διατροφη περιστεριων

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Διατροφή για τους μυεις

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Μάης 14, 2011 3:47 pm

υπάρχουν πολλά βιβλία όσον αφορά τα περιστέρια και είναι διαθέσιμα. προκύπτει ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες για να ενημερώσουν τους εκτροφεις. πάνω στην διατροφή, αναπαραγωγή, αγωνιστικά, αλλά και όλες τις πτυχές του αθλητισμού είναι πολύ πιο εμφανείς ακόμα και αν υπάρχουν πολλά μυστικά που εξακολουθούν να υπερισχύουν. Όσον αφορά τις δίαιτες για τον αγώνα. Για παράδειγμα, πολλοί εκτροφείς συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι οι μύες πτήσης των περιστεριών χρειάζονται σπόρους δημητριακών όπως το σιτάρι, βρώμη, κριθάρι, καλαμπόκι, και όχι, όπως πολλοί Βρετανοί πίστευαν τόσα χρόνια,ότι τα όσπρια όπως τα μπιζέλια και φασόλια,ήταν αυτά τα μεγάλα καύσιμα: Ωστόσο,η βάση για τη σίτιση των σιτηρών, αντί να τα όσπρια για τους αγώνες, ενδέχεται να μην είναι τόσο γνωστή ή κατανοητές. Η πρόθεση αυτού του άρθρου είναι να συζητήσει τα μεγάλα αποτελέσματα πάνω στους μυείς των περιστεριών, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας τους. να προσπαθήσουν να παρέχουν κάποια βασική κατανόηση της λειτουργίας τους, στην προμήθεια καυσίμων τους, και ακριβώς τι συμβαίνει σε αυτούς τους μυείς από τη στιγμή της απελευθέρωσης στον αγώνα,ως το τέλος μιας μακράς εξαντλητικής ημέρας, και να εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με αυτούς τους μυείς από την προοπτική της διατροφής.

υπάρχουν δύο μεγάλες μύες πτήσης των ταχυδρομικών περιστεριών. Η πρώτη και η πιο μαζική από αυτές, είναι οι μεγάλοι μύες βρίσκονται σε κάθε πλευρά της καρίνας, και είναι αυτά που αισθανόμαστε με τα δάχτυλά μας όπως χειριζόμαστε το περιστέρι. Αυτές οι μεγάλες μύες αποτελούν περίπου το 20% του συνολικού βάρους του περιστεριού. Αν σκοτώσεις ένα περιστέρι και τοποθετήσετε στην πλάτη του, το κεφάλι στρέφεται μακριά,πετάγεται,είναι η επιδερμίδα των υποκείμενων ιστών, μπορούμε να δούμε αυτούς τους μεγάλους μύες που βρίσκονται και να επισυνάπτεται σε κάθε πλευρά της καρίνας. Καθώς κοιτάζουμε προσεκτικά, θα δούμε ότι το σύμπλεγμα του μυός διαρκεί από την καρίνα προς τα πάνω και προς τα έξω σε μια γωνία περίπου 45 μοιρών και σχηματίζει ενα "V" με την καρίνα. μύες Αυτά τα γνωστά ως τα σημαντικότερα pectorals και είναι συγκρίσιμες με τους μυς που βρίσκονται κάτω από την περιοχή του στήθους των ανθρώπων, αν και είναι προφανώς πολύ πιο δυναμικά οταν αναπτύσσεται σε πτηνά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το μεγαλύτερο pectorals είναι τα πιο ισχυρά μύες πτήσης σε περιστέρια, καθώς βρίσκονται και σε άλλα πουλιά που πετούν: η λειτουργία τους κύριους είναι να οδηγήσουν το φτερό μέσα από την downstroke, η οποία ωθεί προς τα εμπρός τα περιστέρια. Η άλλη πτήση σημαντικά τους μυς του είναι κατά πολύ μικρότερη και πιο βαθιά χωμένη pectorals, μερικές φορές αποκαλείται ο ανήλικος pectorals, που βρίσκονται κάτω από το μείζονα pectorals ακριβώς δίπλα από την καρίνα. Αποτελούν περίπου το 3,6% του συνολικού βάρους του σώματος ενός αγωνιστικου περιστέριου, πολύ λιγότερο από την πανίσχυρη μεγάλες pectorals, η λειτουργία τους μείζονες είναι να φέρει το φτερό μέσα από την upstroke. (Παρεμπιπτόντως ξέρατε ότι κατά την πτήση, το εισπνέει περιστέρι κατά τη διάρκεια της upstroke και εκπνέει κατά τη διάρκεια της downstroke;)
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διατροφή για τους μυεις

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Μάης 14, 2011 3:53 pm

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός για να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι, στα πτηνά, υπάρχουν δύο βασικά είδη μυών, με βάση το χρώμα και τη λειτουργία αυτών των μυών. Το πρώτο από αυτά είναι η λευκή μυς, όπως αυτή φαίνεται καλύτερα στο χλωμό μυς του στήθους του εγχώριου κοτόπουλου . Η δεύτερη είναι ερυθρό μυ, όπως φαίνεται ποιο κυρίως στο σκοτάδι μυς του στήθους των πτηνών, όπως περιστέρια, πάπιες και χήνες, μεταξύ άλλων πτηνών που φέρουν, για παράδειγμα.

Αν και οι μύες των πτηνών περιέχουν μείγμα ερυθρών και λευκών μυών, είναι προφανές από τα παραδείγματα που ανέφερα, ότι οι μύες του στήθους στα κοτόπουλα περιέχουν μια υπεροχή του λευκού μυός, ενώ οι τιμές των ταχυδρομικών περιστεριών που έχουν μια υπεροχή των ερυθρών μυών. Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τη διαφορά ως εξής: Αν πάρουμε ένα μικρό o κομμάτι των μεγάλων θωρακικό μυ, το οποίο βρίσκεται αμέσως κάτω από το δέρμα του στήθους, αν τον κόψουμε κατά μήκος, δηλαδή., Με το "grain", επεξεργάζεται για την παραγωγή λεπτή τομή βάφονται με ειδικές βαφές, και εξετάζουν με μικροσκόπιο, θα δούμε ότι αποτελείται από πολλές και μεγάλες πούρο σχήματος μονάδες που ειδικεύονται στην πραγματικότητα κύτταρα του οργανισμού που ονομάζεται ίνες. Αν κοπεί το ίδιο κομμάτι του μυός σε εγκάρσια τομή και να εξετάσουμε τέλος για το πούρο σχήματος μονάδες, βλέπουμε ότι είναι λιγότερο ή περισσότερο στρογγυλό, οβάλ ή ακόμα και κάπως γωνιακή, και ότι αυτά συμβαίνουν σε δέματα. (Για παράδειγμα, θα είχαμε περίπου την ίδια κατάσταση, αν κάναμε μια σειρά μολύβια για να σχηματίσουν ένα σύνολο, τυλιγμένο σε κάθε πακέτο με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια στοιβάζονται τα δέματα το ένα πάνω στο άλλο, καθώς και end to end).

Προφανώς, εκατοντάδες χιλιάδες δέσμες, τόσο συσσωρεύονται από την άκρη στην άλλη, συνθέτουν το σύνολο του μυός μπορούμε να νιώσουμε με τα δάχτυλά μας. Συνεχίζοντας το τέλος μας στην άποψη των μυϊκών ινών,το δεν πρώτον, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεμονωμένων ινών σε μια δέσμη έχουν μικρή διάμετρο. Με βάση αυτή τη διαπίστωση και πολλά άλλα σημαντικά και τα σχετικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα συζητήσουμε εκτενέστερα, στενή διάμετρο οι ίνες αυτές έχουν χαρακτηριστεί ως κόκκινες ίνες και στην πραγματικότητα, αποτελούν περίπου το 94% των ινών στους μυς του στήθους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πλειονότητα των ινών είναι μικρής διαμέτρου, υπάρχουν πολύ λιγότερα ινών σε μια δέσμη που έχουν πολύ μεγαλύτερη διάμετρο και ονομάζονται Γουίτ ίνες. Οι ίνες αυτές αποτελούν μόνο το 6% περίπου των ινών στους μυς του στήθους. Σημειώνουμε επίσης ότι, ως επί το πλείστον,οι λευκές ίνες είναι αυτές που βρίσκονται στην άκρη της κάθε δέσμης. Για άλλη μια φορά, αν χρησιμοποιήσουμε την αναλογία των μολυβιών, αλλά έχει μικτή παχύ και λεπτά μολύβια σε δέσμη, θα βλέπαμε ότι, σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα από τα χοντρά μολύβια που εκπροσωπούν λευκές ίνες θα είναι κοντά ενώ, τα περισσότερα από τα slim μολύβια που εκπροσωπούν κόκκινο ίνες θα βρίσκεται πιο βαθιά μέσα στο πακέτο. Έτσι, η επικράτηση του κόκκινου ινών στους μυς του στήθους του περιστεριού αγώνων δίνει η μυϊκή μια κόκκινη εμφάνιση. Αυτό το κόκκινο χρώμα συνδέεται με την παρουσία της μυοσφαιρίνης, ένα έγχρωμο,είναι το οξυγόνο που μεταφέρουν σύνθετα που είναι κοινές στον ερυθρό μυ σε πολλά είδη πουλιών και ζώων. Αντιθέτως, η κυριαρχία των λευκών ινών των μυών του στήθους της εγχώριας κοτόπουλο μεταδίδει ένα πολύ ανοιχτό με χαρακτηριστική εμφάνιση με εκείνη των μυών, διότι ο λευκός μυς έχει πολύ μικρή μυοσφαιρίνης. Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά χρησιμεύουν να σκιαγραφήσουμε μια από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ των πτηνών, όπως τα αγωνιστικά περιστέρια, ή οποιαδήποτε αποδημητικών ειδών που απαιτείται για να πετάξει για πολλές ώρες, και τα πτηνά που δεν πετούν, όπως το κοτόπουλο. Υπάρχουν και άλλες διαφορές και θα τα εξετάσουμε σε περισσότερο βάθος καθώς προχωράμε.

Εκτός από τις διαφορές στη διάμετρο των δύο αυτών τύπων ινών, τι άλλα διακριτικά και τις σημαντικές δυνατότητες υπάρχουν; Λοιπόν, μεγάλες έρευνες έχουν δείξει ότι, πέραν του ότι έχει μια στενή διάμετρο, οι κόκκινες ίνες διαθέτουν ένα εκτεταμένο δίκτυο των αιμοφόρων αγγείων λειτουργίας και τη σύνδεση μεταξύ της άνω επιφάνειά τους.οι Κόκκινες ίνες έχουν επίσης υψηλή ικανότητα για την ανάληψη του οξυγόνου, λόγω της παρουσίας της μυοσφαιρίνης, για το μεταβολισμό (ή καύση) των καυσίμων για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για μια πτήση. Πολύ μεγάλη σημασία το περιστέρι αγώνων είναι το γεγονός ότι οι κόκκινες ίνες κατά την μυϊκή λειτουργία ( συσπώνται) σιγά-σιγά.

Επειδή αυτές οι ίνες συσπώνται σιγά-σιγά κατά τη διάρκεια της πτήσης πολύ αργά. Γίνεται φανερό, στη συνέχεια, ότι οι κόκκινες ίνες είναι αυτές που μπορεί να χειριστούν την συνεχή προσπάθεια μιας ταχείας πτήσης, αν η απόσταση είναι μια σύντομη πτήση,η μια μέση απόσταση, ή σε μια μεγάλη πτήση οι κόκκινες ίνες παίζουν μεγάλο ρόλο. Σε ορισμένες ειδικές καταστάσεις, όπως η εκτόξευση στον αέρα, που πρέπει να συζητηθούν αργότερα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κόκκινες ίνες είναι επίσης σε θέση για μια ταχύτατη δραστηριότητα. Ωστόσο, η λειτουργία τους πιο σημαντικά φαίνεται να συνδέεται με την παρατεταμένη συνεχής μυϊκή προσπάθεια τους στης απόστασης της πτήσεις.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την admin στις Σαβ Μάης 14, 2011 6:47 pm, 1 φορά
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διατροφή για τους μυεις

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Μάης 14, 2011 4:19 pm

Από την άλλη πλευρά, διαπιστώνουμε ότι η μεγάλες ατομικές λευκές ίνες έχουν σχετικά λίγα σκάφη αίματος που λειτουργούν στης επιφάνειές τους και ότι έχουν μια πολύ φτωχή ικανότητα να χρησιμοποιεί το οξυγόνο, διότι περιέχουν πολύ λίγο μυοσφαιρίνης . Σε αντίθεση με της κόκκινες ίνες.οι λευκές ίνες και οι σύσπασης τους είναι γρήγορες,αλλά φαίνεται να είναι πιο σημαντικές και χρήσιμες κατά τη διάρκεια της μυϊκής προσπάθειας που απαιτεί για εκρηκτικά ξεσπάσματα δραστηριότητας. Έτσι, λευκές ίνες είναι αυτές που πιθανόν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά για την έναρξη της λειτουργίας ενός πουλιού στον αέρα και θα του επιτρέψει να αποφύγει εν ριπή οφθαλμού, όταν συναντά αρπακτικά ζώα, γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα εμπόδια. οι λειτουργίες αυτές πιθανόν να χειρίζονται κατά κύριο λόγο από της λευκές ίνες.

Μια άλλη σημαντική λειτουργία αυτών των ινών είναι για την παραγωγή θερμότητας στο κρύο, μέσω της γνωστής διαδικασίας το ρίγος.όταν τα φτερά του είναι σε καλή φυσική κατάσταση είναι άλλο ένα παράδειγμα της λειτουργίας των λευκών ινών. Και οι δύο αυτές καταστάσεις αποτελούν καλά παραδείγματα που δείχνουν την ταχύτητα με την οποία ίνες αυτές λειτουργούν, και τι ακριβώς σημαίνει γίνετε σύσπαση στης ίνες γρήγορα!

Τώρα, αν της δούμε από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και μεγεθύνουμε τη φωτογραφία πολλές χιλιάδες φορές, τόσο της κόκκινες και της λεύκες ίνες, θα δούμε κάποια περαιτέρω εντυπωσιακή και άκρως σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο. Εξετάζοντας καταρχάς της κόκκινες ίνες, βλέπουμε ότι περιέχουν πολλές κάπως οβάλ δομές που είναι σαν αλυσίδες, η σαν χάντρες , και ότι οι δομές αυτές συχνά χωρίζονται μεταξύ τους. με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν να είναι ένα κενό διάστημα.οι οβάλ δομές είναι γνωστές ως μιτοχόνδρια. για καλύτερη εξήγηση μπορούμε να της συγκρίνουμε με μια σειρά κλιβάνων. Φυσικά κάθε κάμινος έχει της ανάγκες των καυσίμων. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, θα δούμε ότι είναι οι χώροι για όλα, αλλά είναι στην πραγματικότητα σταγονίδια άφθονα και προφανή η πηγή καυσίμου και ενεργείας. Με δεδομένη την ιστορική (και εσφαλμένη) πεποίθηση κάποιων εκτροφεων ότι η πρωτεΐνη είναι το κύριο καύσιμο για τα αγωνιστικά περιστέρια, ως εκ τούτου, η παραδοσιακή εκτροφείς κάνουν την χρήση των υψηλών ποσοστών σε μπιζέλια και φασόλια κ.α. ως καύσιμο που τροφοδοτεί τα περιστέρια σε βάρος από αυτούς τους σπόρους σιτηρών. οι πληροφορίες αυτές μπορεί να είναι ακόμη πιο περίεργες. Καθώς συνεχίζουμε να εξετάζουμε την λεπτή δομή των ερυθρών ινών, βλέπουμε ότι περιέχουν επίσης έναν σημαντικό αριθμό κόκκων που έχουν προσδιοριστεί ως γλυκογόνο, μια σύνθετη υδατάνθρακες (ή ζάχαρη) που αποτελείται από πολλές μικρότερες μονάδες της γλυκόζης, μερικές φορές επίσης ονομάζονται, δεξτρόζη.

Η σημασία των λιπών ως το σημαντικότερο καύσιμο για αγώνες, ή για οποιαδήποτε παρατεταμένη πτήση, όπως αυτή στα αποδημητικά πουλιά, δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μικρό πουλί είναι γνωστό ως το blackpoll συλβία που φωλιάζει κάθε χρόνο στο Γιούκον και της Αλάσκας. Καθώς πλησιάζει η πτώση, αυτά τα μικροσκοπικά πουλιά πάνε νότια και ανατολικά πέρα από την ήπειρο της Βόρειας Αμερικής,για την διατροφή τους για την δημιουργία αποθεμάτων λίπους καθώς ταξιδεύουν, μέχρι να φτάσουν στον Ατλαντικό επαρχίες του Καναδά και των πολιτείες της Νέας Αγγλίας στις ΗΠΑ. Όταν οι αποθήκες λίπους είναι γεμάτες τα πτηνά είναι πολύ βαρύτερα, περιμένουν ένα υψηλό κελί πίεσης.δηλ.περιμένουν ανέμους από τα βόρεια ή βορειοδυτικά. Όταν όλα είναι έτοιμα, τα πουλιά ξεκινούν στον αέρα και πετάν πάνω από τον απέραντο ωκεανό του Ατλαντικού. Μόνον όταν φθάσουν σε άλλα τμήματα ξηράς αυτό μπορεί να έχει διάρκεια από τρεις έως πέντε μέρες, για το βορειοανατολικό άκρο της Νότιας Αμερικής, μετά από ένα απίστευτο ταξίδι (χωρίς να σταματήσει) για ένα τόσο μικρό χερσαίο πτηνό που ζυγίζουν λιγότερο από τα δύο τρίτα η ουγγιά! αυτό το εκπληκτικό ταξίδι του που είναι πάνω από 2.400 μίλια (3.900 χιλιόμετρα.), Απλά δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθεί χωρίς αποθέματα λίπους.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την admin στις Σαβ Μάης 14, 2011 7:21 pm, 1 φορά
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διατροφή για τους μυεις

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Μάης 14, 2011 4:22 pm

Ως καύσιμο αποθεματικό για την πτήση, το λίπος έχει σαφή πλεονεκτήματα σε σχέση με υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Για παράδειγμα, μια μονάδα του λίπους απελευθερώνει τόση ενέργεια όση ίσες ποσότητες υδατανθράκων και πρωτεϊνών μαζί. Ένα γραμμάριο (περίπου 1/30th μιας ουγγιάς) παρέχει περίπου 9.300 θερμίδες της ενέργειας, ενώ η ίδια ποσότητα υδατανθράκων έχει απόδοση μόνο 4.200 θερμίδες της ενέργειας, καθώς και ένα γραμμάριο πρωτεΐνης, μόνο 4.100 θερμίδες ενέργειας. Παρά το γεγονός ότι οι υδατάνθρακες χρησιμοποιούνται από το πουλί να παρέχουν ενέργεια για ορισμένες λειτουργίες της πτήσης. όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις ότι, υπό κανονικές συνθήκες, η πρωτεΐνη χρησιμοποιείται ως πηγή καυσίμων για μυϊκή εργασία. Μόνο υπό ακραίες συνθήκες, όπως η πλήρης εξάντληση των λιπών και των αποθεματικών υδατανθράκων τότε τα περιστέρια αντλούν από την πρωτεΐνη ως καύσιμο. Τι άλλες αποδείξεις θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι το λίπος είναι τα κύρια καύσιμα για αγώνες; Πειραματικές εργασίες για τους μυς των ταχυδρομικών περιστεριών έχει δείξει ότι μετά από μόλις 30 λεπτών από την μυϊκή δραστηριότητα, η ποσότητα του λίπους που κυκλοφορούν στο αίμα των πτηνών κατά τη διάρκεια άσκηση αυξάνει σχεδόν κατά 18% σε σύγκριση με εκείνη των μη ασκηθέντων πτηνών. Τα πειράματα αυτά, έδειξε επίσης ότι η ποσότητα του λίπους στους μεγάλους θωρακικούς μυς του, ασκείται αυξήσεις από 25 έως 40%, και στο ήπαρ κατά 30% περίπου. αυτές ήταν οι παρατηρήσεις και η διαπίστωση σε ότι αφορά την ποσότητα του λίπους στο σώμα και στης αποθήκες λίπους που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, στο εσωτερικό της κοιλιάς. Στην πραγματικότητα μειώνεται σχεδόν κατά 25% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ως εκ τούτου, ως καύσιμο του λίπους είναι απαραίτητο για την επεξεργασία των μυών, από αυτό το λίπος κινητοποιούνται από αυτές τις διάφορες αποθήκες του σώματος και μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αίματος στο ήπαρ και τους μυς εργασίας. Έτσι, αυτή η κινητοποίηση της διαδικασίας μειώνει τις προμήθειες του λίπους σε αποθηκευτικούς χώρους, ενώ αυξάνεται το λίπος στο αίμα και στη συνέχεια στο ήπαρ και στην εργασία των μυών.

Εντός των ερυθρών μυϊκών ινών, η κινητοποίηση του λίπους μεταφέρεται στην περιοχή ακριβώς δίπλα στα μιτοχόνδρια όπου είναι άμεσα διαθέσιμες στο να μεταβολιστούν (ή καίγονται με τη βιολογική έννοια του όρου) για την παροχή της ενέργειας που χρειάζεται για τη συνεχή πτήση. Στους μυς του στήθους, η παρουσία ενός εκτεταμένου δικτύου των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων που περιβάλλει κάθε μια από τις ίνες εκ νέου έχει ορισμένες προφανείς σκοπούς εκτός του ότι είναι ένα πολύπλοκο αγωγών για την αναπλήρωση των παραδόσεων καυσίμων προς αυτούς τους μύες, τα σκάφη αυτά φέρουν, επίσης, την άφθονη παροχή του οξυγόνου που είναι ανάλογα με τις ανάγκες της καύσης λίπους διαδικασία (γνωστή ως αερόβιο μεταβολισμό, δηλαδή, μια διαδικασία που απαιτεί οξυγόνο) στους μυς, όπως είναι στην καύση του πετρελαίου, το ξύλο ή το φυσικό αέριο σε φούρνο στο σπίτι. Επίσης, εξαιτίας της αυξημένης παραγωγής θερμότητας από την επεξεργασία των μυών, αυτό το πλέγμα των σκαφών που είναι σε θέση να αφαιρέσει και να βοηθήσει ώστε να διαλύσει αυτή τη θερμότητα κατά τη μεταφορά της μέχρι τους πνεύμονες, κ.λ.π. στόμα, και να απομακρυνθεί το διοξείδιο του άνθρακα και άλλα προϊόντα αποβλήτων του μεταβολισμού διαδικασία. Ένα από τα ευεργετικά υποπροϊόντα του μεταβολισμού της είναι το νερό. Κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού, το κάψιμο μιας μονάδας του λίπους παράγει εννέα ενότητες του νερού που προφανώς έχει τεράστια οφέλη για το πουλί κατά τη διάρκεια μια πολύωρη πτήση.

Εξετάζοντας τώρα της λευκές ίνες, βλέπουμε ότι αντίθετα περιέχουν πολύ λίγα μιτοχόνδρια και, κατά συνέπεια, σχεδόν καθόλου λίπος. Σε περίπτωση απουσίας του λίπους ως καυσίμου αποθεματικό, ποιο καύσιμο κάνει της άσπρες ίνες και τη απαιτούν; από τον ελέγχο προκύπτει ότι το μεγαλύτερο καύσιμο για της λευκές ίνες είναι το γλυκογόνο,αν δούμε κάτω από το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο,έχουν πολλούς σκοτεινούς κόκκους και διανέμονται σε όλες αυτές τις ίνες. Να θυμάστε ότι είχαμε πει νωρίτερα ότι το γλυκογόνο αποτελείται από πολλές μονάδες της γλυκόζης που συνδέονται μεταξύ τους. Επειδή οι ​​ίνες είναι λευκές πιστεύεται ότι είναι αναγκαίες για την εκτέλεση εντολής σε κλάσματα δευτερολέπτου κινήσεις πρέπει να έχουν ένα άμεσα αξιοποιήσιμο-καύσιμα για την παροχή ενέργειας σχεδόν αμέσως, και το γλυκογόνο είναι το καύσιμο αυτό. Δεδομένου ότι ο μεταβολισμός του γλυκογόνου σε γλυκόζη από ίνες αυτές δεν απαιτεί οξυγόνο, είναι συνεπώς αναερόβιο μεταβολισμό (χωρίς οξυγόνο), και δεν υπάρχει ανάγκη για ένα μεγάλο δίκτυο των αιμοφόρων αγγείων γύρω από κάθε ίνα να παρέχει οξυγόνο, ούτε υπάρχει ανάγκη για πολλά μιτοχόνδρια, δεδομένου ότι το λίπος δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί.

Όλα αυτά είναι καλά, αλλά πώς μπορούμε να βάλουμε σε μια σειρά αυτές τις πληροφορίες, έτσι ώστε να μεταφράζεται σε κάτι πιο κατανοητό και πρακτικό; Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία που ορισμένα συνδέονται στενά με έρευνες σχετικά με τους μυς του στήθους των περιστεριών, μπορούμε να αναφέρουμε την πιθανή αλληλουχία των γεγονότων σε αυτούς, τους λειτουργώντας μυς, μετά την απελευθέρωση σε ένα σημείο κατάρτισης. Με τη σειρά τους, τα γεγονότα αυτά μας παρέχουν σημαντικές ενδείξεις πρακτική στη διαμόρφωση των σιτηρεσίων για τον αγώνα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα γεγονότα, όπως θα μπορούσαν να διαφαίνονται από την απελευθέρωση στο σημείο αγώνα,και την μεγάλη απόσταση πολλών μιλίων από τον αγώνα.

Καθώς τα πουλιά περιμένουν τη στιγμή της απελευθέρωσης, βλέπουμε ότι οι λευκές ίνες είναι φορτωμένες με γλυκογόνο, και ότι οι κόκκινο ίνες είναι καλά οχυρωμένες και με τα δύο γλυκογόνου και άφθονα αποθέματα από τα σταγονίδια του λίπους, των καυσίμων τους πρωτογενείς.η αποθήκευση στης αποθήκες του λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος έχουν επαρκή αποθέματα για τις πολλές ώρες πτήση του αγώνα, αλλά τα περισσότερα από τα πτηνά δεν είναι υπέρβαρα. Υπάρχει μια καλή ισορροπία μεταξύ του ποσού του σωματικού λίπους και τη φυσική κατάσταση των πτηνών. Το ήπαρ έχει επαρκή αποθέματα γλυκογόνου και του λίπους που μπορούν να κινητοποιηθούν και να μεταφέρονται στο αίμα για να λειτουργούν οι μυς που είναι απαραίτητο. Τα περιστέρια πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένα για μια απόσταση μεγάλη. Εκείνα που είναι κάπως βαριά μπορεί να είναι σε μειονεκτική θέση, εάν πρόκειται για κανονική κούρσα,που μπορεί να είναι σκληρή, τα αποθέματά τους εκτός του λίπους πρέπει να είναι πλήρες για εκείνη την ημέρα. Όλα είναι έτοιμα λυπών.

Ξαφνικά, όλα τα καλάθια ανοίγουν ταυτόχρονα και σε μια έκρηξη του ήχου που αντικατοπτρίζουν μια τεράστια έκρηξη της μυϊκής προσπάθειας,είναι η έναρξη για τα περιστέρια να βγουν στον αέρα σε γωνία επίθεση από περίπου 30 (αν και είναι ικανοί σχεδόν καθαρή κάθετη πτήση για λίγα δευτερόλεπτα) και σε μια μέγιστη ταχύτητα αναρρίχησης από περίπου 5 μίλια ανά ώρα, τα φτερά ήττα για τον μέσο όρο κατά 9,4 φορές ανά δευτερόλεπτο, οι άκρες δημιουργώντας ένα σχήμα 8 μοτίβο σε σχέση με το σώμα, καθώς σαρώσουν υπό γωνία 142 σε ένα beat. Για να φανεί η τεράστια δύναμη των μυών του στήθους, είναι γνωστό, για παράδειγμα, ότι ένας από τους μεγάλους θωρακικούς μυς και μόνο είναι ικανός να ασκεί μια δύναμη περίπου δέκα φορές το βάρος του πουλιού. Είναι επίσης γνωστό ότι το upstroke καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο σε κάθε χτύπο, και το upstroke, περίπου τα δύο τρίτα αυτή τη στιγμή. Η εκρηκτική δύναμη που απαιτείται για να ξεκινήσει ένα πουλί στον αέρα απαιτεί μια τεράστια προσπάθεια που σημαίνει ότι όλες οι δύναμη από τους θωρακικούς μύες είναι ικανές να αναπτυχθούν, πρέπει να ασκηθεί αυτή τη στιγμή. Η έναρξη είναι μια ταχεία, εκρηκτική δράση, και αν και θα περιμέναμε της λευκές ίνες και μόνο να λειτουργήσει εδώ, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι αποτελούν μόνο το 6% του συνόλου των ινών στους μυς του στήθους, ενώ το κόκκινες ίνες αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία, ή περίπου 94% του συνολικού αριθμού των ίνες που υπάρχουν. Δεν φαίνεται λογικό ότι μόνο το 6% των ινών θα μπορούσε να χειριστούν μόνες τους αυτή την τεράστια ποσότητα εργασίας που χρειάζεται σε μια τέτοια ισχυρή δράση. Ως εκ τούτου, φαίνεται πολύ πιθανό ότι όλες και οι κόκκινες και οι λευκές ίνες εργάζονται μαζί ταχύτατα, ωθώντας τα περιστέρια προς τα πάνω, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν το ύψος και να φτάσουν σε ταχύτητα πλεύσης.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την admin στις Κυρ Μάης 15, 2011 5:45 am, 2 φορές συνολικά
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διατροφή για τους μυεις

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Μάης 14, 2011 4:23 pm

Έχει αποδειχθεί πειραματικά ότι μέσα σε λίγα λεπτά μετά την απελευθέρωση, όλα τα αποθέματα γλυκογόνου στης λευκές ίνες έχουν εντελώς εξαντληθεί, και για όλους πρακτικούς λόγους που είπαμε, η δραστηριότητά τους σταματάει ουσιαστικά προς το παρόν, ως αποτέλεσμα αυτής της εξάντλησης των καυσίμων. Στην πραγματικότητα, σε πειράματα που έγιναν έδειξαν ότι στης λευκές ίνες το γλυκογόνο έχει εξαντληθεί τελείως μετά τα πρώτα 10 λεπτά της προσπάθειας. Μέχρι τη στιγμή που τα περιστέρια έχουν αποκτήσει σταθερή ταχύτητα, ο αριθμός των πτερύγιων που χτυπάει μειώθηκε από το αρχικό εκρηκτικό ρυθμό 9,4 σε περίπου 5,5 παλμούς ανά δευτερόλεπτο.οι κόκκινες ίνες, οι οποίες κάνουν τώρα όλες τις εργασίες,και είναι αυτές που συνεχίζουν να φορτώνουν με γλυκογόνο (σημείωση της σημαντικής διαφοράς που έχουν από της λευκές ίνες), και πολύ σημαντικό είναι να έχουν μεγάλα αποθέματα λίπους. λίπος σταγονίδια, που βρίσκεται δίπλα στα μιτοχόνδρια, όπου χρησιμοποιούνται, είναι αυτά που μεταβολίζονται (ή καίγονται χημικά), στα μιτοχόνδρια με την παρουσία οξυγόνου, σε μια διαδικασία γνωστή ως οξείδωση. Ένα σημαντικό κατά προϊόν της καύσης των λιπών είναι μια πολύ υψηλή σύνθετη ενέργεια που ονομάζεται τριφωσφορική αδενοσίνη ATP ή για συντομία, ότι μπορεί να παρομοιαστεί με τον ατμό που παράγεται από μια μηχανή. Σε μία περίπτωση, ο ατμός παρέχει την ενέργεια για την κίνηση της μηχανής? Συγκριτικά, το ATP που παράγεται από την καύση του λίπους και παρέχει την ενέργεια για να τροφοδοτήσει τα φτερά για να κτυπήσει στο μέσο όρο των κατ 'εκτίμηση 5,5 φορές ανά δευτερόλεπτο για πολλές ώρες στο τέλος κατά τη διάρκεια της πτήσης . Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη στιγμή της απελευθέρωσης, η γωνία που δημιουργείται από το σκούπισμα του φτερά για να ξεκινήσουν τα περιστέρια στον αέρα ήταν περίπου 142. Σε σταθερή ταχύτητα, ωστόσο, η γωνία αυτή μειώνεται σε περίπου 85 για τη διάρκεια της πτήσης. Για γρήγορη πτήση, το ισχυρό downstroke προβλέπει, αφενός μια ισχυρή πρόωση προς τα εμπρός, και για το λόγο αυτό, ένα ισχυρό upstroke δεν είναι απαραίτητο, και η γωνία που σχηματίζεται από το σκούπισμα των φτερών μπορεί να μειωθεί σε περίπου 85.

Αυτό το αποτελεσματικό σύστημα λειτουργεί συνεχώς κατά τη διάρκεια των λίγων η και για της πολλές ώρες του αγώνα, και υπό την προϋπόθεση ότι οι μύες έχουν επαρκώς συσκευασμένα πριν από το χέρι για να χειριστεί την απόσταση και τις καιρικές συνθήκες, λειτουργούν ρυθμικά. Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η ταχύτητα πλεύσης έχει επιτευχθεί, τα φτερά συνεχίζουν να κινούνται ρυθμικά και αυτόματα από την αντανακλαστική κίνηση που επικεντρώνεται σε μια μικρή περιοχή του νωτιαίου μυελού. Αυτό σημαίνει ότι ο βασικός ρυθμός του beat στην πτέρυγα κατά την πτήση λειτουργεί πιθανόν αυτόματα, χωρίς καμία συνειδητή προσπάθεια από την πλευρά των περιστεριών. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι δεν είναι όλες οι κόκκινες ίνες στη περιοχή με τους θωρακικούς μύες σε λειτουργία, είναι πιθανόν να εργάζονται σε οποιαδήποτε στιγμή. Αντ 'αυτού, υπάρχουν ενδείξεις ότι εργάζονται σε βάρδιες, επιτρέποντας έτσι κάποιες ίνες να ξεκουραστούν και να προμηθευτούν καύσιμα από τις αποθήκες στο σώμα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία συνεχίσει να εργάζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα σε 30 λεπτά μετά που τα περιστέρια αφέθηκαν ελεύθερα, το λίπος στο μεγάλο θωρακικό μυ είχε αυξηθεί το ποσό κατά 40% σε σχέση με την ποσότητα του λίπους που υπάρχουν στο μυς της ανάπαυσης πτηνών. Με 2 ώρες μετά την απελευθέρωση, την ποσότητα του λίπους σε αυτούς τους μυς πτήση έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο και είναι περίπου 85% μεγαλύτερη από την ποσότητα του λίπους στους μυς του στήθους κατά της ηρεμίας των περιστεριών. Έως τις 5 ώρες, το ποσό του λίπους έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 170%, πάνω από τέσσερις φορές σε σύγκριση με αυτό που βρέθηκε στους μυς κατά της ανάπαυσης των περιστεριών. Αυτά τα ευρήματα δείχνουν για μια ακόμη φορά, την πολύ μεγάλη σημασία του λίπους ως κύρια θρεπτικά συστατικά στην τροφοδότηση ως προς τους μυς σε αυτή την βασική πηγή ενέργειας. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους! Η μέρα που περνάει και στις ώρες που τα μίλια περνάν.βλέπουμε κάποια περιστέρια να είναι μπροστά σε διαφορετικό μεγέθους κοπάδια.τη γίνετε? το λίπος συνεχώς κινητοποιείται από τις αποθήκες του σώματος προς την κυκλοφορία του αίματος, πρέπει να παραδώσει στους μαζικούς θωρακικούς μυς ενέργεια που τους κάνει να εργάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα περιστέρια που είναι λιγότερο κατάλληλα τα βλέπουμε να μένουν μίλια πίσω σε διαφορετικά μεγέθους κοπάδια? θα τους πάρει ώρα και είναι αναπόφευκτο ότι κάποια περιστέρια δεν θα είναι στο σπίτι τους πριν από το σκοτάδι.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την admin στις Κυρ Μάης 15, 2011 6:22 am, 1 φορά
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διατροφή για τους μυεις

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Μάης 14, 2011 4:23 pm

Προς το τέλος μιας πολύ μακράς ή δύσκολη μέρα, βλέπουμε ότι η κατάσταση όσον αφορά την προμήθεια καυσίμων εντός των δύο τύπων μυϊκών ινών έχει αλλάξει εντυπωσιακά. Αν δούμε και πάλι στης κόκκινες και της άσπρες ίνες, βλέπουμε ότι οι μεγάλες λευκές ίνες που έγινε ο απεμπλουτισμός του γλυκογόνου λίγο μετά την απελευθέρωση των περιστεριών. έχουν τώρα, περίεργως, αναπληρωθεί με γλυκογόνο! Πώς έγινε αυτό και γιατί; Το "πώς έγινε αυτό". η απάντηση είναι ότι το ήπαρ έχει άφθονα αποθέματα γλυκογόνου, και είναι αυτή η πηγή που το γλυκογόνο μετατράπηκε σε γλυκόζη. μεταφέρθηκε στην κυκλοφορία του αίματος και μετά προς τις μυϊκές ίνες, όπου με τη σειρά τους,το μετέτρεψαν σε γλυκογόνο. Το "γιατί" μπορεί να εξηγηθεί με την εξέταση και τα προφανή πλεονεκτήματα αυτής της διαδικασίας ανεφοδιασμού στις λευκές ίνες. από τη στιγμή της έναρξης της πτήσης μέχρι που τα περιστέρια έχουν αποκτήσει σταθερή ταχύτητα, ενδέχεται να υπάρξουν απρόοπτα κατά την πτήση όπου μπορεί να χρειαστεί μια γρήγορη εναέρια αντίδραση π.χ.απειλή από αρπακτικά, γραμμές μεταφοράς ενέργειας,καλώδια, καθώς και η δυνατότητα των συγκρούσεων με άλλα περιστέρια του σμήνους, είναι όλοι οι πιθανοί λόγοι για την ταχεία διαφυγή ή προς αποφυγής, το περιστέρι πρέπει να είναι έτοιμο για εκρήξεις ταχύτητας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.οι λευκές ίνες πρέπει να ανεφοδιαστούν για να φροντίσουν για τα απρόβλεπτα, και αυτή η αναπλήρωση διαδικασία ξεκινάει αμέσως μετά την απελευθέρωση. Ακόμη και στο ακραίο χρόνο 18 ώρες μετά την απελευθέρωση, λευκές ίνες είναι αυτές που βρέθηκαν να περιέχουν άφθονα ποσά γλυκογόνου.

Ωστόσο, η κατάσταση στις κόκκινες ίνες και το έργο τους στο μυϊκό σύστημα, έχει εξίσου δραματικά αλλάξει, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση.οι κόκκινες ίνες σε μια πτήση που κρατάει ώρες έχουν σοβαρή εξάντληση των λιπαρών ουσιών και μπορεί να είναι σοβαρή η εξάντληση του γλυκογόνου. Παρεμπιπτόντως, ο ρόλος του γλυκογόνου στη λειτουργία των ερυθρών ινών δεν είναι απολύτως σαφής, αλλά δεδομένου ότι το λίπος είναι σοβαρή πηγή για τα αποθέματα γλυκογόνου μπορεί να είναι σοβαρή η εξάντληση του περιστεριού μετά από πολλές ώρες πτήσης, μία εξήγηση είναι ότι το γλυκογόνο μπορεί να σχετίζεται με την παροχή συνεχούς εφοδιασμού μιας ουσίας (οξαλοξικό) το οποίο είναι υπεύθυνο για το κάψιμο του λίπους και της απελευθέρωσης της ενέργειας στης κόκκινες ίνες. Είναι επίσης πιθανό ότι ένας σημαντικός ρόλος του γλυκογόνου στης κόκκινες ίνες είναι να παρέχει εύκολα διαθέσιμο καύσιμο για της ισχυρές μυϊκές συστολές όταν δρομολογεί ένα περιστέρι στον αέρα ανά πάσα στιγμή. Παρά το γεγονός ότι το λίπος και το γλυκογόνο συνεχίζουν να είναι στις κόκκινες ίνες,τα αποθεματικά και των δύο πέφτουν σε χαμηλά επίπεδα. Οι περισσότερες από τις κόκκινες ίνες, ιδίως εκείνες που είναι στο κέντρο της δέσμης των ινών, είναι ιδιαίτερα χαμηλά τα αποθέματα λίπους, αλλά είναι επίσης ενδιαφέρον ότι αυτές που είναι κοντά στην επιφάνεια της δέσμης έχουν αυξημένες ποσότητες λίπους.από τα ευρήματα αυτά, μεταξύ άλλων, προκύπτει ότι οι κόκκινες ίνες που βρίσκεται κοντά στην άκρη της δέσμης είναι αυτές οι πρώτες που ξεκινούν της εργασίες, και, κατά συνέπεια, είναι οι πρώτες που θα σταματήσουν να εργάζονται μέχρι να ανεφοδιαστούν με καύσιμα, και την λειτουργία τους την έχει αναλάβει η επόμενη "στροφή" των ινών, οι οποίες βρίσκονται λίγο πιο βαθιά μέσα στο πακέτο, και ούτω καθεξής. Πολύ πιθανόν,καθώς πέφτουν οι ποσότητες καυσίμων δηλ.οι προμήθειες μειώθηκαν τόσο δραστικά, το περιστέρι έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει αυξανόμενα σημάδια κόπωσης,καθώς τα αποθέματα των καυσίμων μειώνονται σταθερά.

Αυτά τα γεγονότα που σχετίζονται με τα μεγάλα αποθέματα καυσίμων μπορεί ίσως να μας δώσει μια σημαντική ένδειξη ως προς γιατί υπάρχουν τόσα ταχυδρομικά περιστέρια δεν ειναι σε θέση να διατηρήσουν σταθερή πτήση πέραν από της 14 έως 15 ώρες,ποιο απλά είναι επειδή τα αποθέματα καυσίμων λειτουργούν με επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, και η κόπωση είναι αναπόφευκτη. Το περιστέρι έχει απόλυτη ανάγκη από κάποια εξωτερική πηγή καυσίμων, όπως σπόροι δημητριακών. το νερό, το οποίο είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση πριν την πτήση και πρέπει να θεωρείτε δεδομένο. Όπως αναφέρθηκα προηγουμένως, το νερό είναι για το περιστέρι ως το προϊόν της καύσης του λίπους, αλλά ως απόθεμα είναι το λίπος που καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της πτήσης. το ποσό του νερού που παρέχεται από αυτό στο λίπος μειώνεται αναλόγως. Μερικά αποθέματα στο σώμα του γλυκογόνου και του λίπους μπορεί να υπάρχουν μαζί και σε άλλους χώρους του ήπατος, καθώς και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανάπαυσης, το λίπος μπορεί να κινητοποιηθεί από όλους τους διαθέσιμους χώρους αποθήκευσης στο σώμα για να επιτρέψει στο περιστέρι να συνεχίσει.όταν τα αποθέματα του λίπους πέσουν πολύ χαμηλά το περιστέρι πρέπει απλά να σταματήσει να βρει νερό για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης, και για να αποκατασταθεί αρκετά το γλυκογόνο, ώστε να μπορέσει να φτάσει στο σπίτι.Τα εν λόγω περιστέρια που φτάνουν στο σπίτι λίγο πριν πέσει το βράδυ από μια μακρά εξαντλητική κούρσα έχουν φτάσει σχεδόν στο τέλος των αποθεμάτων τους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

σπιρουλινα

Δημοσίευση  sak Την / Το Σαβ Μάης 28, 2011 7:46 pm

σπιρουλινα.θέλω να ρωτήσω έχετε δώσει στα περιστέρια σας και αν ναι ποια τα οφέλη της.
avatar
sak

Αριθμός μηνυμάτων : 38
Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2011
Ηλικία : 44
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

σπιρουλίνα

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Μάης 29, 2011 5:53 am

Η σπιρουλίνα περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και αποτελεί ισορροπημένο και πλήρες τρόφιμο, ένα από τα πιο πλούσια που έχει δώσει η φύση. Έχει υψηλή πεπτικότητα (95%) σε σύγκριση με αυτή των περισσοτέρων τροφίμων, που είναι μόνο 10 - 15%.

Η σπιρουλίνα παράγει όλες τις θρεπτικές τις ουσίες με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός και του διοξειδίου του άνθρακα της ατμόσφαιρας. Το κυανό χρώμα της οφείλεται στην φυκοκυανίνη, ενώ το πράσινο στην χλωροφύλλη. Περιέχει πρωτεΐνες (50 - 70%), λιπίδια (5 - 7%), σάκχαρα (15 - 25%), βιταμίνες (Β1, Β5 και Β6), ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Επίσης περιέχει Βιταμίνη Β12, Σίδηρο, Βιταμίνη Ε, β-καροτένιο, αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και χλωροφύλλη.

Η σπιρουλίνα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός, όχι μόνο βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Αποτελεί πηγή βιοχημικού οργανικού σιδήρου και ως τροφή, δεν είναι καθόλου τοξική. Είναι 58 φορές πιο πλούσια σε σχέση με το ωμό σπανάκι και 28 φορές πιο πλούσια σε σχέση με το ήπαρ του ωμού βοδινού. Είναι, επίσης, πηγή βιταμίνης Ε. Είναι 3 φορές πιο πλούσια σε σύγκριση με το σπόρο του σιτάλευρου και η βιολογική της αξία είναι 49% μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη της συνθετικής βιταμίνης Ε. Περιέχει σε υψηλές ποσότητες και β-καροτίνη (προβιταμίνη Α) σε τέσσερις διαφορετικές μοριακές μορφές σε ένα φυσικά σχηματισμένο χημικό σύμπλεγμα, το οποίο είναι πολύ πιο εύκολα απορροφήσιμο από ότι το β-καροτένιο του μπρόκολου ή του καρότου. Είναι 25 φορές πλουσιότερη σε σχέση τα ωμά καρότα. Αντίθετα από την συνθετική βιταμίνη Α και εκείνη των ιχθυελαίων, το β-καροτένιο είναι μη τοξικό, ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες.

Τα αντιοξειδωτικά είναι συστατικά τα οποία βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των ζημιών, οι οποίες οφείλονται στην οξειδωτική δράση των τοξικών ελευθέρων ριζών. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα όλων των γνωστών αντιοξειδωτικών παραγόντων, όπως βιταμίνες Β1 και Β6, τα μεταλλικά στοιχεία ψευδάργυρος, μαγγάνιο, και χαλκός, το αμινοξύ μεθειονίνη και τα αντιοξειδωτικά συστατικά β-καροτένιο, βιταμίνη Ε και το ιχνοστοιχείο σελήνιο.

Περιέχει, επίσης, γ-λινολεΐκό οξύ (<31Α). Τα έλαια της είναι 3 φορές πιο πλούσια σε <3Ι_Α σε σύγκριση με το έλαιο του νυχτολούλουδου. Από όλες τις φυτικές πηγές ΟΙΑ μόνο η σπιρουλίνα το παρέχει σε αυτή τη μορφή. Είναι, επίσης, πλούσια σε χλωροφύλλη, πολλές φορές πιο πλούσια από ότι τα αγροστώδη, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πλήρεις και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες.οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ μεγάλη η διατροφική της αξία.στο εμπόριο υπάρχουν σκευάσματα για πουλιά.εγώ προσωπικά παίρνω από το φαρμακείο κάψουλες που της λιώνω στο νερό και την χορηγώ στα ταχυδρομικά περιστέρια.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Φυσικά συμπληρώματα που μπορείτε να δώσετε στα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Μάης 31, 2011 5:31 pm


Όταν πρόκειται για την υγεία, κατά τη γνώμη μου, το πιο φυσικό είναι και το καλύτερο.
Σκόρδο
- Φυσικά αντιβιοτικά και αντι-μυκητιασικών, αναστέλλοντας / σκοτώνοντας περίπου 24 είδη βακτηρίων και 60 + είδη μυκήτων και ζυμών. Ενισχύσεις σε υγιείς κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει τα συστήματά τους, αυξάνοντας συνολικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο έχει θείο σε αυτό, έτσι εκείνοι που τους αρέσει να χρησιμοποιούν θείου για να βοηθήσει απαλλαγεί από σφάλματα, το σκόρδο είναι πιθανότατα ένας ευκολότερος τρόπος να πάει για την πρόληψή τους. Και δύο ακόμη πράγματα να σκεφτώ, είναι ότι το σκόρδο θεωρείται για να βοηθήσει με τη διάλυση γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι αυτό που προκαλεί τους μυς του ζώου για να πάρει πολύ επώδυνο και συνδέεται, οπότε αν αυτό είναι αλήθεια, θα μπορούσε να είναι χρήσιμο μετά από μία κούρσα .. . και είναι επίσης διαπιστωθεί ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.
Υπάρχουν 5 τρόποι για να δώσει το σκόρδο.
1. Σκόνη. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι το σκόρδο αλάτι, αλλά και σκόνη σκόρδου. Βάλτε λίγο λάδι (εάν δεν είναι διαθέσιμο ειδικό, ελαφρύ ελαιόλαδο θα κάνει) σχετικά με τις ζωοτροφές (λίγο προχωρεί σε μεγάλο βαθμό) και πασπαλίζουμε κάποια σκόνη για τη διατροφή. Αρκετά για να όπου νομίζετε ότι τα έχετε καλύψει όλες τις ζωοτροφές, αλλά όχι εκεί που φαίνεται εντελώς επιχρισμένα, LOL. Ποτέ δεν πραγματικά μέτρο με αυτά τα πράγματα, απλά ρίξτε συνήθως ένα «ανώτατο όριο πλήρη» σε αυτό, το οποίο φυσικά θα διαφέρουν ανάλογα με το δοχείο. Έτσι, Πάω να πω ένα κουτάλι σούπας ή δύο για το παγωτό (γαλόνι) κουβά με τα τρόφιμα, ahaha.
2. Oil. Μπορείτε να βάλετε αυτό με τις ζωοτροφές με τον ίδιο τρόπο όπως θα κάνατε αν βάζοντας σκόνη επάνω. Μπορείτε να προσθέσετε ό, τι θέλετε, ή απλά βάλτε το λάδι για τα τρόφιμα από μόνη της.
3. Κάψουλες. Μπορείτε να πάρετε το πήκτωμα είδος σε Walmart ή οπουδήποτε με χάπια βιταμίνης. Για ατομική μεταχείριση που μπορείτε να δώσετε μόνο το πουλί σε ένα από αυτά. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το πουλί, μπορεί να χρειαστεί να βρείτε στερεά χάπια αντί gel calsules, γιατί έχω παρατηρήσει μερικές από τις μικρότερες φυλές όπως κυλίνδρους, haver έναν πολύ σκληρότερο χρόνο να τους πάρει κάτω. Άρα λοιπόν, θα είχα ανάγκη να μειωθούν κάτω στο μέγεθος.
4. Φρέσκα γαρίφαλα στο νερό. Crush επάνω μερικά και να τους φέρουν σε ένα γαλόνι του ύδατος. Αφήστε το να καθίσει πάνω από τη νύχτα και να δώσει στα πουλιά το επόμενο πρωί. Αυτό επιτρέπει plently του χρόνου για το σκόρδο για να ενυδατώσουν και να πάρει μέσα στο νερό. Διαφορετικά, τα πτηνά σας μπορεί να το ποτό πριν το σκόρδο πραγματικά κανένα καλό μέσα στο νερό.
5. Χυμού σκόρδου στο νερό. Δεν είμαι σίγουρος η δόση του σκόρδου χυμού ανά γαλόνι του ύδατος, δεδομένου ότι δεν έχω πάρει να το χρησιμοποιήσει ακόμα. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε αυτό να καθίσει όμως, απλά προσθέστε το και ανακινείστε (καλύτερα σε μια κανάτα γάλακτος), στη συνέχεια, δίνει στα πουλιά.

Apple ξίδι μηλίτη
- Άλλο ένα φυσικό αντιβιοτικό. Βοηθά την αποστείρωση των καλλιεργειών και το νερό, και είναι μεγάλη για την αποθάρρυνση της σαλμονέλας. Δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον στο πεπτικό σύστημα που βοηθά καλά βακτηρίδια να αναπτυχθούν. Πολλά ιχνοστοιχεία / μέταλλα και τα ένζυμα στη «μητέρα», οι οποίες είναι ευεργετικές για την υγεία τα περιστέρια ».
Η δοσολογία είναι μία κουταλιά ανά γαλόνι του ύδατος. Αν και τυπικά σήματα θα σας δώσει ακόμα την οξύτητα, το πιο φυσικό και οργανικό είδος που μπορείτε να βρείτε, είναι τελικά το καλύτερο.

Θρυμματισμένο καυτερή πιπεριά
- Έλεγχο των παρασίτων, μέσα και έξω. Μειώνει τα επίπεδα μιας χημικής ένωσης που συμβάλλει στην φλεγμονής και του πόνου. Νομίζουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του καρκίνου και να θεραπεύσει τα προβλήματα πνευμόνων, καθώς και.
Έχω πασπαλίζουμε μερικά μόνο πάνω από την κορυφή των τροφίμων τους.

Μέλι
- Φυσικά αντιβιοτικά και «τροφή θαύμα» συνολικά κατά τη γνώμη μου. Κάνει θαύματα με την επούλωση βλαβών όταν εφαρμόζεται για την πληγή με έναν επίδεσμο. Βοηθά στη διατήρηση λοίμωξη μακριά βέβαια, αλλά έχω βρεθεί να βοηθήσει να θεραπεύσει σε πολύ ταχύτερους ρυθμούς. Το μέλι περιέχει σάκχαρα γλυκόζη και η φρουκτόζη και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, χλώριο νατρίου, θείου, σιδήρου και φωσφόρου.
Επίσης, έχει βιταμίνες Β1, Β2, C, B6, B5 και Β3, και χαλκό, ιώδιο και ψευδάργυρο. Όλα τα είδη των καλών πραγμάτων ότι η διατροφή των πτηνών σας μπορεί ή δεν μπορεί να λείπει ανάλογα. Έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, το οποίο μπορεί να βοηθήσει πολύ με την ηρεμώντας και καταπραΰνοντας πτηνών αγώνα μετά την επιστροφή. Τα σάκχαρα θα συμβάλει επίσης στην αποκατάσταση της ενέργειας. Μπορεί να βοηθήσει με διάρροια και Vomitting διότι προωθεί ενυδάτωση του σώματος.
Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για το μέλι από αυτό, αλλά εγώ θα σταματήσω εδώ. Δίνω τα πουλιά μου τοπικό αγνό μέλι, δεν το είδος κολλούν σε φιάλες σε Walmart. Συμβάλλει στη στήριξη των τοπικών μελισσοκόμων και είναι καλύτερο για τα πουλιά.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι σας έχετε ακούσει για το μέλι μπορεί να περιέχει βακτήρια που είναι επιβλαβή για τα μωρά. Λόγω του ότι τα βακτήρια, δεν θα το δώσω σε squeakers μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες μετά τον απογαλακτισμό. Έχω ακούσει μερικές ιστορίες φρίκης να δώσει το μέλι με τη διατροφή τους γονείς και τους πρόσφατα απογαλακτισμένα νέους εξαιτίας αυτής της βακτηρίων. Καθώς μεγαλώνουν, το ανοσοποιητικό τους σύστημα χτίζει μέχρι εκεί που το μέλι δεν είναι απειλή πια.
Μπορεί ή δεν μπορεί να συμβαίνει όλη την ώρα, αλλά μου αρέσει να λαμβάνουν προφυλάξεις για αυτά τα είδη των πραγμάτων.
Η δοσολογία είναι ένα κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι του ύδατος. Είναι πιο εύκολο να αναμειγνύεται με νερό το νερό, στη συνέχεια, αφήστε να κρυώσει. Καλό για να εισέλθει στην κούρσα, και κατά την επιστροφή, κατά τη γνώμη μου.

Κανέλα
- Αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακά, και βοηθά στη διατήρηση clotts και ακαθαρσίες αίματος μακριά, το οποίο βοηθά με τη γενική κυκλοφορία του αίματος, φυσικά. Η μυρωδιά έχει βρεθεί για να βελτιώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου / δραστηριότητα (ειδικά μνήμης), και βοηθά με τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό καθώς, όντας αποδεδειγμένα ενεργά ενάντια candida (μολύνσεις ζύμης και τσίχλα) και βακτηρίδια υπεύθυνα για ulsers στομάχι. Επίσης, βοηθά με έλεγχο των παρασίτων. Καλή πηγή φυτικών ινών, σιδήρου και ασβεστίου. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι ενισχύσεις στην ιππασία πεπτικά προβλήματα όπως διάρροια, έμετος, ναυτία, και indegestion (ακούγεται σαν ένα καλύτερο tasing Pepto Bismol, LOL).
Δίνω ένα κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι του ύδατος, συνήθως μαζί με το μέλι, καθώς ο συνδυασμός ήταν πολύ χρήσιμη για τα άτομα με κοινά θέματα και την αρθρίτιδα.

Κάρβουνο
- Απορρόφηση από πολλούς διαφορετικούς τύπους δηλητήρια, αέρια, χημικά προϊόντα, και τα ναρκωτικά (. Οπότε βεβαιωθείτε ότι ο άνθρακας να είναι αφαιρείται κατά τη διάρκεια περιόδων φαρμακευτική αγωγή Εάν είναι στο χαλίκι σας, θα θελήσετε να πάρετε ότι μακριά στα σίγουρα.), Καθιστώντας τα αναποτελεσματικά. Λάβετε υπόψη αυτό είναι adsorbtion δεν απορρόφηση. Προσελκύει ακριβώς τα πράγματα στην επιφάνειά του και τους κρατά εκεί. Διευκολύνει τη φλεγμονή και μώλωπες. Θα ανακουφίζει από τα συμπτώματα της διάρροιας, σπαστική κολίτιδα, δυσπεψία, και τα έλκη του στομάχου. Προσροφά εξωτερικό θα εκκρίσεις, τοξίνες, και τα βακτηρίδια.
Το καλύτερο κάρβουνο είναι ο ενεργός άνθρακας, το οποίο θα βρίσκατε σε κόκκινο χαλίκι.

Grapeseed εκχύλισμα
- Μεγάλη για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, και βοηθά με διάφορα είδη σκουληκιών, παράσιτα και μύκητες και μαγιά λοιμώξεις. Καλό για κάτι περισσότερο από εμάς και τα πτηνά, αλλά και άλλα κατοικίδια ζώα για να. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μυρωδιά του σώματος, κοψίματα και πληγές, λοιμώξεις του αυτιού και ακάρεα, ψύλλους, οπλών νόσου σε άλογα, ψώρας, λειχήνες, και ένα καλό καθαριστικό δέρματος. Βοηθά με διάρροια, και αυξάνει το επίπεδο pH του σώματος, καθιστώντας δυσκολότερο για πολλούς βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, να ζήσουν και να προκαλέσει προβλήματα. Λέγοντας ότι, λειτουργεί επίσης σαν ACV σε ότι κάνει ένα ωραίο μέρος για τα καλά βακτηρίδια να αναπτυχθούν. Περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει πάνω από 800 ιογενείς και βακτηριακές στελέχη και 100 στελέχη μυκήτων, detoxes το σώμα, και βοηθά με την επούλωση ουλών.


avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ασβεστιο

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιουν 07, 2011 8:31 pm

Το ασβέστιο είναι το πιο διαδεδομένο ορυκτό στο σώμα ενός περιστεριού και είναι απαραίτητο στη διατροφή του σε ποσό μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό στοιχείο. Η θηλύκια χρειάζεται ασβέστιο για το σκελετικό ανοργανοποίησης και το αυγό ωοπαραγωγών οπότε στη θηλύκια έχει μεγαλύτερη ζήτηση για το σχηματισμό του αυγού. Από διατροφική άποψη το ασβέστιο είναι το πιο δύσκολο ορυκτών, διότι η απαίτηση είναι μεγάλη και εξαιρετικά μεταβλητή, ανάλογα με την φυσιολογική κατάσταση του πουλιού, και επειδή πολλά τρόφιμα είναι πιθανό να είναι ελλιπής σε ασβέστιο.στα περιστέρια, για παράδειγμα, έχουν περιόδους με πολύ χαμηλή κατανάλωση ασβεστίου και περιόδους με μεγάλη κατανάλωση,το ασβεστίου μπορεί να είναι 5% έως 8% της διατροφής τους και υψηλότερη στους νεοσσούς. Το ασβέστιο είναι ένα από τα πιο μεταβολικά ενεργά μέταλλα και ο μεταβολισμός του είναι καλά οργανωμένος.

Απορρόφηση: το ασβέστιο απορροφάται από το δωδεκαδάκτυλο και την νήστιδα (αρχές το λεπτό έντερο). Η αποτελεσματικότητα της απορρόφησης ελέγχεται από τα επίπεδα της παραθυρεοειδούς ορμόνης βιταμίνης D3. Όταν τα διατροφικά επίπεδα του ασβεστίου είναι χαμηλά, το περισσότερο ασβέστιο απορροφάται από την ενεργό μεταφορά. μια διατροφή χαμηλή σε ασβέστιο απαιτεί D3, αλλά πλούσιο σε ασβέστιο στη διατροφή είναι η βιταμίνη D-ανεξάρτητα.

Το ασβέστιο απορροφάται στο ιοντική μορφή (έχει ένα θετικό φορτίο) και ανόργανες μορφές, όπως το ανθρακικό ασβέστιο, ασβεστόλιθος, κέλυφος στρειδιών φωσφορικά άλατα είναι και εύκολα διαλυτοποιείται στο όξινο περιβάλλον του στομαχιού και του στομάχου. μορφές υγρών είναι περισσότερο διαλυτά και έτσι απορροφάται ευκολότερα και είναι σε σκόνη στερεών σωμάτων ( τα περιστέρια χρειάζονται χρόνο με μεγάλες ποσότητες αμμοχάλικο στο στομάχι). Τα ελεύθερα λιπαρά οξέα μπορεί να σχηματίσει αδιάλυτα σαπούνια με το ασβέστιο, που αναστέλλουν την απορρόφηση της. Φυτικό οξύ υπάρχει σε ορισμένα φυτά και σπόρους και τις ενώσεις αυτές μπορούν να σύνθετη ασβέστιο και επίσης υπάρχει ασβέστιο από άλλα τρόφιμα που καταναλώνονται κατά τη χρονική στιγμή και τους καθιστά ελάχιστα εύπεπτο (1 mol από το φυτικό οξύ μπορεί συγκρότημα μέχρι 6 mol του ασβεστίου για να σχηματίσει αδιάλυτα φυτικά οξέα).

Μεταβολισμός: Το ασβέστιο αποτελεί περισσότερο από το ένα τρίτο της συνολικής περιεκτικότητας σε ανόργανα ενός πουλιού ενηλίκων. Ο σκελετός περιέχει περίπου 98% του ασβεστίου πουλιών, περισσότερα από τα οποία έχει τη μορφή μιας χημικής ουσίας που ονομάζεται υδροξυαπατίτης. Κόκαλα δεν εξυπηρετούν μόνο ένα διαρθρωτικό ρόλο, αλλά παρέχουν μια δεξαμενή ασβεστίου, φωσφόρου και άλλες ενώσεις. Αν και η υδροξυαπατίτη έντυπο παρέχει δομική ακαμψία στα κόκκαλα είναι επίσης εύκολα διαλυτοποιείται για την παροχή ορυκτών σε άλλα σημεία του σώματος. Σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, η αναλογία του βάρους του σώματος που είναι ο σκελετός είναι παρόμοια σε πτηνά και θηλαστικά. Η απαιτούμενη ελαφρότητα των πτηνών επιτυγχάνεται μέσω σχεδιαστικών λύσεων, δεν είναι μια απώλεια μάζας των οστών (τα δόντια δεν είναι αναγκαία αν έχετε μια καλλιέργεια και ένα στομάχι? Καρίνα αντικαθιστά ένα πλήρες κλουβί, κ.λπ.). Σε όλη τη συνομοταξία των πτηνών, η αναλογία του σωματικού βάρους που αποτελείται από οστά αυξάνει το μέγεθος.

Στην θηλύκια, το 25% του ασβεστίου στο αίμα είναι ελεύθερη ιόντων Ca (+2), και το υπόλοιπο συνδέεται με τις πρωτεΐνες (λευκωματίνη), ή άλλου συμπλόκου με κιτρικά, φωσφορικά άλατα, ή θειικό άλας. Τα χαμηλά επίπεδα ασβεστίου στο πλάσμα της μη πτηνών, για τον ακριβή ρύθμιση, λόγω του σημαντικού τους ρόλου στην ενδοκυτταρική επικοινωνία, μακρο μοριακές αλληλεπιδράσεις και την πήξη του αίματος. Ο κανονισμός αυτός επιτυγχάνεται με τη βιταμίνη D ενδοκρινικό σύστημα.

Πληροφορίες σχετικά με σκελετική ανάπτυξη και την ανάπτυξη των αυγών (Μυελοειδές οστών? Κέλυφος αδένας? Μεταβολισμό του εμβρύου) μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αν υπάρχει ενδιαφέρον.

Ασβέστιο Απαιτήσεις: Τα επίπεδα συντήρησης για τα πουλιά δεν είναι επακριβώς γνωστή, αλλά τα περιστέρια που συνήθως δεν έχουν έλλειψη φωσφόρου από το επίπεδο των σπόρων (για να μην αναφέρουμε τα συμπληρώματα). Σημείωση: Η υψηλή περιεκτικότητα ασβεστίου αυξάνει την ανάγκη για τον φώσφορο, σίδηρο και μαγγάνιο.

Ασβέστιο απαιτήσεις για την ανάπτυξη είναι πολύ υψηλές- απαιτούν 12% διαιτητικού ασβεστίου για τους πρώτους έξι μήνες και η υποχρέωση συντήρησης σε έξι μήνες πέφτει στο 0,55%. πουλιά, όπως τα περιστέρια (γεννήθηκε τυφλός, γυμνός και αβοήθητος), έχουν δείκτης σκελετικής ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερο από ό, τι άλλα είδη πτηνών, αλλά η πειραματική εργασία που δεν έχει πράξει ακόμη να προσδιοριστεί η ακριβής απαίτηση, αλλά και τα περιστέρια πρέπει να τρώτε περισσότερο από τους σπόρους για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την ανάπτυξη. Συμπλήρωση σε άγρια περιστέρια γίνεται με όστρακα μαλακίων (τεκμηριωμένες 35 είδη μαλακίων που καταναλώνονται από άγρια περιστέρια), κελύφη αυγών, θραύσματα οστών, πάντα θα τα δείτε να ραμφίσουν επιλεκτικά στο χώμα.

Ωοτοκία: Μικρά πτηνά έχουν υψηλότερη ζήτηση ασβέστιο από τα μεγάλα πουλιά-ίσως και τα περιστέρια είναι κάπου στη μέση αυτής της αναμέτρησης. Δεν ξέρω ακριβείς απαιτήσεις περιστέρι, αλλά συνεχή ημερήσια παραγωγή αυγών σε πάπιες πουλερικών,, ορτύκια και φασιανοί απαιτεί μεταξύ 2,25% σε 3,25% του ασβεστίου σε κόκκους βασισμένη διατροφή.ένα πουλί σαν το περιστέρι θα είναι λιγότερο (Budgies μπορεί να θέσει μεγάλα νύχια με φυσιολογικό κοχύλια με μόλις 0,8% του ασβεστίου στη διατροφή). Δεν υπάρχει φυσιολογική ανάγκη αν έχουν οι θηλυκές καθίσει στο ψεύτικο αυγά-δεν υπάρχει καμία ανησυχία ανεπάρκεια ασβεστίου με συνεχή αυγό ωοπαραγωγών περιστέρι με αξιοπρεπή διατροφή. Η ανάπτυξη των νεοσσών είναι ένα άλλο ζήτημα (βλέπε παραπάνω).

Ανεπάρκεια: Μια έλλειψη ασβεστίου μπορεί να συμβεί λόγω χαμηλά επίπεδα ασβεστίου ή την υπέρβαση διαιτητικές φωσφόρου (ασβέστιο σε αναλογία φώσφορος είναι ΟΚ μεταξύ 1.4:1 και 4:1). Ανεπαρκής βιταμίνη D3 μπορεί να προκαλέσει η δευτεροπαθής ανεπάρκεια ασβεστίου, αλλοιώνοντας την απορρόφηση του ασβεστίου και του σχηματισμού των οστών. Η αύξηση του ασβεστίου σε μια δευτερεύουσα ανεπάρκεια δεν επιλύει το πρόβλημα, αλλά για τη συμπλήρωση D3 θα (πτώση των μουρουνέλαιο τρίβονται στο σπόρο, σπόρους λιναριού, κ.λ.π.).

Ανεπάρκεια θα οδηγήσει στην κινητοποίηση των οστών, τα οστά malformed, εξασθένησε, πορώδεις οστά, σκελετικές ανωμαλίες σε νεοσσούς, μία οστεοπόρωσης-όπως στις θηλυκές ωοπαραγωγής, μειώθηκαν τα αυγα το πάχος του περιβλήματος, λιγότερα αυγά,

Τοξικότητα: Όταν διατροφικά επίπεδα του ασβεστίου είναι μεγαλύτερα, η απορρόφηση είναι ελάχιστη και η περίσσεια αποβάλλεται στα κόπρανα. Παρατεταμένη υπερβολικής δίαιτας μπορεί να οδηγήσει σε υπερασβεστιαιμία, ραχίτιδα, ουρική αρθρίτιδα και νέφρωση (προβλήματα στα νεφρά).

Δευτεροβάθμια θα προκύψουν προβλήματα με υπερβολικό ασβέστιο,ακόμα και όταν είναι η πεπτικότητα των άλλων θρεπτικών συστατικών επισφαλή σε φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

GA Chalmers, Κτηνίατρος

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιουν 14, 2011 6:25 pm

εδώ σας δείχνω ένα άρθρο του Καναδού κτηνιάτρου.
Διαιτητικές ζητήματα στις ταχυδρομικών περιστεριών

Gordon Μια Chalmers, Κτηνίατρος

Σημείωση: Το υλικό αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στο έτος 1992 το βιβλίο του Καναδού Pigeon Racing Ένωση, και έχει υποστεί αρκετές τροποποιήσεις και προσθήκες από την εποχή εκείνη.

Το λίπος είναι το μεγαλύτερο των καυσίμων που χρειάζονται οι ταχυδρομικών περιστεριών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, και μάλιστα, από οποιαδήποτε είδη άγριων πτηνών που πετά επεκταθεί αποστάσεις, όπως και στην άνοιξη και το φθινόπωρο μεταναστεύσεις. Έχει παρατηρηθεί ότι η ικανότητα των πτηνών για την αποθήκευση των τριγλυκεριδίων ως απόθεμα ενέργειας, ανώτερη από εκείνη των άλλων τάξεων των σπονδυλωτών (Blem, 1976). Τα λιπαρά οξέα αυτών των τριγλυκεριδίων είναι κατά κύριο λόγο από τις 16 και 18-άνθρακα ποικιλία, και γενικά, είναι πιο ακόρεστα από εκείνα των θηλαστικών.

Τα γεγονότα για το λίπος ως βασικό καύσιμο για αγώνες ιδρύθηκαν πριν από πολλά χρόνια, και το σημαντικό έργο για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε στον Καναδά από τον Δρ Ιωάννη Γεωργίου, τους συναδέλφους του και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Guelph, Guelph, Ontario. Πιο πρόσφατα, φαίνεται ότι κάποιες πολύ συναρπαστικό έργο του καθηγητή Rothe, η οποία χρησιμοποιείται περιστέρια σε αεροδυναμικές σήραγγες στο Saarbrücken, Γερμανία, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι, πραγματικά, το λίπος είναι το κύριο καύσιμο που συμμετέχουν στην παραγωγή της ενέργειας για τον αγώνα. Λογικά, στη συνέχεια, παρέχοντας δίαιτες που περιέχουν αυξημένες ποσότητες λιπαρών, θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη για την παροχή των άκρως σημαντικό αποθέματα καυσίμων που απαιτούνται για συμμετοχή σε αγώνες, έτσι; Λοιπόν, πιθανόν ... ...

Διάβασμα της διαθέσιμης βιβλιογραφίας σχετικά με το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών στα πτηνά γενικά αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμα στην προετοιμασία για τον αγώνα περιστεριών. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που λαμβάνονται από τα αρμόδια επιστημονική βιβλιογραφία σχετικά με τα πτηνά.

Πρώτον, στα πτηνά, είναι γνωστό ότι λιγότερο από το 4% του λίπους αποθήκης, δηλαδή, λίπος που βρίσκεται στην κοιλότητα του σώματος, κάτω από το δέρμα, κλπ., είναι στην πραγματικότητα παράγεται σε αυτές τις θέσεις. Όταν λοιπόν, η μεγάλη πλειοψηφία του λίπους συντίθενται πραγματικά; Λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη, σε περιστέρια το ήπαρ είναι το μεγαλύτερο όργανο στο οποίο η μεγάλη ποσότητα του λίπους παράγεται.

Στην πραγματικότητα, στα πτηνά, περίπου το 47% του λίπους που παράγονται για χρήση στο σώμα παράγεται στο ήπαρ, το 44% στο σφάγιο, το 7% στο δέρμα, και 2% στα έντερα. Είναι γνωστό ότι, όταν σχετική βαρύτητα των ιστών είναι τα λαμβάνονται υπόψη, το συκώτι των πουλιών είναι 20 φορές πιο δραστική ανά μονάδα βάρους στην παραγωγή του λίπους, όπως είναι το σκελετό.

Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί επίσης ότι οστών marrowis μια άλλη σημαντική περιοχή για την παραγωγή λίπους στα πτηνά, και ότι το μυελό των οστών η ίδια διαθέτει περίπου τα δύο τρίτα των λιπαρών ουσιών που παράγουν δραστηριότητα του ήπατος. Μετά από αυτό παράγεται στο ήπαρ, το λίπος μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αίματος στο σώμα αποθήκες για την αποθήκευση, και πολύ σημαντικό, στην επαγγελματική τους μυς, όπου χρησιμεύει ως άμεση προσφορά καυσίμου για διαρκή πτήση.

Πρόστιμο μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα σημεία για να εξετάσει .... Η λογική θα έλεγε ότι η προσθήκη επιπλέον λίπος στην διατροφή των ταχυδρομικών περιστεριών που θα βοηθήσει το ήπαρ με την παραγωγή, και απλά θα προσθέσει την ποσότητα του λίπους που παράγονται κανονικά από το ήπαρ, και στη συνέχεια εξάγονται σε τόπους αποθήκευσης.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη πριν από αρκετά χρόνια έδειξε ότι η προσθήκη του φυτικού ελαίου, αραβοσιτέλαιο (φυτικό έλαιο είναι απλά ένα υγρό λίπος) στο ποσό των 5% στη διατροφή των ταχυδρομικών περιστεριών, καλύτερες επιδόσεις, ιδιαίτερα πέρα από 200 μίλια , ενώ τα πουλιά που δεν είχαν συμπληρωθεί με καλαμποκέλαιο είχε φτωχότερες επιδόσεις συνολικά.

Η προσθήκη επιπλέον λίπος στην διατροφή θα πρέπει να βοηθήσει το σώμα στην οικοδόμηση αποθεμάτων λίπους. ανάγνωση μου γύρω από το θέμα των ενεργειακών αναγκών των πτηνών εμφανίστηκε πολύ ενδιαφέροντα, προκαλεί έκπληξη το γεγονός, και ενδεχομένως χρήσιμες πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι σημαντικά για την προετοιμασία των περιστεριών για τον αγώνα. Τα παρακάτω στοιχεία θα πρέπει να μελετήσει, mulled πάνω, και εάν κριθεί ότι έχει κάποια αξία, ενήργησε κατά συνέπεια:

Σημείο # 1 - υψηλά επίπεδα λίπους στη διατροφή των πτηνών θα μειώσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται από το ήπαρ (Griminger, 1986).

Σημείο # 2 - υψηλά επίπεδα της πρωτεΐνης στη διατροφή των πτηνών θα μειώσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται από το ήπαρ!

Σημείο # 3 - υψηλά επίπεδα των υδατανθράκων στη διατροφή των πτηνών θα αυξήσει την ποσότητα του λίπους που παράγεται από το ήπαρ (Griminger, 1986).

Σε μια μελέτη σε κοτόπουλα, διαπιστώθηκε ότι η προσθήκη του καλαμποκιού πετρελαίου κατά 10% στη διατροφή των νεαρών νεοσσών στην ουσία μειώθηκε κατά την παραγωγή λίπους στο ήπαρ από ένα αναπάντεχο το 40%! Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, όταν υδατανθράκων στη διατροφή είναι ποσά που τηρούνται σε σταθερό επίπεδο, τα υψηλά επίπεδα του διατροφικού λίπους δεν επηρεάζει την παραγωγή λίπους από το ήπαρ! Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι το αποθηκευμένο λίπος στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των μυών της πτήσης, προέρχεται όχι μόνο από την παραγωγή στο ήπαρ, αλλά και από λίπος που απορροφάται από τη διατροφή μέσω του τοιχώματος του εντέρου.

Τώρα, ας προσπαθήσουμε να μεταφράσουν μερικές από αυτές τις πληροφορίες ώστε να έχει λίγο περισσότερο νόημα για fanciers. Πρώτον, η μεγάλη πλειοψηφία του λίπους στο σώμα των αγώνων περιστέρι παράγεται από το ήπαρ, από το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αίματος σε αποθήκες (ονομάζεται επίσης αποθηκευτικούς χώρους), καθώς και στο κόκκινο ίνες των μυών, για άμεση χρήση ως μια πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Λίπος που είναι παρούσα η διατροφή είναι επίσης απορροφάται από τα έντερα και μεταφέρεται στους μυς και τις περιοχές, καθώς και αποθήκη. Δεδομένου ότι το λίπος που χρειάζεται από την επεξεργασία των μυών, είναι κινητοποιηθεί από κοντινές πηγές και από αυτές τις αποθήκες, και μεταφέρθηκε μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στους μύες. Προνομιακή χρήση λίπους από τους μύες πτήσης επιτρέπει μια πιο αποτελεσματική απελευθέρωση της ενέργειας κατά τη διάρκεια παρατεταμένης, εντατική πτήσεις όπως αυτές των αποδημητικών πουλιών, καθώς και των ταχυδρομικών περιστεριών.

Υπάρχει κάποια διαφορά απόψεων μεταξύ των fanciers για το κατά πόσον λίπος αποθήκη είναι πραγματικά χρησιμοποιούνται ως πηγή καυσίμου. Οι πληροφορίες που έχω σε αυτό το σημείο είναι ότι τα πειράματα με περιστέρια στο Πανεπιστήμιο του Guelph έδειξε ότι μετά από τουλάχιστον 30 λεπτά της άσκησης, η ποσότητα του λίπους σε σταθμούς μειώθηκε σχεδόν κατά 25%, και ότι, αντίστοιχα, την ποσότητα του λίπους στο των μυών του στήθους αυξήθηκαν κατά περίπου το ίδιο ποσό.

Η εργασία αυτή έδειξε επίσης ότι η ποσότητα του λίπους στην κυκλοφορία του αίματος αυξήθηκε κατά περίπου 18%, και στο ήπαρ, κατά περίπου 30%. Οι έρευνες αυτές δείχνουν την εντύπωση ότι το λίπος είναι πράγματι κινητοποιείται από τις περιοχές αποθήκη, μεταφέρονται στην κυκλοφορία του αίματος, και λαμβάνεται από το ήπαρ και εργασίας των μυών.

Έχει αποδειχθεί σε άλλα είδη, όπως ο αρουραίος εργαστήριο ότι το λίπος αποθήκη δεν είναι στατική, και ότι σε αυτού του είδους, υπάρχει μια πλήρης ανακύκλωση των αποθηκών λίπους κάθε 10 ημέρες. Ως εκ τούτου, το λίπος αποθήκη φαίνεται να είναι ένα δυναμικό σύστημα που συμμετέχουν στη σύνθεση, την οξείδωση, την αποθήκευση και την απελευθέρωση των λιπών σε μερικά είδη. Παρά αυτές τις γενικές πληροφορίες, είναι γνωστό ότι σε περιστέρια, πολύ λίγο τη σύνθεση του λίπους εμφανίζεται σε περιοχές αμαξοστάσιο.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Καρκίνωμα Revisited Chalmers, Κτηνίατρος

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιουν 14, 2011 6:28 pm

Όταν διάβασα τον τίτλο της πρόσφατης εξαιρετικό άρθρο Digest ("Is Καρκίνωμα Υπάρχει ένα νέο στέλεχος του;" - 15 Δεκεμβρίου 1998) από τον Δρ Κέβιν Zollars, τις αντιδράσεις μου πρώτα στο ερώτημα που θέτει ήταν, "Ναι, είναι πολύ πιθανό, και τι Επιπλέον, υπάρχουν πιθανόν περισσότερα από ένα νέο. " Χάρηκα όταν διάβασα το άρθρο, η ίδια λόγω της ρεαλιστικής και φιλοσοφική Kevin που τέθηκαν. Αφού έχει διαβάσει προσεκτικά αρκετές φορές, και απορροφάται καλά, το άρθρο αυτό θα πρέπει να τοποθετούνται εμφανώς στα αρχεία του κάθε εκτροφέα. Αυτό συνέβη σε μένα, στη συνέχεια, ότι, ως επιστέγασμα σε αυτό το κλειδί το άρθρο, θα μπορούσε να παρουσιάσει κάποιες βασικές πληροφορίες για τα στελέχη του gallinae Trichomonas, η αιτία της σαράκι, και η σημασία τους για όλους μας.

Έχω που οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο από μια σειρά σημαντικών παλαιών και μερικά αρκετά τρέχουσες επιστημονικές εργασίες που επιλέγονται από τα αρχεία μου. Παρεμπιπτόντως, στα ακόλουθα υλικά, όταν αναφέρομαι στον οργανισμό καρκίνωμα, θα χρησιμοποιήσω πιθανόν οι όροι "Trichomonas gallinae, Τ. gallinae (το τελευταίο είναι απλά μια μικρότερη μορφή της πλήρους επιστημονική ονομασία), τριχομονόδα, trichomonas και οργανισμούς σαράκι" εναλλακτικά - σημαίνουν όλα το ίδιο πράγμα.

Λοίμωξη από τον οργανισμό αυτό εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 1878 από έναν ερευνητή που ονομάζεται Rivolta. Πολλά χρόνια αργότερα στις ΗΠΑ, ένας επιστήμονας που ονομάζεται Ρόμπερτ stabler, τη διεξαγωγή έρευνας στο Κολοράντο, η οποία ξεκίνησε εκτεταμένες εργασίες του οργανισμού σε περιστέρια - στην πραγματικότητα το 1938, έδωσε το όνομά του οργανισμού επιστημονικής, Trichomonas gallinae.

Σε μια δημοσίευση 1948 σχετικά με το θέμα, σημείωσε ότι δεν είναι όλα τα περιστέρια που φιλοξενούν τον οργανισμό πεθαίνουν από τη μόλυνση, ή ακόμα και εσωτερικές αλλαγές για να δείχνει την παρουσία του οργανισμού αυτού. Επίσης, διαπίστωσε ότι οι νέοι από κάποια γονείς σε πατάρι σχεδόν πάντα πέθανε από σαράκι σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες μετά την εκκόλαψη, ενώ ορισμένοι άλλοι γονείς, αν και έχουν μολυνθεί, θέτει υγιείς νέους επ 'αόριστον. Προφανώς αυτά τα γεγονότα οδήγησαν στην ιδέα ότι υπήρχαν στελέχη με διαφορετικές ικανότητες να προκαλέσει ασθένεια, μια πρόταση που είχε ήδη προταθεί από άλλους επιστήμονες οι οποίοι είχαν εργαστεί επί σαράκι σε περιστέρια.

Για να ελέγξετε αυτή την ιδέα, ο Δρ stabler στη συνέχεια να δημιουργήσει ένα πείραμα στο οποίο χρησιμοποιούνται οργανισμοί σαράκι ότι αυθαίρετα χαρακτηρίζονται ως "στελέχη" (βλέπε επεξήγηση στην επόμενη παράγραφο), από πέντε διαφορετικές πηγές: Στέλεχος 1 από ένα μολυσμένο άγριο νεαρό, Στέλεχος 2 από έναν υγιή ενήλικα King, στελέχους 3 από έναν υγιή ενήλικα Carneaux, Στέλεχος 4 από ένα περιστέρι αγωνιστικά ενηλίκων που είχαν ιστορικό μετάδοση θανατηφόρων σαράκι στους νέους του και σε τουλάχιστον τρεις διαδοχικές όρνιθες, και στέλεχος 5 από το στόμα του πετρίτη που είχε πεθάνει με σοβαρή καρκίνωμα του στόματος. (Σημειώστε ότι το καρκίνωμα που προκαλείται από gallinae T. εμφανίζεται σε αρπακτικά πτηνά, με το οποίο καλείται "βοστρυχώ". Γενικές συνδεδεμένων οργανισμών σε αυτή την ομάδα και να προκαλέσει λοιμώξεις, ποικιλοτρόπως, και στο αναπαραγωγικό σύστημα του ανθρώπου, τα βοοειδή και πρόβατα, καθώς και στην πεπτικό σύστημα των εγχώριων κοτόπουλα και γαλοπούλες. Έχω επίσης δει σε καταστροφικές μορφή επιδημίας σε μικρές κλουβί σπίνων κατά την οποία η ασθένεια πολύ έμοιαζε με εκείνη που παρατηρήθηκε στη στοματική κοιλότητα των νέων περιστεριών.)

Ο Δρ stabler ορίζεται "στέλεχος", όπως το συγκεκριμένο οργανισμούς καρκίνωμα αφαιρεθεί από το στόμα του ενός πτηνού, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η δυνατότητα κάθε δεδομένη πουλί θα μπορούσε λιμένα περισσότερες από ένα στέλεχος. Τα αποτελέσματα που έλαβε φάνηκε να δικαιολογεί τη χρήση των οργανισμών από ένα συγκεκριμένο πτηνό ως «στέλεχος», τουλάχιστον όσον αφορά την ικανότητά τους να προκαλούν νόσο. Διατήρησε τις πέντε επιμέρους στελεχών αναφέρθηκε προηγουμένως με εμβολιασμό τους με σταγονόμετρο στο στόμα των καθαρών περιστέρια, και πήρε μεγάλη προσοχή για να βεβαιωθείτε ότι τα διάφορα στελέχη του δεν είχαν αναμιχθεί τυχαία. Το καθαρό περιστέρια που έχουν προσβληθεί από αυτές τις πέντε στελέχη προήλθε από δική του σοφίτα των ταχυδρομικών περιστεριών που ήξερε ήταν απαλλαγμένα από σαράκι παθογόνων οργανισμών.

Στο πρώτο πείραμα, χρησιμοποίησε 25 των πτηνών δική τους νέους, ηλικίας από 6 εβδομάδες, 5 1 / 2 εβδομάδες, 5 1 / 2 μήνες, 7 μήνες και 9 μήνες, με πέντε πουλιά σε κάθε ομάδα. Ένα πουλί σε κάθε ηλικιακή ομάδα είχε εμβολιαστεί με το στόμα με το στέλεχος 1, ένα σε κάθε ομάδα έλαβε Στέλεχος 2, και ούτω καθεξής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα στελέχη του 1, 4, και 5, προκάλεσαν σοβαρά σημεία της νόσου που έληξε με το θάνατο όλων εκτός από δύο νεαρούς, με 7 και 9-μηνών πτηνών έχουν προσβληθεί από το στέλεχος 4. Αυτά τα δύο πουλιά είχαν σοβαρή σαράκι για πάνω από μια εβδομάδα, αλλά ανακτώνται. Στελέχη 2 και 3, είτε δεν παράγουν συμπτώματα της ασθένειας στην νεαρούς που είχαν μολυνθεί, ή η μόλυνση είναι πολύ μικρή και διήρκεσε μόνο 2-4 μέρες.

Στη συνέχεια της εργασίας, ο Δρ stabler έδειξε ότι Strain 1 (το οποίο έγινε γνωστό στην τριχομονόδα κύκλους ως γνωστό του "'Barn Jones" στέλεχος) που προκύπτει από την άγρια ​​νεαρό με το σαράκι, ήταν η πιο θανατηφόρα από τα πέντε στελέχη, σκοτώνοντας 12 από 13 πτηνά εμβολιάζονται με το σε ένα μέσο όρο 10,6 ημέρες. Πάνω από όλα, ήταν σε θέση να αποδείξει ότι, κατά 119 περιστέρια έχουν μολυνθεί διαδοχικά με αυτό το ισχυρό στέλεχος, 114 (95,8%), πέθανε σε 4 έως 18 ημέρες. Στην πιό πρόσφατη εργασία, έδειξε ότι Στέλεχος 1 ήταν θανατηφόρα, ακόμη και αν μόνο ένας οργανισμός τοποθετήθηκε στα στόματα των ευπαθών περιστέρια. Προφανώς, αυτό το ενιαίο οργανισμό πολλαπλασιάζονται ταχύτατα σε χιλιάδες ή και περισσότερα για να προκαλέσουν σοβαρή ασθένεια.

Αυτά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπήρχε σημαντική διαφορά στην ικανότητα των εν λόγω πέντε διαφορετικά στελέχη του gallinae Τ. προκαλούν ασθένειες στον περιστέρια. Τα στελέχη αυτά κυμαίνονταν από εκείνες που προκάλεσε μικρή ή δεν νόσου σε εκείνους που προκάλεσε μεγάλες απώλειες. Προφανώς, υπήρχαν και στελέχη που ήταν ενδιάμεσα στην ικανότητά τους να προκαλούν έλκος, δεδομένου ότι ήταν σε θέση να προκαλέσουν σοβαρή ασθένεια από την οποία τα περισσότερα πουλιά τελικά ανακτώνται.

Σε σημαντικό αργότερα μελέτες, ο Δρ stabler ήταν σε θέση να αποδείξει ότι η ήπια στελέχη του οργανισμού καρκίνωμα ήταν σε θέση να προστατευτούν τα πουλιά κατά των πιο θανατηφόρα στελέχη, η διαπίστωση ότι εξακολουθεί να έχει πρακτική εφαρμογή σήμερα. Για την επιβεβαίωση αυτών των αποτελεσμάτων, έδωσε την πρώτη οκτώ από τους νεαρούς δική trichomonas χωρίς το σχετικά ισχυρό Στέλεχος 5 που λαμβάνεται από την πετρίτη. Όλες οι αναπτυγμένες σοβαρή καρκίνωμα του στόματος, έξι πτηνά που ανακτώνται και δύο πέθαναν. Πενήντα τέσσερις ημέρες μετά την αρχική μόλυνση με Στέλεχος 5, οι έξι επιζώντες είχαν την ίδια θανάσιμη στελέχους 1. Κανένας από αυτούς δεν ανέπτυξε ενδείξεις της νόσου κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Αυτά τα έξι πουλιά στη συνέχεια θανατώθηκαν και εξετάστηκαν κατά τη σφαγή. Υπήρξαν στοιχεία των ουλών στο ήπαρ του τρία πουλιά, οι διαπιστώσεις που πρότεινε μόλυνση από την προηγούμενη δόση των οργανισμών. Τα άλλα τρία πουλιά ήταν σχεδόν εντελώς απαλλαγμένο από συμπτώματα της λοίμωξης. Η μόνη σημαντική διαπίστωση για αυτά τα πουλιά ήταν η απώλεια της υπερώια περιθώριο στην οροφή του στόματος. (Δρ stabler πίστευαν ότι, σε κάθε περίπτωση εξετάζεται, η αλλαγή αυτή ήταν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό του την απόδειξη ότι ο οργανισμός καρκίνωμα ήταν η αιτία.)

Επανέλαβε τότε αυτό το πείραμα με οκτώ πιο καθαρή νεαροί που είχαν για πρώτη φορά το ήπιο Στέλεχος 3 από τον ενήλικο Carneaux. Μόνο δύο νεαροί αναπτυχθεί μια ήπια μορφή της νόσου. Περίπου ένα μήνα αργότερα, οι οκτώ πτηνά είχαν για το θανάσιμο στελέχους 1. Στις επόμενες τρεις εβδομάδες, μόνο δύο από τα οκτώ πτηνά ανέπτυξε συμπτώματα σαράκι. Ένας είχε μια ήπια μορφή της νόσου, και το άλλο είχε μια σοβαρή μορφή από την οποία τελικά ανακτήθηκαν.

Μετά θάνατον εξετάσεων, από αυτές τις οκτώ πτηνά καθορίζεται ότι οι ιστοί των επτά πουλιά ήταν εντελώς φυσιολογικό, και ότι το πουλί που ανέπτυξε σοβαρή σαράκι είχε σοβαρές μεταβολές του σαράκι στο ήπαρ. Παράλληλα, ως μάρτυρας, ο Δρ stabler εμβολιάζεται 13 νέοι από το πατάρι του, το δικό της trichomonas χωρίς πτηνών με θανατηφόρο στέλεχος 1? 12 από τα 13 πτηνά πέθαναν. Έτσι, αυτά τα πειράματα έδειξαν ότι η μόλυνση από ένα ήπιο στέλεχος της gallinae Τ. παρέχει προστασία από ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος του οργανισμού. Ωστόσο, η διάρκεια της ασυλίας αυτής δεν καθορίστηκε την εποχή εκείνη.

Την άνοιξη, καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 1950, υπήρξε μια σημαντική εστία σαράκι στο πένθος περιστέρια στο μεγαλύτερο μέρος της νότιας ΗΠΑ, με τις μεγαλύτερες απώλειες προφανώς στην Αλαμπάμα, όπου γινόταν η εκτίμηση ότι οι θάνατοι θα μπορούσε κάλλιστα να τρέξει σε χιλιάδες σε εκείνο το κράτος. Ο Δρ stabler λαμβάνεται στελέχη trichomonads από διάφορες πηγές αυτών των περιστεριών για να δούμε αν οι οργανισμοί από αυτές τις περιστέρια θα μπορούσαν να προκαλέσουν ασθένεια στα περιστέρια. Έχει εμβολιαστεί 50.000-100.000 οργανισμούς από διαφορετικές περιστέρια, σε καθεμιά από τις πέντε περιστέρια από την αποικία του καθαρό. Για σύγκριση, αυτός εμβολιάζεται μόνο 3,000-10,000 οργανισμούς Barn Jones »στέλεχος του θανατηφόρου σε άλλα πέντε καθαρό περιστέρια, τα οποία στη συνέχεια πέθαναν από σαράκι του ήπατος. Η πιο θανατηφόρα των στελεχών από τα περιστέρια προήλθε από ένα πουλί που συλλέγονται στην Αλαμπάμα, και σαν «αχυρώνα στέλεχος Jones THE, αυτό αποδείχθηκε ότι είναι εξίσου θανατηφόρα, σκοτώνοντας όλα, αλλά ένα από τα περιστέρια εμβολιάζεται με αυτό. Τα άλλα τέσσερα στελέχη που προέρχονται από τα περιστέρια αποδείχθηκε να είναι σχετικά ήπιες, όταν ο εμβολιασμός των περιστεριών, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα περιστέρια επέζησε της μόλυνσης.

Το επόμενο ζήτημα για να επιλυθεί ήταν το εξής: θα περιστέρια που σώθηκε από λοιμώξεις με ήπια στελέχη που προέρχονται από τα περιστέρια, να είναι σε θέση να αντέχουν λοίμωξης από Jones «αχυρώνα στέλεχος θανάσιμη το? Για να ελέγξετε αυτή την ιδέα, ο Δρ stabler εμβολιάζεται όλα αυτά επιζώντων με «αχυρώνα στέλεχος Jones του. Το αποτέλεσμα ήταν ότι όλα τα πτηνά που εμβολιάζονται με «αχυρώνα στέλεχος Jones τους σωζόμενους, ευρήματα που ανέφερε καλή προστασία από μόλυνση με στελέχη από τα περιστέρια.

Μήπως το γεγονός ότι τα πτηνά αυτά επέζησε σημαίνει ότι

τα στελέχη που προέρχονται από τα περιστέρια είχαν σκοτωθεί από την Τζόουνς «αχυρώνα στέλεχος θανατηφόρα, ή
ήταν «αχυρώνα στέλεχος Jones η οποία εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτούς τους επιζώντες των πτηνών, και αν ναι, ήταν πλέον μεταβληθεί έτσι ώστε να ήταν τώρα μια ήπια πίεση, ή
ήταν «αχυρώνα στέλεχος Jones το επικουρικό ισχυρή όσο ποτέ για καθαρά πτηνά, αλλά μπορεί να προκαλέσει ασθένεια σε προστατευόμενα πουλιά;

Για να ελέγξετε αυτές τις ιδέες, ο Δρ stabler συλλέγονται οργανισμών σαράκι από πτηνά που είχε ο συνδυασμός μιας ήπιας έντασης και Jones «αχυρώνα στέλεχος θανάσιμα τον, και ο εμβολιασμός των εν λόγω οργανισμών στο καθαρό περιστέρια. Τα αποτελέσματα είναι μεταβλητές, καθώς κάποιες από τις μολύνθηκαν καθαρά πτηνά είχαν μόνο ήπιες αλλαγές σαράκι, ενώ άλλα πτηνά, είτε πέθαναν από σοβαρή σαράκι, ή σχεδόν πέθανε. Τα αποτελέσματα αυτά υποδεικνύουν ότι η Τζόουνς «αχυρώνα στέλεχος θανάσιμα ο συνέχισε να είναι παρόντες, και εξίσου σημαντικό, ήταν τόσο ισχυρή όσο ποτέ. Πάνω από όλα, από 13 πτηνά που έχουν μολυνθεί, έξι πέθανε εντελώς, ένα μόλις επέζησε, και έξι είχαν ήπιες περιπτώσεις του σαράκι. Παρεμπιπτόντως, ο Δρ stabler ανέφερε ότι «αχυρώνα στέλεχος Jones προκαλουμένων από συνήθως η πιο σοβαρή ασθένεια του ήπατος των μολυσμένα πτηνά, ενώ τα στελέχη ηπιότερη παράγεται μόνο λοιμώξεις του στόματος.

Παρόλο που η διαδικασία δεν είναι πολύ πρακτικό για εμάς τους εκτροφείς περιστεριών, ο Δρ Ρίτσαρντ Kocan εργάζονται στο Patuxent Wildlife Research Center, Δάφνη, Maryland, διαπίστωσε ότι το πλάσμα του αίματος από τα περιστέρια έχουν μολυνθεί με ακόμα ένα ήπιο στέλεχος του gallinae Τ. θα μπορούσε να προστατεύσει άλλα περιστέρια έχουν μολυνθεί με ένα θανάσιμο στέλεχος του οργανισμού. Πολύ πιο πρακτικά, ο Δρ Kocan ήταν επίσης σε θέση να αποδείξει ότι είχαν προσβληθεί στο παρελθόν περιστέρια που έλαβαν θεραπεία με το παλιό καρκίνωμα των ναρκωτικών Enheptin αντι-, ήταν απαλλαγμένη από τον οργανισμό για όσο χρονικό διάστημα 16 μηνών, ωστόσο παρέμεινε ανέπαφη στις λοιμώξεις, όταν εμβολιάστηκαν με θανατηφόρα στελέχη. Στο σημείο αυτό, μέρος της δουλειάς του, άλλα έδειξε ότι 172 από 313 αγριοπερίστερα και 54 του 66 πένθους περιστέρια (όλα τα πένθους περιστέρια συνέλαβε ήταν εντελώς απαλλαγμένη από τον οργανισμό καρκίνωμα) - όλα τα παγιδευμένα στην περιοχή του, ήταν ανθεκτικοί στη θανάσιμη Jones «στέλεχος αχυρώνα. Τα συμπεράσματά του: ανάρρωση από τη λοίμωξη με gallinae Τ., ακόμα και όταν τα πουλιά τελικά πλήρη εξάλειψη του οργανισμού από τους συστήματα, οδηγεί σε μακροχρόνια ανοσία σε αυτό το παράσιτο - ένα γεγονός που έχει μεγάλη σημασία για εμάς, όπως εκτροφείς περιστεριών, μια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός, ειδικά σε αυτές τις ημέρες της εμφανούς αντίσταση από τον οργανισμό αυτό σε ορισμένους από μας, σύγχρονες προηγουμένως χρήσιμων φαρμάκων.

Το θέμα της αντίστασης στα φάρμακα από τον οργανισμό καρκίνωμα της σύγχρονης ναρκωτικών είναι επίσης ιδιαίτερα τρέχουσας σημασίας για εμάς. Σχεδόν 10 χρόνια πριν, το 1990, δρχ. Lumeij και Zwijnenberg του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία, απέδειξε το γεγονός ότι οι οργανισμοί σαράκι που ανακτώνται από ένα μεγάλο κοπάδι των περιστεριών στην εν λόγω χώρα, ήταν ομοιόμορφα ανθεκτικό σε όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται συνήθως μας σύγχρονο - Emtryl, Ridzol , Spartrix και Flagyl. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, φαίνεται πιθανό ότι οργανισμών σαράκι και σε πολλά άλλα έχουν δοκιμαστεί σμήνη των περιστεριών στην Ολλανδία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, και πιθανόν τη Βόρεια Αμερική καθώς επίσης, θα μπορούσε να έχει εξίσου ανθεκτικά εκείνη την εποχή, πιθανό, δεδομένου ότι αυτές ερευνητές επισήμαναν , λόγω της κοινής πρακτικής μεταξύ των fanciers, των συνεχώς ανεπαρκούς δόσης πουλιά με αυτά τα φάρμακα.
spacer Canker Revisited

Αν και το θέμα της ανεπαρκούς δόσης, ειδικά με Emtryl, είναι ένα κατοικίδιο ζώο πειράζω μου, και εγώ να ακούγεται σαν ένα σπασμένο αρχείο σχετικά με το θέμα, νομίζω ότι φέρει επανάληψη. Στα ταξίδια μου, θεωρώ ότι η δοσολογία του 40% υδατοδιαλυτού λεγόμενο «καναδική" Emtryl, όπως συνιστάται από αρκετά σπίτια της προσφοράς περιστεριών στη Βόρεια Αμερική είναι πολύ χαμηλότερο από εκείνο που συνιστάται για τα περιστέρια από τον παραγωγό του φαρμάκου. (Σε ένα χρόνο, η εταιρεία αυτή πώλησε μικρό 3-γραμμάριο πακέτα Emtryl, η ακριβής δοσολογία για ένα γαλόνι Imperial - 4,55 λίτρα). Το γεγονός ότι Emtryl γίνεται συνιστάται σήμερα σε πολύ χαμηλότερες δόσεις θα μπορούσαν ασφαλώς να συμβάλει στο πρόβλημα της ανθεκτικότητας στα φάρμακα που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο, και μπορεί να είναι μια αναπτυσσόμενη πρόβλημα με σημαντικές εκτεταμένες συνέπειες για εμάς. Θα ήθελα να υπενθυμίσω fanciers ότι η σωστή δοσολογία των Emtryl για τα περιστέρια, όπως συνιστάται από την εταιρεία, είναι 3 γραμμάρια (ή ένα κουταλάκι του γλυκού) για κάθε βρετανικό γαλόνι (4,55 λίτρα) του πόσιμου νερού για 5-7 ημέρες. Για το γαλόνι στις ΗΠΑ (4 λίτρα), αυτό είναι περίπου 3 / 4 κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι για το ίδιο χρονικό διάστημα θεραπείας.

Για να αποφευχθούν τα προβλήματα τοξικότητας, εάν τα πτηνά πίνουν υπερβολική ποσότητα νερού, ιδίως κατά τη διάρκεια ζεστού καιρού, δοκιμάστε μια αυστραλιανή μέθοδο που γνωρίζω λειτουργεί καλά. Συμπληρώνεται μέχρι τη σωστή δοσολογία του Emtryl και τοποθετείται μπροστά από τα πουλιά, ας πούμε, τη σίτιση βράδυ για μερικές ώρες ή έτσι. Μετά από αυτή τη φορά, πετάξτε έξω τα φαρμακούχο νερό και να την αντικαταστήσει με φρέσκο ​​νερό μέχρι το επόμενο βράδυ. Επαναλάβετε τη σωστή δόση για μερικές ώρες ή έτσι κάθε βράδυ για συνολικά 5-7 ημέρες. Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει κατ 'αρχάς, ότι τα πτηνά λαμβάνουν την σωστή θεραπευτική δόση κάθε μέρα για τη διάρκεια της θεραπείας, και, δεύτερον, ότι τα προβλήματα με την τοξικότητα μπορεί να αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Όπως ο Δρ Zollars επισημαίνεται στο άρθρο του, δεν αντιμετωπίζουν με Emtryl ή άλλα φάρμακα της ίδιας οικογένειας κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος περίοδο, επειδή υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το φάρμακο μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Είναι επίσης μια καλή ιδέα για την αλλαγή των ναρκωτικών κάθε φορά που αισθάνεστε ότι τα πτηνά πρέπει να αντιμετωπίζονται, ας πούμε, Emtryl για μία περίοδο 5-7 θεραπείας μέρα, και Ridzol για την επόμενη, κλπ., όλα στη σωστή δοσολογία.

Παραμένοντας στο θέμα της σαράκι και θεραπείες, μερικές fanciers συμφωνήσουμε με την ιδέα ότι, αν δεν είναι σπασμένο, μην το φτιάχνεις. Ο Δρ Κόλιν Walker, ο αυστραλιανός κτηνίατρο ο οποίος έχει γράψει εξαιρετικά άρθρα για το Digest, φαίνεται να αποδεχθεί αυτή την ιδέα. Σε ένα από τα βιβλία του, δηλώνει ότι τα ναρκωτικά μόνο ποτέ δεν θα ελέγχει ένα πρόβλημα σαράκι. Αισθάνεται ότι είναι σημαντικό να επιτραπεί στις αναπτυσσόμενες νέους αρκετή έκθεση στον οργανισμό που μπορεί να αναπτύξει φυσική αντίσταση - την ιδέα μου για πολλά χρόνια, καθώς, με βάση τις εργασίες του Δρ stabler.

Ο Δρ Walker επεκτείνει αυτή την ιδέα, δηλώνοντας ότι, αν τα πτηνά στη σοφίτα αποθεμάτων (και προφανώς οι νέοι τους) δεν είχε αναπτυχθεί καρκίνωμα του προηγούμενου έτους, δεν χρειάζεται καν θεραπεία του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, εάν το καρκίνωμα συνέβη σε πτηνά των αποθεμάτων και οι νέοι τους το περασμένο έτος, τα πτηνά πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτό το έτος με ένα κατάλληλο φάρμακο πριν από το ζευγάρωμα, και για δύο ημέρες κάθε εβδομάδα μετά από αυτό. Επιπλέον, προτείνει το συντονισμό των δύο αυτών ημερών, θεραπείες με την περίοδο κατά την επώαση τριχομονόδα απόπτωση είναι η υψηλότερη. Εάν η περιστασιακή νεαρός αναπτύσσεται ακόμη σαράκι, που συνιστά ο ίδιος τη θεραπευτική αντιμετώπιση των γονέων και των δύο νέων στη φωλιά με Spartrix ή Flagyl για τρεις ημέρες. (Σημειώστε εδώ ότι ο Δρ Zollars έχει κάποιες εύλογες ανησυχίες για σύντομες περιόδους της θεραπείας, κ.λπ. - σελίδες 32-34 του του. Άρθρο δείτε) Δρ Walker συνιστά, επίσης, να αποφευχθεί η αντιμετώπιση των αναπαραγωγικών ζευγαριών, των οποίων οι νέοι δεν αναπτύσσουν σαράκι, έτσι ώστε να υπάρχει δεν αποτελεί παρέμβαση στην ανάπτυξη της φυσικής αντοχής.

Μιλώντας της φυσικής αντοχής, θυμάμαι ότι όταν δούλευα στη Νέα Ζηλανδία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ένας ιατρός αγωνιστεί εκεί περιστέρια, αλλά προφανώς δεν θεώρησε τα πουλιά του για οποιαδήποτε ασθένεια. Αντ 'αυτού προτίμησε να επικαλεστεί την ανάπτυξη της φυσικής αντίστασης σε κάθε ιός, βακτήρια ή παράσιτα, τα πουλιά του ενδέχεται να συναντήσουν.

Για τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν έχω χρησιμοποιηθεί προληπτικές θεραπείες καρκίνωμα σε οποιοδήποτε από τα πουλιά μου, παλαιών ή νέων, και χτύπα ξύλο (!), Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει μια ανιχνεύσιμη πρόβλημα. Είναι πιθανό ότι η φυσική αντοχή αναπτύσσονται σε αυτά τα πουλιά από επανειλημμένη έκθεση με τα στελέχη των οργανισμών σαράκι που πολύ πιθανόν να κατοικούν στα πουλιά μου (μέχρι σήμερα) κρατούσε την ασθένεια στον κόλπο. Με βάση τις πληροφορίες από τον Δρ Ντέιβιντ Μαρξ, έχω επίσης την εξέταση τα στόματα των πουλιών μου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για την απόδειξη της ερυθρότητα και περίσσεια stringy βλέννα, οι διαπιστώσεις που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν τον πολλαπλασιασμό των οργανισμών σαράκι και αυξημένη ερεθισμό της στοματικής κοιλότητας κατά τη διάρκεια αυτής αγχωτικός χρόνος . Μέχρι στιγμής, με βάση την διαπίστωση καθαρές, ροζ λαιμοί, δεν έχω αισθητή η ανάγκη για τη θεραπεία προληπτικά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αν και είναι πιθανό ότι οι βαθύτερες περιοχές, όπως η καλλιέργεια, που δεν είχα εξετάσει, μπορεί να έχει επηρεάζονται. Αναγνωρίζω τη δυνατότητα, ωστόσο, ότι αν είχα θεραπεία περιοδικά για σαράκι παρά τα συνήθη ευρήματα, κάποιες παραστάσεις αγωνιστικά θα μπορούσε να βελτιωθεί. Όσον αφορά το σαράκι αφορά, την ιδέα "αν δεν είναι σπασμένο, μην το διορθώσουμε» φαίνεται να λειτουργεί. Αν τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο, είμαι έτοιμος για τη θεραπεία αν χρειαστεί.

Ελπίζω ότι αυτή η ματιά στο ιστορικό υπόβαθρο των στελεχών, μαζί με το πρόσφατο άρθρο του Δρ Zollars, μπορεί να τονώσει σκέψης για το θέμα αυτό μεταξύ των fanciers. Καθώς ο κίνδυνος της ανθεκτικότητας στα φάρμακα από οργανισμούς σαράκι (και άλλων παραγόντων, όσο και) αυξάνεται σταθερά, ελπίζω ότι fanciers μπορεί να είναι καλύτερα σε θέση να εκτιμήσει τα πραγματικά περιστατικά φυσικής ανοσίας, και να χρησιμοποιούν αυτά τα γεγονότα προς όφελός τους με την αναγνώριση της βιολογικής οφέλη από τη χρήση κάθε ήπια στελέχη οργανισμών σαράκι που διαμένουν στα πτηνά, ως βασικό άμυνα κατά των θανατηφόρων στελεχών. Λέγοντας αυτό, αναγνωρίζω επίσης την ανάγκη για τη θεραπεία των πτηνών όταν ή εάν η ασθένεια. Ένας συνδυασμός συνετή μεταχείριση όταν είναι αναγκαίο, καθώς και στρατηγικές για να καταστεί δυνατή η ανάπτυξη της φυσικής αντοχής μπορεί να είναι η καλύτερη προσέγγιση. Ελπίζω, επίσης, ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη σωστή δοσολογία των Emtryl - και κατ 'επέκταση, άλλα φάρμακα, καθώς και - μπορεί να συμβάλει στην αναστροφή της τάσης των απέραντα υποδοσολογία πουλιά μας με αυτά τα προϊόντα
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

μύες Chalmers, Κτηνίατρος

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιουν 14, 2011 6:30 pm

Γράφτηκε αρχικά στο περιοδικό Pigeon Αθλητισμού (UK), και αργότερα επανεκδόθηκε στην Racing Pigeon Digest (ΗΠΑ), μια πολύ ενδιαφέρουσα, καλά παρουσιασμένη άρθρο σχετικά με τους μυς του στήθους των περιστεριών από τον Alan Wheeldon της Βρετανίας προηγμένων τις απόψεις του για τις διαφορές μεταξύ των μύες πτήση της ορμής και της απόστασης των πτηνών. Σαν μια ευπρόσδεκτη κεραυνός εν αιθρία, το άρθρο, το οποίο βασίστηκε σε εκείνη που δημοσιεύεται στην Scientific American (Σεπτέμβριος, 2000) σε σχέση με τα ανθρώπινα αθλητές, ήταν σίγουρα τόνωση, καθώς προσπάθησε να εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ των σπριντ στελεχών εναντίον απόσταση στελέχη των αγώνων περιστέρια.

Η πρότασή του στηρίζεται σε μια βασική δομή των μυϊκών ινών, στην πραγματικότητα μια συσταλτικές πρωτεΐνη που είναι γνωστή ως μυοσίνη, η οποία έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του κάθε μυς, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών μεγάλων μυών του στήθους των αγωνιστικών περιστεριών. Η πραγματική μορφή της παρούσας μυοσίνης σε κάθε μυϊκή ίνα καθορίζει την ταχύτητα συστολής του, δηλαδή, η ταχύτητα της λειτουργίας του, που συνήθως ονομάζεται της σύσπασης ταχύτητα. Έτσι, η μορφή της μυοσίνης στους μύες του μηρού των ανθρώπων εκπαιδεύονται για γεγονότα ορμής για παράδειγμα, είναι διαφορετική από τη μορφή της μυοσίνης στους μύες του μηρού των ανθρώπων, που συμμετέχουν σε αθλήματα αντοχής. Alan Wheeldon είναι βεβαίως να συμπληρώνονται για τις προσπάθειές του, καθώς φάνηκε να εξηγήσουν ίσως για πρώτη φορά, μια θεμελιώδη, φωτίζοντας διαφορά μεταξύ της ορμής και της απόστασης των πτηνών.

Ω, αν ήταν μόνο έτσι! Πόσο όμορφα αυτή τη λογική πληροφορίες που συμβαδίζει άριστα με το τι θα θέλαμε να ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι είναι απτές διαφορές μεταξύ ορμής και της απόστασης που εκτελούν τα περιστέρια. Δυστυχώς, αυτή η προνοητική άρθρο, το οποίο είναι αξιοσημείωτο για την τόνωση της, τολμηρές πληροφορίες, στηρίζεται στους μυς του ανθρώπου και άλλων θηλαστικών, τα οποία διαφέρουν σημαντικά από αυτές των μεγάλων μυών του στήθους του περιστεριού.

Στην παρούσα συγκυρία, θα ήθελα να επισημαίνουν επίσης ότι, σε γενικές γραμμές, σπριντ όπως την περιγράφουν τα περιστέρια είναι εντελώς διαφορετική και ως εκ τούτου, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καθόλου συγκρίσιμη με σπριντ στους ανθρώπους και άλλα θηλαστικά αγωνιστικά. Για παράδειγμα, αν μια ανθρώπινη αθλητής αγωνίζεται σε ένα μετρητή περίπτωση σπριντ 100, ποια απόσταση της πτήσης (1, 2, 5, 10, 20, 30, 60 ή περισσότερα χιλιόμετρα, κ.λπ.) για τα περιστέρια είναι πραγματικά γνωστή για να είναι ακριβώς συγκρίσιμα; ; Πώς κάνουμε (ή μπορούμε να) μέτρηση και σύγκριση των δύο με οποιοδήποτε ουσιαστικό τρόπο; Γνωρίζω ότι ορισμένοι εκτροφείς ήθελα να μαντέψω για αυτό, αλλά σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το μόνο που είναι - μια εικασία.

Θα ήθελα επίσης δείχνουν ότι συγκρίνοντας σπριντ άνθρωπο και άλλα θηλαστικά αγώνων με σπριντ περιστέρια μοιάζει πολύ με τη σύγκριση κιμωλία και το τυρί - η οποία δεν συγκρίνεται σε όλα. Μια ομάδα ανταγωνίζεται για στερεά γη, σε αποστάσεις έως και μερικές εκατοντάδες μέτρα, και η άλλη αγωνίζεται στον αέρα πάνω από αυτό, σε αποστάσεις έως και μερικές εκατοντάδες μίλια, ναι, είναι πραγματικά δυνατό να γίνουν αξιόπιστες συγκρίσεις; Έχω σοβαρές αμφιβολίες για αυτό, αλλά ίσως κάποιος ξέρει την απάντηση.

Προσθέστε σε αυτά τα σημεία το γεγονός ότι ανεξάρτητα από τις αποστάσεις των λεγόμενων σπριντ / μεσαίων αποστάσεων αγώνες που τέθηκε είναι μας πουλιά, τα πουλιά χρησιμοποιούν λίπους θεωρείται η κύρια πηγή καυσίμων κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων, καθώς, βεβαίως, σε μεγάλη απόσταση ιπποδρομίες επίσης. Αντιθέτως, του ανθρώπου και άλλων θηλαστικών αθλητές χρησιμοποιούν σπριντ κυρίως γλυκογόνο ως καύσιμο σε αγώνες τους - έτσι για άλλη μια φορά, οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ των ανθρώπινων σπρίντερ και σπριντ περιστέρια απλά δεν φαίνεται να ισχύει σε όλα. Σε πρακτικό επίπεδο, ίσως θα πρέπει να αναφέρεται απλώς στα λεγόμενα στελεχών σπριντ των περιστεριών, όπως μικρής / μεσαίας απόστασης στελέχη, οι όροι θα χρησιμοποιήσω στο εξής.

Χρησιμοποιώντας έναν από τους μύες του μηρού του ανθρώπου ως ένα καλό παράδειγμα ενός ισχυρού μυών, μπορούμε να κάνουμε κάποιες βασικές συγκρίσεις με το μεγάλο τους μυς του στήθους, που είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο θωρακικούς μύες των αγωνιστικών περιστεριών. Υπενθυμίζουμε ότι τα μεγάλα pectorals είναι οι μεγαλύτεροι μυς στο σώμα του περιστερώνα και στο 20% έως άνω του 30% του συνολικού βάρους του πουλιού. Αυτοί είναι οι μεγάλοι μύες που πιστεύουμε ότι με τα δάχτυλά μας όπως χειριζόμαστε ένα πουλί. Στο μικροσκοπικό επίπεδο, μπορούμε να δούμε ότι τα μεγάλα του μαστού είναι ο μυς που αποτελείται από επιμήκη, με μορφή πούρου κυττάρων που, κατά συνθήκη, έχουν κληθεί ίνες των οποίων κωνικούς άκρα αποδίδουν ο ένας στον άλλο για να αναπληρώσετε το σύνολο των μυών. Τα κύτταρα αυτά ονομάζονται ίνες γιατί όταν πολύ μικρές τεχνικές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες χρησιμοποιείται για να τους δώσουμε έμφαση, μοιάζουν με λεπτά νήματα ή ίνες.

Στο μυ του περιστεριού, υπάρχουν μόνο δύο είδη μυϊκών ινών, ένα στενό ινών διαμέτρου, και η άλλη, η ευρεία διάμετρο ινών. Σε διατομή, τις ίνες αυτές είναι στρογγυλά ή οβάλ. Είναι διατεταγμένα σε δέσμες, με την ευρεία διάμετρο ινών στην άκρη της κάθε δέσμης ως επί το πλείστον, και το στενό διαμέτρου ίνες που βρίσκονται πιο βαθιά μέσα σε κάθε δεσμίδα. (Μια πολύ πρόχειρη, συγκρίσιμη παράδειγμα θα ήταν μια σειρά από καλά και στα άσχημα πούρα δεμένα μαζί με έναν ελαστικό ιμάντα. Για το μεγαλύτερο μέρος, το παχύ πούρα θα αγγίξει το λάστιχο, ενώ η λεπτή πούρα θα βρίσκεται πιο βαθιά μέσα σε ολόκληρη δέσμη των πούρων.) Πολλές χιλιάδες δέσμες ινών, που διοργανώνονται άκρη σ 'άκρη και δίπλα το ένα το άλλο, συνθέτουν το σύνολο των μυών που αισθανόμαστε με τα δάχτυλά μας.

ευρείας διαμέτρου ίνες Οι γνωστοί ως λευκές ίνες, ενώ στενής διαμέτρου ίνες είναι τα γνωστά ως κόκκινες ίνες. Κόκκινο ίνες τώρα υπερτερούν αριθμητικά των λευκών ινών. Για κάθε λευκή ίνα, κατά μέσο όρο, υπάρχουν περίπου 14 κόκκινες ίνες. Στην πραγματικότητα επανειλημμένες μετρήσεις των 100 ίνες σε έναν χρόνο, ο Δρ Ιωάννης Γεωργίου, ο κοσμήτορας της έρευνας μυός, σε περιστέρια στο Πανεπιστήμιο του Guelph στο Οντάριο του Καναδά, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ πέντε και 14 ήταν λευκές ίνες, και τα 86 με 95 ήταν κόκκινα ίνες.

Γιατί αυτά τα γεγονότα που έχουν αξία για εμάς ως αγωνιστικό fanciers περιστέρι; Λοιπόν, το λευκό ινών στα μεγάλα μύες του μαστού έχουν πολύ γρήγορα ταχύτητες συστολής (δηλαδή, η ταχύτητα με την οποία λειτουργούν ή σύσπαση), που κυμαίνονται 31 έως 37 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου είναι 1 / 1000 του δευτερολέπτου, γεγονός που σημαίνει ότι ένας πλήρης συρρίκνωση ή σύσπαση των εν λόγω λευκές ίνες παίρνει μια απλή 31/1000 σε 37/1000 του δευτερολέπτου! Σε μία τόσο ταχεία ταχύτητες, λευκές ίνες είναι η χρησιμοποιούμενη για την εξαιρετικά γρήγορη, ακόμη και εκρηκτικά δράσεις, όπως τη δρομολόγηση από το φορτηγό μεταφοράς, ξαφνικές εκρήξεις παρακάμπτουμε της ταχύτητας κατά τη διάρκεια της πτήσης, και το φρενάρισμα στο έδαφος, κ.λπ. - στην πραγματικότητα, κάθε ενέργεια που προκαλεί η φτερά να χτυπά πιο γρήγορα. Επίσης, μπορεί κανείς να αποκτήσει μια περαιτέρω πρακτική εκτίμηση της ταχύτητας αυτών των ινών σημειώνοντας την ταχεία τρέμουλο ακροπτερύγια ενός πουλιού σε άριστη κατάσταση, ή ένα ρίγος μια κρύα μέρα.

Τώρα, επειδή σύσπαση τόσο γρήγορα, λευκές ίνες, επίσης, να εξαντληθεί πολύ γρήγορα, και για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσε να αναμένεται να χειρίζονται διαρκή πτήση, αλλά αντ 'αυτού, ασχολούνται με την ξαφνική, ακόμη και εκρηκτικά πτήσης έκτακτης ανάγκης.

Τώρα, επειδή σύσπαση τόσο γρήγορα, λευκές ίνες, επίσης, να εξαντληθεί πολύ γρήγορα, και για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσε να αναμένεται να χειρίζονται διαρκή πτήση, αλλά αντ 'αυτού, ασχολούνται με την ξαφνική, ακόμη και εκρηκτικά πτήσης έκτακτης ανάγκης.

Αν και το κόκκινο ίνες έχουν επίσης πολύ γρήγορα ταχύτητες συρρίκνωση κυμαίνονται 47 έως 62 χιλιοστά του δευτερολέπτου - το οποίο σημαίνει ότι συντάσσει ένα συστολή ή σύσπαση στον 47/1000 σε 62/1000 του δευτερολέπτου - είναι προφανές ότι δεν είναι και τόσο γρήγορα όσο το λευκό ίνες, και ως αποτέλεσμα, να εξαντληθεί πολύ πιο αργά από ό, τι το λευκό ίνες. Ως εκ τούτου, η λειτουργία τους επικεφαλής σχετίζεται με την ταχεία και παρατεταμένη πτήση πάνω από τα ελάχιστα που πολλά μίλια από την κατάρτιση εκτίναξη ή τη φυλή, ένα σημαντικό σημείο της σημασία για εμάς, όπως εκτροφείς περιστεριών.

Στην ισχυρή μύες του μηρού των αγώνων άνθρωπο και άλλα θηλαστικά, όπως τα άλογα και τα σκυλιά, υπάρχουν δύο βασικά είδη ινών, που αποτελούνται από τύπου Ι και ΙΙ ίνες, αλλά και τύπου ΙΙ οι ίνες του υποδιαιρούνται σε τύποι ΙΙα και IIx, για μια συνολικά τρεις τύπους ινών - να λάβει υπόψη την βασική και ουσιαστική διαφορά από τα περιστέρια, τα οποία, για να επαναλάβω ένα κομβικό σημείο, έχουν μόνο δύο τύπους ινών. στη μεγάλη τους μυς του στήθους. Τώρα, τύπου I ινών σε ανθρώπους και άλλα θηλαστικά είναι κόκκινο, και οι δύο μορφές του τύπου ινών ΙΙ είναι λευκό.

Κάθε μία από αυτές τις τρεις ονομασίες που βασίζεται στην ειδική μορφή της σημερινής μυοσίνης, και με τη σειρά του, καθορίζει την ταχύτητα συρρίκνωση της για κάθε τύπο ινών. Έτσι, τύπου I ίνες σε ανθρώπους έχουν αργές ταχύτητες σχετικά συστολή, που ελαστικών αργά, και έτσι, είναι γνωστά ως μυϊκές ίνες αργών συσπάσεων. Οι ίνες αυτές κυριαρχούν οι μύες του μηρού του εκείνους τους αθλητές που ανταγωνίζονται σε εκδηλώσεις μαραθώνιο.

Οι δύο μορφές του τύπου ΙΙ ινών σε ανθρώπους έχουν πολύ γρήγορα-συστολής ταχύτητες, αυτές ελαστικών γρήγορα, και είναι γνωστές ως fast-σύσπασης ίνες. Αυτοί είναι οι κυρίαρχοι τύποι ινών στους μύες του μηρού των ανθρώπων, που συμμετέχουν σε αγώνες, όπως ένα μέτρο πίστα εκδήλωση-100. Είναι γνωστό ότι, με την κατάλληλη εκπαίδευση, ο αριθμός των γρήγορων ινών τύπου IIx μειώνεται, καθώς γίνονται μετατρέπονται σε τύπου ΙΙα. Στους ανθρώπους, η μέγιστη ταχύτητα συρρίκνωση της ταχείας τύπου IIx ίνες είναι πολύ γρήγορη μάλιστα, και στην πραγματικότητα, είναι 10 φορές η ταχύτητα συρρίκνωσης της βραδύτερης τύπου Ι ίνες. Η ταχύτητα συρρίκνωση του τύπου ίνες IIa βρίσκεται κάπου μεταξύ αυτών των δύο άκρων.

Για το ενδιαφέρον, ο Δρ Γιώργος απαρίθμησε το ποσοστό της αργής τύπου I και γρήγορη τύπου ΙΙ ίνες (τύποι ΙΙα και IIx μαζί) στους μύες του μηρού του κάθε ένα από τα ακόλουθα είδη: Οι άνθρωποι - στο σπρίντερ, το περιεχόμενο των ινών τύπου Ι είναι 24% , Τύπος ίνες ΙΙ - 76%? στο Elite Μαραθωνοδρόμων, τύπου I ίνες - 79%, Τύπος ίνες ΙΙ - 21%? στη Μέση δρομείς απόστασης, τύπου I ίνες - 62%, Τύπος ίνες ΙΙ - 38%. Ο μέσος άνθρωπος έχει 53% τύπου Ι και 47% του τύπου II ίνες. Άλογα - στα άλογα Λατέν, τύπου I ίνες - 7%, Τύπος ίνες ΙΙ - 93%? Σε καθαρόαιμους, τύπου Ι ίνες - 12%, Τύπος ίνες ΙΙ - 88%? Το Heavy Κυνηγοί, τύπου I ίνες - 31%, Τύπος ΙΙ ίνες-69%. Σκυλιά - σε κυνοδρομίες, τύπου Ι ίνες - 3%, Τύπος ίνες ΙΙ - 97%? Στο Διασταυρωμένα σκυλιά, τύπου I ίνες - 31%, τύπου ίνες ΙΙ-69%. Σημειώστε ότι για να τρέξει γρήγορα τα ζώα, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου, το ποσοστό των ινών τύπου ΙΙ είναι πολύ υψηλό, ενώ για τους δρομείς μαραθωνίου, το ποσοστό των ινών τύπου Ι είναι πολύ υψηλό.

Τα περιστέρια έχουν μόνο δύο είδη ινών σε μεγάλες μυς του στήθους, και σύμφωνα με τον Δρ Γιώργο, με τους οποίους συζήτησα το θέμα αυτό, η ρύθμιση αυτή δεν αλλάζει με την εκπαίδευση όπως και στον άνθρωπο. Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά μεταξύ των μυών του μηρού των θηλαστικών και το μεγάλο τους μυς του στήθους των περιστεριών. Σημειώστε και πάλι ότι δεν υπάρχει τρίτος τύπος των μυϊκών ινών στα μεγάλα μυς του στήθους του το περιστέρι, καθώς υπάρχει στους ανθρώπους, μια ιδιαίτερα σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο. Στην πραγματικότητα, το αργό-συστολής, κόκκινο Τύπου Ι ίνες του ανθρώπου και άλλων θηλαστικών αθλητές απλά δεν υπάρχουν στη μεγάλη τους μυς του στήθους των αγωνιστικών περιστεριών.

Όπως έχουμε δει, σε περιστέρια, δύο είδη ινών στα μεγάλα μαστού είναι οι μύες του και οι δύο εξαιρετικά γρήγορο (fast-συστολής), αλλά οι λευκές ίνες έχουν ένα πολύ πιο γρήγορα ταχύτητα συστολής από τις κόκκινες ίνες. Καθώς και οι δύο κόκκινες και λευκές ίνες έχουν πολύ γρήγορα ταχύτητες συστολής, οι ονομασίες τους με βάση ένα συνδυασμό: 1) συστολή ταχύτητες τους, 2) αν το οξυγόνο που χρειάζεται στο μεταβολισμό (σημαίνει "αξιοποίηση" ή "κατανομή") του καυσίμου, και 3) η χρήση του γλυκογόνου ως καύσιμο. Ως εκ τούτου, οι ίνες είναι κόκκινα χαρακτηρίζονται ως ταχείας συστολής, Οξειδωτική, γλυκολυτικό (FOG για συντομία). Δεν αναφέρεται στην ονομασία αυτή είναι το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός ότι οι ίνες ΟΜΙΧΛΗΣ περιέχουν άφθονη προσφορά του λίπους, των καυσίμων τους στην κλείδα κατανομής για πτήσεις σε οποιαδήποτε απόσταση.

λευκές ίνες Οι χαρακτηρίζονται ως ταχείας συστολής γλυκολυτικό (FG για συντομία). Η λέξη γλυκολυτικό τόσο ομίχλη και FG σημαίνει ότι και οι δύο ίνες περιέχουν γλυκογόνο που μεταβολίζεται για την ενέργεια. Η λέξη Οξειδωτική στην ομίχλη αναφέρεται στην απαιτούμενη χρήση οξυγόνου από αυτές τις ίνες στο μεταβολισμό του λίπους για την παραγωγή ενέργειας για διαρκή πτήση. Παρεμπιπτόντως, με το ίδιο σύστημα της ορολογίας, η αργή-συστολής κόκκινο Type I ίνες στους μύες του μηρού του, τα άλογα τους ανθρώπους και τα σκυλιά, κλπ., ορίζονται ως βραδείας συστολής οξειδωτικό (SO για συντομία) ίνες.

Όπως είδαμε, τα δύο κόκκινα και λευκά ινών στους μυς του στήθους του περιστεριού περιέχει το γλυκογόνο των καυσίμων. Το γλυκογόνο αποτελείται από πολλές μονάδες της γλυκόζης συνδέονται μεταξύ τους σε μια συγκεκριμένη διαμόρφωση χημική ουσία, και είναι, στην πραγματικότητα, την αποθήκευση μορφή της γλυκόζης στο σώμα. Εκτός από την περιεκτικότητά τους σε γλυκογόνο, το κόκκινο ίνες περιέχουν επίσης μια υπεροχή του λίπους, το κύριο καύσιμο για την ταχεία, διαρκή πτήση. Πάνω από όλα, οι μελέτες από το Δρ Γιώργο για τους μυς του στήθους έδειξαν ότι περιέχουν περίπου 10-14% λιπαρά και μόνο το 3,5% του γλυκογόνου.

Λίπος στις ίνες ΟΜΙΧΛΗΣ μεταβολίζεται με την παρουσία και των δύο γλυκόζης που είναι πιθανόν προέρχεται από τις αποθήκες γλυκογόνου, και, κυρίως, με τη χρήση οξυγόνου (εξ ου και η ονομασία "Οξειδωτικό" στο FOG) για την παραγωγή ενέργειας, να καταστεί δυνατή η φτερά για να κτυπήσει στο μέσο όρο των 5,4 παλμούς ανά δευτερόλεπτο για όλη τη διάρκεια της πτήσης. λευκές ίνες περιέχουν Ο μόνος γλυκογόνο ως καύσιμο (έτσι, «γλυκολυτικό") που μεταβολίζεται σε αναερόβιες συνθήκες (ένα = χωρίς? αεροβική = οξυγόνο) σύστημα για την παραγωγή της ενέργειας που απαιτείται για την ξαφνική, αστραπιαία, ακόμη και εκρηκτικά εκρήξεις της ταχύτητας .
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

μυς και τα καύσιμα για πτήση Chalmers, Κτηνίατρος

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιουν 14, 2011 6:32 pm

(Το παρακάτω είναι μια διευρυμένη μορφή του σεμιναρίου που παρουσιάστηκε από το συγγραφέα στο συνέδριο της Αμερικανικής Racing Pigeon Ένωσης στη Βαλτιμόρη, Maryland, ΗΠΑ τον Οκτώβριο, 1999.)

Όπως αναφέρεται σε ένα προηγούμενο άρθρο για το θέμα αυτό, σε περιστέρια, υπάρχουν περίπου 50 διαφορετικά μυών και των μυών μπόλια που έχουν δράση στα οστά και τα φτερά του φτερού. Από αυτά τα 50, υπάρχουν δύο σημαντικοί μύες πτήσης, οι οποίες μας ενδιαφέρουν. Η πρώτη και πιο μαζική από αυτές είναι οι μεγάλοι μύες βρίσκονται σε κάθε πλευρά της καρίνας, τα αισθανόμαστε με τα δάχτυλά μας όπως χειριζόμαστε το πουλί.

Αυτές οι μεγάλες μύες αποτελούν το 20 με 32% του συνολικού βάρους του πουλιού. Αν σκοτώσεις ένα πουλί, τοποθετήστε στην πλάτη του, και ταινίες, η επιδερμίδα των υποκείμενων ιστών, μπορούμε να δούμε αυτούς τους μεγάλους μύες που βρίσκονται και να επισυνάπτεται σε κάθε πλευρά της καρίνας. Καθώς κοιτάζουμε προσεκτικά, θα δούμε ότι το "σιτάρι" του μυός διαρκεί από την καρίνα προς τα πάνω και προς τα έξω σε γωνία περίπου 45 μοιρών, σχηματίζοντας ένα "V" με την καρίνα.

μύες Αυτά τα γνωστά ως τα σημαντικότερα pectorals που είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη στο πέταγμα των πτηνών.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το μεγαλύτερο pectorals είναι τα πιο ισχυρά μύες πτήσης σε περιστέρια, καθώς βρίσκονται σε άλλα πουλιά που πετούν? Λειτουργία τους κύριους είναι να τραβήξετε το φτερό μέσω των ισχυρών downstroke, η οποία ωθεί προς τα εμπρός πουλιών και προσφέρει ανελκυστήρα.

Το άλλο σημαντικό μύες πτήσης των περιστεριών είναι πολύ μικρότερα και πιο βαθιά χωμένη pectorals, μερικές φορές αποκαλείται ο ανήλικος pectorals ή supracoracoideus.

Αυτοί οι μικροί μύες έχουν το σημαντικό ρόλο της αύξησης και την περιστροφή του πτέρυγα κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά αποτελούν μόνο το 4-5% του βάρους του πουλιού. Μεταξύ των δράσεων αυτών των δύο μύες, τα φτερά είναι η ανυψώνεται και να κατεβαίνει στο μέσο όρο των 5,4 φορές το δευτερόλεπτο με ταχύτητα πλεύσης για τη διάρκεια της πτήσης. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της μικρής, εκρηκτική εναρκτήρια φάση, τα φτερά κτύπησε κατά μέσο όρο με ρυθμό 9,5 φορές ανά δευτερόλεπτο.

Ο μεγάλος μυς του στήθους που πιστεύουμε ότι ως χειριζόμαστε ένα πουλί περιέχουν δύο είδη μυών - κόκκινο και άσπρο. Κόκκινο μυών αποτελεί περίπου το 85-95% αυτών των μυών του στήθους, ενώ το λευκό μυ αποτελεί μόνο περίπου το 5-15% του συνόλου. Τόσο κόκκινο και λευκό μυ λειτουργούν (σύσπαση) πολύ γρήγορα, αλλά λευκό μυ συσπάσεις πολύ γρηγορότερα από ό, τι κόκκινο μυών.

Για να σας δώσω μια ιδέα του πόσο γρήγορα ερυθρό μυ είναι σε θέση να σύσπαση, σημειώστε ότι μαστού των μυών του κολιμπρί είναι το αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ερυθρό μυ, και κατά την πτήση, τα φτερά του πουλιού αυτού είναι μια απλή θολούρα. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα είναι, ερυθρό μυ συσπάσεις σχετικά αργά σε σύγκριση με το λευκό μυ, και ως εκ τούτου, επίσης, τα ελαστικά έξω πολύ αργά.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, είναι προφανές ότι το κόκκινο μυς χρησιμοποιείται για την παρατεταμένη προσπάθεια για διαρκή πτήση, από πετάει κατάρτισης σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμα και αθλήματα αντοχής. Από την άλλη πλευρά, το λευκό μυ συσπάσεις πολύ γρήγορα, και έτσι τα ελαστικά έξω πολύ γρήγορα. Επειδή τα ελαστικά τόσο σύντομα λευκό μυ μπορεί σε καμία περίπτωση δεν χειρίζονται παρατεταμένη πτήση, αλλά χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις αστραπιαία, όπως την έναρξη των πουλιών στον αέρα, και την ταχεία εκρήξεις παρακάμπτουμε της ταχύτητας κατά τη διάρκεια της πτήσης, κλπ..

Τώρα, ποια είναι τα κύρια καύσιμα απαιτούνται για τη μεταφορά των πτηνών από μια σύντομη εκπαίδευση εκτίναξη σε μια μεγάλη απόσταση γεγονός, δηλαδή των 500 μιλίων φυλή ή περισσότερα; Μερικοί fanciers πιστεύουν ότι η γλυκόζη είναι το καύσιμο που απαιτείται από τους μύες για την πετάει κατάρτισης και σύντομων αγώνες, και ότι το λίπος είναι απαραίτητο μόνο ως η απόσταση αυξάνεται.

Ωστόσο, η εκτεταμένη έρευνα στον Καναδά από τον Δρ Ιωάννη Γεωργίου και μεταπτυχιακούς φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο του Guelph στο Οντάριο, έχει δείξει ότι το λίπος είναι η κύρια καύσιμα που χρησιμοποιούνται από ερυθρό μυ για πετάει την κατάρτιση και για πολλές ώρες στο φτερό - φυλές οποιαδήποτε απόσταση, από απότομα πολύ. Αντιθέτως, το γλυκογόνο είναι το κύριο καύσιμο του λευκού μυός, και χρησιμοποιείται πολύ γρήγορα.

Για παράδειγμα, ο Δρ Γιώργος και η ομάδα του έχουν δείξει ότι το γλυκογόνο στο λευκό μυ έχει χρησιμοποιηθεί πλήρως εντός των πρώτων 10 λεπτών μετά την έναρξη στο σημείο απελευθέρωσης, και σε όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, λευκό μυ σταματά να λειτουργεί έως ότου επαναφορτιστεί με γλυκογόνου κατά τη διάρκεια της φυλής, που προέρχονται από πηγές στο ήπαρ.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να παρεκκλίνω στιγμήν για μια σύντομη συζήτηση γλυκόζη, γλυκογόνο, άμυλο, λίπος και πρωτεΐνες, στο πλαίσιο των καυσίμων για την πτήση. Γλυκόζη, μερικές φορές ονομάζεται επίσης δεξτρόζη, είναι το κύριο ζάχαρη που χρησιμοποιείται από τα ζώα και τα πουλιά για την παραγωγή ενέργειας. Εάν υπάρχει υπερβολική γλυκόζη πέρα από τις άμεσες ανάγκες του σώματος, η περίσσεια μπορούν να αποθηκευτούν.

Η μορφή αποθήκευσης της γλυκόζης ονομάζεται γλυκογόνο. Σε αυτή τη διαδικασία, τα κύτταρα στο ήπαρ είναι σε θέση να συνδέουν πολλές μονάδες της γλυκόζης μαζί σε μια συγκεκριμένη διαμόρφωση χημική ουσία που αναγνωρίζουμε ως γλυκογόνο, και εξίσου σημαντικό, είναι σε θέση να αποθηκεύουν τις γλυκογόνου στο ήπαρ και τους μύες.

Όταν η γλυκόζη είναι απαραίτητη, το γλυκογόνο διασπάται γρήγορα για άμεση χρήση.
Τώρα, αν ρωγμή ανοίξει έναν κόκκο του αραβοσίτου και σίτου, είμαστε αμέσως γνωρίζουν το λευκό, το άμυλο-όπως εσωτερικό - και, στην πραγματικότητα, η ουσία αυτή είναι άμυλο. Όπως και το γλυκογόνο, το άμυλο αποτελείται από πολλές μονάδες της γλυκόζης συνδέονται μεταξύ τους από τα φυτά σε μια άλλη ιδιαίτερη διαμόρφωση χημική ουσία που είναι διαφορετική από εκείνη του γλυκογόνου.

Τι γίνεται εμφανής αμέσως είναι ότι το άμυλο είναι η αποθήκευση μορφή της γλυκόζης στα φυτά και τους σπόρους τους, και ότι γλυκογόνου είναι η αποθήκευση μορφή της γλυκόζης σε πτηνά και ζώα. Μετά τα σιτάρια είναι έδαφος στην στομαχιού των περιστεριών, η προκύπτουσα πολτοποίηση περνάει στο πρώτο μέρος του εντέρου, όπου πεπτικά υγρά σπάσει το άμυλο σε ελεύθερη μονάδες γλυκόζης.

Η ελεύθερη γλυκόζη είναι συνέχεια απορροφάται από το τοίχωμα του εντέρου και από εκεί, στα αιμοφόρα αγγεία που το μεταφέρει μέχρι το συκώτι. Εδώ, μερικά από τα γλυκόζη μετατρέπεται σε γλυκογόνο και αποθηκεύεται, και το υπόλοιπο εξάγεται στην κυκλοφορία του αίματος στους μύες πτήσης, όπου μετατρέπεται σε γλυκογόνο και να αποθηκεύονται μέχρι να απαιτείται ως πηγή ενέργειας.

Πολύ σημαντικό, ένα μέρος αυτής της γλυκόζης είναι και μετατρέπεται από το ήπαρ σε λιπαρά, ο επικεφαλής των καυσίμων για διαρκή πτήση. Τα λίπη, τα οποία είναι επίσης γνωστά ως τριγλυκερίδια, είναι τα κύρια καύσιμα που απαιτούνται από τα περιστέρια αγώνων κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, και μάλιστα, από οποιαδήποτε είδη άγριων πτηνών που πετά επεκταθεί αποστάσεις, όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο μεταναστεύσεις.

Έχει παρατηρηθεί ότι η ικανότητα των πτηνών για την αποθήκευση των τριγλυκεριδίων ως απόθεμα ενέργειας, ανώτερη από εκείνη των άλλων τάξεων των σπονδυλωτών (ζώα με σπονδυλική στήλη). Σημειώστε αυτό το σημαντικό σημείο: το ποσό της ενέργειας που παρέχεται από την αξιοποίηση των λιπών είναι πάνω από τα διπλάσια από αυτήν που προκαλεί η χρησιμοποίηση των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών σε συνδυασμό του.

Η σημασία του λίπους ως η σημαντικότερη καύσιμα για τα αγωνιστικά, ή για οποιαδήποτε παρατεταμένη πτήση, όπως αυτή της αποδημητικά πουλιά, δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. από τη διατροφή είναι Ουσιών αναμιγνύεται με τη χολή στο έντερο. Αυτή η διαδικασία διασπά το λίπος σε γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα τα οποία στη συνέχεια απορροφάται από το αίμα και μεταφέρονται στο ήπαρ. Εδώ λιπαρά οξέα είναι τα ανασυσταθεί σε λίπη (τριγλυκερίδια) και αποθηκεύονται.

Μερικά από τα λιπαρά οξέα μεταφέρονται σε αποθήκες λίπους σε διάφορα μέρη του σώματος, και το σημαντικότερο, σε κόκκινο μυ όπου είναι αποθηκευμένα σε μια μικροσκοπική μορφή ως πηγή καυσίμων για τις κρουαζιέρες της πτήσης. Για τους σκοπούς μας, ακόμη και αν δεν είναι απολύτως σωστή, θα χρησιμοποιήσουμε το λίπος λέξη όταν εννοούμε λιπαρά οξέα. Τα γεγονότα για το λίπος ως βασικό καύσιμο για αγώνες ιδρύθηκαν πριν από πολλά χρόνια από τον Δρ Γιώργο και την ομάδα του, που δημοσιεύεται πολλές επιστημονικές εργασίες σε όλες αυτές τις εργασίες.

Προφανώς, η χρήση της γλυκόζης στο πόσιμο νερό πριν από την αποστολή προσθέτει πολύ σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ένα άλλο σημαντικό σημείο για να επαναλάβει σε αυτή τη συζήτηση είναι ότι η παραγωγή του λίπους από το ήπαρ των πτηνών αυξάνεται κατά πολύ όταν τα επίπεδα των υδατανθράκων στο σιτηρέσιο είναι υψηλές.

Έτσι, αν ζωοτροφών υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κόκκων σε οποιαδήποτε ποσότητα - σπόροι, όπως τα φυστίκια ή ηλιόσπορους, κ.λπ. - ειδικά προς ημέρα της ναυτιλίας, να είστε σίγουροι ότι τροφή επίσης πολλές σπόροι σιτηρών, π.χ., καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κ.λπ. . Τώρα ποιος είναι ο ρόλος της πρωτεΐνης στο αγωνιστικό πουλί; Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο, διότι ορισμένοι εκτροφείς συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα υψηλά επίπεδα μπιζέλια και φασόλια ως καύσιμο για τις ιπποδρομίες.

Η πρωτεΐνη είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συντήρηση και επισκευή των κατεστραμμένων μυών και άλλων ιστών. Δεν είναι μια τροφή ενέργειας και δεν θα χρησιμοποιηθούν ως τέτοια από το πουλί για την πτήση, εκτός εάν όλα τα αποθέματα λίπους και των υδατανθράκων είναι εντελώς εξαντληθεί. Το πουλί που επιστρέφει στο σπίτι ημέρες ή εβδομάδες καθυστέρηση με την χαμένη τους μυς του στήθους ενδέχεται να έχει έπρεπε να καταφύγουν στη χρήση των πρωτεϊνών του μυός ως πηγή ενέργειας - εξ ου και η σπατάλη.

Τόσο μεγάλο μέρος του μυός έχει χρησιμοποιηθεί ως απολύτως αναγκαία πηγή ενέργειας η οποία ποτέ δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό. Σχετικά με το θέμα της χρήσης πρωτεϊνών για τη συντήρηση και επισκευή των μυών, μια ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε από τον Δρ Γιώργο στο θέμα της μετάβασης Καναδά χήνες έδειξε ότι στο τέλος της μετανάστευσης την άνοιξη, υπήρχε σημαντική ζημία, καθώς και εκφύλιση των μεγάλων μυών του στήθους, πιθανόν ως αποτέλεσμα από το άγχος της φθοράς που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πτήσης.

Τα ευρήματα αυτά στο θέμα της μετάβασης χήνες θα μπορούσε απλώς να ισχύει για τα ταχυδρομικά περιστέρια, αφού έχουν πετάξει μια κούρσα από οποιαδήποτε απόσταση, αλλά μπορεί να είναι πιο σημαντικό όταν αγώνες είναι δύσκολοι. Ίσως οποιαδήποτε σκληρή μικρό ή μεγάλο αγώνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρόμοιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις σε πτηνά μας αγώνες. Έτσι, φαίνεται λογικό ότι όσο πιο γρήγορα αυτά τα δυνητικά καταστραφεί οι μύες επισκευάζονται και να αποκατασταθεί κανονικά, όσο πιο σύντομα είναι το πουλί πιθανό να επανέλθει σε καλή κατάσταση αγωνιστικά.

Αν υψηλής πρωτεΐνης κόκκων είναι να τρέφονται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για την επισκευή και συντήρηση των μυών και άλλων ιστών, για παράδειγμα, φαίνεται λογικό, στη συνέχεια, ότι θα πρέπει να τρέφονται νωρίτερα παρά αργότερα μέσα στην εβδομάδα - για να καταστεί δυνατή η ταχεία επισκευή ενδεχομένως βλάβη των μυών. Λογικά, οι επισκευές θα πρέπει να έρχονται πρώτα, ακολούθησε λίγο αργότερα με μια συγκέντρωση του καυσίμου για τον αγώνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εκτροφείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις παραδοσιακές φως στα βαρέα φορτηγά πρόγραμμα σίτισης για την προετοιμασία των πτηνών για τον επόμενο αγώνα, αλλά φαίνεται λογικό ότι οποιαδήποτε αποκατάσταση των κατεστραμμένων μυών θα πρέπει να συμβεί πριν από την μυϊκή ανεφοδιασμού του με καύσιμα. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η διατροφή των υψηλών επιπέδων της πρωτεΐνης θα μειώσει την ποσότητα του λίπους στο ήπαρ είναι ικανή να παράγει - άλλο ένα καλό λόγο να μην τις ζωοτροφές υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης στο τέλος της εβδομάδας προς την ημέρα της ναυτιλίας. Επειδή ορισμένα από τα υψηλά λιπαρά σιτάρια όπως τα φιστίκια, ηλιόσποροι, κλπ., που τροφοδοτούνται προς την ημέρα της ναυτιλίας, είναι επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, θα έλεγα ότι πρέπει να τρέφονται με μέτρο, όχι ως cropful.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι το ποσό των υδατανθράκων στη διατροφή είναι σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή, από την αξιοποίηση υψηλού ποσοστού των κόκκων δημητριακών και ιδιαίτερα τα δημητριακά όπως το καλαμπόκι, το σιτάρι, βρώμη και το ρύζι, για παράδειγμα. Γλυκόζης ή μέλι θα μπορούσε να προστεθεί στο πόσιμο νερό να συμμετέχουν στον εφοδιασμό των επιπλέον υδατανθράκων που απαιτούνται για την παραγωγή του λίπους. (Σημείωση: Μην τοποθετείτε τη γλυκόζη ή τα άλλα σάκχαρα μέσα στην ημέρα το νερό με τη μέρα,. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ζάχαρες για μόνο μια ημέρα ή δύο σε έναν χρόνο, για να εμποδίσει την ανάπτυξη των ζυμών και της μούχλας στα φυτά σας των πτηνών, δεδομένου ότι οι ζύμες

κλπ. χρησιμοποιούν τη ζάχαρη ως θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξή τους κατέχουν, και να μπορούν να εισβάλουν στο τοίχωμα της καλλιέργειας αυτή τη στιγμή.)
Τα μέτρα αυτά θα επωφεληθούν από το γεγονός ότι, όταν το επίπεδο των υδατανθράκων στο σιτηρέσιο σε εύλογα υψηλό επίπεδο, η αυξημένη διαιτητικού λίπους, δεν φαίνεται να επηρεάζει την παραγωγή λίπους από το συκώτι των πουλιών.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα, αλλά πρακτικός τρόπος για να βελτιωθεί η παραγωγή λίπους στο ταχυδρομικών περιστεριών θα μπορούσε να είναι η χρήση της φρουκτόζης ζάχαρης. Η φρουκτόζη είναι διαθέσιμο ως σκόνη και μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και παντοπωλεία. Σε σύγκριση με την επιτραπέζια ζάχαρη, φρουκτόζη μπορεί να είναι ακριβό. Μια άλλη πρακτική πηγή φρουκτόζη είναι το μέλι που περιέχει περίπου 40% σε φρουκτόζη και γλυκόζη 30%.

Γιατί να κάνετε φρουκτόζη, γλυκόζη, όταν φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο της ζάχαρης στο σώμα των πουλιών, το συκώτι του το οποίο έχει μια σημαντική ικανότητα να μετατρέπει τη γλυκόζη σε λιπαρά οξέα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα; Κατ 'αρχάς, κάποιο υπόβαθρο. Οι περισσότεροι σπόροι, ιδίως των δημητριακών, περιλαμβάνουν υψηλό ανά centage του αμύλου, που, όπως είδαμε, είναι μια πολύπλοκη χημική δομή που αποτελείται από πολλά επιμέρους μονάδων της ζάχαρης, της γλυκόζης. Όταν το άμυλο σε σπόρους που αφομοιώνεται από τα περιστέρια, είναι τμηματικής με πεπτικά υγρά στα έντερα σε γλυκόζη, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από το εντερικό τοίχωμα στη ροή του αίματος και μεταφέρονται στο ήπαρ. Είναι γνωστό ότι στα πτηνά, την απορρόφηση της γλυκόζης από το έντερο στην κυκλοφορία του αίματος ξεπερνά κατά πολύ την απορρόφηση φρουκτόζης.

Προφανώς, η χρήση της γλυκόζης στο πόσιμο νερό πριν από την αποστολή προσθέτει πολύ σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ένα άλλο σημαντικό σημείο για να επαναλάβει σε αυτή τη συζήτηση είναι ότι η παραγωγή του λίπους από το ήπαρ των πτηνών αυξάνεται κατά πολύ όταν τα επίπεδα των υδατανθράκων στο σιτηρέσιο είναι υψηλές.

Έτσι, αν ζωοτροφών υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κόκκων σε οποιαδήποτε ποσότητα - σπόροι, όπως τα φυστίκια ή ηλιόσπορους, κ.λπ. - ειδικά προς ημέρα της ναυτιλίας, να είστε σίγουροι ότι τροφή επίσης πολλές σπόροι σιτηρών, π.χ., καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κ.λπ. . Τώρα ποιος είναι ο ρόλος της πρωτεΐνης στο αγωνιστικό πουλί; Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο, διότι ορισμένοι εκτροφείς συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα υψηλά επίπεδα μπιζέλια και φασόλια ως καύσιμο για τις ιπποδρομίες.

Η πρωτεΐνη είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συντήρηση και επισκευή των κατεστραμμένων μυών και άλλων ιστών. Δεν είναι μια τροφή ενέργειας και δεν θα χρησιμοποιηθούν ως τέτοια από το πουλί για την πτήση, εκτός εάν όλα τα αποθέματα λίπους και των υδατανθράκων είναι εντελώς εξαντληθεί. Το πουλί που επιστρέφει στο σπίτι ημέρες ή εβδομάδες καθυστέρηση με την χαμένη τους μυς του στήθους ενδέχεται να έχει έπρεπε να καταφύγουν στη χρήση των πρωτεϊνών του μυός ως πηγή ενέργειας - εξ ου και η σπατάλη.

Τόσο μεγάλο μέρος του μυός έχει χρησιμοποιηθεί ως απολύτως αναγκαία πηγή ενέργειας η οποία ποτέ δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό. Σχετικά με το θέμα της χρήσης πρωτεϊνών για τη συντήρηση και επισκευή των μυών, μια ενδιαφέρουσα μελέτη έγινε από τον Δρ Γιώργο στο θέμα της μετάβασης Καναδά χήνες έδειξε ότι στο τέλος της μετανάστευσης την άνοιξη, υπήρχε σημαντική ζημία, καθώς και εκφύλιση των μεγάλων μυών του στήθους, πιθανόν ως αποτέλεσμα από το άγχος της φθοράς που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πτήσης.

Τα ευρήματα αυτά στο θέμα της μετάβασης χήνες θα μπορούσε απλώς να ισχύει για τα ταχυδρομικά περιστέρια, αφού έχουν πετάξει μια κούρσα από οποιαδήποτε απόσταση, αλλά μπορεί να είναι πιο σημαντικό όταν αγώνες είναι δύσκολοι. Ίσως οποιαδήποτε σκληρή μικρό ή μεγάλο αγώνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρόμοιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις σε πτηνά μας αγώνες. Έτσι, φαίνεται λογικό ότι όσο πιο γρήγορα αυτά τα δυνητικά καταστραφεί οι μύες επισκευάζονται και να αποκατασταθεί κανονικά, όσο πιο σύντομα είναι το πουλί πιθανό να επανέλθει σε καλή κατάσταση αγωνιστικά.

Αν υψηλής πρωτεΐνης σπόροι πρέπει να τρέφονται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για την επισκευή και συντήρηση των μυών και άλλων ιστών για παράδειγμα, φαίνεται λογικό, στη συνέχεια, ότι θα πρέπει να τρέφονται νωρίτερα και όχι αργότερα εντός της εβδομάδας - για να καταστεί δυνατή η ταχεία επισκευή ενδεχομένως βλάβη των μυών. Λογικά, οι επισκευές θα πρέπει να έρχονται πρώτα, ακολούθησε λίγο αργότερα με μια συγκέντρωση του καυσίμου για τον αγώνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εκτροφείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις παραδοσιακές φως στα βαρέα φορτηγά πρόγραμμα σίτισης για την προετοιμασία των πτηνών για τον επόμενο αγώνα, αλλά φαίνεται λογικό ότι οποιαδήποτε αποκατάσταση των κατεστραμμένων μυών θα πρέπει να συμβεί πριν από την μυϊκή ανεφοδιασμού του με καύσιμα. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η διατροφή των υψηλών επιπέδων της πρωτεΐνης θα μειώσει την ποσότητα του λίπους στο ήπαρ είναι ικανή να παράγει - άλλο ένα καλό λόγο να μην τις ζωοτροφές υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης στο τέλος της εβδομάδας προς την ημέρα της ναυτιλίας. Επειδή ορισμένα από τα υψηλά λιπαρά σιτάρια όπως τα φιστίκια, ηλιόσποροι, κλπ., που τροφοδοτούνται προς την ημέρα της ναυτιλίας, είναι επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, θα έλεγα ότι πρέπει να τρέφονται με μέτρο, όχι ως cropful.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι το ποσό των υδατανθράκων στη διατροφή είναι σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή, με τη χρήση ενός υψηλού ποσοστού των κόκκων δημητριακών και ιδιαίτερα τα δημητριακά όπως το καλαμπόκι, το σιτάρι, βρώμη και το ρύζι, για παράδειγμα. Γλυκόζης ή μέλι θα μπορούσε να προστεθεί στο πόσιμο νερό να συμμετέχουν στον εφοδιασμό των επιπλέον υδατανθράκων που απαιτούνται για την παραγωγή του λίπους. (Σημείωση: Μην τοποθετείτε τη γλυκόζη ή τα άλλα σάκχαρα μέσα στην ημέρα το νερό με τη μέρα,. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ζάχαρες για μόνο μια ημέρα ή δύο σε έναν χρόνο, για να εμποδίσει την ανάπτυξη των ζυμών και της μούχλας στα φυτά σας των πτηνών, δεδομένου ότι οι ζύμες

κλπ. χρησιμοποιούν τη ζάχαρη ως θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξή τους κατέχουν, και να μπορούν να εισβάλουν στο τοίχωμα της καλλιέργειας αυτή τη στιγμή.)
Τα μέτρα αυτά θα επωφεληθούν από το γεγονός ότι, όταν το επίπεδο των υδατανθράκων στο σιτηρέσιο σε εύλογα υψηλό επίπεδο, η αυξημένη διαιτητικού λίπους, δεν φαίνεται να επηρεάζει την παραγωγή λίπους από το συκώτι των πουλιών.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα, αλλά πρακτικός τρόπος για να βελτιωθεί η παραγωγή λίπους στο ταχυδρομικών περιστεριών θα μπορούσε να είναι η χρήση του σε φρουκτόζη ζάχαρης. Η φρουκτόζη είναι διαθέσιμο ως σκόνη και μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και παντοπωλεία. Σε σύγκριση με την επιτραπέζια ζάχαρη, φρουκτόζη μπορεί να είναι ακριβό. Μια άλλη πρακτική πηγή φρουκτόζη είναι το μέλι που περιέχει περίπου 40% σε φρουκτόζη και γλυκόζη 30%.

Γιατί να κάνετε φρουκτόζη, γλυκόζη, όταν φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο της ζάχαρης στο σώμα των πουλιών, το συκώτι του το οποίο έχει μια σημαντική ικανότητα να μετατρέπει τη γλυκόζη σε λιπαρά οξέα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα; Κατ 'αρχάς, κάποιο υπόβαθρο. Τα περισσότερα δημητριακά, ιδιαίτερα τη σπόρους δημητριακών, περιλαμβάνουν υψηλό ανά centage του αμύλου, που, όπως είδαμε, είναι μια σύνθετη χημική δομή που αποτελείται από πολλά επιμέρους μονάδων της ζάχαρης, της γλυκόζης. Όταν το άμυλο σε σπόρους που αφομοιώνεται από τα περιστέρια, είναι τμηματικής με πεπτικά υγρά στα έντερα σε γλυκόζη, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από το εντερικό τοίχωμα στη ροή του αίματος και μεταφέρονται στο ήπαρ. Είναι γνωστό ότι στα πτηνά, την απορρόφηση της γλυκόζης από το έντερο στην κυκλοφορία του αίματος ξεπερνά κατά πολύ την απορρόφηση φρουκτόζης.

Το ιώδιο θα πρέπει να περιέχονται σε ένα μείγμα ορυκτών για τα περιστέρια, λόγω της προφανώς υψηλή ζήτηση για το συγκεκριμένο ορυκτό στο γάλα που παράγουν είδη πουλιών. Μερικοί fanciers χρήση σκόνης φύκια ή νιφάδων να παράσχει τις απαραίτητες ιώδιο.

Μην προσθέτετε περισσότερο από μια πτώση ή δύο επιπλέον ιωδίου στο πόσιμο νερό! Πάρα πολύ τοξικό είναι σίγουρα! Περικοπή του γάλακτος, που παράγεται από την αποφολίδωση του λίπους-φορτωμένο κύτταρα από την επένδυση της καλλιέργειας, παράγεται και στα δύο φύλα υπό την επίδραση της ορμόνης προλακτίνης που απελευθερώνεται από την υπόφυση στη βάση του εγκεφάλου.

Αυτή η απελευθέρωση της προλακτίνης, είναι ίσως προκαλείται από την οδήγηση και αναπαραγωγικής δραστηριότητας πριν από την ωοτοκία, αφού είναι πιθανό η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την πρόκληση "broodiness" τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Παρά το γεγονός ότι ένα πρόσφατο άρθρο αναφέρεται ότι το γάλα συγκομιδή αρχίζει κτίριο μόνο προς εκκόλαψη, το γεγονός είναι ότι η παρουσία του γάλακτος καλλιέργεια δει πρώτα στον τοίχο της καλλιέργειας σε περίπου 8-10 ημέρες επώασης, καθώς και αυξήσεις στο ποσό προς εκκόλαψη. Επίσης, η καλλιέργεια γίνεται όλο και πιο τραχύ και κάπως διπλωμένο όσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος.

Πρόσφατα εκκολαφθεί νεαροί διατρέφονται αναμασημένων γάλα συνεχώς μέχρι περίπου 9-10 ημέρες από την ηλικία, όταν οι σπόροι είναι πιο προστίθενται στη διατροφή, καθώς και την προμήθεια γάλακτος μειώνεται καλλιεργειών. Όταν το γάλα συγκομιδή αναλύεται κατά την οποία διαπιστώνεται ότι περιέχουν περίπου 75% νερό, 12% πρωτεΐνη, 5-7% λιπαρά και 01.02 - 01.08 ορυκτών%. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες στο γάλα των καλλιεργειών. Το ασβέστιο, το φώσφορο, το νάτριο και το κάλιο είναι παρόντες.

Σε αντίθεση με τα θηλαστικά γάλα, γάλα καλλιέργεια δεν έχει λακτόζη ή καζεΐνης. Είναι χαμηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) και βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), αλλά έχει περίπου την ίδια ποσότητα βιταμίνης B2 (ριβοφλαβίνη), όπως το γάλα από τις αγελάδες. Όταν η τροφή για τα κοτόπουλα, το γάλα διεγείρει την ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Όπως και πολλά άλλα πτηνά, εκτός από ορισμένα είδη κλουβί σπίνοι, περιστέρια πιστεύεται να παράγει βιταμίνη C (που ονομάζεται επίσης ασκορβικό οξύ) στα νεφρά τους, έτσι γενικά, επιπλέον ποσότητες της βιταμίνης αυτής είναι πιθανό να μην χρειάζεται. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όταν αυτό γίνεται πολύ ζεστό σε μερικά μαθήματα αγώνα. Φαίνεται ότι ως «αντι-στρες» ουσία, η βιταμίνη C μπορεί να ασκήσει τα αποτελέσματά της πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια της πολύ ζεστό καιρό, και τα συμπληρώματα πριν από αυτούς τους αγώνες μπορεί να είναι πολύτιμες για το λόγο αυτό.

Πειραματικές εργασίες με βιταμίνη C στα κοτόπουλα πρότεινε ότι η-άγχος αποτελέσματα κατά της βιταμίνης συμβαίνουν στα επινεφρίδια. Στα κοτόπουλα, η βέλτιστη δόση της βιταμίνης C ως-stress παράγοντας αντι ήταν 100 mg / kg ζωοτροφής. Σε αυτά τα πειράματα, η βιταμίνη C φαίνεται να είναι πολύτιμη για την πρόληψη της αντίδραση στο στρες, αναπνευστικές λοιμώξεις, και E. coli λοιμώξεις, τα αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έχουν επίσης παρόμοια πρακτική εφαρμογή αναπαραγωγής ζώων και αγωνιστικά σοφίτες. Στη φύση, τα περιστέρια σαν μια ποικιλία σπόρων.

Φυσικά, πολλές από τις επιλογές τους θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των διαφόρων κτηνοτροφικών σιτηρών, σπόροι κ.λπ. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του έτους. Σε μερικές μελέτες που διεξήχθησαν στη Νέα Ζηλανδία, τις καλλιέργειες του ελεύθερου φάσματος περιστέρια βρέθηκαν να περιέχουν γυμνοσάλιαγκες και τα σκουλήκια, κλπ., διαπιστώσεις που μπορεί να υποδεικνύουν την ανάγκη για διατροφικές πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης. Είναι, επίσης, προβληματίζει το γεγονός ότι ορισμένα είδη των περιστεριών και περιστέρια φαίνεται να κάνουν καλά σχεδόν αποκλειστικά σε ένα μόνο είδος των τροφίμων.

Μια καλή ξηρά τροφή που περιέχει ιστούς των ζώων που προορίζονται για την κτηνοτροφία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη εδώ. Σε μια μελέτη σχετικά με στέρηση τροφής, φάνηκε ότι τα περιστέρια έχασε 5% του σωματικού τους βάρους μετά από τρεις ημέρες χωρίς τροφή. Για να επανακτήσει το χαμένο βάρος που απαιτείται πέντε ημέρες για τα τρόφιμα. Χρειάστηκαν οκτώ ημέρες χωρίς φαγητό για να επιτύχει το 15% απώλεια σωματικού βάρους, και 10 ημέρες για να ανακτήσει το χαμένο βάρος. Απαιτούσε από 19 ημέρες χωρίς φαγητό για να επιτευχθεί μια κατά 25% απώλεια σωματικού βάρους, και 15 ημέρες για να ανακτήσει αυτή την απώλεια. Plant γύρη την οποία συλλέγουν οι μέλισσες είναι συχνά touted ως ένα μαγικό συστατικό των ταχυδρομικών περιστεριών.

Είναι το αρσενικό σπόρος μικρόβιο που παράγεται από όλες ανθοφόρα φυτά. Ωστόσο, η αξία της διατροφής είναι κάπως υπονομεύεται από την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Ως εκ τούτου, έχει μικρότερη από την επιθυμητή πεπτικότητας σε ανθρώπους και άλλες απλές-stomached ζώα. Η γύρη περιέχει περίπου 24% υγρασία, έως και 30% πρωτεΐνες (κατά μέσο όρο - 24%, συμπεριλαμβανομένου μέχρι 17 Mino οξέα), πολύ λίγο άμυλο (κατά μέσο όρο - 2%), 20 - 30% σάκχαρα (δείγματα έχουν κάποιο μέσο όρο 19% σε φρουκτόζη, 10 γλυκόζης%), περίπου 5% λίπος, 3% στάχτες (συμπεριλαμβανομένων των υψηλών ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου και ψευδαργύρου, καθώς και μικρότερες ποσότητες καλίου, νατρίου, το θείο, και μαγγάνιο). Η γύρη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β (εκτός του Β12), και έχει μια δίκαιη τοποθέτηση της βιταμίνης C, αλλά στερείται βιταμίνες Α και Κ. Έχει ένα pH περίπου 4, δηλαδή, από την πλευρά οξύ ουδέτερο. της μαγιά μπύρας είναι ένα άλλο αγαπημένο του fanciers. ονομασίας του προέρχεται από την διεργασία ζυθοποιία την οποία έχει ένα υποπροϊόν.

Μαγιά που παράγεται από τη ζυθοποιία τείνει να είναι πικρή και δύσκολο να καταναλώνουν σε σημαντικές ποσότητες. Σήμερα ωστόσο, οι περισσότεροι ζύμες εμπόριο δεν προέρχονται από ζυθοποιεία, αλλά καλλιεργούνται με αποκλειστικό σκοπό των συμπληρωμάτων διατροφής. Αυτές οι ζύμες μπορούν να διατίθενται στην αγορά ως "θρεπτική" ή "πρωτογενές" Μαγιά. Σε αντίθεση με το ψήσιμο ζύμης, τη διατροφική μαγιά θεωρείται ότι είναι ένα "νεκρό" προϊόν, και δεν πρόκειται να λειτουργήσει στη διόγκωση διαδικασία. THE και περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες βιταμίνη διατροφική μαγιά εξαρτάται από το μέσο στο οποίο το προϊόν έχει παραχθεί. Τρόφιμα ζυμομύκητες αποτελούν μια πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, και μπορεί να περιέχει όσο το% πρωτεΐνες 50.

Είναι μια εξαιρετική πηγή των βιταμινών Β, εκτός Β12, η οποία έχει πλέον προστεθεί ορισμένες μάρκες που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση. Ζυμομύκητες αποτελούν μια καλή πηγή μετάλλων, ειδικά το σελήνιο, χρώμιο, σίδηρο και κάλιο. Ο φώσφορος είναι επίσης άφθονα στη ζύμη? Θα διατηρήσει ένα ευνοϊκό ισορροπία μεταξύ ασβεστίου και φωσφόρου, ορισμένοι παραγωγοί προσθέτουν ασβεστίου στο προϊόν τους. Η μαγιά είναι μια καλή πηγή των νουκλεϊκών οξέων, συμπεριλαμβανομένου του RNA. Είναι χαμηλή σε λιπαρά, υδατάνθρακες, νάτριο και θερμίδες.

Πολλοί fanciers ήθελα να χρησιμοποιήσω το σκόρδο κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ο κύριος, ενεργό παράγοντα του σκόρδου είναι allicin, ένα θείο που περιέχει σύνθετες, οι οποίες, με τα προϊόντα διάσπασής της, παράγει τη χαρακτηριστική μυρωδιά. Η μυρωδιά σχετίζεται με την παρουσία του θείου. Όταν συνθλίβονται τα γαρύφαλλα, allicin διαμορφώνεται από τη δράση των ενζύμων σε μια προϋπάρχουσα χημική ουσία γνωστή ως alliin. Άλλα βιολογικά δραστικών ενώσεων που σχετίζονται με allicin, όπως ajoene, μπορεί να εξαχθεί από σκόρδο.

Τα θετικά αποτελέσματα των νωπών σκελίδες σκόρδο φαίνεται αρκετά σίγουρο, ενώ οι πληροφορίες για τις σύγχρονες εμπορικές προετοιμασίες σε γενικές γραμμές δεν είναι πολύ πειστικό, να πούμε το λιγότερο. Ένας λόγος για τη δυσκολία που δείχνει την αποτελεσματικότητα του σκόρδου είναι ότι πολλές δραστικές χημικές ενώσεις στο γαρίφαλο μπορεί να χαθούν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας - και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα με τα εμπορικά προϊόντα.

Allicin είναι γνωστό για να σπάσει κατά τη διάρκεια της απόσταξης με ατμό για την παραγωγή των πτητικών ελαίων που χρησιμοποιείται σε πολλά
σκόρδο παρασκευάσματα. Επίσης, το περιεχόμενο alliin του φυσικού σκόρδου μπορεί να ποικίλει 10-πλάσια. Υπάρχει επίσης σύγχυση σχετικά με το θέμα των «άοσμες» σκόρδο παρασκευάσματα. Μερικοί από αυτούς δεν έχουν άρωμα, αλλά δεν το κάνουν αυτοί περιέχουν δραστική ουσία. Ορισμένες δραστικές παρασκευάσματα αυτά δεν μπορούν να έχουν μια μυρωδιά, αλλά αν allicin απελευθερώνεται όταν το προϊόν είναι τρώγονται, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι θα υπάρξει μια ανιχνεύσιμη άρωμα - και είναι το άρωμα που είναι ένα από τα προβλήματα. Δραστικότητα των σκόρδο φαίνεται να εξαρτώνται από την οξύτητα, - δηλαδή, την οσμή.

Μόλις το σκόρδο είναι αποξηραμένο σε άοσμα σκόνες ή χάπια, χάνει κάποιες από τις ιδιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμο στον τομέα της υγείας! Δεδομένης της "ευαίσθητος" χαρακτήρας του σημαντικού, δραστικών ενώσεων στο σκόρδο, φαίνεται ότι η θέρμανση ή βρασμένα λιωμένες σκελίδες πάνω από 60oC (140oF) (θυμηθείτε ότι βράζει το νερό σε 100 ° C (212oF), πιθανόν ως αποτέλεσμα τη σημαντική απώλεια των βασικών συστατικών. Στις Βάσει των πληροφοριών αυτών, είναι λογικό ότι οι προετοιμασίες στο σπίτι των λύσεων του σκόρδου δεν πρέπει να θερμαίνονται, προκειμένου να διατηρήσει το σημαντικό ενώσεων στο διάλυμα.

Να γνωρίζετε ότι allicin είναι εύκολα να μετατραπεί σε μια πιο ασταθής ένωση που ονομάζεται δικαρβονικό δισουλφιδίου - πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι παροδική. Allicin είναι γνωστό ότι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και έχει ειπωθεί για να είναι αποτελεσματικό σε χαμηλές συγκεντρώσεις 1:125,000. Σε σύγκριση με την πενικιλλίνη, allicin λέγεται ότι μια δραστηριότητα που είναι περίπου το 1% της δραστηριότητας της πενικιλλίνης.

Το σκόρδο αναστέλλει την ανάπτυξη του, ή να σκοτώνει, περίπου δύο είδη δωδεκάδα των βακτηριδίων (συμπεριλαμβανομένου του aureus και Salmonella spp.), Και τουλάχιστον 60 είδη μυκήτων και ζυμών. Allicin φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο χημικό υπεύθυνο για το σκοπό αυτό. Το ίχνος σελήνιο ορυκτά και γερμανίου είναι δύο συστατικά των ιαπωνικών σκόρδο, και αυτά τα ανόργανα στοιχεία μπορεί να έχουν κάποια επίδραση από τη δραστηριότητά τους κατ 'αρχάς, ως αντιοξειδωτικά, δηλαδή ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς από τις βλαβερές συνέπειες των υπεροξειδίων στο σώμα.

Δεύτερον είναι σημαντική για την κανονική ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος, και τρίτον, μπορεί να έχουν καλή δραστηριότητα ως αντικαρκινικοί παράγοντες. Σελήνιο η ίδια έχει αποδειχθεί για να έχουν ένα ευρύ φάσμα του καρκίνου δραστηριοτήτων για την καταπολέμηση σε αρουραίους, για παράδειγμα. Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι χημικές ενώσεις στο σκόρδο μπορεί να βοηθήσει το σώμα να de-toxify, εξουδετερώνουν ή την εξάλειψη των τοξικών ουσιών. Στο περιστέρια, τη χρήση του σκόρδου μετά από μια κούρσα μπορεί να βοηθήσει το λεγόμενο "depurative" δίαιτες - ό, τι αυτό μπορεί να σημαίνει - για την αποκατάσταση της ένα πουλί, υπό κανονικές συνθήκες αγώνα.

Είναι πιθανό ότι η χρήση του συνθλίβονται σκελίδες σκόρδο σε πόσιμο νερό αυτή τη στιγμή να προσθέσω κάποια επιπλέον όφελος που επιτρέπει το συκώτι και άλλα όργανα να μεταβολικών προϊόντων, καθώς και να συμβάλει στην αποκατάσταση των πτηνών στην κανονική κατάσταση αγωνιστικά.

Για να συνοψίσουμε - υποβάλουν αποδεικτικά στοιχεία από την ανθρώπινη και εργαστηριακή εργασία των ζώων, και την εμπειρική πείρα πολλών fanciers, προκύπτει ότι, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, λιωμένες σκελίδες σκόρδου, το οποίο χρησιμοποιείται στο πόσιμο νερό, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο προϊόν στη σοφίτα όλο το χρόνο, αλλά ιδιαίτερα κατά την εκτροφή και την αγωνιστική σεζόν. Προς το παρόν, το σκόρδο με βάση έλαια, σκόνες και τα χάπια είναι πιθανόν πολύ λιγότερο χρήσιμη.

Ενδεχομένως νεότερες εξελίξεις στην εξαγωγή των δραστικών συστατικών του σκόρδου μπορεί να ξεφύγει από τα σημερινά προβλήματα που συνδέονται με τις σημερινές μεθόδους. Μέχρι να λυθούν αυτά τα προβλήματα, τα νωπά σκελίδες σκόρδο από το μπακάλικο εξακολουθούν να είναι η καλύτερη πηγή των φαρμακευτικών ιδιοτήτων του σκόρδου. Μια άλλη υπενθύμιση - δεν θερμότητα σκόρδο λύσεις για τον φόβο να αδρανοποιεί τα σημαντικά συστατικά. Αφήστε παρασκευασμένα λύσεις από τον πάγκο ή το βάζετε στο ψυγείο τους - αλλά δεν τους θερμότητα.

Ένα σημαντικό εκτροφέα ξέρω συντρίβει ή αλέθει πέντε ή έξι επιμέρους σκελίδες σκόρδο και τα προσθέτει στο ένα τέταρτο γαλονιού του νερού το οποίο στη συνέχεια στο ψυγείο μέσα σε μια νύχτα, και προστίθενται σε μικρές ποσότητες σε μεμονωμένους πότες, συνήθως την Τρίτη και την Τετάρτη κάθε εβδομάδας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου . Κατά την επόμενη ημέρα ή δύο, βρίσκει παπλώματα σε αφθονία στο πατάρι, το δέρμα πάνω από τους μυς του στήθους γίνεται σαφέστερη και τους μυς οι ίδιοι αποτελούν ένα ξεχωριστό υγιές ροζ.

Το μέλι είναι ένα φυσικό τρόφιμο που περιέχει περίπου 17% νερό, και κατά 82,4% υδατάνθρακες. Είναι ενδιαφέρον ότι το μέλι περιέχει περίπου 38,55% σε φρουκτόζη (εύρος 25 - 44%), το 31% της γλυκόζης (εύρος 25-37%), το 7% μαλτόζη και 1,5% σε σακχαρόζη, καθώς και μικρά ποσά πολλών βιταμινών Β και μια σειρά από ορυκτά. Μπορεί να είναι μια χρήσιμη επιλογή-εμένα-επάνω για επέστρεψαν πρόσφατα αναβατών και μπορεί να είναι χρήσιμες ως πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης, τα βασικά είδη ζάχαρης που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αποθεμάτων λίπους για την επερχόμενη αγώνες.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ηλεκτρολύτες για τα περιστέρια αγώνων Chalmers, Κτηνίατρος

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιουν 14, 2011 6:34 pm

Κατά την ανάγνωση μου, θεωρώ ότι φαίνεται να υπάρχει μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρολυτών στο ταχυδρομικών περιστεριών. Για να είμαστε δίκαιοι σε εκτροφείς οι συνάδελφοι, οφείλω να πω ότι πιστεύω πως αυτή η κατάσταση να είναι το αποτέλεσμα της ως επί το πλείστον ανεπαρκείς πληροφορίες που προβλέπονται fanciers για το θέμα στο ταχυδρομικών περιστεριών. Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι πολλοί εκτροφείς γνωρίζουν ότι τα ζώα όπως τους ανθρώπους καθαρόαιμων ίππων και τον ιδρώτα, συχνά σε μεγάλο βαθμό, κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, καθώς και ότι χάνουν όχι μόνο μια μεγάλη ρευστού, αλλά και πολλούς ηλεκτρολύτες κατά τη διάρκεια της άσκησης. Για να fanciers η λογική επέκταση αυτής της γνώσης θα ήταν ότι, δεδομένου ότι τα περιστέρια μας εργάζονται σκληρά αθλητές, τα τελευταία θα πρέπει επίσης ηλεκτρολύτες μαζί με τα υγρά.

Για να προσπαθήσει να θέσει το θέμα σε κάποια προοπτική, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να συζητηθούν οι ηλεκτρολύτες και τα περιστέρια αγώνων. Πρώτον, «ηλεκτρολύτη» είναι μια ιατρική / επιστημονικός όρος για διάφορα άλατα στο σώμα. Όπως το όνομα δείχνει, «ηλεκτρολυτών» σημαίνει ότι τα άλατα αυτά τα ηλεκτρικά φορτισμένα και προσελκύονται είτε προς το αρνητικό (κάθοδος) ή θετικά (άνοδος) πόλο σε ένα μαγνητικό τομέα είναι. Η κύρια ηλεκτρολύτες χημικές ουσίες τους, σύμβολο και ηλεκτρικό φορτίο:

Νατρίου (Na +)

Κάλιο (K +)

(Cl -),

Ασβεστίου (Ca 2 +)

Μαγνήσιο (Mg 2 +),

Διττανθρακικά (HCO 3 -),

Φωσφορικών (PO 4 2 -)

Θειικό άλας (SO 4 2

Οι ηλεκτρολύτες είναι σημαντικά επειδή είναι χημικές ουσίες που τα κύτταρα, ειδικά νεύρων, καρδιάς, και το σώμα χρησιμοποιείτε τους μυς για να διατηρήσει τάσεις στις μεμβράνες κυττάρων τους και να μεταφέρουν ηλεκτρικά ερεθίσματα (νευρικές ώσεις, συσπάσεις μυών) σε όλη τους, καθώς και σε άλλα κελιά. Οι κυριότερες νάτριο ηλεκτρολύτες, το κάλιο και το χλώριο συζητήθηκαν νωρίτερα (σελίδες). Τα νεφρά λειτουργούν για τη διατήρηση της συγκέντρωσης των ηλεκτρολυτών και του νερού στο αίμα σε ένα σταθερό επίπεδο, παρά τις αλλαγές στο σώμα. Η συγκέντρωση και η ισορροπία των ηλεκτρολυτών είναι κρίσιμης σημασίας για τη ζωή και για το λόγο αυτό είναι καλά οργανωμένη. Θαλάσσια πτηνά, με αδένες αλάτι που ασχολούνται με υπερβολικά ποσά από διαιτητικές πηγές νατρίου ή χλωριούχου παρουσιάζουν μεγάλη αντίσταση στη τοξικότητα αυτών των ηλεκτρολυτών. Ωστόσο, τα πτηνά όπως περιστέρια που δεν έχουν αδένες αλάτι είναι σε θέση να ανεχθούν μεγάλες ποσότητες καλίου, νατρίου ή χλωριούχου στη διατροφή εφ 'όσον έχουν άμεση πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Η αυξημένη πρόσληψη νερού επιτρέπει νεφρών να εκκρίνουν υψηλά επίπεδα αυτών των ηλεκτρολυτών στα ούρα, με αποτέλεσμα να αραιώσουν τα ούρα και τα υγρά περιττώματα. Αν τα περιστέρια δεν έχουν νερό διαθέσιμο, δηλητηρίαση αλάτι μπορεί να συμβεί, προκαλώντας αφυδάτωση, διάρροια, παραπαίουσα, νευρικότητα, και το θάνατο. Ηλεκτρολυτών στο νερό είναι πολύ πιο τοξικό από τα αντίστοιχα ποσά που βρέθηκαν σε ζωοτροφές. Αν τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών στο νερό είναι υψηλές, τα πουλιά θα προσπαθήσουν να αυξήσουν την κατανάλωση του νερού που έχει επίσης ως αποτέλεσμα την πρόσληψη ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες ηλεκτρολυτών.

Για να αποδείξει ηλεκτρολυτών τιμές στα περιστέρια, θα ήθελα να επισημάνω, πρώτον, ένα πείραμα στο οποίο μια σειρά περιστέρια πέταξαν σε μια τακτική σειρά αγώνων από αποστάσεις των 70 με 385 μίλια σε ώρες πτήσεων που κυμαίνεται από δύο έως 22 ώρες. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου τα πτηνά αυτά είχαν τραφεί ένα εμπορικό σιτηρέσιο των κόκκων και είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε νερό και, κυρίως, σε ένα συνδυασμό ορυκτών. Τα δείγματα αίματος προήλθαν από όλα τα πουλιά μέσα σε πέντε λεπτά μετά έφτασαν στο σπίτι από κάθε φυλή και προτού να μπορέσουν να φάει ή να πιει. Αυτά τα δείγματα αναλύθηκαν για τα διάφορα συστατικά και τα αποτελέσματα συγκρίθηκαν με δείγματα που συλλέγονται στο ίδιο διάστημα, από παρόμοιο αριθμό unflown πτηνών. Πρόσθετων ενδιαφέρον και μεγάλη σημασία στην αγωνιστική fanciers περιστέρι, η παρούσα μελέτη εξέτασε επίσης τις επιπτώσεις της πτήσης στις αξίες των ηλεκτρολυτών στο αίμα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπήρξε σημαντική διαφορά στις τιμές των ηλεκτρολυτών στα πουλιά πέταξαν έως και 22 ώρες, σε σύγκριση με εκείνους στις 42 unflown πουλιά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα υπήρχε απολύτως δεν υπάρχει λόγος να παρέχουν ηλεκτρολυτών στο πότες για κανένα από τα πτηνά επιστρέφουν από αυτές τις φυλές καθώς η ισοτιμία του αίματος των ηλεκτρολυτών ήταν φυσιολογικά.

Ωστόσο, σε μια άλλη μελέτη, ηλεκτρολυτικές τιμές στο αίμα της σημαίας, σοβαρά θερμικά τόνισε, αφυδατωμένα περιστέρια έγινε εξαιρετικά συγκεντρωμένη από όσο το 33-53%. Με το δυναμικό για τα επίπεδα στο αίμα των ηλεκτρολυτών να αυξήσουν έτσι σημαντικά λόγω της αφυδάτωσης που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια ζεστού καιρού αγωνιστικά, είναι προφανές ότι η παροχή ηλεκτρολύτες σε περιστέρια πέταξαν σε τέτοιες συνθήκες είναι περιττή. Περαιτέρω, η χρήση των ηλεκτρολυτών στο αφυδατωμένο περιστέρια επικεντρώνεται στο αίμα τους τιμές ακόμα περισσότερο, ειδικά όταν τους δίνεται για σοβαρά αφυδατωμένα πτηνά μετά αγώνες που πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό καιρό.

Προφανώς λοιπόν, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη χρήση των ηλεκτρολυτών στα περιστέρια που ανταγωνίζονται σε «κανονική» σειρά αγώνων (όπως στο παράδειγμα που αναφέρεται πρώτη), εφ 'όσον αυτά τα πουλιά έχουν καθημερινή πρόσβαση σε ένα ευρύ μίγμα ορυκτών. Επίσης, υπάρχει σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρολυτών στα περιστέρια που έχουν μετατραπεί σε αφυδάτωση κατά τη διάρκεια ζεστού καιρού αγώνων (όπως στο δεύτερο παράδειγμα που παρατίθεται εκεί). Οι πάνω από όλα συμπέρασμα από αυτές τις μελέτες είναι ότι τα ταχυδρομικά περιστέρια που έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ μίγμα ορυκτών απλά δεν χρειάζεται ηλεκτρολυτών στο πότες είτε πριν είτε μετά από έναν αγώνα. Τι πρέπει να fanciers κάνει αντ 'αυτού; Απλά αυτό: Πριν τα πουλιά έχουν αποσταλεί και μετά την άφιξή τους στο σπίτι από κάθε φυλή, τους επιτρέπουν άμεση πρόσβαση σε πόσιμο νερό χωρίς ηλεκτρολύτες. Ως συνήθης διάρκεια του έτους, fanciers πρέπει επίσης να παρέχει καθημερινή πρόσβαση σε μια ευρεία χαλαρό μίγμα ορυκτών από τα οποία τα περιστέρια είναι αρκετά ικανά να αποδείξουν τα κανονικά επίπεδα των ηλεκτρολυτών στο κυκλοφορικό σύστημα, και μάλιστα σε όλο το σώμα. Επίσης, δεδομένου ότι τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης είναι συνήθως καλές πηγές των ηλεκτρολυτών, η χρήση ζώων σε ίζημα που περιέχει-πηγή ζωικών πρωτεϊνών ως τμήμα της δίαιτας είναι επίσης μια καλή ιδέα. Για τους λόγους αυτούς, οι λύσεις ηλεκτρολυτών δεν χρειάζονταν απλώς σε φυσιολογικούς υγιείς ταχυδρομικά περιστέρια είτε πριν, είτε μετά από έναν αγώνα. Βέβαια, για λόγους που η, ηλεκτρολύτες ΔΕΝ πρέπει να δοθεί στην αφυδατωμένη περιστέρια επέστρεφαν από αγώνες καλύπτεται σε πολύ ζεστό καιρό. Ένα ακόμη σημείο - ΠΟΤΕ προσθέσετε αλάτι στο πότες για οποιοδήποτε λόγο, επειδή οι ​​πιθανότητες αυξημένη τοξικότητα.

Σε περίπτωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερο ηλεκτρολύτες που χρησιμοποιούνται για τα περιστέρια; Όταν τα περιστέρια έχουν διάρροια από παράτυφο ή παραμυζοϊό κλπ. λοιμώξεις, για παράδειγμα, χάνουν ηλεκτρολυτών στα υγρά να περάσουν ως περιττώματα. Για να αντισταθμίσει αυτές τις απώλειες, ηλεκτρολύτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πότες. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες της συσκευασίας με ακρίβεια, διότι, εάν ηλεκτρολυτών σκόνες ή πυκνά διαλύματα αναμειγνύονται σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας, η συγκέντρωση τους στο πότες θα είναι παρόμοια με τη συγκέντρωσή τους συνήθεις στην κυκλοφορία του αίματος.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

αλλαγη φτερων

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Κυρ Ιουν 19, 2011 11:56 am

παιδια θελω να ρωτησω οταν τα περιστερια διανυουν την περιοδο της πτεροριας δηλ. οταν αλλαζουν φτερα τους δινεται κατι διαφορετικο στην τροφη καποιες βιταμινες ισως????
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η διατροφή στην περίοδο της πτερόρροιας

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουν 19, 2011 2:46 pm

Η περίοδος της πτερόρροιας είναι ένα διάστημα στο οποίο το περιστέρι ανανεώνει το φτέρωμα του και ως εκ τούτου οι διατροφικές ανάγκες του είναι αυξημένες και "ειδικές". Με αυτό τον όρο εννοούμε ότι κάποιες διατροφικά στοιχεία την περίοδο αυτή αποκτούν εξέχουσα σημασία. Τα στοιχεία αυτά είναι:

τα αμινοξέα που χρειάζονται για να συντεθούν οι ζωικές πρωτεΐνες από τις οποίες θα αποτελούνται οι νέοι ζωικοί ιστοί του περιστεριού.
το ασβέστιο που χρειάζεται ιδιαίτερα για την αναδόμηση τυχόν σπασμένων.
οι βιταμίνες που έχουν σχέση με την υγεία των εξωτερικών ιστών του περιστεριού αλλά και τον μεταβολισμό των τροφών.

το μείγμα σπόρων με τους οποίους τρέφεται το περιστέρι περιέχουν από μόνοι τους πολλές φυτικές πρωτεΐνες που διασπώνται σε αμινοξέα στο γαστρεντερικό σύστημα του περιστεριού.Για να ξανασυνετεθούν σε ζωικές πρωτείνες αυτή τη φορά όμως χρειάζονται μία σειρά αμινοξέων και ειδικά μεθειονίνη και λυσίνη που δεν περιέχονται σε μεγάλες ποσότητες στις φυτικές τροφές (σπόρους και όχι μόνο) παρά σε ελάχιστες εξαιρέσεις.

Όταν ο οργανισμός του περιστεριού διανύει περιόδους όπου η αναδόμηση των ιστών του γίνεται με φυσιολογικούς ρυθμούς, τα μικρά ποσά των αμινοξέων αυτών στους σπόρους και στις άλλες φυτικές τροφές, φτάνουν για να καλύψουν τις σχετικά μικρές ανάγκες. Στην πτερόρροια όμως οι ρυθμοί και οι ανάγκες είναι μεγάλες. Τότε χρειάζεται είτε ενισχυμένη φυσική διατροφή με αυτές τις τροφές και παροχή αυγοτροφης ή συνθετικά συμπληρώματα (σκευάσματα έτοιμα πολυβιταμινών) με έξτρα μεθειονίνη και λυσίνη.

Πιο γνωστές τέτοιες τροφές του φυτικού βασιλείου είναι η σόγια, η περίλλα και η κινόα αλλά και τα φυσικά "συμπληρώματα" σπιρουλίνα, μαγιά και γύρη.

Η σόγια με τη μορφή τριμμένης σε σκόνη μπορεί να δοθεί στην αυγοτροφή.

Η περίλλα μπορεί να προστεθεί στο μείγμα σπόρων που δίνουμε με 5% περίλλα.
H σπιρουλίνα, η γύρη και η μαγιά μπύρας μπορούν να προστεθούν και αυτές στο διαιτολόγιο του περιστεριου όπως και η σόγια μέσω της συμμετοχής τους σε συνταγή αυγοτροφής.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Φτερά

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Ιουλ 08, 2011 5:25 pm

Εάν είστε fan πτέρυγα ένα περιστέρι της στην πλήρη έκτασή της, θα findten πλέον επισήμανε τα φτερά προς τα έξω του wingknown ως προκριματικών, και δέκα μικρότερα φτερά με περισσότερα • ounded άκρες που βρίσκεται πιο κοντά στο σώμα γνωστό ως το Secon-daries. Η τελευταία αυξάνεται από το αντιβράχιο, ενώ η primariesare που συνδέονται με αυτό που ο John Kilpatrick ονομάζεται andfingers χέρι - έξι που συνδέονται με το χέρι και τέσσερα στο fingers.These τέσσερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα, και σε ένα πολύ σκληρό μύγα? UCH ως έναν αγώνα δρόμου που Είναι αυτά τα τέσσερα έξω από τα φτερά που πρέπει να λάβει την πίεση. Έχω δει πολλές φορές τα περιστέρια που έχουν returnedfrom έναν αγώνα δρόμου με την μασούρια του έξω από τέσσερα φτερά bentconsiderably στο προς το σώμα, και με ένα bentunder ακόμα και γείτονά της.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα περιστέρια θα περάσουν από μια πτερορρέω inwhich ρίχνουν σταδιακά τα φτερά τους και να αναπτυχθούν νέες ones.This ακολουθεί μια πολύ μεθοδικό τρόπο, και τα πουλιά basicallymaintain πλήρη φτερό τους σε ότι ώσπου μια νέα isabout φτερό τα τρία τέταρτα αυξηθεί, την επόμενη φτερό θα Δεν drop.Formerly, εκτροφείς που χρησιμοποιείται για να αφορά την πτερορρέω ως κάποια-πράγμα από μια ασθένεια, έτσι ώστε τα πουλιά έπρεπε να είναι πραγματικά mollycod-Γραφείο χειρίστηκε. Αυτό δεν είναι έτσι?, Είναι φυσικό για ένα περιστέρι να μαδώ, αν και κατά τη διάρκεια που πρέπει κανείς να κρατήσει ένα μάτι για το πουλί να makesure ότι η κατάργηση προχωρά με σκοπό? Δηλαδή, thesecondaries και προκριματικές να ρίξει ξεκινώντας από thepart της πτέρυγας πλησιέστερο στο σώμα. Εάν κάποιο πουλί φαίνεται να είναι alittle από το χρώμα, πάρτε μακριά από τους άλλους και να του δώσετε extracare και προσοχή. Ειδικά όταν ένα πουλί είναι μάδημα τελευταία IVs του, είναι η κύρια φτερά (οι δύο πιο μακριά από το σώμα), κάντε notIlt ΠΑΑ να ασκήσει ή τη φυλή. Ιδιαίτερα στα μικρά πουλιά theowing αυτών των δύο έξω πτήσεις φαίνεται να είναι μια κάπως τραγουδώ διαδικασία.

Τα φτερά είναι κατασκευασμένα από πρωτεΐνη, όπως και των μυών, και iscrefore απαραίτητο κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας κάποιες καλές qualityotein περιλαμβάνεται στη διατροφή. Αυτό έρχεται συνήθως από thelc οικογένεια Tume:. Φασόλια, μπιζέλια και ζιζάνια. Την ίδια rbohydrate timeco υποχρεούται να παρέχει την ενέργεια που απαιτείται forra Λινγκ. Εάν τα τρόφιμα είναι σε πάρα πολύ σύντομο ανεφοδιασμό, όταν το λόγω aregr φτερά, ειδικά σε νεαρά πουλιά, μια σειρά από fretmarks willpear στην πένα του κάθε πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φτερό, andof len σε μια αγχωτική κούρσα τα φτερά θα λυγίσει ή θραύση στα thistv, ak σημείο .

Η ουρά του περιστεριού περιέχει δώδεκα φτερά και τα areut isulted ανά δύο, με μεθοδευμένο τρόπο. Οι δύο πρώτες Toth op μαζί θα είναι οι αμέσως από κάθε πλευρά των φτερών thentre δύο ουρά ή το πέμπτο στην απ 'έξω για bothtill ICS. Όταν αντικαταστάσεις για αυτά τα δύο είναι περίπου τα τρία τέταρτα που καλλιεργούνται, στο κέντρο δύο ουρά πτώση φτερά. Αυτά willcrow πάλι, και όταν είναι περίπου τα τρία τέταρτα καιρό, που thethird - τα δύο φτερά δύο θέσεις μακριά από το centrewo, ή τέταρτο σε κάθε εξωτερική πλευρά - θα πέσει. Αυτές willhe ακολουθείται από τις τρεις αυτές θέσεις μακριά από την ουρά κέντρο andIlso από τα ακραία εξωτερικά? Τότε το πρώτο φτερά στο fromt αυτός έξω θα έρθει μακριά, και τέλος το εξωτερικό δύο. Thisorderly μάδημα διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν μεγάλα κενά για τη βιασύνη airto μέσα, ενώ το πουλί είναι κατά την πτήση. Μερικές φορές, όμως, τα νεαρά πτηνά θα πέσει δύο σύνολα gether ουρά feathers10, και μάλλον δυσοίωνη μεγάλα κενά θα εμφανιστεί. Μαντικό σημείο Onein »πρέπει να σημειωθεί είναι ότι κατά την περίοδο της πτερόρροιας, rticularly όταν τα μικρότερα φτερά σώμα αυξάνονται, therds δεν θα πρέπει να γίνεται πάρα πολύ.
Όμως, αν και τα πουλιά δεν θα πρέπει να γίνεται χωρίς λόγο, την εκ νέου μέλους ανά πάσα στιγμή ότι πρόκειται για παρατήρηση των περιστεριών σας, ου ε βλέποντας κάθε ατόμου, που θα σας δώσει Thein σχηματισμό. Κρατώντας περιστέρι είναι 365 ημέρες το χόμπι χρόνο. Πουλιά σας ανάγκη yourattention κάποια στιγμή κάθε μέρα κάθε έτους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: διατροφη περιστεριων

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:55 pm

Για να ταΐσουν τα περιστέρια αποτελεσματικά, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε κάτι για το φυσικό διατροφικές συνήθειες και την απαίτησή του. Κυρίως περιστέρια έχουν χαμηλή ή μη σε ίνες διατροφή. Pet περιστέρια δεν έχουν πρόσβαση στην τροφή της φύσης ως εκ τούτου? Περιστέρι ιδιοκτήτες πρέπει να δίνουν τα κατοικίδια ζώα τους την καλύτερη δυνατή διατροφή. Κυρίως περιστέρια τρέφονται με δημητριακά και σπόρους. Υπάρχουν διάφοροι? Τύπους τροφών που μπορούν να προσφερθούν σε περιστέρια όπως - φρούτα, λαχανικά, σφαιρίδια, βιταμίνες και μέταλλα. Είναι μια καλή επιλογή για την εξυπηρέτηση κανονικό μίγμα περιστέρι στο περιστέρι σας. Αυτό το πακέτο θα πρέπει να είναι διαθέσιμες στο κοντινό κατάστημα κατοικίδιων ζώων το πουλί σας. Το πόσιμο νερό του περιστεριού σας θα πρέπει να αλλάζουν τακτικά προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων. Μερικές από τις κοινές τροφές που μπορούν να εξυπηρετηθούν με τα περιστέρια που αναφέρονται παρακάτω.
Pigeon ζωοτροφών:

Λαχανικά για το περιστέρι: Τα περιστέρια αγάπη να τρέφονται με φρούτα και λαχανικά ως εκ τούτου πρέπει να προστεθούν και τα λαχανικά στη διατροφή περιστέρι τους. Καλό θα είναι να ταΐσει φρέσκα και καθαρά λαχανικά για να περιστέρι σας. Πράσινα λαχανικά όπως αντίδια εξυπηρετούν, chickweed, κάρδαμο, σπανάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζωοτροφές περιστέρι σας.
Φρούτα για το περιστέρι: Όπως προαναφέρθηκε, τα περιστέρια αρέσει να τρώνε φρούτα, συνεπώς, ένας θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα φρούτα στη διατροφή περιστέρι τους. Φρούτα, θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας περιστέρι σας εκτός? Θα εργαστεί επίσης ως συμπλήρωμα. Φρούτα όπως - μήλο, τα αχλάδια, τα μούρα, τα γκρέιπ φρουτ, τα πορτοκάλια, ψιλοκομμένο σταφίδες εμποτισμένο σε νερό άρεσε από τα περιστέρια. Καλό θα είναι να ταΐσει φρέσκο ​​και καθαρό φρούτα για περιστέρι σας.
Pellets για τα περιστέρια: Τα pellets είναι υγιές για ένα περιστέρι. Είναι ως επί το πλείστον εξυπηρετούνται να συμπληρώσουν τη διατροφή περιστέρι με πραγματικό πρωτεϊνών του κρέατος. Δεδομένου ότι περιέχει υψηλές πρωτεΐνες και αμινοξέα ως εκ τούτου, τα σφαιρίδια είναι ουσιαστικής σημασίας για να περιληφθούν στη διατροφή περιστέρι σας.
Σπόροι για περιστέρι: σπόροι προς σπορά είναι η πιο συνηθισμένη τροφή που σερβίρεται σε ένα περιστέρι. Ως εκ τούτου, θα λειτουργήσει το πρόστιμο για τη διατροφή του ένα περιστέρι. Σπόροι, όπως - το κριθάρι, το λιναρόσπορο, ηλίανθο, safflower, καλαμπόκι, αρακά και οι σπόροι καναρίνι μπορεί να σερβιριστεί σε ένα περιστέρι.
Βιταμίνες και μέταλλα: Είναι σημαντικό να προσθέσετε τα συμπληρώματα όπως - ασβέστιο, χαλίκι, χαλίκι βιταμινών και μεταλλικών αλάτων στη διατροφή περιστέρι σας. Κάποιος μπορεί να αναμειγνύεται βασικά όπως τα συμπληρώματα ασβεστίου, βιταμινών, άμμος και χαλίκι στο πόσιμο νερό τα περιστέρια τους ».

Τα περιστέρια μπορούν επίσης να σερβιριστεί με βρώμη, σιτάρι, καλαμπόκι και αρακάς. Τρόφιμα όπως - ο λιναρόσπορος, ο βιασμός και κουδουνίσματος μπορεί να φάει έως και κάθε είδους περιστέρια. Ωστόσο, τα τρόφιμα, όπως - τρώνε άσπρο προνύμφες μυρμηγκιών, ψείρες ξύλο, τα σκουλήκια και να καθαρίζονται σκουλήκια είναι άρεσε από μερικά περιστέρια. Είναι σημαντικό για κάποιον να σερβίρουν φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα στο κατοικίδιο ζώο σας περιστέρι. Καλό θα είναι να καθαρίσετε τη μορφή τροφίμων έχουν απομείνει περιστέρι κλουβί τους, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων. Κάποιος πρέπει να προσπαθήσει να αποφύγει προσθήκη των αντιβιοτικών στην τροφή των περιστεριών τους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: διατροφη περιστεριων

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:56 pm

Υπάρχουν πολλές επιτυχείς εκτροφείς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι όταν youhave την τέχνη της σίτισης περιστέρια είστε άμεσος με επιτυχία, με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχετε το basicsuccessful bloodlines στην οικογένειά σας. Ο αείμνηστος WT Carr ofTottenham, ένας σύμβουλος του συγγραφέα, είπε κάποτε με αυτόν τον τρόπο υπάρχει wasno ότι κάθε τάισμα ή διαχείριση θα κάνει ένα badpigeon σε έναν πρωταθλητή, αλλά με την καλή διατροφή ένα μέτριο birdcould να βελτιωθούν και ένα καλό πουλί θα μπορούσε να μετατραπεί σε achampion. Αλλά τόνισε επίσης ότι η διατροφή, όπως και κάθε-πράγμα που συνδέεται με τα περιστέρια, ήταν κάτι ατομική toboth τον εκτροφέα και τα πουλιά του.

Όπως τα περισσότερα πουλιά, τα περιστέρια δεν έχει δόντια με τα οποία να chewthe τα τρόφιμα, είναι δεδομένη, έτσι ώστε να έχει μια άλλη μέθοδο για την αντιμετώπιση withwhat τρώει - η κατανάλωση δημητριακών είναι αποθηκευμένα στην καλλιέργεια, whereit είναι βρεγμένο ή μαλακό, μέχρι να αρχίσει να περάσει από thedigestive διαδικασία. Περνά στη συνέχεια στο στομάχι, το οποίο inthe περιστέρι είναι αρκετά μικρό και δεν μπορεί να περιέχει ένα μεγάλο ποσό offood για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Από το στομάχι το φαγητό movesinto του στομαχιού, η οποία έχει ένα εξωτερικό περίβλημα του strongmuscular τύπου τοίχους και ένα πολύ ανθεκτικό επένδυση. Είναι εδώ ότι thegrain, με τη βοήθεια του τρίξιμο που το πουλί θα έχει λάβει, περνάει μέσα από το μύλο και αλέθεται κάτω και αναμιγνύεται με thedigestive χυμούς μέσα από τα οποία έχει ήδη περάσει στην wayto του στομαχιού. Από το στομάχι του masticated τροφή περνά: τη έντερο, όπου συναντά περαιτέρω εκκρίνεται juicesand πεπτικό όπου το περιεχόμενο των τροφίμων αναλύονται περαιτέρω toenable να απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματος.

Έχοντας εν συντομία εξέτασαν το πώς ένα πουλί καταναλώνει φαγητό, wemust σκεφτείτε τι ένα υγιές πουλί πρέπει και τι τρόφιμα θα ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες. Βασικά, αυτά εντάσσονται σε τέσσερις κατηγορίες: πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες και μεταλλικά άλατα συν vitamins.loch απαιτείται για τη δημιουργία και τη διατήρηση της ini activeI, ΣΕΙΣ του σώματος του περιστεριού. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την κατασκευή uphod r, ακονίζουν και φτερό, και για την αντικατάσταση φθαρμένων ιστών από την στιγμή timeto. Οι υδατάνθρακες είναι οι κύριες πηγές των andenergy θερμότητας, αν και για την πρωτεΐνη μπορεί επίσης να παρέχει αυτές είναι shouldnot να θεωρηθεί ως ικανοποιητική για τους σκοπούς, ως υπερφόρτωση-σης των πρωτεϊνών έχει αρνητικές συνέπειες για τα πουλιά. Αυτό isis-να προκαλέσει το πουλί διασπά την πρωτεΐνη σε carbohydratesand σε αμμωνία, η οποία πρέπει να αποβάλλεται από το kidneys.The ποσό που ο τελευταίος μπορεί να χειριστεί είναι περιορισμένη, έτσι ώστε toxicammonia και ουρικού οξέος συσσωρεύονται στο πουλί. Γι 'αυτό είναι πραγματικά aquestion να βρει τη σωστή ισορροπία. Σε γενικές γραμμές, μια proteincontent της 17-18 τοις εκατό θεωρείται σωστή.

Για να βοηθήσει τον αναγνώστη καθορίσει την αξία των τροφίμων που feedsto περιστέρια του, τον ακόλουθο κατάλογο διαρκεί κατά μέσο όρο τέσσερα στοιχεία ofanalysts σετ »ως προς το περιεχόμενο των διαφόρων κτηνοτροφικών σιτηρών και οι σπόροι: Οι αριθμοί αυτοί είναι ένας καλός οδηγός για την προετοιμασία της δικής feedmixtures σας. Για παράδειγμα, προκειμένου να παρασχεθεί το περιεχόμενο requiredprotein σε μείγμα, ο τύπος θα ήταν να multiplythe περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη κάθε είδος δημητριακού που χρησιμοποιείται από στην ποσότητα των μεμονωμένων σιτηρών στο μείγμα, προσθέστε τα σύνολα togetherand μετά να διαιρέσει από τη συνολική ποσότητα των μίγμα.

Κάθε σπόρος μπορεί να αντικατασταθούν με όλα τα άλλα και το contentworked έξω αναλόγως. Ο πίνακας μπορεί, φυσικά, επίσης, ότι usedto αποκτήσετε την περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή άλλο περιεχόμενο παράγοντας της feedwhich ετοιμάζετε για τα πουλιά σας.

Σήμερα γνωρίζουμε την χρησιμότητα των διαφόρων σιτηρών feeds toour πουλιά, αλλά πόσο να τις ζωοτροφές; Κατά μέσο όρο, ένα περιστέρι willconsume 25 - 40 g (1-11/2oz) του καλαμποκιού ανά ημέρα, οι οποίες ποικίλλουν slightlywith το μέγεθος του πουλιού. Μια μεγαλύτερη περιστέρι μπορεί να χρειαστεί περισσότερο foodto κρατήσει το σώμα του πρόκειται, όπως ακριβώς και ένα πιο ισχυρό κινητήρα carengine θα χρησιμοποιούν περισσότερα καύσιμα ανά μίλι. Μια μεγαλύτερη περιστέρι έχει morebulk και περισσότερο βάρος στην αλλαγή και ως εκ τούτου καταναλώνει moreenergy στις προσπάθειές της, και αυτή η ενέργεια πρέπει να αντικατασταθούν εάν το πουλί πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση ή μορφή. Η dailyfood θα πρέπει να δοθεί το ένα τρίτο περίπου ως ζωοτροφές earlymorning, και το υπόλοιπο στο τέλος του απογεύματος ή earlyevening μετά την άσκηση.

Αυτό μας φέρνει στο ερώτημα αν πρέπει κανείς να simplygive περισσότερη τροφή, ή αν είναι καλύτερα να μελετήσει το μείγμα ofthe περιεχόμενο ταΐζετε και προετοιμάζονται ξεχωριστά feeds forindividual πουλιά.

Υπάρχουν πολλές επιτυχείς θαυμαστών που κάνουν theirpigeons ζωοτροφών σε ζευγάρια ή μεμονωμένα, έτσι ώστε τα πουλιά λαμβάνουν τις rightproportion των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων που ownershave τους μάθει, από την εμπειρία, που χρειάζονται. Με τους νέους itis πουλιά καλύτερο για να τους ταΐσει με το χέρι. Αυτό δεν σημαίνει συλλογή πουλιών upeach και τη θέση τους σπόρους στο ράμφος του ξεχωριστά, αλλά toconstruct μια σίτιση-δίσκο, το μέγεθος της οποίας θα εξαρτηθεί από thenumber των πουλιών θα σας διατροφή. Για τη διατροφή των είκοσι fouryoung πουλιά, ο δίσκος πρέπει να είναι περίπου 60cm (20) πολύ x30cm (LFT) ευρέως.

Ο δίσκος μπορεί να κατασκευαστεί από την απόκτηση ένα κομμάτι woodthe μέγεθος που απαιτείται και για τον καθορισμό κομμάτια 50mm x 13 χιλιοστά (κασσίτερος x1/2in) καταϊδρωμένοι πίσω σε όρθια θέση γύρω από τις άκρες για να αποτρέψει την birdsfrom ρίχνει το καλαμπόκι πάνω από το πάτωμα όταν τρώει. Withyoung πουλιά δεν ρίχνουμε όλα τα καλαμποκιού στο δίσκο με τη μία, butonly περίπου το ήμισυ της ποσότητας που σκοπεύετε να τις ζωοτροφές. Σε αυτό το wayyou μπορεί να προσθέσει σταδιακά το υπόλοιπο της διατροφής και την ίδια timetalk για τα πουλιά σας και δώστε τους μια περιστασιακή ήπια strokealong στο πίσω μέρος, ενώ τρώνε. Αυτό βοηθά να κάνει thebirds αυτοπεποίθηση, και να παγιώσει τη σχέση ανάμεσα σε εσάς και yourpigeons που είναι τόσο απαραίτητη για την επιτυχία.

Όσον αφορά την παλαιά πουλιά, το ιδανικό είναι να τροφοδοτήσει κάθε ζεύγος σε itstwo φωλιά-box, χρησιμοποιώντας τις μικρές γούρνες που διατίθενται στην αγορά που μπορεί να κρεμαστεί στο μπροστινό παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο τα πουλιά arefed αθόρυβα και χωρίς διαταραχή, ιδιαίτερα όταν theyarc φωλιές. Τα πουλιά μπορούν να φθάσουν το καλαμπόκι και το σκύλο χορτάτο ΜΕΤΑΞΥ πείρο ή εσχαρωτό μπροστά, και μπορείτε να ελέγχετε το φαγητό forindividual ζεύγη. Όλα αυτά έρχεται withexperience, αλλά προσοχή στην διατροφή είναι ένας σίγουρος tosuccess δρόμο.

Ωστόσο, η περιγραφόμενη μέθοδος παίρνει πολύ χρόνο, και δεν είναι δυνατή για το μέσο περιστέρι εκτροφέα ο οποίος έχει towork όλη την ημέρα. Σε μια περίπτωση σαν αυτή, εκτός αν έχετε τη βοήθεια του afriend ή γυναίκα, τα πουλιά πρέπει να τρέφονται όλοι μαζί, και thebest τρόπος διατροφής είναι πιθανώς από την τροφή-χοάνη. Manyfanciers υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο της διατροφής και να πω ότι, εάν τα τρόφιμα είναι beforethem όλη την ημέρα, τα παλιά τα πουλιά θα τρώνε ό, τι χρειάζονται? Theywill δεν υπερφαγία. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολύ νόημα σε αυτό, και isfor τον εκτροφέα τον εαυτό του για να εκπονήσουν και να ακολουθεί τη μέθοδο whichbest ταιριάζει τόσο τον ίδιο όσο και τα πουλιά του. Μην αφήνετε το jobbecome αγγαρεία, αλλιώς θα διαπιστώσετε ότι θα neglectthe μικρά πράγματα και τις εξουσίες σας της παρατήρησης στο εσωτερικό της loftmay παρακμή. Αν ακολουθήσετε αυτή τη μέθοδο, είναι μια καλή ιδέα να giveeach είδος δημητριακού σε ξεχωριστά δοχεία? Αν είναι όλα τα μικτά upthe πουλιά θα χάνουμε πολύ από αυτό που ψάχνουν για την theyprefer σιτάρια. Να θυμάστε ότι, ανεξάρτητα από χρόνο που περνάτε στη σοφίτα, για οποιοδήποτε σκοπό, είναι μια στιγμή της επαφής με birds.You σας θα πρέπει να τηρούν τους όλη την ώρα, και makingnotes κάθε λίγο ιδιοσυγκρασία.

Όσον αφορά το καλαμπόκι το ίδιο, ένα από τα πιο σημαντικά thingsis ότι θα πρέπει να αγοραστεί στεγνώσει και να διατηρούνται έτσι. Καλαμπόκι που hasbeen υποβληθεί σε υγρασία ή εφίδρωση μπορεί να θίγονται από fungoid ανάπτυξη και αυτό μπορεί να έχει πολύ κακή επίδραση στην υγεία apigeon του. Αποθήκευσης είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, και cornshould να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος με, εάν είναι δυνατόν, aircirculating γύρω από αυτό. Αποφύγετε μεταλλικά δοχεία, όπως κάδοι απορριμμάτων, γιατί θα μπορούσε να υπάρχει εφίδρωση, και κατά συνέπεια υποβάθμιση. Σης oneof τους καλύτερους τρόπους που έχω δει καλαμπόκι διατηρούνται ήταν στα πατάρια του αείμνηστου Major WH Οσμάν που βρίσκονταν στην κορυφή της abuilding στο κεντρικό Λονδίνο. Τα δοχεία αποτελούνταν ofbunt σχήμα ξύλινα κουφώματα που καλύπτεται με μια λεπτή γάζα σύρμα andsuspended από τις αλυσίδες από τα δοκάρια? Έτσι αέρα θα μπορούσε να circulateAmu id τους ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, το καλαμπόκι ήταν turnedcgti Arly με μια κουτάλα. Ωστόσο, το καλαμπόκι είναι αποθηκευμένα, πρέπει beturned σε αρκετά τακτά χρονικά διαστήματα? Αλλά το κύριο βασικό είναι ότι itshould να διατηρείται στεγνό και απαλλαγμένο από επίθεση με ποντικούς, αρουραίους και wildlards τα οποία μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες στα καλαμπόκι και έτσι τα πουλιά toyour.

Σχετικά με το θέμα της στροφής καλαμποκιού, δύο πολύ επιτυχημένες fanciersknown τον συγγραφέα θα άκρη του καλαμποκιού που λαμβάνονται από theirsuppliers έξω σε ένα φύλλο μουσαμά για γκαζόν τους και τη σειρά itin τον ήλιο για δύο ή τρεις ημέρες, τραβώντας το tarpaulinsheet πάνω του τη νύχτα για να κάνουν βεβαιωθείτε ότι δεν έγινε damp.After τις δύο ή τρεις ημέρες », στροφή στον ήλιο, το καλαμπόκι wasthen μεταφερθεί σε δοχεία αποθήκευσης τους. Αυτό το μικρό anecdoteagain δείχνει τη σημασία της προσοχής στη λεπτομέρεια.

Εκτός από το καλαμπόκι, τα πουλιά χρειάζονται ανόργανα συστατικά στη διατροφή τους. Aresome Υπάρχουν άριστες ιδιόκτητο μεταλλικά άλατα προς πώληση, αλλά πρέπει να surealso να δώσει τα πουλιά πλούσιες σε ανόργανα πράσινα τρόφιμα τακτικά. Ένα ofthe καλύτερα τρόφιμα πράσινο κάρδαμο το οποίο είναι αρκετά φθηνό καλοκαιρινούς μήνες during'he. Όμως, ένας από τους καλύτερους όλο το χρόνο είναι roundsources λάχανο, ψιλοκομμένο αρκετά λεπτά και στη συνέχεια να ξεσκονίζονται witha λεπτή επίστρωση των απλών επιτραπέζιο αλάτι. Τα πουλιά θα πρέπει να έχει thistwice την εβδομάδα? Τη στιγμή που θα ανακαλύψει ότι είναι αλατισμένο θα φάνε itreadily. Πράγματι, τα περιστέρια θα τρελαίνεται για το αλάτι, και μπορεί να easilyoverindulge.

Εκτός από αυτό το θυμάμαι πάντα andmother γιαγιά μου, επιμένοντας ότι η οικογένεια θα πρέπει να έχουν ένα ποτό μόλις aweek του νερού, στο οποίο υπάρχει πράσινα λαχανικά είχαν beenboiled, ισχυριζόμενοι ότι ήταν ένα από τα καλύτερα του αίματος purifiersthey ήξερε. I επεκταθεί αυτή η ιδέα να τα περιστέρια μου, τουλάχιστον μία φορά aweek καθιέρωση teacupful του υγρού στο litreOpt 2,8 βρύση νερού πόσιμο στη σοφίτα. Στην πραγματικότητα, αν ispossible, αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο ποτό δίνεται σε κάθε επιστροφή ontheir πτηνών από μια μεγάλη απόσταση του αγώνα, το πράσινο νερό που εισάγονται ζεστό από τη βρύση, έτσι ώστε το νερό δεν είναι icecold. Λίγο γλυκόζη πρέπει επίσης να προστεθεί. Η toaccompany τρόφιμα αυτό λογικά ζεστό ποτό, όπως ενισχύθηκε suggestedto αντικαταστήσει την ενέργειά τους και να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες που μπορεί να havepicked επάνω, μπορεί να αποτελείται από ρύζι που έχει εμποτισμένο με littlehoney διαλυμένο σε ζεστό νερό και αφήνεται να κρυώσει. Αυτό willswell εντός της καλλιέργειας και τα πουλιά θα αισθάνονται τρέφονται καλά, αλλά theirdigestion δεν θα είναι τεταμένες και, μέσα σε μια ώρα ή δύο, eventhe πτηνό το οποίο έχει αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο των αγώνων θα είναι πίσω Toits κανονικό εαυτό. Πολλοί εκτροφείς Continental δώσει μια πολύ lightdiet - ονομάζεται depurative ή καθαρισμού μίγμα και typicallyconsisting του κριθαριού, λίγο σιτάρι και Dari - να pigeonsreturned από έναν αγώνα. Αυτό είναι σταδιακά αντικαθίστανται, όπως η συσσώρευση με τον επόμενο αγώνα, με ένα μίγμα πλούσιο σε υδατάνθρακες frommaize, σιτάρι, Dari, τα μπιζέλια, τα ζιζάνια και τα φασόλια. Για τα μικρά πουλιά aprotein πλούσιο μείγμα είναι καλύτερο. Οι περισσότερες αξιόπιστες καλαμπόκι merchantshave μια σειρά από μείγματα για τα περιστέρια? Πράγματι κάποια ειδικεύονται inthis εμπορικές συναλλαγές και μόνο. «Μείγματα τους είναι πολύ αξιόπιστη, καθαρή και ofgood σιτάρια της ποιότητας, και αν και κοστίζουν περισσότερο από buyingindividual σπόρους εδώ και εκεί, είναι ίσως αξίζει να theextra κόστος.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ένας λόγος για τον οποίο το έξυπνο εκτροφέα controlsthe ποσότητα των τροφίμων που παρέχει, είναι να κάνει τα πουλιά του υπάκουος. "Αυτό δεν σημαίνει πείνα τους σε υποταγή, αλλά ratherinstilling σε αυτές τις γνώσεις που θα πάρουν τροφή, αν theyfly σπίτι γρήγορα και παγίδα σε χωρίς δισταγμό Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η lessonis μάθει -.. και εκτός από λίγες περιστέρια ηλίθιοι μαθαίνουν γρήγορα-γίνεται μια εξαρτημένη αντανακλαστικό που είναι πάντα μαζί τους Asingle σφυρίχτρα, ή μια κουδουνίστρα στον κασσίτερο καλαμπόκι, θα έχουν την birdstumbling στην σοφίτα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τέλος, θυμηθείτε να δείτε ότι μια παροχή καθαρού τρίξιμο isavailable για τα πουλιά, όπως την ανάγκη να βοηθηθούν στο καλαμπόκι ofthe πέψη, και να τους προμηθεύσει με το ασβέστιο να κάνει οστών, andeggshell όταν όρνιθες ωοπαραγωγής. Οι βιταμίνες είναι παρόντες μυχό καλές κόκκους, και πράσινα τρόφιμα? Καμία ειδική ηλεκτρική isusually χρειάζεται. Μερικοί εκτροφείς, ωστόσο, δίνουν επιπλέον Vitamin131 (θειαμίνη), συνήθως με τη μορφή του μαγιά μπύρας, γιατί περιστέρι μύες είναι πολύ ευαίσθητα στην έλλειψη αυτής της βιταμίνης-ο απόθεμα πουλιού του μπορεί να εξαντληθεί σε μια μακρά σκληρό αγώνα, andihe πουλί πηγαίνει κάτω παραλύσει.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτές οι ιδέες θα καταδεικνύουν την αναγκαιότητα forstudying τα πουλιά σας και τη διατροφή τους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: διατροφη περιστεριων

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:57 pm

Σωστή περιστέρι τροφίμων με την κατάλληλη διατροφή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια υγιή και ικανοποιημένος περιστέρι. Κάθε κατάστημα κατοικίδιων ζώων παρέχει διαφορετικές τροφή για τα περιστέρια. Τα καλύτερα τρόφιμα για τα περιστέρια είναι ένα μίγμα των σπόρων ποιότητας. Τα περιστέρια μπορούν να φάνε μια ευρεία ποικιλία των τροφίμων. Κάποιος πρέπει να λάβει επιπλέον φροντίδα για τη διατροφή ένα περιστέρι, προκειμένου να κάνει πιο υγιείς. Κάποιος πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς όπως τους ανθρώπους, τα περιστέρια απαιτούν την κατάλληλη τροφή για να έχουμε υγιή επιβίωση.

Κάποιος πρέπει να προσφέρει περίπου 500 γενετικά τροποποιημένων τροφίμων κάθε εβδομάδα για ενήλικες τα περιστέρια τους, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι έχουν λάβει υψηλής ποιότητας διατροφή. Είναι μια καλή επιλογή για να προσφέρουν καλαμπόκι σε περιστέρι σας σε χειμώνες, δεδομένου ότι περιλαμβάνει λίπος που βοηθά να μονώσει περιστέρι. Επιλέγοντας το καλύτερο φαγητό για περιστέρι σας απαιτούν λίγη κατανόηση καθώς εξαρτάται από το πεπτικό σύστημα του περιστεριού σας. Αν το πεπτικό σύστημα του περιστεριού σας είναι βδομάδα, τότε θα πρέπει να προσφέρει ελαφρύ φαγητό σε αυτόν και αν είναι καλό τότε μπορείτε να συμπεριλάβετε μάλλον είδος των τροφίμων στη διατροφή του. Κάποιος μπορεί να προσφέρει βασική τροφή για τα περιστέρια τους για να επιβιώσει.
Pigeon τροφίμων:

Σπόροι για περιστέρι: Περιστέρια προτιμούν ως επί το πλείστον τους σπόρους στη διατροφή τους. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά θαυμάζεται από τους ανθρώπους ως περιστέρι διατροφή τους. Κάποιος μπορεί να ζωοτροφών διάφορα είδη σπόρων προς περιστέρι τους, όπως - το κριθάρι, το λιναρόσπορο, ηλίανθο, safflower, καλαμπόκι, αρακά και τους σπόρους καναρίνι.
Λαχανικά για το περιστέρι: Κάποιος μπορεί επίσης να προσθέσετε τα λαχανικά στη διατροφή περιστέρι τους. Κάποιος μπορεί να ζωοτροφών φρέσκα πράσινα λαχανικά για τα περιστέρια τους. Είναι μια καλή ιδέα να περιλαμβάνουν νωπά πράσινα λαχανικά, όπως η εξυπηρέτηση αντίδια, chickweed, κάρδαμο, σπανάκι σε ζωοτροφές περιστέρι σας. Βεβαιωθείτε ότι τα λαχανικά που προσφέρουν στους περιστεριώνες σας είναι καθαρά και φρέσκα. Είναι σημαντικό για έναν να καθαρίσει από αριστερά στα τρόφιμα από το κλουβί, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων
Φρούτα για το περιστέρι: Είναι μια καλή ιδέα να προσφέρουν καρπούς περιστέρι να σας δεδομένου ότι θα βοηθήσουν στη διατήρηση κατοικίδιων ζώων σας υγιές Επιπλέον, θα λειτουργήσει επίσης ως συμπλήρωμα. Φρούτα όπως - μήλο, τα αχλάδια, τα μούρα, τα γκρέιπ φρουτ, τα πορτοκάλια, ψιλοκομμένο σταφίδες εμποτισμένο σε νερό μπορεί επίσης να παρέχεται στο περιστέρια. Βεβαιωθείτε ότι τα φρούτα που προσφέρει στους περιστεριώνες σας είναι καθαρά και φρέσκα. Είναι σημαντικό για έναν να καθαρίσει τα αριστερά πάνω από τα φρούτα από το κλουβί, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων.
Pellets για περιστέρια: Pellets είναι ένα υγιεινό γεύμα για τα περιστέρια. Είναι βασικά προσφέρονται να συμπληρώσουν τη διατροφή τους με την πραγματική πρωτεϊνών του κρέατος. Είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχουν ιζημάτων στις περιστέρι τους επειδή περιέχει υψηλές πρωτεΐνες και αμινοξέα. Κάποιος πρέπει να αποφευχθεί η προσθήκη των αντιβιοτικών στην τροφή των περιστεριών τους όσο το δυνατόν περισσότερο.
Βιταμίνες και μέταλλα: Είναι σημαντικό να προστεθεί βιταμίνες και ανόργανα άλατα συμπληρώματα στη διατροφή περιστέρι σας. Κάποιος μπορεί να προσθέσει τις βασικές συμπληρώματα όπως το ασβέστιο, βιταμίνες, άμμος, χαλίκι στο νερό τους.

Είναι σημαντικό για κάποιον να προσφέρουν φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα και νερό για να κατοικίδιο περιστέρι τους. Κάποιος πρέπει να καθαρίσετε τη μορφή τροφίμων έχουν απομείνει περιστέρι υπόθεσή τους να αποφύγουν την ανάπτυξη των βακτηρίων και καλό είναι να αλλάξει το πόσιμο νερό του περιστεριού σας τακτικά, όπως ότι μπορεί επίσης να οδηγήσει στην ανάπτυξη βακτηριδίων.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τα αντιοξειδωτικά & B Βιταμίνες

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:23 am


Στη σύγχρονη εποχή των περιστεριών αγώνων, φυλλάδια έχουν λάβει γνώση των γεγονότων που υπάρχουν περισσότερα για να τις ζωοτροφές από ό, τι ακριβώς σιτηρών, από χώματα και τα δημητριακά. Βεβαίως, οι σπόροι είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, πρωτεΐνης, κάποια μέταλλα και φυτικές ίνες, αλλά έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα των ιχνοστοιχείων και βιταμινών που απαιτούνται για την προσπάθεια η κορυφή φυλλάδια και την αναπαραγωγή των ισχυρών νέων. Τα περιστέρια σε γενικές γραμμές μπορεί να επιβιώσει σε σιτηρά και το τρίξιμο και μόνο, αλλά δεν μπορούν να φθάσουν το επίπεδο της υγείας ήθελε να αντέχει στις πιέσεις των αγώνων ή αναπαραγωγής. Τελικά την υγεία τους θα αποτύχει, υπό αυτές τις ακραίες φυσικές πιέσεις.

Η καλή διατροφή και η σωστή χρήση των πρόσθετων υλών των ζωοτροφών θα πρέπει πρώτα από όλα τον έλεγχο οι περισσότερες ασθένειες των ταχυδρομικών περιστεριών, αλλά θα διασφαλίσει επίσης κορυφαία απόδοση στην αναπαραγωγή και αγωνιστικά. Η έλλειψη των κατάλληλων ζωοτροφών και των συστατικών συνήθως έχει ως αποτέλεσμα:

- Δεν υπάρχουν άλλα πεταρίζουν νωρίς το πρωί ή μετά το τάισμα.

- Έλλειψη ενδιαφέροντος στο καλάθι αφήνοντας σοφίτα ή εκτίναξη, κάτω κλπ. τεμπελιά καπάκι

- Η έλλειψη γονιμότητας, κακή ανάπτυξη και την ανάπτυξη στην ΥΒ

- Απώλεια και χαμηλές επιδόσεις σε αγώνες

Μεταξύ των βιταμινών Β: ιδίως ριβοφλαβίνη, νιασίνη και το παντοθενικό οξύ είναι συχνά χαμηλό σε μείγματα σιτηρών και βιταμίνης Β12 δεν είναι παρών. Αυτό σημαίνει ότι οι βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία λείπει το σιτάρι, πρέπει να δοθεί στην περιστέρια σε κάποια μορφή. Πολλοί εκτροφείς χρησιμοποιούν το σπανάκι, κέλυφος τρίξιμο, και την εμπορική μείγματα πολυβιταμίνες, αλλά αυτό δεν είναι συνήθως αρκετό για να εξισορροπηθούν οι ανάγκες διατροφής των αθλητικών περιστέρι. Σήμερα οι περισσότεροι εκτροφείς προσθέτουν βιταμίνες και ιχνοστοιχεία στο νερό ή στην τροφή μία ή δύο φορές την εβδομάδα και να παρέχει τα μεταλλεύματα σε σκόνη ή μπλοκ ad lib μορφή. Σημειώστε ότι πολλά εμπορικά προϊόντα πολυβιταμινούχο έλλειψη, όπως η Β12, Β9 και καλές πηγές αντιοξειδωτικών.

Σήμερα, η Β-βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσθετα ζωοτροφών στις σύγχρονες αθλητικές ταχυδρομικό περιστέρι, αλλά είναι το λιγότερο που θα βρεθεί στα προϊόντα του σήμερα.

Απευθυνόμαστε σημασία τους εδώ:Β-βιταμίνες

Η Β-βιταμίνες βελτιώσει το μεταβολισμό του φυλλάδια, της υγείας και της ενέργειας για τα περιστέρια. Διαδραματίζουν σημαντικό για μικρά πουλιά, αναπαραγωγής και αγωνιστικά πουλιά είναι εμφανής, όπως ο τρόπος των ενεργειών είναι:

Η βιταμίνη Β1 είναι απαραίτητη για τη μετατροπή υδατανθράκων σε γλυκογόνο για την αποθήκευση στο ήπαρ, δηλαδή η αποθήκευση της καθαρής ενέργειας. Επιπλέον, προωθεί την όρεξη και ενός υγιούς νευρικού και πεπτικού συστήματος, και να βοηθήσει τη δημιουργία του σκελετού.

Η βιταμίνη Β2 είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και λιπών, καθώς και για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, και για την ανάπτυξη του εμβρύου.

Η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη), ρυθμίζει το μεταβολισμό στα νεύρα και το συκώτι, και είναι σημαντικό για την ανάπτυξη. Μαζί με Β9 (φολικό οξύ) και Β12, Β6 βοηθά στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος, τη βελτίωση της κατάστασης του πουλιού. Βιταμίνη Β9 αποτρέπει την αναιμία και την προώθηση της ανάπτυξης του εμβρύου.

Η βιταμίνη B12 περιέχει κοβάλτιο το μέταλλο και είναι απαραίτητη για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και για την ανάπτυξη τις πρώτες εβδομάδες του ένα περιστέρι ζωή. Είναι επίσης απαραίτητο για την ανάπτυξη των αυγών. Από ένα περιστέρι θρεπτική άποψη, η επίδραση της ενιαίας Β-βιταμίνη μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωριστούν, καθώς λιγότερο ή περισσότερο έχουν πολύπλοκες κοινές και συνεργειακές επιπτώσεις στο μεταβολισμό.

Καλή διατροφική μείγματα Β-βιταμίνες περιλαμβάνειΑντιοξειδωτικά

Ένα αντιοξειδωτικό είναι εξ ορισμού ένα μόριο μπορεί να επιβραδύνει ή να εμποδίσει την οξείδωση των άλλων μορίων. Η οξείδωση είναι μια χημική αντίδραση που μεταφέρει ηλεκτρόνια από μια ουσία σε οξειδωτικά μέσα. Αντιδράσεις οξείδωσης μπορεί να παράγει ελεύθερες ρίζες, που ξεκινούν αλυσιδωτές αντιδράσεις που τα κύτταρα βλάβες. Τα αντιοξειδωτικά τερματίσει αυτές τις αλυσιδωτές αντιδράσεις με την άρση των ελεύθερων ριζών ενδιάμεσα προϊόντα, και να εμποδίσουν άλλες αντιδράσεις οξείδωσης με το να είναι οι ίδιοι οξειδώνεται. Ως αποτέλεσμα, τα αντιοξειδωτικά μειώνουν συχνά παράγοντες όπως θειόλες, βιταμίνη Ε, Σελήνη, ασκορβικό οξύ ή polyphones.

Αν και οι αντιδράσεις οξείδωσης είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή, μπορούν επίσης να είναι επιβλαβή? Ως εκ τούτου, τα φυτά και τα ζώα που διατηρούν τα πολύπλοκα συστήματα πολλών τύπων των αντιοξειδωτικών, όπως η γλουταθειόνη, βιταμίνη C, και βιταμίνη Ε καθώς και τα ένζυμα, όπως cataloes, δισμουτάση του υπεροξειδίου και διάφορα υπεροξείδια. Τα χαμηλά επίπεδα των αντιοξειδωτικών, ή αναστολή των αντιοξειδωτικών ενζύμων, να προκαλέσει οξειδωτικό στρες και μπορεί να βλάψει ή να σκοτώσει τα κύτταρα.

Καθώς το οξειδωτικό στρες μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος πολλών περιστεριών ασθένειες, καθώς και η χρήση των αντιοξειδωτικών στην ανθρώπινη φαρμακολογία έχει μελετηθεί εντατικά, ιδίως σε ό, θεραπείες για εγκεφαλικό επεισόδιο και νευροεκφυλιστικές παθήσεις. Ωστόσο, είναι ακόμη άγνωστο αν το οξειδωτικό στρες είναι η αιτία ή η συνέπεια της νόσου.

Πετώντας τα περιστέρια είναι μια ενέργεια απαιτητική δραστηριότητα που επιβάλλει διάφορες φυσιολογικές προκλήσεις για τα πτηνά, όπως η αύξηση των δαπανών της ενέργειας. Τα στοιχεία από τον αθλητισμό δύτες ιατρικής δείχνει ότι κουραστική άσκηση μπορεί να προκαλέσει οξειδωτικό στρες στο σώμα. Μελέτες για τη γρίπη των πτήσεων που έχουν μέχρι στιγμής θεωρείται διάφορες παραμέτρους του αίματος, όπως το ουρικό οξύ, τα κορτικοστεροειδή ή κυκλοφορούν ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Πριν από δύο χρόνια υπήρχε ανέφερε μια μελέτη στην οποία αναλύθηκαν οι δείκτες του οξειδωτικού στρες σε πετούν τα πουλιά (Δ. Costantini et al, Long πτήσεις και η ηλικία επηρεάζουν οξειδωτική κατάσταση ταξιδιωτικά περιστέρια (Columba livia) Εφημερίδα της Πειραματικής Βιολογίας 211, 377-381 (2008)). Σε αυτή τη μελέτη, δύο ομάδες από τα περιστέρια πέταξε για περίπου 60 και 200 χλμ, αντίστοιχα. Τα περιστέρια που πέταξαν για 200 χιλιόμετρα είχαν 54% αύξηση της οξειδωτικής βλάβης, όπως μετρήθηκε από τον ορό δραστικούς μεταβολίτες οξυγόνου, και κατά 19% μείωση στη συνολική αντιοξειδωτική ικανότητα του ορού και μία κατά 86% αύξηση του οξειδωτικού στρες.Και λόγω αυτού, Pigeon Vitality είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ενός νέου προϊόντος στο αγωνιστικό αθλητισμό περιστέρι: Oxy-B

Η ανάπτυξη της Oxy-B έχει βασιστεί σε διεξοδική επιστημονική προσέγγιση καθώς και σε περίτεχνους περιστεριώνες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Oxy-B αποτελείται από ένα μοναδικό ισορροπημένο μίγμα των αντιοξειδωτικών και επιλεγμένα Β-βιταμίνες που πρέπει να προστεθεί στην τροφή των περιστεριών (σιτηρά και άλλα δημητριακά). Ο συνδυασμός των αντιοξειδωτικών και των Β-βιταμίνες είναι ευεργετικές για το περιστέρι δρομείς, τα νεαρά πτηνά και τους κτηνοτρόφους.

Θα έρχεται σήμερα σε δοχεία των 400ml και ένα κουτάλι μέσα στο μέτρο.

Πρόγραμμα της χρήσης και τα πλεονεκτήματα για τα περιστέρια σας:

Το περιστέρι Racer: Ενώ είναι πέψη, τα αντιοξειδωτικά ασφαλή τον καθαρισμό του αίματος στους μυς, και να δώσει μια γρήγορη ανάρρωση για τα περιστέρια. Η Β-βιταμίνες, και ιδίως το Β6, Β9 (φολικό οξύ) και Β12, ασφαλή ζωτικότητα, μια βέλτιστη αύξηση της όρεξης, η ενίσχυση η κατασκευή των μυών, βοηθά τα ερυθρά αιμοσφαίρια, και εγγύηση καλή κατάσταση στην αγωνιστική σεζόν.

Η συνιστώμενη δόση κατά τη διάρκεια των ζωοτροφών:

1 γεμάτη κουταλιά μέτρο του 2,5 gr προστεθεί ανά κιλό σιτάρι (υγρασία το σιτάρι πρώτα με π.χ. χυμό λεμονιού, ηλιέλαιο ή κάτι παρόμοιο). Μήπως αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα, την ημέρα μετά την επιστροφή από τη φυλή, και την ημέρα πριν από basketing. Για βέλτιστα αποτελέσματα τόσο για την υγεία και την απόδοση, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο πόσιμο νερό Improver & αντιμυκητιασικό.

Το περιστέρι κτηνοτρόφοι: Οι αντιοξειδωτικές ουσίες (κυρίως η φυσική D-alfatochoferol, το σελήνιο) και το φολικό οξύ ασφαλές υψηλή γονιμότητα και ζωντάνια για τους κτηνοτρόφους. Επιπλέον το επιλεγμένο συνδυασμό των αντιοξειδωτικών και των βιταμινών Β είναι ευεργετική για την υγιή ανάπτυξη και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα άμυνας.

Η συνιστώμενη δόση κατά τη διάρκεια των ζωοτροφών:

1 γεμάτη κουταλιά μέτρο του 2,5 gr προστεθεί ανά κιλό σιτάρι (υγρασία το σιτάρι πρώτα με π.χ. χυμό λεμονιού, ηλιέλαιο ή κάτι παρόμοιο). Μήπως αυτή τη διαδικασία καθημερινά από τις 10 ημέρες πριν την αντιστοίχιση μέχρι 1 εβδομάδα μετά. Στη συνέχεια, το κάνετε αυτό μία φορά την εβδομάδα όλο το εποχή αναπαραγωγής. Για βέλτιστα αποτελέσματα τόσο για την υγεία και την απόδοση, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο πόσιμο νερό Improver & αντιμυκητιασικό.

Τα νεαρά πουλιά: Μετά τον απογαλακτισμό δώσει τα μικρά πουλιά Oxy-Β μία φορά την εβδομάδα.

Η συνιστώμενη δόση κατά τη διάρκεια των ζωοτροφών:

Βρέξτε τις ζωοτροφές τους και ανακατέψτε 1 γεμάτη κουταλιά μέτρο του 2,5 gr προστεθεί ανά κιλό.

Κατά την κατάρτιση και την αγωνιστική προσέγγιση εποχή, ακολουθήστε τη συνιστώμενη δόση για την δρομείς.

Επιπλέον το επιλεγμένο συνδυασμό των αντιοξειδωτικών και των βιταμινών Β είναι ευεργετική για την υγιή ανάπτυξη και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα άμυνας. των νεαρών πτηνών τις τρεις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους.

Η molting σεζόν: Όλα τα πτηνά θα επωφεληθούν από Oxy-Β μία φορά την εβδομάδα στο molting σεζόν.

Η συνιστώμενη δόση κατά τη διάρκεια των ζωοτροφών:

1 κουταλιά μέτρο του 2,5 gr προστίθεται στο 1 κιλό σιτάρι, (υγράνετε με π.χ. χυμό λεμονιού, ηλιέλαιο ή κάτι παρόμοιο).

avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διατροφή στη φωλιά. Δρ John Lamberton

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:36 am

Μέχρι τη στιγμή που τα νεαρά πτηνά έχουν δύο εβδομάδων, τα μάτια τους είναι ανοιχτά και είναι πολύ καλά το περιβάλλον τους. Ως εκ τούτου, είναι ενεργό μάθηση και απορροφώντας ό, τι η εμπειρία μέσα από τις αισθήσεις τους σε μια στιγμή για να βάσης στιγμή. Είναι βλέποντας, ακοή, οσμή, γεύση και αίσθηση μέσω του δέρματός τους. Δύο εβδομάδων νέοι παρακολουθούν τους γονείς τους έρχονται και φεύγουν στο επόμενο πλαίσιο. Όταν οι γονείς τους τρέφονται στην φωλιά, τους νέους να μάθουν πώς να τρώνε από βλέποντας τους γονείς τους και μοντελοποίηση της συμπεριφοράς τους. Με ερπυσμού διατροφής υψηλής ποιότητας κόκκους ή σφαιρίδια σε ένα μικρό μπολ στο πλαίσιο φωλιά, οι νέοι θα φάει από το μικρό μπολ.

Μοντελοποίηση της συμπεριφοράς των γονέων τους, οι νέοι θα φύγουν από τη φωλιά τους - τα πόδια πάνω στο μικρό δοχείο - και να αρχίσουν να ραμφίζουν τα σιτάρια που αρχίζει από περίπου δύο εβδομάδες της ηλικίας. Όταν οι νέοι τρώνε ζωοτροφών υψηλής ποιότητας σε πολύ μικρή ηλικία πέρα ​​από το σιτάρι που λαμβάνουν από τους γονείς τους, θα αυξηθεί γρηγορότερα και ισχυρότερα από ό, τι οι νέοι που δεν τρώνε ερπυσμού ζωοτροφών σε νεαρή ηλικία. Ένα άλλο όφελος του ερπυσμού διατροφής είναι ότι μειώνει το άγχος της διατροφής τους νέους κατά των γονέων, όταν οι νέοι μπορούν να φάνε συνεχώς υψηλής ποιότητας ζωοτροφές στην φωλιά τους από μόνα τους. Δεδομένου ότι οι γονείς τους δεν αποτελούν τη μόνη πηγή των νέων τροφή πουλιών, το άγχος της σίτισης νέων μειώνεται στους γονείς.

Όταν δίνουμε τροφή μέσα στο μικρό δοχείο στο φωλιές, χρησιμοποιούμε ένα soupspoon για τη σταδιακή και ήπια προσθέσετε μερικά τεμάχια σε μια στιγμή στην κατσαρόλα. Όπως έχουμε προσθέσει μερικά τεμάχια τη φορά στο μικρό δοχείο, εμείς λεκτικά «κλήση» για τους κτηνοτρόφους και τους νέους ακριβώς τον ίδιο τρόπο που εμείς ονομάζουμε αγωνιστική ομάδα στη σοφίτα μετά από μια άσκηση εκπαίδευσης. Εμείς απαλά αλλά σταθερά επαναλάβει έρχονται - έρχονται - έρχονται. Πιστεύουμε ότι δύο εβδομάδων, οι νέοι στη φωλιά είναι πολύ ικανά να μάθουν να "έρθουν" στο κάλεσμά μας, όταν εμείς τους ταΐσει. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι οι νέοι απογαλακτίζονται ή ακόμα και αργότερα να τους διδάξουν την επιδεξιότητα του έρχεται όταν καλείται ή σηματοδοτείται. Κατά 25 έως 30 ημερών από την ηλικία, οι νέοι έχουν ήδη μάθει πολλά συμπεριφορές που θα πρέπει να επανεκπαιδεύονται και relearned μετά τον απογαλακτισμό και αν δεν διδάσκονται σωστές συμπεριφορές αρχίζουν σε δύο εβδομάδες της ηλικίας.

Γιατί; Επειδή οι νέοι είναι συνεχώς μάθηση καθώς ωριμάζουν στη φωλιά. Περιμένοντας ακόμα δύο εβδομάδες μέχρι τον απογαλακτισμό να αρχίσει να τους διδάξει σημαντικές εντολές και οι προσδοκίες είναι χάσιμο χρόνου και είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο να διδάξουν ό, τι εάν αυτές οι εντολές μάθει όταν οι νέοι είναι αρκετά μεγάλος για να waddle ή με τα πόδια στο πλαίσιο φωλιά. Μετά από τους νέους ξέρει πώς να φάει στο πλαίσιο φωλιά από μια μικρή κατσαρόλα, δοκιμάστε τη σίτισή τους με το χέρι. Αυτή η διαδικασία θα δαμάσει και απαλή νεαρούς σας και να ξεκινήσει μια υγιή θετική σχέση ανάμεσα σε εσάς και σε κάθε νεαρό που θα πληρώσει μεγάλη μερίσματα, όταν οι νέοι είναι αρκετά μεγάλος για να λάβει μια φωλιά του δικού τους και να αρχίσουν να μαθαίνουν τις βασικές αρχές του συστήματος χηρείας κίνητρα.

Εν ολίγοις, ερπυσμός σίτιση ενεργοποιεί τους νέους και να μειώνει την τεράστια πίεση της διατροφής τους νέους κτηνοτρόφους μετά από ενθάρρυνσης των νέων να αρχίσουν τρώει από τη μικρή ηλικία είναι δυνατόν. Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε πολύ σημαντικό βελγική πιό φανταχτερό που αρχίζει ισχύει διατροφή τους νέους κόκκου του, αφού είναι περίπου μια εβδομάδα παλιά. Πιστεύει ότι η μέθοδος αυτή ενισχύει τη διατροφή τους νεαρούς και σώζει τους κτηνοτρόφους από τη διατροφή των νεαρών τους από μόνα τους. Αν και είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίξει κανείς με εκπληκτικά αποτελέσματα αγώνα αυτό πιό φανταχτερό, το περιμένουμε μια βδομάδα για να αρχίσει να παρεισφρήσουν ζωοτροφές μέχρις ότου οι νέοι μπορούν να περπατήσουν έξω από μπολ φωλιά τους και να τρώνε μόνοι τους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μελέτη σχετικά με ξύδι μήλου

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:39 am

Αντιμυκητιακή και Improver σε σύγκριση με το ξύδι μήλου μηλίτη
acvaugust2009.jpg

Σε παγκόσμιο επίπεδο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας προστατευόμενου προϊόντος Improver είναι ανώτερη από ξύδι μήλου μηλίτη και άλλα προϊόντα Ξύδι λόγω:

1) Καλύτερη απόδοση για παθογόνα βακτήρια? Για κάποια στελέχη έως και 10 φορές την αποτελεσματικότητα. (Που σημαίνει ότι η αξία MIC των βακτηρίων επιτυγχάνεται κατά 10 φορές χαμηλότερη δόση) Π.χ. για την επίτευξη του αποτελέσματος της τάξης του 0,5 γραμμάριο, θα χρειαστείτε 5 γραμμάρια συμπυκνωμένο (100%) των προϊόντων ξύδι. Όπως τα περισσότερα προϊόντα ξύδι γίνεται σε διάλυμα 7%, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε 5 x 100 / 7 = 70 γραμμάρια ξύδι για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα από 0,5 γραμμάριο του προϊόντος μας. Και σε αυτή τη συγκέντρωση του ξιδιού τα περιστέρια θα ποτό δεν είναι απλώς το νερό. Και αν θα, θα ήταν ένα ακριβό προϊόν στη χρήση.

2) Μαθητευόμενοι περιέχει Μυρμηκικό οξύ και τα άλατά του, έτσι ώστε να επιτευχθεί αποτέλεσμα buffer. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα της δούμε ποιά σωματίδια οξύ (το οποίο είναι η βιολογικά ενεργό ρόλο) θα πέραν των στομάχι και το στομάχι να είναι αποτελεσματική και βαθιά μέσα στο έντερο.
3) Η έρευνά μας έχει δείξει αυξημένο απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών (5% σε πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία) από μυρμηκικό οξύ.

4) Τα προϊόντα μας Improver έχει αποδειχθεί επιστημονικά προσαρμοστεί με επιλεγμένες βιταμίνες Β-να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εκτέλεσης περιστέρια (νέους αυξάνεται, οι κτηνοτρόφοι και δρομείς). Μεταξύ των σημαντικότερων είναι Β1 για την όρεξη, Β6-9-12 για ενισχυτές κατάσταση και γρήγορη recupteration.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ρίγανη, το θυμάρι και το φασκόμηλο, ως φυσικά πρόσθετα στα τρόφιμα

Δημοσίευση  admin Την / Το Πεμ Ιουλ 21, 2011 5:53 pm

Τα τελευταία χρόνια τα βότανα άρχισαν να χρησιμοποιούνται ως φυσικά πρόσθετα στα τρόφιμα έναντι των χημικών προσθέτων, επειδή αυτά έχουν κατηγορηθεί ότι μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του καταναλωτή. Η ρίγανη (Origanum vulgare ssp hirtum), το θυμάρι (Τhymus vulgaris) και το φασκόμηλο (Salvia officinalis) είναι τρία βότανα που απαντούν στην ελληνική φύση και η χρήση τους ως φυσικών προσθέτων στα τρόφιμα ερευνάται τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμια κλίμακα. Τα βότανα αυτά είναι πλούσια σε φαινόλες που χαρακτηρίζονται από σημαντικές αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η καρβακρόλη (C10H14O) και η θυμόλη (C10H140) είναι οι δύο κυριότερες φαινόλες που ανευρίσκονται σε μεγαλύτερη αναλογία στη ρίγανη και το θυμάρι. Ανάμεσα στα κύρια ενεργά συστατικά που περιέχονται σε μεγαλύτερες αναλογίες στο φασκόμηλο είναι η θουζόνη (C10H16O) και η ροσμανόλη (C20H2605). Άλλες ενώσεις που περιέχονται σε μικρότερες ποσότητες, όπως το π-κυμένιο (C10H14) (στη ρίγανη και το θυμάρι) ή η α-τερπινεόλη (C10H180) (στο φασκόμηλο) συμβάλλουν στις αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των βοτάνων αυτών. Η ρίγανη, το θυμάρι και το φασκόμηλο παρουσίασαν σημαντικές αντιμικροβιακές ιδιότητες κατά διαφόρων παθογόνων μικροοργανισμών των τροφίμων, όπως Staphylococcus aureus, E. coli, E. coli O157:H7, Salmonella typhimurium, Yersinia enterocolitica, Campylobacter jejuni ή Listeria monocytogenes. Σημαντική είναι και η αντιμυκητιακή δράση των βοτάνων αυτών κατά μυκήτων, όπως Aspergillus spp. και Candida spp. που μπορούν να αναπτυχθούν στα τρόφιμα και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή. Οι αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες διαπιστώθηκαν τόσο σε in-vitro πειράματα όσο και σε πειράματα με τρόφιμα. Η χορήγηση του αιθέριων ελαίων της ρίγανης και του φασκόμηλου με την τροφή σε όρνιθες και ινδόρνιθες, βρέθηκε ότι προστάτεψε το λίπος του κρέατός τους από την οξείδωση, στη διάρκεια της συντήρησής του στην ψύξη ή την κατάψυξη.


Γ.K. Γεωργιάδης1, Π. Iορδανίδης1
Kατά την περίοδο 1990 - 1999, στην Kλινική Παθολογίας των Πτηνών εξετάστηκαν 618 περιστέρια, 182 καναρίνια και 71 ψιττακοειδή που προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στα πτηνά διενεργήθηκαν νεκροτομές και, στη συνέχεια, συλλέχθηκαν υλικά (ήπαρ, σπλήνας, καρδιά, έντερο) για βακτηριολογική εξέταση. Για τις καλλιέργειες χρησιμοποιήθηκε αιματούχο άγαρ, PBConkey άγαρ και Selenite broth. Oι ύποπτες αποικίες ελέγχονταν με ορολογικές και βιοχημικές δοκιμές, ενώ η τυποποίηση των σαλμονελλών που απομονώθηκαν, έγινε στο Eθνικό Kέντρο Έρευνας Σαλμονελλών και Σιγκελλών στην Aθήνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των βακτηριολογικών εξετάσεων, σαλμονέλλα απομονώθηκε σε 53 από τα 618 περιστέρια (ποσοστό 8,6%), σε 33 από τα 182 καναρίνια (ποσοστό 18,1%) και σε 2 από τα 71 ψιττακοειδή (ποσοστό 2,8%). Oι ορότυποι των σαλμονελλών που απομονώθηκαν από τα περιστέρια ήταν η S. typhimurium (ποσοστό 75,5% των θετικών περιστατικών), η S. enteritidis (ποσοστό 11,3%), η S. gallinarum και η S. hadar (ποσοστό 3,8%) καθώς και η S. abony (ποσοστό 1,9). Aπό τα καναρίνια απομονώθηκε η S. typhimurium (ποσοστό 90,9% των θετικών περιστατικών) και η S. enteritidis (ποσοστό 6,1%). H S. infantis και η S. gallinarum απομονώθηκαν από μία φορά από ψιττακοειδή. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα των βακτηριολογικών εξετάσεων, το ποσοστό μόλυνσης των πτηνών που εξετάστηκαν ήταν σχετικά χαμηλό, ενώ οι συχνότεροι ορότυποι που απομονώθηκαν ήταν η S. typhimurium και η S. enteritidis
Λέξεις ευρετηρίασης: Σαλμονέλλα, περιστέρια, καναρίνια, ψιττακοειδή, παράτυφος
Τόμος 53 (Τεύχ. 2 σελ. 113-118) / 2002

Έλεγχος της ανθεκτικότητος στελεχών σαλμονελλών των πτηνών σε αντιμικροβιακά φάρμακα
Π. Ιορδανίδης, . Ι. Γεωργοπούλου
Στην εργασία αυτή μελετήθηκε η in vitro ανθεκτικότητα 241 στελεχών σαλμονελλών σε 9 αντιβακτηριακές ουσίες. Οι σαλμονέλλες απομονώθηκαν από διάφορα είδη πτηνών κατά τη χρονική περίοδο 1990-1994. ανθεκτικότητα των στελεχών αυτών καθορίστηκε με την τεχνική Κirbi-Βauer disc diffusion method. Η ανθεκτικότητα στην oxytetracycline, furazolidone και trimethoprim κυμαινόταν από 6 μέχρι 50% και το υψηλότερο ποσοστό 50% διαπιστώθηκε στην oxytetracycline. ψηλό ποσοστό ανθεκτικότητας (56-80%) παρουσιάστηκε στη spectinomycin. νάλογη εικόνα εμφανίστηκε και στην amoxicillin, με χαμηλότερο ποσοστό (~50%), και με πτώση του ποσοστού στο 15% για τα στελέχη του 1992. Στις κινολόνες enrofloxacin και flumequin ανθεκτικά στελέχη εμφανίστηκαν σε ποσοστό γύρω στο 25% μόνο κατά τα έτη 1991 και 1992. Όλα τα στελέχη των άλλων ετών ήταν ευαίσθητα. ικρή ανθεκτικότητα (11%) με φθίνουσα πορεία στο 3% για τα στελέχη του τελευταίου έτους της έρευνας παρουσιάστηκε στη neomycin. έλος, στη chloramphenicol το ποσοστό παρέμεινε κάτω του 10%.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης