σε θέση να συνδέσει πολλές μονάδες της γλυκόζης μαζί σε μια συγκεκριμένη διαμόρφωση χημική ουσία που αναγνωρίζουμε ως γλυκογόνο, και εξίσου σημαντικό, είναι σε θέση να αποθηκεύσει αυτό το γλυκογόνο σε ήπαρ και τους μύες. Όταν η γλυκόζη απαιτείται, το γλυκογόνο διασπάται γρήγορα για άμεση χρήση.

Τώρα, αν ραγίσει ανοίξει ένα σπυρί καλαμπόκι ή σιτάρι, είμαστε αμέσως γνωρίζουν το λευκό, το άμυλο που μοιάζει με εσωτερικό - και, στην πραγματικότητα, η ουσία αυτή είναι το άμυλο, όπως και του γλυκογόνου, το άμυλο αποτελείται από πολλές μονάδες της γλυκόζης συνδέονται μεταξύ τους. από τα φυτά σε μια άλλη ιδιαίτερη διαμόρφωση χημική ουσία που είναι διαφορετική από εκείνη του γλυκογόνου. Αυτό που γίνεται εμφανές αμέσως είναι ότι το άμυλο είναι η μορφή αποθήκευσης της γλυκόζης στα φυτά και τους σπόρους τους, και ότι το γλυκογόνο είναι η μορφή αποθήκευσης της γλυκόζης σε πτηνά και ζώα.

Μετά από κόκκους αλέθονται στο στομάχι των περιστεριών, η προκύπτουσα πολτού περνά στο πρώτο μέρος του εντέρου, όπου πεπτικά υγρά σπάσει το άμυλο σε ελεύθερη μονάδες γλυκόζης. Η ελεύθερη γλυκόζη στη συνέχεια απορροφώνται μέσω του τοιχώματος των εντέρων, και από εκεί, στα αιμοφόρα αγγεία που το μεταφέρει στο ήπαρ. Εδώ, μερικά από τα γλυκόζη μετατρέπεται σε γλυκογόνο και αποθηκεύεται, και το υπόλοιπο εξάγεται στην κυκλοφορία του αίματος στους μυς της πτήσης, όπου μετατρέπεται σε γλυκογόνο και αποθηκεύεται μέχρι να απαιτείται ως πηγή ενέργειας. Πολύ σημαντικό είναι, ένα μέρος αυτής της γλυκόζης είναι επίσης μετατρέπεται από το ήπαρ σε λιπαρά, ο αρχηγός των καυσίμων για διαρκή πτήση.

Τα λίπη, τα οποία είναι επίσης γνωστά ως τριγλυκερίδια, είναι τα κύρια καύσιμα που απαιτούνται από ταχυδρομικών περιστεριών κατά την περίοδο των αγώνων, και μάλιστα, από οποιοδήποτε είδος άγριο πτηνό που πετά επεκταθεί αποστάσεις, όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο μεταναστεύσεις. Έχει παρατηρηθεί ότι η ικανότητα των πουλιών για την αποθήκευση των τριγλυκεριδίων ως απόθεμα ενέργειας, υπερβαίνει τις άλλες κατηγορίες των σπονδυλωτών (τα ζώα με σπονδυλική στήλη). Σημειώστε αυτό το σημαντικό σημείο: το ποσό της ενέργειας που παρέχεται από την αξιοποίηση των λιπών είναι πάνω από διπλάσια από εκείνη που παράγεται από την αξιοποίηση της συνδυασμένης υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Η σημασία του λίπους θεωρείται η βασική καύσιμη ύλη για αγώνες, ή για οποιαδήποτε παρατεταμένη πτήση, όπως αυτή των αποδημητικών πουλιών, δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Τα λίπη από τη διατροφή αναμιγνύεται με τη χολή στο έντερο. Αυτή η διαδικασία διασπά το λίπος σε γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα, τα οποία στη συνέχεια απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος και μεταφέρονται στο ήπαρ. Εδώ είναι τα λιπαρά οξέα ανασυσταθεί σε λίπη (triglyeerldes) και αποθηκεύονται. Μερικά από τα λιπαρά οξέα μεταφέρονται σε αποθήκες λίπους σε διάφορα μέρη του σώματος, και το σημαντικότερο, σε κόκκινο μυών όπου είναι αποθηκευμένα σε μια μικροσκοπική μορφή ως πηγή καυσίμων για τις κρουαζιέρες της πτήσης. Για τους σκοπούς μας, ακόμα κι αν δεν είναι απολύτως σωστή, θα χρησιμοποιήσουμε το λίπος λέξη όταν εννοούμε λιπαρά οξέα. Τα στοιχεία για το λίπος ως το βασικό καύσιμο για αγώνες ιδρύθηκαν πριν από πολλά χρόνια από τον Δρ Γιώργος και η ομάδα του που δημοσιεύεται πολλές επιστημονικές εργασίες σε όλες αυτές τις εργασίες.

Διάβασμα των άλλων διαθέσιμη επιστημονική βιβλιογραφία για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους στα πτηνά εν γένει αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμη κατά την προετοιμασία για τα περιστέρια αγώνων. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που λαμβάνονται από σχετική επιστημονική βιβλιογραφία σχετικά με τα πουλιά:

Το ήπαρ είναι το μεγαλύτερο όργανο στο οποίο η μεγάλη ποσότητα του λίπους που παράγεται. Στην πραγματικότητα, στα πουλιά, σχεδόν το 50% του λίπους που παράγεται για τη χρήση του σώματος παράγεται στο ήπαρ και εξάγεται σε τόπους αποθήκευσης και των μυών μέσα από τη ροή του αίματος από εκεί. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί επίσης ότι το μυελό των οστών είναι μια άλλη σημαντική περιοχή για την παραγωγή λίπους στα πτηνά, και ότι το μυελό των οστών η ίδια έχει περίπου τα δύο τρίτα του λίπους δραστηριότητα την παραγωγή του ήπατος.

Μετά από αυτό παράγεται στο ήπαρ, το λίπος μεταφέρεται στο αίμα με τη μορφή των λιπαρών οξέων στο σώμα αποθήκες για την αποθήκευση, και πολύ σημαντικό, να εργάζονται στους μυς, όπου χρησιμεύει ως μια έτοιμη προμήθεια καυσίμων για διαρκή πτήση.

Πρόστιμο μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα σημεία για να εξετάσει .... Η λογική θα έλεγε ότι η προσθήκη επιπλέον λίπος στην διατροφή των ταχυδρομικών περιστεριών που θα βοηθήσει το ήπαρ με την παραγωγή, και απλά θα προσθέσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται κανονικά από το ήπαρ, και στη συνέχεια εξάγονται σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη πριν από μερικά χρόνια έδειξε ότι η προσθήκη 5% λίπος στη διατροφή των ταχυδρομικών περιστεριών, τη βελτίωση των επιδόσεων, ιδίως από αποστάσεις πέραν των 200 μιλίων, ενώ τα πουλιά που δεν συμπληρώνεται με το λίπος είχε φτωχότερες επιδόσεις συνολικά. Αυτή η μελέτη έδειξε επίσης ότι, από τη στιγμή χρονισμό πέρα από 200 μίλια που ξεκίνησε, περισσότερα πουλιά τρέφονται η διατροφή που περιέχει το επιπλέον 5% λίπος ήταν χρονισμένος σε μια δεδομένη χρονική περίοδο, από ό, τι δεν πουλιά τρέφονται με το επιπλέον λίπος. Τα ευρήματα αυτά αναφέρεται η έντονη αύξηση της δύναμη ή την αντοχή παρέχεται από τις πρόσθετες λίπους στη διατροφή.

Η προσθήκη επιπλέον λίπος στην διατροφή θα πρέπει να βοηθήσει το σώμα στην οικοδόμηση αποθεμάτων λίπους. Πρώτον, ωστόσο, υπάρχουν και μερικά άλλα σημεία που εξετάζουν. Στα πτηνά σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι τα ακόλουθα σημεία είναι σημαντικά:

1. Τα υψηλά επίπεδα του λίπους στη διατροφή των πουλιών θα μειώσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται από το ήπαρ.

2. Τα υψηλά επίπεδα της πρωτεΐνης στη διατροφή των πουλιών θα μειώσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται από το ήπαρ.

3. Τα υψηλά επίπεδα των υδατανθράκων στη διατροφή των πουλιών θα αυξήσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται από το ήπαρ.

Όσον αφορά το ζήτημα των υψηλών επιπέδων του λίπους στη διατροφή, σε μία μελέτη σε κοτόπουλα, διαπιστώθηκε ότι η προσθήκη του 10% λίπος στη διατροφή των νεαρών νεοσσών μειώθηκε πραγματικά την παραγωγή λίπους στο ήπαρ από ένα αναπάντεχο το 40%! Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν τα ποσά των υδατανθράκων στη διατροφή διατηρείται σε σταθερά υψηλό επίπεδο, τα υψηλά επίπεδα του διατροφικού λίπους δεν φαίνεται να επηρεάζει την παραγωγή λίπους από το ήπαρ!

Σε μεταναστευτικά πουλιά, είναι γνωστό ότι η κοιλιακή ή "μεταναστευτικών" λίπος διακρίνεται από το λίπος που συγκεντρώνει κάτω από το δέρμα («χειμώνας» λίπος). Χειμώνας λίπος χρησιμοποιείται κυρίως για μόνωση από το κρύο. Τα αποδημητικά λίπος συσσωρεύεται γρήγορα σε μεγάλες ποσότητες λίγο πριν από τη μετανάστευση, και εξαντλείται στο τέλος της μετανάστευσης. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι είναι πιθανό ότι το λίπος που χτίζουμε κάθε εβδομάδα ως καύσιμο για αγώνες σε περιστέρια είναι το "μεταναστευτικό" τύπου, λόγω της ταχείας συσσώρευσης του στην κοιλότητα του σώματος του λίγες ημέρες πριν από την αποστολή, και την επακόλουθη χρησιμοποίησή του κατά τη διάρκεια της αγώνα.

Από σημασία για ερασιτέχνες ήταν μια σημαντική μελέτη από Αμερικανούς επιστήμονες το 1967. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ενδοφλέβια ένεση γλυκόζης ετικέτα με ραδιενεργά ετικέτας (επισυνάπτοντας ραδιενεργά ετικέτα της γλυκόζης μπορούν αυτοί οι επιστήμονες να παρακολουθούν τα επίπεδα γλυκόζης και να καθορίσει τη μοίρα του στο σώμα), ενσωματώθηκε στο λιπαρών οξέων στο ήπαρ, εντός τριών λεπτά σε πεινασμένοι μικρά περιστέρια, και ότι το περιεχόμενο των λιπαρών οξέων στο ήπαρ φτάσει σε ένα οροπέδιο σε 15 λεπτά. Σημαντική εμφάνιση των λιπαρών οξέων στο αίμα και το λίπος αποθήκες παρατηρήθηκε πρώτα σε 15 λεπτά μετά την ένεση, και η συγκέντρωσή τους αυξήθηκε συνεχώς καθ 'όλη τη δίωρη πειραματική περίοδο.

Προφανώς, τα περιστέρια στη μελέτη αυτή ήταν χρησιμοποιώντας γλυκόζη πολύ γρήγορα στην παραγωγή του λίπους, βασικές πληροφορίες για τους σκοπούς μας. Η μελέτη επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός ότι η ρύθμιση της παραγωγής λίπους στο περιστέρι συμβαίνει στο ήπαρ.

Παρεμπιπτόντως, σε λιγότερο από δύο ώρες μετά τη γλυκόζη σίτιση, είτε ως τη ζάχαρη που αναφέρονται στο νερό, ή μετά από τη μετατροπή του αμύλου από δημητριακά σε γλυκόζη στο έντερο, υπάρχει επίσης η ταχεία παραγωγή του γλυκογόνου από το συκώτι των πουλιών. Μερικοί το γλυκογόνο αποθηκεύεται από το ήπαρ και το υπόλοιπο εξάγεται στο αίμα στους μυς και άλλους ιστούς ως πηγή ενέργειας. Για παράδειγμα, η γλυκόζη είναι η κύρια πηγή καυσίμων για τον εγκέφαλο. Έτσι, το τάισμα των πλούσιων σε υδατάνθρακες δημητριακά-σιτάρι, βρώμη, κριθάρι, το καλαμπόκι - είναι ένα σημαντικό βήμα στην παροχή γλυκόζης, η οποία με τη σειρά του είναι εύκολα μετατρέπεται στο ήπαρ σε γλυκογόνο και τα σημαντικά λιπαρά οξέα, το βασικό καύσιμο για παρατεταμένη πτήση. Προφανώς, η χρήση της γλυκόζης στο πόσιμο νερό πριν από την αποστολή προσθέτει πάρα πολύ σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο για να επαναλάβει σε αυτή τη συζήτηση είναι ότι η παραγωγή λίπους από το συκώτι των πουλιών αυξάνεται σημαντικά όταν τα επίπεδα των υδατανθράκων στο σιτηρέσιο είναι υψηλές. Έτσι, εάν ζωοτροφών υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά σπόροι με οποιοδήποτε ποσό - δημητριακά, όπως τα φιστίκια ή ηλιόσποροι, κλπ. - και ιδίως προς την ημέρα αποστολής, να είστε σίγουροι ότι τις ζωοτροφές και τα μέρη των σπόρων σιτηρών, π.χ., το καλαμπόκι, το σιτάρι, το ρύζι, κλπ..

Τώρα ποιος είναι ο ρόλος της πρωτεΐνης στο πουλί αγώνες; Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο, διότι μια σειρά πλήθος των θαυμαστών συνεχίζει να τροφοδοτείται με υψηλά επίπεδα τα μπιζέλια και τα φασόλια ως καύσιμο για τους αγώνες. Η πρωτεΐνη είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συντήρηση και την επισκευή των κατεστραμμένων μυς και άλλους ιστούς. Δεν είναι μια τροφή ενέργειας και δεν θα χρησιμοποιηθούν ως τέτοια από το πουλί για την πτήση, εκτός εάν όλα τα αποθέματα λίπους και υδατανθράκων εντελώς εξαντλημένο. Το πουλί που επιστρέφει στο σπίτι ημέρες ή εβδομάδες αργά με χαμένη τους μυς του στήθους έχει πιθανότητες έπρεπε να καταφύγουν σε χρήση της πρωτεΐνης των μυών ως πηγή ενέργειας - εξ ου και η σπατάλη. Τόσο μεγάλο μέρος των μυών έχει χρησιμοποιηθεί ως απολύτως αναγκαία πηγή ενέργειας που ποτέ δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Σχετικά με το θέμα των πρωτεϊνών που χρησιμοποιούν για τη συντήρηση και την επισκευή των μυών, μια ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε από τον Δρ Γεώργιος στο θέμα της μετάβασης του Καναδά Χήνες έδειξε ότι στο τέλος της μετανάστευσης άνοιξη, υπήρχε σημαντική ζημιά και εκφυλισμό των μεγάλων μυών του στήθους, πιθανόν ως αποτέλεσμα από το άγχος της φθοράς που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πτήσης. Τα ευρήματα αυτά σε χήνες μεταναστεύουν θα μπορούσε απλώς να ισχύει για τα ταχυδρομικά περιστέρια, αφού έχουν πετάξει έναν αγώνα κάθε απόσταση, αλλά μπορεί να είναι πιο σημαντικό όταν αγώνες είναι δύσκολοι. Ίσως οποιαδήποτε σκληρή μικρό ή μεγάλο αγώνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρόμοια εκφυλιστικές αλλοιώσεις σε πτηνά αγώνων μας. Έτσι, φαίνεται λογικό ότι όσο πιο γρήγορα αυτές οι εν δυνάμει ζημιές μυς επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν στο φυσιολογικό, τόσο πιο γρήγορα είναι το πουλί πιθανό να επιστρέψει στην καλή κατάσταση αγωνιστικά.

Αν η υψηλή σε πρωτεΐνες δημητριακά πρέπει να τρέφονται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν για την επισκευή και συντήρηση των μυών και άλλων ιστών, για παράδειγμα, φαίνεται λογικό τότε ότι θα πρέπει να τρέφονται νωρίτερα και όχι αργότερα στην εβδομάδα - για να καταστεί δυνατή η ταχεία επισκευή πιθανώς κατεστραμμένο μυών. Λογικά, οι επισκευές θα πρέπει να έρθει πρώτα, ακολούθησε λίγο αργότερα από τη συσσώρευση των καυσίμων για αγώνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ερασιτέχνες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παραδοσιακά φως για να βαρύ πρόγραμμα σίτισης για να προετοιμάσουν τα πουλιά για τον επόμενο αγώνα, αλλά φαίνεται λογικό ότι οποιαδήποτε επισκευή φθαρμένων μυ θα πρέπει να γίνεται πριν από την μυϊκή ανεφοδιασμού του με καύσιμα.

Θυμηθείτε, επίσης, ότι η διατροφή των υψηλών επιπέδων της πρωτεΐνης θα μειώσει την ποσότητα του λίπους στο ήπαρ είναι σε θέση να παράγει - έναν πολύ καλό λόγο να μην τις ζωοτροφές υψηλά επίπεδα της πρωτεΐνης στο τέλος της εβδομάδας προς την ημέρα της ναυτιλίας. Επειδή ορισμένα από τα πλούσια σε λιπαρά δημητριακά, όπως τα φιστίκια, ηλιόσποροι, κλπ., τροφοδοτούνται προς την ημέρα αποστολής, είναι επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, θα έλεγα ότι πρέπει να τρέφονται με μέτρο, όχι ως cropful.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το ποσό των υδατανθράκων στη διατροφή είναι σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή, με τη χρήση του ένα μεγάλο ποσοστό των κόκκων δημητριακών και κυρίως δημητριακά, όπως ο αραβόσιτος, το σιτάρι, βρώμη και το ρύζι, για παράδειγμα. Γλυκόζης ή μέλι θα μπορούσε να προστεθεί στο πόσιμο νερό για να βοηθήσει τον εφοδιασμό της επιπλέον υδατάνθρακες που απαιτείται για την παραγωγή του λίπους. (Σημείωση: Μην τοποθετείτε τη γλυκόζη ή τα άλλα σάκχαρα μέσα στην ημέρα, το νερό μετά από την ημέρα Χρησιμοποιήστε αυτά τα σάκχαρα για μόνο μια ημέρα ή δύο σε μια στιγμή, να εμποδίσει την ανάπτυξη των ζυμών και της μούχλας στις καλλιέργειες από τα πτηνά σας, δεδομένου ότι αυτά ζύμες,. κλπ. χρησιμοποιούν τη ζάχαρη ως θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξή τους, και μπορούν να εισβάλουν στον τοίχο της καλλιέργειας αυτή τη στιγμή.) Τα μέτρα αυτά θα επωφεληθούν από το γεγονός ότι όταν το επίπεδο των υδατανθράκων στο σιτηρέσιο είναι σε λογικά υψηλό επίπεδο, η αυξημένη διατροφικού λίπους δεν φαίνεται να επηρεάζει την παραγωγή λίπους από το συκώτι των πουλιών.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα, αλλά πρακτικός τρόπος για να βελτιωθεί η παραγωγή λίπους σε ταχυδρομικών περιστεριών που θα μπορούσε να είναι η χρήση της φρουκτόζης ζάχαρη. Η φρουκτόζη είναι διαθέσιμο σε μορφή σκόνης και μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και παντοπωλεία. Σε σύγκριση με την επιτραπέζια ζάχαρη, φρουκτόζη μπορεί να είναι ακριβό. Μια άλλη πρακτική πηγή φρουκτόζη είναι το μέλι που περιέχει περίπου 40% φρουκτόζη και 30% της γλυκόζης.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε φρουκτόζη, γλυκόζη, όταν φαίνεται να είναι η μεγάλη ζάχαρη στο σώμα των πουλιών, το συκώτι του το οποίο έχει σημαντική ικανότητα να μετατρέπει τη γλυκόζη σε λιπαρά οξέα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα; Κατ 'αρχάς, κάποιο υπόβαθρο. Τα περισσότερα δημητριακά, κυρίως τα δημητριακά, περιέχουν υψηλό ποσοστό αμύλου που, όπως είδαμε, είναι μια σύνθετη χημική δομή που αποτελείται από πολλά επιμέρους μονάδων της ζάχαρης, της γλυκόζης. Όταν το άμυλο σε κόκκους είναι πέψη από τα περιστέρια, είναι διαχωρισμένο από πεπτικά υγρά στο έντερο σε γλυκόζη, η οποία στη συνέχεια απορροφάται μέσω του εντερικού τοιχώματος στην κυκλοφορία του αίματος και μεταφέρονται στο συκώτι.

Είναι γνωστό ότι στα πτηνά, την απορρόφηση της γλυκόζης από το έντερο στην κυκλοφορία του αίματος ξεπερνά κατά πολύ την απορρόφηση φρουκτόζης. Ωστόσο, εάν η φρουκτόζη είναι παρούσα, και εγώ θα απορροφηθεί από το έντερο των πουλιών και να μεταφέρονται στο ήπαρ όπου και μεταβολίζεται (χρησιμοποιείται) με ταχείς ρυθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συκώτι των πουλιών είναι σε θέση να μεταβολίσει φρουκτόζη πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμη και αν υπάρχουν επίσης υψηλά επίπεδα της γλυκόζης του παρόντος, καθώς και. Η ταχεία και αποτελεσματική μεταβολισμό της φρουκτόζης με τα πουλιά να μην παρεμποδίζεται από ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα γλυκόζης όπως φαίνεται να είναι σε θηλαστικά.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός για φρουκτόζη είναι ότι στα πτηνά, την παραγωγή λίπους από το μεταβολισμό της φρουκτόζης που υπερβαίνει όλων των άλλων υδατανθράκων συλλογικά! Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο για εμάς, καθώς περιστέρια φυλλάδια είναι ότι στα πτηνά, το μεταβολισμό της φρουκτόζης και τη μετατροπή της σε λίπος λάβει πολύ υψηλή προτεραιότητα του μεταβολισμού - ένα βασικό γεγονός! Αυτές οι πληροφορίες προσφέρει μια άλλη πρακτική ένδειξη για τη διαδικασία του ανεφοδιασμού με καύσιμα για τα περιστέρια αγώνων-δηλαδή, τη χρήση φρουκτόζης για την οικοδόμηση απαραίτητα αποθέματα λίπους, ειδικά για την πιο σκληρή γεγονότα απόσταση!

Μου φαίνεται ότι η χρήση της φρουκτόζης θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην ταχεία ανοικοδόμηση αποθεμάτων λίπους σε ένα περιστέρι όπως αγώνες, ας πούμε σε μια κατάσταση χηρείας, για αρκετές εβδομάδες στη σειρά. Ίσως το πρόβλημα της "επιλεκτικοί όρεξη» και την ταυτόχρονη ανάγκη για την ανοικοδόμηση αποθεμάτων λίπους σε χήρους θα μπορούσε να λυθεί πολύ όμορφα με τη χρήση της φρουκτόζης ή μέλι στο πόσιμο νερό. Μια χήρα αγωνιστικά / χήρος μπορεί να έχει μια ιδιότροπη όρεξη κατά καιρούς, αλλά το πιο αξιόπιστο ανάγκη για ένα ποτήρι νερό, στο οποίο η φρουκτόζη μπορεί να προστεθεί για μια ημέρα ή δύο, για παράδειγμα, θα μπορούσε να παράσχει μια μερική απάντηση για εκείνα τα πουλιά με το ευαίσθητο ορέξεις.

Η φρουκτόζη μπορεί επίσης να συμβάλει σημαντικά στην ταχεία ανοικοδόμηση αποθεμάτων λίπους σε εξαντληθούν τα πουλιά όταν επιστρέφουν από ένα εξαντλητικό αγώνα, μοιάζοντας με σκιές των πουλιών εγγραφεί αρχικά στον αγώνα. Μου φαίνεται ότι, στην εξέταση των κριτηρίων αυτών, γίνεται φανερό ότι η διατροφή των υψηλά επίπεδα υδατανθράκων, γενικά, και ότι η διατροφή απλά σάκχαρα, όπως η γλυκόζη και η φρουκτόζη συγκεκριμένα, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για την ταχεία δημιουργία αποθεμάτων λίπους σε αγώνες πουλιά, σχεδόν όταν εμείς τους θέλουμε!

Τώρα, μερικές γενικές παρατηρήσεις σχετικά με τη διατροφή, συν κάποιες πιθανότητες και τις άκρες:

Μας λένε ότι τα περιστέρια αναπαραγωγής μπορεί να κάνει καλά σε μια διατροφή που περιέχει 13-15% πρωτεΐνη. Μια ομάδα ερευνητών διαπίστωσε ότι όταν τα περιστέρια προσφέρθηκαν τα δημητριακά και τα μπιζέλια ελεύθερη επιλογή, το μείγμα έχει επιλεγεί από τα πουλιά αντιστοιχούσε σε μια πρόσληψη πρωτεϊνών από 12,5 έως 13%. Ωστόσο, αυτοί οι ερευνητές επίσης διαπίστωσαν ότι ένα δελτίο που περιέχει 18% πρωτεΐνες, που λαμβάνεται με την προσθήκη σόγιας ή τα ιχθυάλευρα στη διατροφή - που προσθέτουν υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες - είχε ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη εκκολαπτικότητα, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των νέων. Διαπίστωσαν επίσης ότι τα επίπεδα της πρωτεΐνης μεγαλύτερη από 18% δεν είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση στην ανάπτυξη και το βάρος τα κέρδη των νέων. Τα ευρήματα έδειξαν ότι ένα δελτίο τροφίμων που περιέχουν πάνω από 18% πρωτεΐνες, αλλά όχι μεγαλύτερη, θα πρέπει να είναι ιδανική για αναπαραγωγή και εκτροφή.

Για να επιτευχθεί μια μερίδα της πρωτεΐνης 18% σημαίνει προσθέτοντας μεγαλύτερες ποσότητες μπιζέλια ή φασόλια για τη διατροφή. Στη δική μου κατάσταση, 1 χρησιμοποιούν μια μερίδα του 25% μπιζέλια (ένα μίγμα από πράσινο, λευκό και σφένδαμο μπιζέλια, αλλά μόνο το 5-10% μπιζέλια σφενδάμου, λόγω της περιεκτικότητάς τους σε υψηλά επίπεδα ουσιών που παρεμβαίνει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών). Επίσης, 1 πρόσθετο 10-15% μιας πρωτεΐνης 28% ίζημα που λαμβάνονται σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το σιτάρι, το καλαμπόκι και κνήκου, τα οποία οδηγεί σε μια μερίδα της πρωτεΐνης 17-18%. 1 Βρείτε αυτό το σιτηρέσιο να είναι ιδανική για αναπαραγωγή και εκτροφή.

Για να είναι βέβαιο ότι τα συστήματα και των δύο πετεινούς και κότες διατροφικά προετοιμασία για την περίοδο αναπαραγωγής, μια αλλαγή από τη μειλίχια διατροφή χειμώνα σε μια μερίδα υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες πρέπει να λάβει χώρα πολύ πριν από την περίοδο αναπαραγωγής. Πρόβατα κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν μια παρόμοια προσέγγιση και εφαρμογή του όρου "έξαψη" για να δείξει τη διατροφή υψηλότερο επίπεδο ποιότητας ζωοτροφές πριν από την εποχή αναπαραγωγής. Σύμφωνα με έναν διατροφολόγο πουλερικά πανεπιστήμιο επικοινώνησε με 1, η παρούσα διαιτητική αλλαγή σε περιστέρια θα πρέπει να γίνει περίπου τέσσερις εβδομάδες πριν από την αντιστοίχιση των πουλιών.

Πολύ συχνά, 1 διαπιστώσετε ότι μερικοί ερασιτέχνες δεν αλλάζουν από τη μια μειλίχια, δίαιτα συντήρησης που χρησιμοποιείται στη διάρκεια του χειμώνα, σε ένα από τα πολύ υψηλότερα σε πρωτεΐνες μέχρι λίγο πριν από την αντιστοίχιση, ή, ακόμη χειρότερα, μετά είναι που τα αυγά. Το αποτέλεσμα μπορεί συχνά να είναι στείρα τα αυγά και τα έμβρυα που πεθαίνουν νωρίς επώασης ή δεξιά στην εκκόλαψη. Η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι σημαντικά βελτιωμένη, παρέχοντας ένα υψηλότερο σιτηρέσιο σε πρωτεΐνες πολύ πριν από τον ορισμό αξιοπιστίας, μαζί με μια ελεύθερη-επιλογή χαλαρό μίγμα ορυκτών, γρανίτη τρίξιμο και το στρείδι κέλυφος ή τσιπ ροκ ανθρακικού ασβεστίου. Κατά τη διάρκεια της περιόδου οδήγησης, μου αρέσει να παρέχει το ορυκτό, τρίξιμο και στρείδι κέλυφος σε φλιτζάνια δικαίωμα στην φωλιά, για να εξασφαλιστεί ότι η κότα, ειδικότερα, έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά.

Εκτροφείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι διατροφικές ελλείψεις τους δεν είναι η μόνη αιτία των αδύναμων και των νεκρών μέσα στο αυγό τους νέους. Μόλυνση της ωοθήκης από παράτυφο ή βακτήρια E. coli, κλπ., τα οποία στη συνέχεια ενσωματώνονται στο αυγό πριν να είναι που, μπορεί να παράγει το ίδιο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να επιβάλλεται σε ένα πιό φανταχτερό με αυτόν τον τύπο του προβλήματος για να συμβουλευθείτε τον κτηνίατρό του σχετικά με την υποβολή νεκρούς μέσα στο αυγό τους νέους για βακτηριακή εξέταση.

Το ιώδιο θα πρέπει να είναι παρούσες σε ένα μείγμα ορυκτών για τα περιστέρια, λόγω της προφανώς μεγάλη ζήτηση για αυτό το ορυκτό στο γάλα που παράγουν είδη πουλιών. Μερικοί εκτροφείς χρησιμοποιούν σκόνη kelp ή νιφάδων να παράσχει τις απαραίτητες ιώδιο. Μην προσθέτετε περισσότερο από μια πτώση ή δύο επιπλέον ιώδιο στο πόσιμο νερό! Πάρα πολύ είναι σίγουρα τοξικό!

Γάλα των καλλιεργειών, που παράγεται από την αποφολίδωση του λίπους-φορτωμένο κύτταρα από την επένδυση της καλλιέργειας, παράγονται και στα δύο φύλα κάτω από την επίδραση της ορμόνης προλακτίνης που απελευθερώνεται από την υπόφυση στη βάση του εγκεφάλου. Αυτή η απελευθέρωση της προλακτίνης είναι πιθανώς πυροδοτήθηκε από την οδήγηση και αναπαραγωγής δραστηριότητας πριν από την ωοτοκία, δεδομένου ότι είναι πιθανό η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την πρόκληση "broodiness" και στις δύο άνδρες και γυναίκες.

Αν και ένα πρόσφατο άρθρο αναφέρει ότι το γάλα των καλλιεργειών αρχίζει κτίριο μόνο προς εκκόλαψη, το γεγονός είναι ότι η παρουσία του γάλακτος καλλιέργεια είναι για πρώτη φορά στο τοίχο της καλλιέργειας σε περίπου 8-10 ημέρες επώασης, και τις αυξήσεις στο ποσό προς εκκόλαψη. Επίσης, η καλλιέργεια γίνεται όλο και πιο τραχύ και κάπως διπλωμένο καθώς αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος. Οι νεαρές νέοι τρέφονται αναμασημένων γάλα συνεχώς μέχρι περίπου 9-10 ημέρες από την ηλικία, όταν είναι πιο σπόροι προστίθενται στη διατροφή, και τη διάθεση γάλακτος καλλιεργειών μειώνεται.

Όταν το γάλα των καλλιεργειών αναλύεται διαπιστώνεται ότι περιέχει περίπου 75% νερό, 12% πρωτεΐνη, 5-7% λιπαρά, και 1.2 - 1.8% ορυκτών. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες στο γάλα των καλλιεργειών. Ασβέστιο, φώσφορο, νάτριο και το κάλιο είναι παρόντες. Σε αντίθεση με τα θηλαστικά το γάλα, το γάλα των καλλιεργειών δεν έχει καμία λακτόζη ή καζεΐνης. είναι χαμηλή σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, (θειαμίνη) και βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), αλλά έχει περίπου την ίδια ποσότητα βιταμίνης Β2 (ριβοφλαβίνη), όπως το γάλα από αγελάδες. Όταν δοθούν στα κοτόπουλα, το γάλα ενισχύει την ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Όπως και πολλά άλλα πουλιά, εκτός από ορισμένα είδη σπίνων κλουβί, περιστέρια πιστεύεται ότι παράγουν βιταμίνη C (που ονομάζεται επίσης ασκορβικό οξύ) στα νεφρά τους, τόσο σε γενικές γραμμές, οι επιπλέον ποσότητες της βιταμίνης αυτής δεν είναι πιθανό χρειάζεται. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, όταν αυτό γίνεται πολύ ζεστό σε κάποια μαθήματα αγώνα. Φαίνεται ότι ως «αντι-στρες" ουσία, η βιταμίνη C μπορεί να ασκήσει πιο σημαντικά τα αποτελέσματά της κατά τη διάρκεια της πολύ ζεστό καιρό, και τα συμπληρώματα πριν από αυτούς τους αγώνες μπορεί να είναι πολύτιμες για το λόγο αυτό.

Πειραματική εργασία με βιταμίνη C σε κοτόπουλα πρότεινε ότι η αντι-στρες επιπτώσεις της βιταμίνης συμβαίνουν στα επινεφρίδια. Στις όρνιθες, η βέλτιστη δόση της βιταμίνης C ως αντι-στρες παράγοντας ήταν 100 mg / kg ζωοτροφής. Σε αυτά τα πειράματα, η βιταμίνη C φαίνεται να είναι πολύτιμη για την πρόληψη της αντίδραση στο στρες, λοιμώξεις του αναπνευστικού, μολύνσεις και E. coli, τα αποτελέσματα που θα μπορούσε να έχει παρόμοια πρακτική εφαρμογή στην εκτροφή και αγωνιστικά σοφίτες.

Στη φύση, τα περιστέρια, όπως μια ποικιλία από δημητριακά. Φυσικά, πολλές από τις επιλογές τους θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των διαφόρων κτηνοτροφικών σιτηρών, των σπόρων, κλπ. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του έτους. Σε ορισμένες μελέτες που έγιναν στη Νέα Ζηλανδία, τις καλλιέργειες του ελεύθερου φάσματος περιστέρια βρέθηκαν να περιέχουν γυμνοσάλιαγκες και τα σκουλήκια, κλπ., οι διαπιστώσεις που μπορεί να υποδεικνύει την ανάγκη για διαιτητικές πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης. Είναι, επίσης, προβληματίζει το γεγονός ότι μερικά είδη των περιστεριών και περιστέρια φαίνεται να κάνει καλά σχεδόν αποκλειστικά σε ένα μόνο είδος των τροφίμων. Ένα καλό ξηρή τροφή που περιέχει ιστούς των ζώων για χρήση στη βιομηχανία ζωικού κεφαλαίου θα ήταν χρήσιμη εδώ.

Σε μια μελέτη σχετικά με στέρηση τροφής, φάνηκε ότι τα περιστέρια έχασε 5% του σωματικού τους βάρους μετά από τρεις ημέρες χωρίς τροφή. Για να ανακτήσει το χαμένο βάρος απαιτούνται πέντε ημέρες τροφίμων. Δεν πήρε οκτώ ημέρες χωρίς τροφή για την επίτευξη του 15% απώλεια σωματικού βάρους, και 10 ημέρες για να ανακτήσει το χαμένο βάρος. Απαιτούσε από 19 ημέρες χωρίς φαγητό για να επιτευχθεί μια κατά 25% απώλεια σωματικού βάρους, και 15 ημέρες για να ανακτήσει αυτή την απώλεια-.

Γύρη των φυτών που συλλέγουν οι μέλισσες είναι συχνά touted ως ένα μαγικό συστατικό για τα ταχυδρομικά περιστέρια. Είναι το αρσενικό σπόρο μικρόβιο που παράγεται από όλα τα ανθοφόρα φυτά. Ωστόσο, η θρεπτική αξία του είναι κατά κάποιο τρόπο σε κίνδυνο από την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Ως αποτέλεσμα, έχει χαμηλότερη από τα επιθυμητά πεπτικότητα σε ανθρώπους και άλλα απλά-stomached ζώα.

Η γύρη περιέχει περίπου 24% υγρασία, έως και 30% πρωτεΐνες (κατά μέσο όρο - 24%, συμπεριλαμβανομένου μέχρι 17 αμινοξέα), πολύ λίγο άμυλο (κατά μέσο όρο - 2%), 20 - 30% σάκχαρα (κάποια δείγματα έχουν κατά μέσο όρο 19% φρουκτόζη, 10% γλυκόζη), περίπου 5% λιπαρά, 3% τέφρα (συμπεριλαμβανομένων των υψηλών ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου, και του ψευδαργύρου, καθώς και μικρότερες ποσότητες καλίου, νατρίου, το θείο, και μαγγάνιο). Η γύρη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β (εκτός 131j, και έχει ένα δίκαιο ποσό της βιταμίνης C, χωρίς όμως να διαθέτει τις βιταμίνες D και Κ. Έχει ένα pH περίπου 4, δηλαδή, από την πλευρά οξύ ουδέτερο.

Μαγιά μπύρας είναι ένα άλλο αγαπημένο πλήθος των θαυμαστών. Το όνομά του προέρχεται από τη διαδικασία ζυθοποιία της οποίας αποτελεί υποπροϊόν. Yeast produced by the brewing industry tends to be bitter and difficult to consume in significant amounts. Today however, most yeast marketed does not come from breweries, but are grown for the sole purpose of food supplements. These yeasts may be marketed as "nutritional" or "primary" yeasts. Unlike baking yeast, nutritional yeast is considered to be a "dead" product, and will not work in the leavening process.

The vitamin and protein content of nutritional yeast depends on the medium in which it is grown. Food yeasts are a rich source of nutrients, and may contain as much as 50% protein. They are an excellent source of B vitamins except for B121 which is now added to some brands for human use. Yeasts are a good source of minerals, especially selenium, chromium, iron and potassium. Phosphorus is also abundant in yeast; to maintain a favorable balance between calcium and phosphorus, some producers add calcium to their product. Yeast is a good source of nucleic acids, including RNA. It is low in fat, carbohydrates, sodium and calories.

Many fanciers like: to use garlic during the racing season. The principal, active agent of garlic is allicin, a sulphur-containing compound, which, with its breakdown products, produces the characteristic odor. The odor is related to the presence of sulphur. When the cloves are crushed, allicin is formed by the action of enzymes on a pre-existing chemical known as afflin. Other biologically active compounds related to allicin, such as ajoene, may be extracted from garlic as well.

The positive effects of fresh cloves of garlic seem fairly certain, whereas information for modern commercial preparations in general is not very convincing, to say the least. One reason for the difficulty of showing the effectiveness of garlic is that many active chemical compounds in the cloves may be lost during processing -and this is a major problem with commercial products. Allicin is known to break down during steam distillation for the production of the volatile oils used in many garlic preparations. As well, the allicin content of natural garlic can vary 10-fold.

There is also confusion about the issue of "odorless" garlic preparations. Some of them have no aroma, but neither do they contain any active ingredient. Some active preparations may not have an odor, but if allicin is released when the product is eaten, there is a very good chance that there will be a detectable aroma -and it is the aroma that is one of the problems. Potency of garlic appears to depend on pungency, - that is, odor. Once garlic is dried into odor-free powders or pills, it loses some of the properties that may make it useful in health!

Δεδομένης της «ευαίσθητο» χαρακτήρα των σημαντικών, ενεργά συστατικά του σκόρδου, φαίνεται ότι η θέρμανση ή βρασμένα συνθλίβονται σκελίδες παραπάνω 60T (140oF) (να θυμάστε ότι το νερό βράζει σε 1000C (212OF), πιθανόν ως αποτέλεσμα μια σημαντική απώλεια βασικών συστατικών. Στις Βάσει των πληροφοριών αυτών, είναι λογικό ότι οι προετοιμασίες σπίτι διαλυμάτων σκόρδο δεν πρέπει να θερμαίνονται, προκειμένου να διατηρήσει τα σημαντικά συστατικά στο διάλυμα πρέπει να γνωρίζετε ότι allicin είναι εύκολα να μετατραπεί σε μια πιο ασταθή ένωση που ονομάζεται διαλλυλο δισουλφίδια -. οποία σημαίνει ότι τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι παροδική.

Allicin είναι γνωστό ότι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και έχει ειπωθεί για να είναι αποτελεσματική σε συγκεντρώσεις τόσο χαμηλές όσο 1:125,000. Σε σύγκριση με πενικιλίνη, allicin λέγεται για να έχει μια δραστηριότητα που είναι περίπου το 1% της δραστηριότητας της πενικιλίνης. Το σκόρδο αναστέλλει την ανάπτυξη, ή σκοτώνει, περίπου δύο δωδεκάδες είδη βακτηριδίων (συμπεριλαμβανομένου aureus και Salmonella spp.), Και τουλάχιστον 60 είδη μυκήτων και ζυμομυκήτων. Allicin φαίνεται να είναι η μεγάλη χημική ουσία υπεύθυνη για το σκοπό αυτό.

Τα ιχνοστοιχεία σελήνιο και το γερμάνιο είναι δύο συστατικά των ιαπωνικών σκόρδο, και αυτά τα ανόργανα στοιχεία μπορεί να έχουν κάποια επίδραση από τη δραστηριότητα τους κατά πρώτο λόγο, ως αντιοξειδωτικά, δηλαδή ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς από τις βλαβερές συνέπειες των υπεροξειδίων στο σώμα. Δεύτερον, οι προτάσεις είναι σημαντικές για την φυσιολογική ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος, και τρίτον, μπορεί να έχουν καλή δραστηριότητα όπως των αντικαρκινικών φαρμάκων. Σελήνιο η ίδια έχει αποδειχθεί για να έχουν ένα ευρύ φάσμα αντικαρκινική δράση σε αρουραίους, για παράδειγμα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι χημικές ενώσεις στο σκόρδο μπορεί να βοηθήσει το σώμα να de-toxify, εξουδετέρωση ή την εξάλειψη των τοξικών ουσιών. Σε περιστέρια, η χρήση του σκόρδου μετά από έναν αγώνα μπορεί να βοηθήσει το λεγόμενο «depurative" δίαιτες - ό, τι μπορεί να σημαίνει αυτό-για την αποκατάσταση της ένα πουλί, υπό κανονικές συνθήκες αγώνα. Είναι πιθανό ότι η χρήση των συνθλίβονται σκελίδες σκόρδο σε πόσιμο νερό αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να προσθέσει κάποιο επιπλέον όφελος που επιτρέπει στο ήπαρ και άλλα όργανα σε μεταβολικά προϊόντα, και να βοηθήσει στην αποκατάσταση των πτηνών ώστε να κανονικές συνθήκες αγώνα.

Για να συνοψίσουμε - σήμερα στοιχεία από την ανθρώπινη και ζωική εργασία στο εργαστήριο, και την εμπειρική πείρα πολλών εκτροφείς, δείχνουν ότι, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, συνθλίβονται σκελίδες σκόρδο, που χρησιμοποιούνται για πόσιμο νερό, μπορεί να ε
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης