ταχυδρομικα περιστερια

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Οκτ 12, 2011 3:50 am

βοήθησε λίγο Θανάση δεν μπορώ να την βρω δώσε τη πηγή ακριβός.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Τετ Οκτ 12, 2011 11:57 am

avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Οκτ 12, 2011 5:40 pm

ο Παντελίδης είναι.τον ξέρω από τον σύλλογο του Εύοσμου 05.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τα χρώματα με τα μάτια των ταχυδρομικων περιστεριων

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Δεκ 11, 2011 7:07 pm

σας δημοσιεύω ένα άρθρο που το βρήκα σε ένα αμερικάνικο φόρουμ που συμμετέχω.
αφορά τα χρώματα με τα μάτια των ταχυδρομικών περιστεριών.
το ανεβάζω όπως ακριβώς το δίνει η μετάφραση.
τα συμπεράσματα δικά σας.
Εισαγωγή
Φέρτε τα περιστέρια τα μάτια ως ένα θέμα για συζήτηση μεταξύ μιας ομάδας περιστέρι ερασιτέχνες και θα εκπλαγείτε με τις διαφορετικές απαντήσεις που παίρνετε. Μερικοί θα πηδήσει δεξιά στο πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων θεωριών "Sign Eye" ως δείκτης απόδοσης, ενώ άλλοι θα επισημάνει τις γενετικά διαφορετικά χρώματα ματιών και πώς να αναπαραγάγει το χρώμα για να επιτευχθούν τα πρότυπα που δείχνουν που απαιτούνται για τους πολλούς διαφορετικούς τύπους φυλής. Και τα δύο αυτά θέματα είναι πολύ συζητηθεί και για κάποιο λόγο πολύ λίγοι θα συμφωνήσουν ούτε θέμα. Γιατί υπάρχει αυτή η διαφωνία; Για μένα η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχει επαρκής επιστημονική έρευνα που διεξάγεται στο "Sign Eye" για να έρθει σε τελικά συμπεράσματα τους, ούτε υπάρχει αρκετή πραγματικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στο "Γενετική" για να εξηγήσει τα χρώματα των ματιών. Οι λάτρεις σημάδι μάτι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά έκδοση βιβλίων, φυλλαδίων και βίντεο για να πάρετε τη λέξη, αλλά δεν συμφωνώ πάντα με κάθε ευρήματα άλλους. Όλοι παραδέχονται ότι υφίσταται εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα, αλλά αυτό δεν είναι το πώς λειτουργεί η επιστήμη. Στην αληθινή επιστήμη δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα, χωρίς σαφή κατανοητό αίτια και τις αιτίες πρέπει να είναι και να εξηγηθεί και να αποδειχθεί.

Επιστροφή κάπου γύρω στο 1947, όταν ήμουν μόλις έξι χρονών, περιστέρι άνδρες εδώ στις ΗΠΑ άρχισε ακοή και την ανάγνωση για τα μυστικά του σημείου μάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα δεν είναι πολύ μεγαλύτερα, γιατί μπορεί πολύ καλά να είναι. Ωστόσο, δεν ήταν παρά μόνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που υπογράφουν μάτι πήρε περιστέρι λάτρεις αυτής της χώρας από τη θύελλα. Λίγα αυτοαποκαλούμενο εμπειρογνώμονες ξεκίνησε να εκδίδει τα βιβλία τους και έδωσαν τις διαδηλώσεις τους και presto, η αναζήτηση για τα μυστικά που περιέχονται στο μάτι ήταν.

Φυσικά φυλλάδια του εκείνη την ημέρα, όπως και ο παππούς μου, άρχισε να ψάχνει στα μάτια των περιστεριών τους να ανακαλύψουν πιθανές πουλί τους καθώς και οι δύο δρομείς ή και τους κτηνοτρόφους. Είμαι σίγουρος, γι 'αυτούς, ήταν ένα συναρπαστικό θέμα, όπως ακριβώς είναι σήμερα.

Οι θεωρίες που προβλήθηκαν είναι και με όρους όπως ο κύκλος της προσαρμογής, κύκλος της συσχέτισης, ταχύτητα γραμμές, γραμμές απόσταση, η αναπαραγωγή αυλάκια κλπ. για να αναφέρουμε μόνο μερικά έγινε το θέμα της συζήτησης σε τοπικό σημεία συλλογής.

Αυτές οι θεωρίες δεν περιορίστηκαν σε περιστέρι δρομείς μόνο, όπως άλλες φυλές που εκτελεί, όπως κύλινδροι και highflyers επρόκειτο σύντομα να ακολουθήσουν στην ίδια επιδίωξη.

Σήμερα υπάρχουν πολλά βιβλία και τα βίντεο για να εξηγήσει τις διάφορες θεωρίες σημάδι μάτι, αλλά μέχρι να αποδειχθεί επιστημονικά ή να διαψευστεί, αυτές οι θεωρίες εξακολουθούν να θεωρίες. Απαιτούν ακόμα το σωστό είδος της έρευνας υπό ελεγχόμενες συνθήκες για να διεξαχθεί. Όταν αυτό συμβεί, τα ευρήματα που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς τους μπορεί να γίνει ως αποδεδειγμένα γεγονότα. Μέχρι τότε, Είσοδος Eye θα παραμείνει σήμερα ό, τι έχει εδώ και χρόνια και ότι είναι απλώς προσωπικές απόψεις ή και τις θεωρίες.

Από τα δύο θέματα, "Sign Eye" και "Eye Color Genetics" η γενετική πλευρά έχει τη μοναδική απόδειξη της ελεγχόμενης επιστημονικής έρευνας στην πλάτη τα ευρήματά τους. Τώρα, έχοντας πει όλα αυτά, επιτρέψτε μου επίσης να κάνουν αυτό το σημείο πολύ σαφές. Αυτά τα δύο θέματα που δεν βρίσκονται σε ανταγωνισμό. Αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά θέματα? Ωστόσο, η γενετική ευρήματα που γίνονται αποδεκτά ως αποδεδειγμένα γεγονότα θα πρέπει να διαδραματίσει έναν ρόλο στην παροχή συμβουλών σημάδι μάτι δίνεται για αναπαραγωγή χρωμάτων μάτι. Δυστυχώς δεν θα είμαι και τη διεύθυνση που περισσότερο ως φτάσουμε σε αυτό.

Είναι αλήθεια ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα στον τομέα της γενετικής που σχετίζονται με το πιο ασυνήθιστο χρώμα των ματιών αλλά από το μεγάλο μεγαλύτερο μέρος του μυστηρίου της το χρώμα των ματιών της γενετικής έχει λυθεί και αυτό λύθηκε πριν από πολλά χρόνια. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να βγούμε τη λέξη για την καθημερινή ερασιτέχνες και είμαι προσπαθώ να πετύχω κάποια από ότι εδώ.

Με άλλα λόγια, το θέμα μας θα είναι με βάση την «Γενετική των χρωμάτων μάτι". Θα αφήσω το θέμα της "Sign Eye" ως δείκτης απόδοσης για τους άλλους, όπως ο καλός φίλος μου ο Nigel Cowood. Στο άθλημα των ταχυδρομικών περιστεριών, φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά γι 'αυτόν και του βίντεο δεν δείχνουν τι να αναζητήσουν σε λεπτομέρεια. Ως εκ τούτου, θα το αφήσει σε άλλους ενθουσιώδες όπως Nigel να δαχτυλίδι που κουδούνι.

Μια συζήτηση του ματιού περιστέρι χρώμα γενετική

Μια συζήτηση των περιστεριών γενετική χρώμα, είτε πρόκειται για το χρώμα φτερών ή το χρώμα των ματιών, απλά δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την αναγνώριση της εργασίας του Δρ WF Hollander. Ο Δρ Hollander μπορεί να μην ήταν ο πρώτος που μελέτησε αυτά τα πράγματα, αλλά αυτός είναι χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος ειδικός απ 'όλα να το έχουν πράξει. Ειδικεύτηκε σε ποντίκια τα πουλερικά, και τις μύγες, αλλά την προσωπική του αγάπη ήταν τα περιστέρια. Ήταν χωρίς αμφιβολία πιο πεπειραμένο πρόσωπο στον κόσμο για να μελετήσει ποτέ περιστέρια και τη μελέτη τους το έκανε με πάθος.

Στο βιβλίο του "Προέλευση και Εκδρομές στην Pigeon Γενετικής," ο Δρ Hollander επισημαίνει ότι οι πιο σημαντικές γενετικές διαφορές των χρωμάτων μάτι είναι πορτοκαλί, μαργαριτάρι, και ταύρος. Οι δύο πρώτες, πορτοκαλί και μαργαριτάρι (μερικές φορές αναφέρεται ως κίτρινο και λευκό) ασχολούνται με χρωστική, που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της ίριδας, ενώ το τρίτο? Ταύρος, ασχολείται με τη χρωστική, που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της ίριδας του. Χρωστική, που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της ίριδας είναι ορατή μόνο όταν το εξωτερικό χρωστική λείπει. Έτσι, σε ό, τι αφορά τα μάτια του περιστεριού, μόνο δύο γνωστοί τύποι χρωστική ουσία (πορτοκαλί και μαργαριτάρι) είναι δυνατό στην εξωτερική ίριδας και μόνο ένας τύπος χρωστική ουσία είναι δυνατό για την εσωτερική επιφάνεια. Αυτή η εσωτερική επιφάνεια όταν είναι ορατός έχει ένα σκούρο σχεδόν μαύρο να μοιάζει με το αποτέλεσμα να παρατηρείται στα βοοειδή κατά συνέπεια το τεράστιο μάτι 'όνομα.

Hollander δεν ήταν ο πρώτος για να μελετήσει αυτά τα χρώματα. Ένας αριθμός των ευρωπαίων φοιτητών πριν από το 1930 το είχε ήδη πράξει. Από αυτές, οι σημαντικότερες ήταν SJ Bessmertnaja που στα ρωσικά έδειξε ότι όταν περνάς τα πουλιά που ήταν γνωστό ότι ήταν καθαρά για την πορτοκαλί μάτια με τα πουλιά καθαρά για μαργαριτάρι, μόνο πορτοκάλι eyed νέους F1 παρήχθησαν. Πήγε για να αποδείξει ότι, όταν πέρασε ένα από τα πίσω το πορτοκαλί eyed F1 σε ένα μαργαριτάρι ότι και τα δύο χρώματα, πορτοκαλί ή μαργαριτάρι θα μπορούσε να οδηγήσει. Το έκανε αυτό χρησιμοποιώντας μόνο δέκα τέτοια σταυρούς. Κατέληξε στο συμπέρασμα από το έργο του ότι μαργαριτάρι ήταν ένα απλό υπολειπόμενο γονίδιο και συμβόλιζε την tr.

Αν είστε φοιτητής της γενετικής, σύντομα θα μάθετε ότι όταν δύο γενετικοί παράγοντες είναι αλληλόμορφα (ξεχωριστά δυνατότητες), όπως το πορτοκαλί μάτι και μαργαριτάρι μάτι, τότε πρόκειται να είναι υποτελή στην άλλη. Στην περίπτωση αυτή, το υπολειπόμενο μία από αυτές θα εμφανίζονται μόνο όταν ομόζυγη ή καθαρό, ενώ το κυρίαρχο από τα δύο θα εμφανιστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση να είναι ετερόζυγο διάσπαση και για τις δύο ή ομόζυγο καθαρό και για τις δύο. Σταυροί Bessmertnaja του έδειξε αυτό, αλλά το σχετικά μικρό αριθμό των σταυρών δοκιμή (10) δεν ήταν επαρκείς για να αποκλειστούν άλλες δυνατότητες. Έτσι, ο Δρ Hollander, μαζί με μια συγγενή RD Owen διεξάγονται περισσότερες διασταυρώσεις χρησιμοποιώντας πολύ πιο πειστικά τους αριθμούς. Από αυτή την πολύ μεγαλύτερη μελέτη με περισσότερα δεδομένα, ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει Bessmertnaja εργασία. Επιπλέον, επίσης ανακάλυψαν ότι ένα αποτέλεσμα μαργαριτάρι απομίμηση παρήχθη από τη φυλοσύνδετη καφέ γονίδιο χρώμα φτερά, για τα γενετικώς πορτοκαλί μάτια πουλιά. Με άλλα λόγια, το γονίδιο που παράγει το καφέ φτέρωμα θα παράγουν επίσης ένα μαργαριτάρι ίριδα χρώμα που είναι ένα εγγενές αποτέλεσμα, το ένα δεν συνεπάγεται το μαργαριτάρι ή tr γονιδίου. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Δρ Hollander πήγε για να ανακαλύψουν ότι ένα άλλο αποτέλεσμα μαργαριτάρι απομίμηση επίσης παράγεται από το σπάνιο αλμπίνο και ροζ-eyed-αραιό γονίδια.

Ας σταματήσουμε για μια στιγμή και να επανεξετάσει τον τρόπο με αυτά τα δύο αλληλόμορφα γονιδίων αναπαραχθεί μέσα σε ένα πρόγραμμα επιλεκτικής αναπαραγωγής. Εάν δεν είστε επάνω στις βασικές αρχές της αναπαραγωγής παρακαλώ πηγαίνετε πίσω και αναθεωρούν τα δύο κεφάλαια

Σεξ, χρωμοσώματα και τα γονίδια και την αναπαραγωγή των κυττάρων, Μίτωση, η μείωση και Crossovers

Ok μπορείτε να το διαβάσετε, τώρα αφήνει το βάζουμε σε δοκιμασία. Αν πετύχετε τέσσερα λευκά κουμπιά και τέσσερις πορτοκαλί κουμπιά. Αυτές θα είναι τράπουλα μας δυνατοτήτων γονίδιο για τα χρώματα των ματιών ανάμεσα σε δύο ενήλικες αναπαραγωγής. Στο τεστ θα χρειαστεί μόνο ένα σύνολο από δύο ανά κτηνοτρόφο ή τέσσερις συνολικά για το ζευγάρι. θέσει δύο κουμπιά στο ένα χέρι και δύο στο άλλο. Αφήστε τα πλήκτρα με το ένα χέρι αποτελούν ένα πουλί και από την άλλη πλευρά το άλλο πουλί. Τώρα ανοίξτε ελαφρά κάθε χέρι και αφήστε μόνο ένα κουμπί κάθε μορφή πτώση το χέρι στο έδαφος. Ο συνδυασμός των δύο κουμπιά στο πάτωμα αντιπροσωπεύουν γονίδια το νεαρό για το χρώμα των ματιών. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα εκτελέσετε τη δοκιμή, το αποτέλεσμα για αυτές τις διαφορετικές γενετικές δυνατότητες θα είναι οι ίδιες με αυτές που παρουσιάζονται εδώ προς τα δεξιά. Του ακριβώς ένα απλό θέμα των πιθανοτήτων.

Χρησιμοποιώντας τέσσερις πορτοκαλί κουμπιά Ας ξεκινήσουμε με την αντιστοίχιση μαζί δύο πορτοκαλί μάτια πουλιά.Ομόζυγο πορτοκαλί x ομόζυγη πορτοκαλί = 100% καθαρό ομόζυγη πορτοκαλί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πορτοκαλί μάτια.

Στη συνέχεια, ένα πορτοκαλί ζευγάρι μάτια περιστέρι που είναι ετερόζυγα και για τα δύο χρώματα των ματιών με ένα καθαρό μαργαριτάρι eyed περιστέρι. Σημειώστε ότι υπάρχουν δύο δυνατότητες για αυτόν τον τύπο του σταυρού.Ετερόζυγο πορτοκαλί x ομόζυγη μαργαριτάρι = 50% και για τις δύο πορτοκαλί και μαργαριτάρι (με αποτέλεσμα πορτοκαλί μάτια) και το 50% καθαρό ομόζυγη μαργαριτάρι (με αποτέλεσμα μαργαριτάρι μάτια).

Επόμενη ζεύγος δύο πορτοκαλί μάτια περιστέρια, όπου και οι δύο ετερόζυγα και για τις δύο πορτοκαλί και μαργαριτάρι. Υπάρχουν τέσσερις δυνατότητες εδώ και όλα, αλλά ένα είναι το πορτοκαλί χρώμα των ματιών.
Ετερόζυγο πορτοκαλί x ετερόζυγο μαργαριτάρι = 25% καθαρό ομόζυγη πορτοκαλί (με αποτέλεσμα την πορτοκαλί μάτια)
Ετερόζυγο 50% και για τις δύο πορτοκαλί και μαργαριτάρι (με αποτέλεσμα την πορτοκαλί μάτια)
25% καθαρό ομόζυγη μαργαριτάρι (με αποτέλεσμα μαργαριτάρι μάτια).

Τώρα αφήνει ένα καθαρό ζεύγος πορτοκαλί με ένα καθαρό μαργαριτάρι.Ομόζυγο πορτοκαλί x ομόζυγη μαργαριτάρι =
100% για τα δύο πορτοκαλί και μαργαριτάρι (με αποτέλεσμα την πορτοκαλί μάτια)

Και τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα ζεύγος δύο καθαρών ή ομόζυγο πουλιά μαργαριτάρι μαζί.Ομόζυγο μαργαριτάρι x ομόζυγη μαργαριτάρι =
100% ομόζυγο μαργαριτάρι (με αποτέλεσμα μαργαριτάρι μάτια).


Παρατηρήσατε τη δυνατότητα πορτοκαλί μάτι είναι μεγαλύτερη από τη δυνατότητα για μαργαριτάρι? Ή ότι όλοι οι μαργαριτάρι eyed περιστέρια είναι καθαρά για μαργαριτάρι eyed γονιδίων τους, ανεξάρτητα από το τι χρώμα μάτια των γονιών τους ήταν;

Θέλω να το θυμάστε αυτό και να θυμάστε καλά. Όταν διαβάζετε εμπειρογνώμονες υπογράφουν μάτι που γράφουν «κίτρινο x μαργαριτάρι σας δίνει μια ανώτερη μάτι μαργαριτάρι, ενώ το μαργαριτάρι x μαργαριτάρι είναι ένα πιο αδύναμο μάτι" οι συμβουλές αυτές είναι καθαρή ανοησία!

Αυτά τα είδη των παλαιών ουρά γυναίκες θα πρέπει να σας προειδοποιήσει για την άγνοια του συγγραφέα για τη γενετική θέματα. Δεν υπάρχουν γενετικές διαφορές ανάμεσα στα μάτια μαργαριτάρι βασίζεται αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο που έχουν παραχθεί. Ένα μαργαριτάρι eyed περιστέρι είναι μαργαριτάρι μάτια κάθε φορά που ένας μόνο παράγοντας γονίδιο για μαργαριτάρι μεταδίδεται από τους δύο γονείς στους απογόνους τους. Είναι απλά αδιάφορο τι άλλες γενετικές δυνατότητες που πραγματοποιούνται από τους δύο γονείς μπορεί να έχουν, όπως ότι το υλικό δεν ήταν αυτό που πέρασε μαζί με το νεαρό.

Η ύπαρξη ή την παρουσία του κάτι που δεν μεταδίδεται? Ούτε η απουσία κάποιου άλλου που δεν εισπράχθηκαν δεν έχει καμία συνέπεια. Είναι μόνο ότι γενετικό υλικό, το οποίο διαβιβάστηκε ότι είναι από κάθε συνέπεια. Όλα τα περιστέρια με μαργαριτάρι μάτια είναι καθαρά για το χαρακτηριστικό μάτι μαργαριτάρι ανεξάρτητα από το τι οι γονείς τους χρώμα των ματιών ήταν. Για κάθε περιστέρι να είναι ένα μαργαριτάρι eyed πουλί που είχε να λαμβάνει ένα γονίδιο μαργαριτάρι από κάθε γονέα, ανεξάρτητα αν οι γονείς ήταν και οι δύο κίτρινα μάτια μαργαριτάρι που μεταφέρουν? Ή αν ήταν κίτρινη μαργαριτάρι που μεταφέρουν και τα υπόλοιπα καθαρά για μαργαριτάρι? Ή ακόμη και εάν και οι δύο ήταν καθαρά μαργαριτάρι eyed περιστέρια τον εαυτό τους. Καθαρό είναι καθαρά 100% του χρόνου.Πορτοκαλί και Pearl μάτιαΠορτοκαλί (κίτρινο) μάτι Pearl (λευκό) μάτι
Μερικά μάτια είναι πολύ ελαφρύτερα και πιο φωτεινή από τους άλλους και μερικές έχουν πολύ τρίφτης ποσότητες κόκκινου χρώματος στην ίριδα. Κάποτε αυτό το κόκκινο είναι τόσο σχάρα ότι το πορτοκαλί ή μαργαριτάρι μπορεί μόλις και μετά βίας να δει. Μερικές φορές, το πορτοκαλί είναι αναφέρεται ως ένα κίτρινο μάτι, ενώ το μαργαριτάρι αναφέρεται ως λευκό ή ακόμα και τα ψάρια μάτια. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στην ποσότητα του αίματος που βρέθηκαν σε διάφορες παραλλαγές αυτών των δύο χρωμάτων μάτι.


Λάθος μαργαριτάρι του καφέ κίτρινο μάτι

Ο Δρ Hollander στο Origins Εκδρομές βιβλίο του και σε Pigeon Γενετικής, το θέσω έτσι.

"Orange είναι η άγριου τύπου χρώματος της ίριδας του αγριοπερίστερα, και το πιο άγριο περιστέρια δρόμο και αυτά σε σμήνη αγρόκτημα έχουν αυτό το χρώμα. Pearl είναι αυστηρά ένα εγχώριο τύπο, μερικές φυλές, όπως Ποτήρια και Barbs ποτέ δεν έχουν πορτοκαλί μάτια. Μικροσκοπική μελέτη έχει δείξει ότι η μόνη διαφορά είναι στο πρόστιμο κοκκία χρωστικής στην εξωτερική επιφάνεια της ίριδας: είναι κίτρινη στο άγριου τύπου, και το λευκό του ματιού μαργαριτάρι.


Εκτός από την κοκκώδη χρωστική ουσία, η ίριδα καλύπτεται σε διαφορετικό βαθμό με ένα σπαγγέτι-όπως μάζα των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων. Αυτά δίνουν την ίριδα ερυθρότητα αποτέλεσμα. Αναιμία θα προκαλέσει ωχρότητα. Και κάποιες φυλές έχουν επιλεγεί για την ελάχιστη κάλυψη των αιμοφόρων αγγείων. Για παράδειγμα, η αμερικανική πτήση εσωτερικού έχει χτυπητός λευκό "ψάρια" μάτι, αλλά βασικά είναι μαργαριτάρι τύπος.
Έτσι από αυτά τα δύο βασικά χρώματα τύπου pigment, μπορούμε να παράγουμε τα μάτια που είναι κίτρινο, πορτοκαλί, φλογερό κόκκινο πορτοκαλί, λευκό ή ψάρι μάτια, μαργαριτάρι και φλογερό κόκκινο μαργαριτάρι ή οποιαδήποτε από τις πολλές παραλλαγές στο ενδιάμεσο. Οι διαφορές τους όλοι είναι το αποτέλεσμα δύο χρώματα κίτρινη χρωστική και λευκό (πορτοκαλί και μαργαριτάρι) και τα διάφορα ποσά των σημερινών αίματος στην επιφάνεια της ίριδας.


Ωστόσο, σήμερα βρίσκουν τα πουλιά με τα άλλα χρώματα των ματιών όπως το πράσινο και μοβ ακόμη και σκούρο καφέ, αλλά η απόδειξη ότι αυτές είναι το αποτέλεσμα των πρόσθετων χρωστικών ίριδας δεν έχει αποδειχθεί. Μπορεί να είναι νέα αλληλόμορφα σε κίτρινο και το μαργαριτάρι ή μπορεί απλά να είναι τροποποιητές σε αυτά. Χρειαζόμαστε περισσότερα δεδομένα για να μάθει τις απαντήσεις.

Κάποιος θα μπορούσε με ασφάλεια να πούμε ότι κάποια από τις πτήσεις φυλές που απαιτούν μεγάλη αντοχή εξαντλητική θα είναι εκείνα της μεγαλύτερης κυκλοφορίας του αίματος. Η αυξημένη αγγειακή ικανότητα ή μειωμένη αναιμία είναι σημάδια αντοχής δυναμικό, αλλά είναι το μόνο που περιορίζονται στο μάτι; Εάν επεκταθεί το σώμα στο σύνολό του, τότε ναι το μάτι θα μπορούσε να είναι ένας καλός δείκτης της εξαντλητικής απόδοσης όπως αγώνες. Με άλλα λόγια το πιο κόκκινο από τα μάτια τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες είναι για τα χαρακτηριστικά σημάδι στο μάτι όπως κύκλο της προσαρμογής, κύκλος της συσχέτισης, ταχύτητα γραμμές, γραμμές απόσταση και αυλάκια αναπαραγωγής εκτός από την αύξηση της αντοχής δυναμικό λόγω της βελτίωσης της αγγειακής ροής του αίματος. Το ερώτημα παραμένει, αυτή η αύξηση ή μη επέκταση με το σώμα στο σύνολό του και πώς σχετίζεται με παλιννόστησης πλοήγησης, το τροχαίο, της ταχύτητας κατά την πτήση και δεξιότητες αναπαραγωγής; Δεν έχω αυτές τις απαντήσεις.

Πριν αφήσουμε το θέμα των μαργαριταριών μάτια? Θα ήθελα να επισημάνω επίσης ότι Dr.Hollander ήταν της γνώμης ότι το χρώμα των ματιών μαργαριτάρι είναι μια πολύ αρχαία μετάλλαξη. Πίστευε ότι αρχικά είχε βρεθεί μόνο σε Cretin φυλές από την Περσία. Χορήγησε σύγχρονη εκτροφή σταυρό ημέρα έχει αλλάξει κάποια από αυτά τα χρώματα ματιών φυλές που έχει ταξινομηθεί ως βρίσκονται μόνο σε μαργαριτάρι. Εδώ είναι το πώς ορίζεται η προέλευσή της.
«Η προέλευση των μαργαριταριών πιθανότατα ήταν πολύ αρχαία. Εικασία μου είναι ότι πάρθηκε από ερασιτέχνες πριν από τα καταρρέοντα γνώρισμα, δεδομένου ότι όλα τα Ποτήρια, Rollers και Highfliers βαθμό που γνωρίζω είναι ομοζυγώτες για TR-(Ορισμένες εξαιρέσεις μπορεί να είναι γνωστό σε εύκολα να εξηγήσει ¬ ed από τη διέλευση.) Σχετικά φυλές έχοντας μόνο μάτι μαργαριτάρι είναι η Μοναχή, Κράνος, Ιακωβίνων, και κίσσα. δοντιού είχε ενδεχομένως ποτήρι μακριά πίσω στην καταγωγή του. "


"Pearl είναι επίσης κοινή σε φυλές που δεν σχετίζονται στενά με Ποτήρια Homers Εμφάνιση και Ομήρου Έκθεση είναι όλα μαργαριτάρι-eyed?.. Άλλα Ομήρου έχουν συχνά μαργαριτάρι, αλλά μεταφορείς και οι Δράκοι δεν Runts, Fantails, και μερικές ποικιλίες της Continental Pouters, σαλπιγκτές, και Αρχάγγελοι έχουν συχνά μαργαριτάρι της ίριδας ".

Φυλές ποτέ δεν δείχνει μαργαριτάρι, έτσι ώστε ό, τι γνωρίζω, είναι η αγγλική Carriers, Δράκοι, Αγγλικά Pouters, Modenas, της Μάλτας, Φλωρεντινούς, Ούγγροι, Strassers, Carneaux (εκτός από κάποια λευκά), Dewlaps, Damascenes, Πετροχελίδονα, κουκουβάγιες, Blondinettes, Frillbacks, γερμανικά Παιχνίδια, Lynx, και των Βασιλέων. Ξέρω λίγο από το χρώμα των ματιών των κινεζικών φυλών. "

"Από αυτή την κατανομή φυλή φαίνεται απίθανο ότι μαργαριτάρι γεννήθηκε στην Ευρώπη, ή ακόμα και στην περιοχή της Μεσογείου Περσία φαίνεται ένα καλό στοίχημα -.. Τον τόπο μας φαίνεται να εντοπίσει πολλά πράγματα πλάτη με πλάτη σε αυτούς τους αρχαίους χρόνους εκτροφείς θα πρέπει να έχει ανταλλαγής κίνησης σε τα μυστήρια του ματιού πάρα πολύ, χωρίς όφελος της μεγεθυντικούς φακούς, αλλά βρήκε ένα μαργαριτάρι. "


Προέλευση και εκδρομές στο περιστέρι γενετική σελίδα 78, Xlll. PEARL EYE (επίσης - NPA Νέα, Μάρτιος 1964, σελίδα 7)
από WF Hollander

Μάτια Δελτίο
Δελτίο μάτι είναι παρόμοιο σε εμφάνιση με τα σκοτεινά μάτια του τα περισσότερα βοοειδή? Εκεί είναι που αυτό το χρώμα το τεράστιο μάτι παίρνει το όνομά του. Μάτια Bull δεν αποτελούν υποκατάστατο για είτε πορτοκαλί ή μαργαριτάρι, αλλά μάλλον μόνο τα αποτελέσματα, όταν η χρωστική πορτοκαλί ή μαργαριτάρι έχει απενεργοποιηθεί? Επιτρέποντας το φως να περάσει μέσα από την εξωτερική χρωστική της ίριδας, βαθύτερα μέσα στο μάτι και αντανακλά την πιο σκούρα χρωστική ουσία της εσωτερικής επιφάνειας του του ματιού. Γενετικά, έναν ταύρο eyed περιστέρι εξακολουθεί να είναι ένα πορτοκάλι ή μαργαριτάρι μάτια των πτηνών, ωστόσο? Την παραγωγή χρωστικής (πορτοκαλί ή μαργαριτάρι) στην εξωτερική επιφάνεια της ίριδας έχει απλά απενεργοποιηθεί από το pied άσπρο γονίδιο.

OK? Πρόστιμο, αλλά ποια γονίδια μπορούν να απενεργοποιήσετε την ίριδα εξωτερική παραγωγή χρωστικής επιφάνεια για να εμφανιστεί ένα τεράστιο μάτι; Καλή ερώτηση και η απάντηση είναι τα γονίδια που παράγουν Υφεσιακές λευκό και Pied Φαλακρός White είναι οι πιο κοινές αιτίες του δεν χρωστική ουσία στο δέρμα, ράμφος, καρφιά toe και εξωτερικών επιφανειών του ματιού. Αυτά τα γονίδια να απενεργοποιήσετε την παραγωγή της χρωστικής ουσίας στο επίπεδο της επιφάνειας του σώματος και αυτό με τη σειρά τους εμποδίζουν οι δύο φτερά από το να παράγουν χρωστική ουσία. Την ίδια στιγμή, χρωστική ουσία κάτω από την επιφάνεια εξακολουθεί να παράγεται. Όταν δεν υπάρχει χρωστική που βλέπετε λευκό. Pied λευκό μπορεί να είναι αποσπασματική γύρω από το κεφάλι και οποιοδήποτε τμήμα αυτής της pied αποτέλεσμα τη διέλευση των ματιών θα πρέπει να θεωρηθεί ως ταύρος. Μερικές φορές έχετε δύο μάτια ταύρου, ενώ άλλες φορές θα είναι ένα κανονικό χρώμα των ματιών με τα άλλα ταύρος είναι. Άλλες φορές μόνο ένα μέρος του ματιού θα είναι εν μέρει σκοτεινό από ταύρο. Όλα εξαρτώνται από όπου τα όρια της pied επηρεάζουν συμβαίνουν.

Όταν ένα πουλί έχει τροποποιηθεί από το υπολειπόμενο άσπρο γονίδιο και τα δύο μάτια είναι ταύρος. Άλλες μορφές των λευκών, όπως γκρίζο άσπρο μόνο παραγωγή χρωστικής επίδραση στην φτερά. Ως εκ τούτου, γκρίζο δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα των ματιών. Όταν δείτε ένα γκρίζο με ταύρο ή μερική μάτια ταύρου, που προκαλείται από το συνδυασμό των δύο γκρίζο και pied λευκό με το Pied λευκό είναι η αιτία του αποτελέσματος ταύρο.

Το ποσό της αντανάκλασης του φωτός είναι πολύ λιγότερο για τη σκοτεινή χρωστική ουσία και η μόνη γνωστή χρωστική ουσία για την ίριδα εσωτερική επιφάνεια είναι σκούρα για όλα τα περιστέρια. Θα πρέπει να υπάρχουν στο αίμα παρουσία σκαφών στην εξωτερική επιφάνεια το κόκκινο χρώμα δεν είναι τόσο ορατό, δεδομένου ότι θα ήταν σε ένα πορτοκάλι ή μαργαριτάρι ίριδας φόντο. Παρ 'όλα αυτά, κάτω από κλείνει εξέταση μπορείτε ακόμα να δείτε ότι αυτά τα αιμοφόρα αγγεία είναι παρόντες.

Ο Δρ Hoillander εξήγησε το τεράστιο μάτι 'αυτό τον τρόπο "μάτι Bull είναι η απουσία των κοκκωδών χρωστική ουσία στην εξωτερική πλευρά της ίριδας? Από τον ιστό της ίριδας είναι πολύ λεπτό, μπορεί κανείς να δει τη μαύρη χρωστική ουσία στην εσωτερική πλευρά μάτι Δελτίο συνήθως συνδέεται με το λευκό. φτερά και μπορεί να είναι ασύμμετρη ή αποσπασματικά. "


Φωτογραφία από Ζεύγος RK

Ραγισμένα μάτια (εν μέρει ή χρωματιστό μέρος ταύρου) ή τα μάτια που δεν ταιριάζουν η μία πλευρά χρώμα και η άλλη σκοτεινή ταύρος είναι πάντα το αποτέλεσμα δεν χρωστική ουσία που υπάρχουν στο σκοτάδι περιοχές. Δεν είναι μια γενετική χρώμα των ματιών αλλά μάλλον το αποτέλεσμα της ίδιας τροποποιητή που παράγει λευκά φτερά σε αλευρωδών λευκά ή πιτσιλιστεί πουλιά. Όταν το δέρμα και τα κύτταρα της ίριδας κωδικοποιημένες για καμία χρωστική ουσία του δέρματος (συμπεριλαμβανομένων των φτερών) και το εξωτερικό ιστό της ίριδας δεν παράγουν κανονική γενετική χρωστικές ουσίες τους και άσπρα φτερά ή παράγονται τα σκοτεινά σημεία της ίριδας ή ίριδα.

Οι δύο, λευκό φτερό και σκούρα ίριδας, πάνε χέρι-χέρι μαζί. Δεν μπορείτε να φυλή αλευρωδών λευκά χωρίς τη δυνατότητα ρωγμές ή ταύρος μάτια. Ωστόσο, μπορείτε να παράγει λευκό φτερό, χρησιμοποιώντας γκρίζο και το κόκκινο τέφρα που έχουν χρώμα ίριδες. Ούτε τέφρας κόκκινα ούτε γκρίζο σβήνει ίριδας χρωστικές ουσίες. Ως εκ τούτου δεν έχουν καμία επίδραση στο χρώμα των ματιών. Ωστόσο, από το αλευρωδών δεν θα συνεχίσει να κάνει το πράγμα του σε αυτόν τον συνδυασμό. Ναι λοιπόν μπορείτε να συνδυάσετε και αλευρωδών και τέφρας κόκκινα γκρίζο και εξακολουθούν να έχουν τον ταύρο eyed αποτέλεσμα.


Albino και ροζ Eyed αραιώνει


Τι γίνεται με το ροζ μάτια των λευκοπαθικών ατόμων? Είναι ένα ροζ γονίδιο το χρώμα των ματιών εκεί; Λοιπόν όχι, με την ίδια έννοια, όπως πορτοκαλί ή μαργαριτάρι. Το γονίδιο που παράγει ροζ μάτια σε λευκοπαθικών ατόμων είναι το ίδιο το γονίδιο αλμπίνο. Αλμπίνο στερούνται όλων των μορφών της χρωστικής ουσίας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι αλμπίνο μετάλλαξη παρεμβαίνει στην παραγωγή κυττάρων του τυροσινάσης, ένα ένζυμο το οποίο είναι πρόδρομος μελανίνη. Without the tyrosinase ένζυμο there no production μελανίνη που in τη σειρά του, δεν χρωστική οποιουδήποτε χρώματος being produced. Χρωστικών κυττάρων είναι ακόμα εκεί, αλλά είναι απλά στερούνται της χρωστικής ουσίας. Με άλλα λόγια, οι αλμπίνο γονίδιο δεν αντικαθιστά τα γονίδια χρωστική? Αλλά λευκοπαθικών σβήνει η συνολική διαδικασία χρωστική ουσία και τα αποτελέσματα σε καμία χρωστική ουσία σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Είναι αυτή η έλλειψη της χρωστικής ουσίας που προκαλεί τόσο το δέρμα και τα φτερά να είναι λευκό? Ράμφος και τα νύχια τα νύχια να είναι ιβουάρ χρώμα και τα μάτια να είναι ροζ.

Ok πρόστιμο, δεν ισοδυναμεί με λευκή χρωστική ουσία, αλλά γιατί το ροζ των ματιών; Δεν είναι αυτό ροζ χρώμα και δεν απαιτεί κάποια μορφή ροζ χρωστική ουσία; Η απάντηση είναι αρκετά απλή? Αυτό το ροζ είναι στην πραγματικότητα η αντανάκλαση του αίματος στον ιστό του ματιού. Αίματος να μεταφέρει οξυγόνο είναι το κόκκινο χρώμα. Καθώς το φως ανακλάται μέσα από τον ιστό μάτι το μάτι του θεατή θα το δουν ως ροζ.

Εδώ είναι ένα τακτοποιημένο μικρό πείραμα που μπορείτε να κάνετε. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, κρατήστε ένα φακό πάνω σε ένα από τα μάτια του αλμπίνο πουλιού. Στρέψτε το άλλο μάτι προς το μέρος σας και θα δείτε το φως σας καθώς περνά από το πρώτο μάτι μέσα από το κεφάλι και από την άλλη πλευρά.

Αν υπήρχε χρωστική ουσία στην εξωτερική και την εσωτερική επιφάνεια της ίριδας, αυτό το φως δεν θα δείξει μέσα. Αν δεν υπήρχε χρωστική ουσία στην εξωτερική επιφάνεια της ίριδας, με μόνο την πιο σκοτεινή χρωστική ουσία του εσωτερικού παρόντος πλευρά, αυτό θα ήταν πιο σκούρα χρωστική ουσία να θεωρηθεί ως ένα σκοτεινό μάτι δηλαδή. Στην περίπτωση των αλμπίνο, δεν υπάρχει καμία χρωστική ουσία κατά την περίοδο μάτι. Φως που περνά μέσα από τη μία πλευρά στην άλλη, μαζί με ένα μικρό ποσό που αντανακλάται από τα αιμοφόρα αγγεία θεωρείται ροζ. Έτσι, ροζ eyed λευκοπαθικών ατόμων και ή ροζ μάτια αραιώνει δεν είναι το αποτέλεσμα της ροζ χρώματα αλλά μάλλον προκύπτει από καμία χρωστική ουσία που υπάρχει στο μάτι. Πιστεύω ροζ μάτια αραιώνει είναι απλά μια άλλη μορφή των αλμπίνο, αλλά με περιορισμένες μόνο χρωστική ουσία που παράγεται στα φτερά, αλλά να είναι ειλικρινείς μαζί σας ο αναγνώστης δεν έχω καμία πληροφορία να λένε ότι είναι. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ροζ μάτια αραιώνει παρακαλούμε να δώσετε το φάρμακο μαζί με μένα και εγώ θα την ημερομηνία μέχρι και τις πληροφορίες εδώ.
Άλλα παραδείγματα των χρωμάτων των ματιών

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω μια δήλωση που έκανα προηγουμένως. Σήμερα βρίσκουμε πτηνά, με τα άλλα χρώματα ματιών, όπως πράσινο, μωβ, ακόμα και σκούρο καφέ, αλλά η απόδειξη ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών χρωμάτων χρωστική της ίριδας δεν έχει ακόμη αποδειχθεί. Μπορεί να είναι νέα αλληλόμορφα για τα γνωστά κίτρινα και μορφές μαργαριτάρι ή μπορεί απλά να είναι τροποποιητές σε αυτά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερα δεδομένα για να μάθει τις απαντήσεις. Αν έχετε τέτοια χρώματα μάτι στη σοφίτα σας τότε θα ζητήσει την υποστήριξή σας με την αποστολή μου από κοντά τις φωτογραφίες του ματιού όπως αυτά που βλέπετε εδώ. Εάν δεν θέλετε να τα μελετήσει, γιατί να μην φυλής νεαρός ή δύο και να τους δώσει σε κάποιον να σπουδάσει γενετική για την καλή συλλογή δεδομένων.

avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ολυμπιακοι αγωνες

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Τρι Ιαν 03, 2012 3:29 pm

[b]καποιος να μου πει τι ακριβως γινεται με τους ολυμπιακους αγωνες των ταχυδρομικων περιστεριων ?? ξερω μονο πως φετος εγιναν στην Πολωνια και ειχαν γινει και τσην ελλαδα πριν μερικα χρονια . Θελω να ξερω καθε ποτε γινονται ? τι ακριβως αγωνες ειναι δηλ μια διαφορετικη διαδρομη ?? και οτιδηποτε αλλο γνωριζει καποιος ας με βοηθησει
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τρι Ιαν 03, 2012 5:53 pm

Θανάση από ότι ξέρω στην ολυμπιάδα δεν πετάνε ταχυδρομικά περιστέρια απλός περνούνε τα αποτελέσματα από όλες της ομοσπονδίες και τα συγκρίνουν.βέβαια πρέπει τα περιστέρια σου να έχουν της προδιαγραφές δηλ.από τα αποτελέσματα που έχουν κάνει σε χιλιομετρική και χρόνο.αφού δουν όλα τα αποτελέσματα από όλα τα περιστέρια βγάζουν τον νικητή.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Τετ Ιαν 04, 2012 12:38 pm

στην Ελλαδα ας πουμε π ειναι μια ομοσπονδια συγκρινουν ολους τους συλλογους δηλ. ???
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιαν 04, 2012 10:25 pm

ναι Θανάση από όλους τους συλλόγους συγκρίνουν όλα τα αποτελέσματα αλλά πως?
ο κάθε εκτροφεας μπορεί να έχει ένα η δυο περιστέρια που να πηγαίνουν άριστα.
αλλά δεν αρκούν να διακριθούν στο πρωτάθλημα.
περνούν από κάθε εκτροφεα κάποια περιστέρια βάση των αποτελεσμάτων της ομοσπονδίας
κοιτάν αν έχουν της προδιαγραφές για ολυμπιάδα(αν τελικά έχουν)
δηλ.όπως είναι στους ολυμπιακούς αγώνες για να πας πρέπει να πλήρεις κάποιες προδιαγραφές και να πιάσεις τα όρια.
αν της πληροίς τότε πας αν θες.
και μετά βγάζουν τα αποτελέσματα με σύγκριση με τους άλλους εκτροφεις άλλων χωρών.
έτσι απλά.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Τετ Ιαν 04, 2012 10:58 pm

δηλαδη συγκρινονται τα αποτελεσματα και με αλλες χωρες ? Τοτε ποιος ειναι ο λογος π γινεται σε μια χωρα μονο οπως στην Πολωνια φετος . Συγνωμη κιολας που κανω τοσες ερωτησεις και ισως φαινομαι καουραστικος απλα ειναι κατι αρκετα γνωστο και δν γνωριζω αρκετα πραγματα
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιαν 04, 2012 11:08 pm

είναι απλά τα πράγματα Θανάση.
ορίζουν μια χώρα όπου εκεί θα συγκριθούν τα αποτελέσματα.
για παράδειγμα φέτος την βαλκανιαδα την όρισαν στην Ρουμανία.
αλλά θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και θα σου πω.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ TAXYΔΡOMIKA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιαν 07, 2012 9:45 pm

δείτε ρεπορτάζ του άλφα πριν από πολύ καιρό.
https://www.youtube.com/watch?v=4sO2BPZZ9cA&feature=share
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ρεπορταζ αλφα

Δημοσίευση  βαζελος Την / Το Κυρ Ιαν 08, 2012 11:53 am

πολύ ωραίο αν και δεν το ανέβασε όλο το ρεπορτάζ στο yutube.

βαζελος

Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2012

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Κυρ Ιαν 08, 2012 12:00 pm

Νικο μηπως μπορεις να βρεις και το βιντεο απο την ερτ 3 που εδειξε νομιζω το καλοκαιρι ή το πασχα απο τον Ασλανιδη και τα περιστερια του ????
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιαν 08, 2012 3:26 pm

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Νικο μηπως μπορεις να βρεις και το βιντεο απο την ερτ 3 που εδειξε νομιζω το καλοκαιρι ή το πασχα απο τον Ασλανιδη και τα περιστερια του ????
θα ψάξω μήπως το βρω.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  Νικος Την / Το Παρ Σεπ 07, 2012 2:49 pm


Νικος

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2012

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

απαντηση

Δημοσίευση  gianniskilkis Την / Το Παρ Σεπ 07, 2012 6:55 pm

Πάρα πολύ όμορφα ιδιαίτερα το πρώτο βίντεο . Ευχαριστούμε πολύ.
avatar
gianniskilkis

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  Νικος Την / Το Τρι Σεπ 18, 2012 3:28 pm

ενα ακομα ωραιο βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=n0ZbFrXG2mU&feature=relmfu

Νικος

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2012

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης