ταχυδρομικα περιστερια

Σελίδα 4 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ταχυδρομικών περιστεριών - Παράδοση, ιστορία, εκπαίδευση και πληροφορίες σχετικά με το ταχυδρομικό περιστέρι

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:41 am

Το άθλημα των ταχυδρομικών περιστεριών έχει μια μακρά ιστορία και περιλαμβάνει ειδικά εκπαιδευμένων ταχυδρομικών περιστεριών που έχει φτάσει σε ένα σημείο απελευθέρωσης, απ 'όπου πρόκειται να επιστρέψουν στα σπίτια τους σε μια δεδομένη και προσεκτικά μετρημένη απόσταση. Το νικητήριο ταχυδρομικό περιστέρι είναι εκείνος που επιστρέφει στο σπίτι του στο υψηλότερο ποσοστό της ταχύτητας σε σύγκριση με τις άλλες ταχυδρομικών περιστεριών. Αυτό καθορίζεται με την προηγμένη υπολογισμού η οποία περιλαμβάνει τη διανυόμενη απόσταση και το χρόνο που χρειάζεται κάθε περιστέρι αγώνων σε σύγκριση με τους υπόλοιπους οδηγούς.

Ο νικητής του αγώνα είναι το αγωνιστικό περιστέρι με την υψηλότερη ταχύτητα, δηλαδή, την απόσταση που καλύπτεται δια πάρει το χρόνο. Αγώνες μπορεί συχνά να κερδίζονται και χάνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και να αντιμετωπίσουν αυτό, πολλές διαφορετικές συσκευές, χρονική στιγμή έχουν αναπτυχθεί. Η παραδοσιακή μέθοδος χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει ελαστικούς δακτυλίους που τοποθετούνται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ρολόι, ενώ μια νεότερη εξέλιξη χρησιμοποιεί ετικέτες RFID για την καταγραφή του χρόνου άφιξης των ταχυδρομικών περιστεριών.

Αν και δεν υπάρχει βεβαιότητα, υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι για να σκεφτούμε το άθλημα των ταχυδρομικών περιστεριών που μπορεί να πάει πίσω, όπως τουλάχιστον όσο το 220 μ.Χ. ή ενδεχομένως νωρίτερα. Ταχυδρομικών περιστεριών επιτευχθεί μεγάλη δημοτικότητα στο Βέλγιο στα μέσα του 19ου αιώνα. Το περιστέρι εκτροφείς του Βελγίου ήταν τόσο ληφθούν με το χόμπι που άρχισε να αναπτύσσεται τα ταχυδρομικά περιστέρια που καλλιεργούνται ειδικά για γρήγορη πτήση και πολύ αντοχή ονομάζεται Voyageurs. Από το Βέλγιο, η σύγχρονη εκδοχή του αθλήματος και την Voyageurs οποία η φλαμανδική εκτροφείς αναπτύχθηκε, εξαπλωθεί στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Μόλις αρκετά δημοφιλές, το άθλημα των ταχυδρομικών περιστεριών γνώρισε μια κάμψη των συμμετεχόντων τα τελευταία χρόνια, πιθανόν να οφείλεται στο αυξανόμενο κόστος ζωής και τη γήρανση στους ερασιτέχνες.

Μια πρόσφατη εξέλιξη στο άθλημα του ταχυδρομικό περιστέρι είναι «ένα αγωνιστικό σοφίτα", όπου τα πουλιά έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους υπό το ίδιο καθεστώς εκπαίδευση, σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει τα καλύτερα πουλιά και όχι ο καλύτερος προπονητής.
Ιστορία

Τα περιστέρια έχουν εξημερωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι προκάτοχοι των σύγχρονων ταχυδρομικών περιστεριών ημέρα ήταν περιστέρια εκτρέφονται για παλιννόστησης την ικανότητά τους, κυρίως για τη μεταφορά μηνυμάτων. Έχουν «περιστέρι Μηνύματα" καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο και ενώ χρησιμοποιείται κυρίως στο στρατιωτικό, μερικοί είναι ακόμη σε λειτουργία σήμερα. Σύγχρονη αγωνιστικά περιστέρια προέρχεται από το Βέλγιο στα μέσα του 19ου αιώνα.
Pigeon Racing
Με λίγα λόγια, ταχυδρομικών περιστεριών που λαμβάνονται από σοφίτες τους και πρέπει να τον αγώνα στην πατρίδα. Ο χρόνος και η απόσταση καταγράφονται και η ταχύτερη πουλί ανακηρύσσεται νικητής. Αγώνες είναι γενικά μεταξύ 100 και 1.000 χιλιομέτρων σε απόσταση. Στο έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες πτήσεις μέχρι 1.800 χιλιομέτρων έχουν καταγραφεί.

Υπό την προϋπόθεση ότι επιβιώνει τους πολλούς κινδύνους που συνδέονται με αγώνες, ένα περιστέρι μπορούσε να ανταγωνιστεί από περίπου 6 μηνών και εξακολουθεί να είναι ανταγωνιζόμενες μεταξύ τους σε πάνω από δέκα ετών. Τέτοιες κατορθώματα είναι σπάνιες, όμως, και της μέσης σταδιοδρομίας για ένα ταχυδρομικό περιστέρι σπάνια υπερβαίνει τα τρία έτη.

Για να ανταγωνίζονται σε έναν αγώνα δρόμου, το περιστέρι αγώνων πρέπει να φορούν μια μόνιμη, μοναδική αρίθμηση δακτύλιο ή ταινία που τοποθετείται στο πόδι του σε περίπου 5 ημέρες της ηλικίας. Για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί, τα ανταγωνιστικά ταχυδρομικά περιστέρια πρέπει να αναλάβει τον αγώνα, συνήθως στο Clubhouse του οργανισμού, και λαμβάνονται μακριά από το σπίτι τους που θα κυκλοφορήσει σε μια προκαθορισμένη ώρα και την τοποθεσία. Η απόσταση μεταξύ σοφίτα στο σπίτι του πουλιού και το racepoint είναι προσεκτικά μετρηθεί με GPS και το χρόνο που έλαβε το ταχυδρομικό περιστέρι να επιστρέψει μετριέται με μία από τις δύο αποδεκτές μεθόδους χρονοδιάγραμμα. Μερικές φορές, όπως σε ορισμένα πρωταθλήματα υπάρχουν 2 τμήματα. Ένας για τα μικρά πουλιά (συνήθως ζώα ενός έτους στο πρώτο έτος του ανταγωνισμού) και ένα άλλο για τις παλαιότερες ταχυδρομικών περιστεριών.
Παραδοσιακή μέθοδος χρονοδιάγραμμα
Μέσα σε ένα παλαιότερο ρολόι περιστέρι

Μέσα σε ένα παλαιότερο ρολόι περιστέρι
Κάποια παλιά ρολόγια περιστέρι στυλ χρήση δαχτυλήθρες.

Κάποια παλιά ρολόγια περιστέρι στυλ χρήση δαχτυλήθρες.

Η παραδοσιακή μέθοδος των ταχυδρομικών περιστεριών χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει δαχτυλίδια από καουτσούκ, με μοναδικό σειριακό αριθμό και ένα ειδικά σχεδιασμένο ρολόι αγωνιστικό περιστέρι. Ο δακτύλιος επισυνάπτεται γύρω από το πόδι του πουλιού πριν από την αποστολή της φυλής. Ο σειριακός αριθμός καταγράφεται, το ρολόι θα ρυθμιστεί και το σφράγισμα, και το περιστέρι αγώνων μεταφέρει το σπίτι δαχτυλίδι. Όταν ο πρώτος επιστρέφει ταχυδρομικό περιστέρι, εκπαιδευτής του αφαιρεί το δαχτυλίδι και το τοποθετεί σε μία σχισμή στο ρολόι. Ο χρόνος που το δαχτυλίδι τοποθετήθηκε στο ρολόι καταγράφεται ως η επίσημη ώρα που το ταχυδρομικό περιστέρι έφτασε στο σπίτι. Από αυτό το timestamp μέση ταχύτητα υπολογίζεται και ο νικητής του αγώνα μπορεί να βρεθεί.

Παρά το γεγονός ότι εξυπηρετεί τον σκοπό της, αυτή η μέθοδος έχει αποδειχθεί κάπως προβληματικό για μερικούς λόγους:

"Επίσημη ώρα" Το ταχυδρομικό περιστέρι δεν είναι η πραγματική ώρα έφθασε, είναι η ώρα του δακτυλίου αφαιρέθηκε, τοποθετείται στο ρολόι και να καταγράφονται, η οποία θα μπορούσε να είναι πολλά ζωτικής σημασίας δευτερόλεπτα αργότερα.
Εξαιρετική τα ταχυδρομικά περιστέρια μπορούν να φθάσουν στο σπίτι για πρώτη φορά σε πολλές περιπτώσεις? Γνωρίζοντας ότι πρόκειται να έχει το δαχτυλίδι αφαιρεθεί γρήγορα, η οποία μπορεί να είναι δυσάρεστη, το αγωνιστικό περιστέρι μπορούσε να είναι απρόθυμοι να εισέλθουν στο πατάρι για τον εκπαιδευτή.

Ηλεκτρονική μέθοδος χρονοδιάγραμμα
Η τελευταία εξέλιξη και η προτιμώμενη μέθοδος για τα ταχυδρομικά περιστέρια χρονική στιγμή είναι το ηλεκτρονικό σύστημα χρονισμού. Η άφιξη των περιστεριών αγώνων καταγράφεται αυτόματα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, το περιστέρι εκτροφέα δεν χρειάζεται καν να είναι στη σοφίτα για να ρολόι τα περιστέρια αγώνων που επιστρέφουν. Τα πουλιά είναι εξοπλισμένο με μια μπάντα που έχει ένα μικροσκοπικό τσιπ RFID σε αυτό που μπορούν να διαβαστούν, όταν το πουλί έρχεται σπίτι. Στο σπίτι σοφίτα ηλεκτρονικά αρχεία σάρωσης τα αγωνιστικά περιστέρια άφιξη. Το μαξιλάρι ή κεραία τοποθετείται στο σημείο εισόδου για την είσοδο και πατάρι, όπως το ταχυδρομικό περιστέρι διασχίζει, η ηλεκτρονική μπάντα έχει σαρωθεί. Το ρολόι είναι συνδεμένο με το κεραίες. Ο σειριακός αριθμός του δαχτυλιδιού αναμεταδότη καταγράφεται μαζί με την ώρα άφιξης. Αυτό είναι πολύ παρόμοια με τα συστήματα χρονισμού των αναμεταδοτών που χρησιμοποιούνται σε ανθρώπινες φυλές.

Το Φεβρουάριο του 2008 τα μέλη του Penygraog Homing Racing Club Pigeon Κοινωνία της Ουαλίας κέρδισε ένα βραβείο για να χρηματοδοτήσει μια νέα ηλεκτρονική συσκευή χρονισμού. Ο σύλλογος ήταν σε θέση να αποκτήσει την συσκευή, χάρη στη χρηματοδότηση από την πρωτοβουλία Όλα βραβείο Ουαλία. Λέσχη γραμματέας John Williams, δήλωσε: «Το ηλεκτρονικό χρονόμετρο κάνει σίγουρα πολύ πιο εύκολο για εμάς".
Το ένα πατάρι αγώνες

One-Loft Racing είναι η διαδικασία της ταχυδρομικής περιστεράς εκπαίδευσης εκτρέφεται από πολλούς διαφορετικούς κτηνοτρόφους στην ίδια σοφίτα, υπό τις ίδιες εκπαιδευτή και υπό τις ίδιες συνθήκες (σε αντίθεση με τον εκπαιδευτή κατά εκπαιδευτής στο δικό σοφίτες τους και συνήθως με τη δική pigoens αγώνες τους). Θεωρείται ότι είναι η δικαιότερη μέθοδος της απόδειξης που προγόνους εξ αίματος ή δημιουργός είναι καλύτερο και συνήθως παρέχει το υψηλότερο ποσό του χρηματικού επάθλου. Τα περιστέρια Racing καταγράφονται με ηλεκτρονικά συστήματα χρονομέτρησης σάρωση τα πουλιά καθώς εισέρχονται στη σοφίτα στο σπίτι με τους νικητές αποφασίζεται από μόλις εκατοστό του δευτερολέπτου. Τα ταχυδρομικά περιστέρια όλα έχουν ληφθεί για το ίδιο σημείο απελευθέρωση και επιστροφή στην ίδια σοφίτα στο σπίτι, οπότε ως εκ τούτου είναι ο ταχύτερος πουλί για να ολοκληρωθεί η διαδρομή από το Α στο Β. Μία αγωνιστική σοφίτα γίνεται τώρα πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο με ερασιτέχνες μπορείτε να συγκρίνετε τις bloodlines τους επί ίσοις όροις έναντι των πολλών άλλων ταχυδρομικών περιστεριών.
Κατάρτιση ένα περιστέρι αγώνων
Τα περιστέρια Racing στεγάζονται μαζί σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Περιστερώνας ή πατάρι. Από περίπου πέντε εβδομάδων μέχρι το τέλος της καριέρας αγώνων της, η σοφίτα Racing είναι το σπίτι περιστέρια και αυτό είναι που επιστρέφει για να την ημέρα του αγώνα.
Επιλεκτική εκτροφή και αυστηρή εκπαίδευση έχει οδηγήσει σε πουλιά, όπως αυτό της Αυστραλίας νικητής.

Επιλεκτική εκτροφή και αυστηρή εκπαίδευση έχει οδηγήσει σε ταχυδρομικών περιστεριών, όπως αυτό της Αυστραλίας νικητής.

Οι νέοι ταχυδρομικών περιστεριών συνήθως εκπαιδεύονται σταδιακά για τουλάχιστον έξι μήνες πριν τους επιτραπεί να ανταγωνιστεί σε ένα γεγονός αγώνα. Αρχικής κατάρτισης Ένα περιστέρι ιπποδρομιών περιλαμβάνει την εξοικείωση με το πατάρι και τα περίχωρά της και την κατάρτιση είναι να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες λειτουργίες του σπιτιού του (π.χ. σημεία εισόδου). Είναι, επίσης, αυτή την κρίσιμη στιγμή ότι τα περιστέρια αγώνων να μάθουν τις εντολές, όπως η είσοδος στο πατάρι, όταν οι σφυρίχτρες εκπαιδευτή.

Μετά από μερικές εβδομάδες της αρχικής κατάρτισης και της «παλιννόστησης σε», τα νεαρά περιστέρια αγώνων επιτρέπονται έξω για πρώτη φορά. Αυτό είναι συνήθως για να μπορέσουν να πετάξουν έντονα έτσι ώστε να προλαμβάνεται υπερβάλλοντα ζήλο περιστέρι από πετούν μακριά για να μπορέσει να βρει το δρόμο του πίσω στο σπίτι. Δεδομένου ότι τα πουλιά μεγαλώνουν, γίνονται πιο ισχυρή και πιο έξυπνη και ως εκ τούτου επιτρέπεται να πετούν όλο και πιο μακριά από το πατάρι το σπίτι τους. Όταν μερικοί εκπαιδευτές μύγα ταχυδρομικών περιστεριών τους στον ίδιο χώρο, αυτά τα πακέτα που φέρουν τη σοφίτα (όπως ονομάζονται τα κοπάδια περιστεριών) μπορούν να ανέρχονται σε χιλιάδες. Αυτό το «πατάρι πετούν» εξοικείωση του ταχυδρομικών περιστεριών με χώρο στο σπίτι τους και να χτίζει γυμναστήριο. Δεν έχει, ωστόσο, να βοηθήσει τους πολύ σε σχέση με την εύρεση στο σπίτι τους από μεγάλες αποστάσεις, μακριά θεμελιώδη των αγωνιστικών περιστεριών. Όπως αυτοπεποίθηση φυλλάδια, τα νεαρά περιστέρια που λαμβάνονται σχετικά με την «πετάει κατάρτιση» σταδιακά πλέον, οδηγείται σε απόσταση μακριά από το σπίτι τους και αφέθηκε ελεύθερος. Αυτό είναι σαν τη μορφή ενός πραγματικού αγώνα, όμως σε πολύ μικρότερη κλίμακα και δεν είναι συνήθως χρονικά με τον ίδιο τρόπο όπως έναν αγώνα δρόμου. Η πρακτική αυτή της σοφίτας που φέρουν και πετώντας συνεχίζεται καθ 'όλη τη σταδιοδρομία ενός περιστεριού ιπποδρομιών.
Οι μέθοδοι κατάρτισης τόσο διαφορετικές όσο και τα περιστέρια αγώνων τους. Μερικά από εκτροφείς πιστεύουν ότι το σύστημά τους είναι το μυστικό για την επιτυχία τους και να κρατούν αυτά τα σκληρά διδάγματα στενά. Οι περισσότεροι εκτροφείς θα εξηγήσει τη βασική στρατηγική τους, αλλά μερικά μπορεί να είναι απρόθυμοι να μοιραστούν τις λεπτομέρειες της επιτυχίας τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα για τα ταχυδρομικά περιστέρια εκπαίδευση χηρεία. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί το κίνητρο για να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον ταχυδρομικό περιστέρι μια αίσθηση του επείγοντος για την ημέρα του αγώνα. Η χρήση της χηρείας συνήθως αρχίσει από την πρώτη επιτρέποντας στο ταχυδρομικό περιστέρι να θέσω ένα μωρό στη φωλιά τους. Μετά το μωρό απογαλακτιστεί η κότα έχει αφαιρεθεί και συχνά η φωλιά είναι κλειστή, από τότε η μοναδική φορά που αυτά τα πουλιά μπορούν να δουν σύντροφό τους ή να εισέλθουν στην φωλιά είναι μετά την επιστροφή από την προπόνηση ή έναν αγώνα. Αυτή η προετοιμασία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία σε πολλά προγράμματα κατάρτισης για τα ταχυδρομικά περιστέρια.
Κίνδυνοι
Ο Πετρίτης είναι ένα σημαντικό αρπακτικό των ταχυδρομικών περιστεριών.

Ο Πετρίτης είναι ένα σημαντικό αρπακτικό των ταχυδρομικών περιστεριών
Από αγωνιστικά περιστέρια πετούν συχνά σε μεγάλες αποστάσεις στο απροστάτευτο ουρανό, είναι σε κίνδυνο να συναντήσουν αρπακτικά πουλιά, όπως του πετρίτη, το οποίο είναι ένα σημαντικό αρπακτικό των ταχυδρομικών περιστεριών. Όπως πολλά ταχυδρομικά περιστέρια που έχουν θανατωθεί σε προπόνηση ή τον αγώνα, κάποια αγωνιστικά εκτροφείς περιστεριών υπάρχουν υπόνοιες για τη θανάτωση αρπακτικών πτηνών, όπως γεράκια.

Ένα πιστεύει ότι το περιστέρι αγώνων βασίζονται σε μαγνητικό πεδίο της Γης για να περιηγηθείτε. Από αυτή την άποψη έχει βρεθεί κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι το κινητό τηλέφωνο πύργοι μπορούν να διακόπτουν την πλοήγηση των ταχυδρομικών περιστεριών. Ωστόσο, δεν υπήρξε δημόσια έρευνα για να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία.
Εκτροφή ταχυδρομικών περιστεριών
Ένα ζευγάρι των νέων ταχυδρομικών περιστεριών, 9 ημερών.

Ένα ζευγάρι των νέων ταχυδρομικών περιστεριών, 9 ημερών.

Τα περιστέρια είναι σεξουαλικά ώριμα σε περίπου έξι μήνες της ηλικίας. Ωστόσο, οι εκτροφείς συχνά θα περιμένει μέχρι το περιστέρι είναι λίγους μήνες πριν από τα μεγαλύτερα αναπαραγωγής. Η κότα γεννά δύο αυγά 36 ώρες χώρια. Το πρώτο αυγό δεν επωάζεται μέχρι το δεύτερο αυγό που να διασφαλίζουν τόσο τα αυγά εκκολάπτονται ταυτόχρονα. Η περίοδος επώασης είναι 18 ημέρες. Racing εκτροφείς περιστεριών είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή των πτηνών σε ζεύγος μαζί, έτσι ώστε να συνεχιστεί η βελτίωση της φυλής και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είναι αυτή η επιλεκτική εκτροφή που έχει δώσει αφορμή για την περιστεριών αγώνων του σήμερα, σε θέση να βρει το δρόμο της επιστροφής από πάνω από 1600 χλμ. και πετούν σε ταχύτητες άνω των 130 km / h. Όρνιθες είναι συχνά σε θέση να τον προς τα πάνω από 12 αυγά ανά έτος, και squabs συνήθως αφήνουν τη φωλιά περίπου 4-6 εβδομάδες της ηλικίας.
Κατά περιφέρεια
Ασία

Περιστεριών αγώνων γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής σε τμήματα της Ασίας, όπου εκατομμύρια δολάρια στοίχημα για τους αγώνες, όπως και ιπποδρομίες.
Ωκεανία
Αυστραλία
Η μεγαλύτερη οργάνωση Racing στην Αυστραλία είναι η Κεντρική Cumberland Ομοσπονδίας.

Στην Αυστραλία, οι ταχύτητες καταγράφονται σε μέτρα ανά λεπτό. Η πολιτεία του Queensland έχει επίσης μια σειρά από συλλόγους και οργανώσεις. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι το Qld Racing Pigeon Ομοσπονδία Inc (QRPF). Τοποθεσία στο Brisbane, ο QRPF έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάθε χρόνο, το περιστέρι QRPF διοργανώνει αγώνες για αρκετές εκατοντάδες μέλη της. Οι αγώνες ξεκινούν από περίπου 145 χλμ. απόσταση και να συνεχίσει και σταδιακά σε αποστάσεις άνω των 1000 χιλιομέτρων. Ένα εξειδικευμένο μεταφορέα χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των ταχυδρομικών περιστεριών στα σημεία απελευθέρωσης. Ο μεταφορέας αυτός επιτρέπει τα πουλιά να είναι τροφή και νερό στη διαδρομή πριν μάζα απελευθέρωση σε προκαθορισμένο χρόνο για την πτήση της επιστροφής τους σε διάφορα σοφίτες σπίτι. Πολλές χιλιάδες των ταχυδρομικών περιστεριών που ανταγωνίζονται σε αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Premier Μια Εκδήλωση της Αυστραλίας Loft είναι το κλασικό Mallee πραγματοποιήθηκε στο Ballarat Βικτώρια, η οποία είναι η μόνη περίπτωση για να προσελκύσει διεθνή αναγνώριση και τους χορηγούς, όπως το "Best Western Hotel" αλυσίδα και JV Marine World Η μεγαλύτερη αίθουσα δείχνουν βαρκάδα στο νότιο ημισφαίριο.

Το άθλημα των περιστεριών αγώνων έχει αρχίσει να μειώνεται γύρω στο Σίδνεϊ με περιστέρι μέλη του club σταδιακά πεθαίνουν, όπως είναι λιγότεροι οι νέοι καταλαμβάνουν το άθλημα. Το υψηλό κόστος των ζωοτροφών και των καυσίμων έχουν επίσης συμβάλει στη μείωση.
Ευρώπη
Ηνωμένο Βασίλειο

Η πρώτη τακτική αγώνες περιστεριών στη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε το 1881. Η βρετανική βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά ασχολούνται με ταχυδρομικό περιστέρι το 1886 όταν ο βασιλιάς Λεοπόλδος Β 'του Βελγίου προικισμένος τους την κτηνοτροφία. Η παράδοση συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με ένα πουλί της βασίλισσας Ελισάβετ Β ', ακόμη και τη νίκη ενός αγώνα το 1990.

Η Εθνική Αερολέσχη είναι ένα βρετανικό σύλλογο αγωνιστικό περιστέρι και ανοιχτή σε όλους στην Αγγλία και την Ουαλία

Στο Ηνωμένο Βασίλειο περιστέρι Racing ρυθμίζεται από 6 ανεξάρτητους οργανισμούς.

Ιρλανδική Homing Ένωσης (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)
Βόρεια Αγγλία Homing Ένωσης (NEHU)
North West Homing Ένωσης (NWHU)
Royal Pigeon Racing Association (RPRA)
Scottish Homing Ένωσης (SHU)
Ουαλίας Homing Ένωσης (WPHU)

Βέλγιο

Η Janssen Brothers (Louis, Charel, Arjaan και Sjef) είναι ένα διάσημο και πολύ επιτυχημένο οικογενειακό αγωνιστικό περιστέρι από Arendonk, Βέλγιο.

Louis Janssen, γεννημένος το 1912, είναι το τελευταίο της Janssen Brothers ακόμα ζωντανός.

Απόγονοι των περιστεριών τους μπορεί να βρεθεί αγώνες σε όλο τον κόσμο.
Ρουμανία

Περιστεριών αγώνων στη Ρουμανία είναι ένα από τα hot spot της Ευρώπης στο άθλημα. Πολλοί κτηνοτρόφοι περιστέρι ενταχθεί στην Εθνική Ένωση κάθε χρόνο, προκαλώντας όλο και πιο ανταγωνιστικές προκλήσεις. Μια άλλη πτυχή είναι η εικόνα που έχει αλλάξει την τελευταία δεκαετία σε ότι αφορά τα περιστέρια αγώνων, αφού σήμερα έχει μια λεπτή τέχνη στο εσωτερικό της χώρας, με υψηλά βραβεία και τα στοιχήματα. Ένα υψηλό συνεργασία με περιστέρι ερασιτέχνες από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία και ούτω καθεξής είναι επίσης παρατηρηθεί
Τουρκία

Το άθλημα είναι δημοφιλές στην Τουρκία. Τον Μάιο του 2008 ένα μέρος εννέα, 1.150 χλμ. αγώνα περιστέρι από την πόλη Manisa προς Ερζουρούμ διοργανώθηκε με συμμετοχές από πολλές ενώσεις περιστέρι σε ολόκληρη τη χώρα.
ΗΠΑ

Το άθλημα εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες για το 1875, αν και τακτική αγωνιστικό περιστέρι δεν άρχισε μέχρι το 1878.
Το άθλημα των περιστεριών αγώνων αυξάνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την αμερικανική Racing Pigeon Ένωσης, μία από τις δύο μεγάλες ομάδες διαπίστευσης, υπάρχουν 15.000 εγγεγραμμένων σοφίτες στις ΗΠΑ περιστέρι αγώνων απαγορεύεται στο Σικάγο.
Αφρική
Νότια Αφρική

Οι πλουσιότεροι One-Loft Race υπάρχουσες βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Η Sun City Million Dollar Pigeon Race περιλαμβάνει όχι λιγότερο από 4.300 ταχυδρομικά περιστέρια από τις 25 χώρες που ανταγωνίζονται για το μερίδιό τους από τα $ 1,3 εκατ. χρηματικό έπαθλο. Ενώ ο νικητής μπορεί να σε μετρητά US $ 200.000, οι επιλαχόντες μπορούν να κερδίσουν τα αυτοκίνητα και τα μικρότερα χρηματικά βραβεία.

Τα περιστέρια που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα έφερε στη Νότια Αφρική, όπως squabs μήνες πριν από τον αγώνα, και στη συνέχεια να εκπαιδευτεί για να προσανατολιστεί σε ένα ενιαίο πατάρι. Την ημέρα του αγώνα όλα τα ταχυδρομικά περιστέρια θα κυκλοφορήσει 550 χιλιόμετρα έξω στη Νότια Αφρική Veldt και αγώνα πίσω στον ίδιο προορισμό.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Pigeon εκθέσεις Vitality από Τσεχία

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:44 am

Κεντρική Ευρώπη έχει μια τεράστια και μακρά ιστορία με ταχυδρομικό περιστέρι. Μερικά από τα καλύτερα φυλλάδια και οι κτηνοτρόφοι όλων των εποχών έχουν έρθει από εκεί.
Όλοι μας έχουμε δει στον κατάλογο βραβείο από τα πιο γνωστά διεθνή Έναν αγώνα Loft στο παρελθόν και ακόμη και σήμερα, της Κεντρικής Ευρώπης φυλλάδια.
Flyers από την Πολωνία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και, φυσικά, Δημοκρατία της Τσεχίας αυξάνονται προς τα πάνω με μεγάλη ποιότητα περιστέρια!

Για το Πάσχα, θα σχεδίαζε να επισκεφτεί Τσεχική Δημοκρατία για ένα μικρό διακοπές, μαζί με ότι ήρθα σε επαφή με αμέσως φίλος μου Jan Filipi.
Filipi TEAM είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστική ομάδα στην Κεντρική Ευρώπη ( www.filipiteam.wz.cz ? www.pigeon-auction.wz.cz ) και τον ρώτησα αν θα έχουν το χρόνο να συναντηθούν και να συζητήσουν ένα κομμάτι για τα περιστέρια του, δραστηριότητες και τα αποτελέσματα για το περασμένο έτος. Δυστυχώς, η θέση του Jan ήταν ο τρόπος έξω από τους τόπους που θα ήμουν, γι 'αυτό πρότεινε να με να δω, αντί Martin Kodl και Jaroslav Frenzl, που βασίζεται στους τομείς της Πράγας, την πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Kodl & Frenzl είναι από τις καλύτερες στην Τσεχική Δημοκρατία για χρόνια τώρα μαζί με ένα άλλο πρωταθλητής Karel Klemens, και να συμμετέχουν σε πολλούς διεθνείς αγώνες με τα μεγάλα αποτελέσματα (μπορείτε να το Google το όνομά τους και να δείτε τη λίστα βραβείο επιτευχθεί τα τελευταία σεζόν). Σε μια ηλιόλουστη μέρα που ήρθε σε επαφή με Ivana Kodl, η σύζυγος του Μάρτιν Kodl να τον συναντήσει στην Πινακοθήκη του προκειμένου να οδηγεί μαζί του στην κοινή σοφίτα του με Jaroslav Frenzl.

Για γενιές, η Kodl οικογένεια είχε μια γκαλερί τέχνης κοντά την τέχνη της Πράγας, αυτή η Πινακοθήκη εκθέτει και να πωλεί μόνο Καλών Τεχνών της Τσεχίας και της ζωγραφικής, έμεινα κατάπληκτος από την ομορφιά της κάποια έργα ζωγραφικής.
Επιβεβαιώνει επίσης ότι το περιστέρι φυλλάδια, έχουμε όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα και τις θέσεις εργασίας, αλλά το άθλημα συγκεντρώσει εμάς δεν έχει σημασία.

Μόλις ο κ. Kodl ολοκληρώθηκε στην εργασία μας οδήγησε με τους δύο γιους και την κόρη του στο πατάρι 25 λεπτά έξω από το κέντρο της Πράγας.
Τα 2 όμορφες σοφίτες σε καλή θέση σε Jaroslav Frenzl κήπο, το πρώτο χαμένο θα έχουν τα ζευγάρια αγωνιστικά, 55 κότες και 55 στρόφιγγες.
Στην άλλη σοφίτα Martin & Jaroslav θα κρατήσει καλύτερα ζεύγη τους για σκοπούς αναπαραγωγής. Ενώ έχοντας έναν καφέ, να μου εξηγήσει ότι η Τσεχική Δημοκρατία έχει μόνο 4.000 φυλλάδια, αλλά η ποιότητα των πουλιών που έχουν όλα είναι θαυμάσια, ως εκ τούτου οι αγώνες είναι σκληρά όλη η εποχή μακριά.

Kodl & Frenzl έχουν συνεργαστεί για 7 χρόνια τώρα, και από εκεί πρώτο αγώνα, η επιτυχία έλαβε αμέσως πλευρά τους να προσφέρουν πάντα μια πολύ αξιοπρεπή σταθερότητα στη σοφίτα τους.
Ήμουν στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους δύο πρωταθλητές στην κορυφή προϊόντα που κατασκευάζονται από Vitality Pigeon (Improver, αντιμυκητιασικά, Oxy-Β και BelgaMax). Εξήγησα προσεκτικά ό, τι αυτά τα προϊόντα για τα και όταν υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί.
Όμως, δεδομένου ότι ήδη βρίσκονται στην κορυφή του αθλήματός τους, εθνικό και διεθνές επίπεδο, έκανα βέβαιος κατάλαβαν ότι αυτό που έκαναν μέχρι σήμερα, μιλώντας για τις τεχνικές, την κατάρτιση, την επεξεργασία και τη δημιουργία κινήτρων των πουλιών ήταν θεωρητικά τέλεια χωρίς να χρειάζεται τίποτα άλλο.

Ωστόσο, δεν πείστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα σε κάποια από τις λιγότερο επιτυχημένες πουλιά τους και να δουν την εξέλιξη τους με φυσικά προϊόντα μας κατά καλύτερο τους. Αυτό ήταν ένα σημάδι για μένα ότι ακόμα και με τα καλύτερα περιστέρια, που πάντα προσπαθούν να καταλήξουν σε καλύτερη κάθε χρόνο!

Ως τεχνικές κίνητρο, είχα παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούσαν τον διαχωρισμό-εκ περιτροπής σύστημα, το οποίο συνίσταται στην ύπαρξη δύο μικρά πόρτα σε κάθε πλευρά από το πατάρι του ορνίθων δίνοντας στο στρόφιγγες. Tipes είναι το χρονισμό του συστήματος που χρησιμοποιείται από Kodl ομάδα με μεγάλη ικανοποίηση. Είχα την ευκαιρία να κρατήσει μερικά από τα καλύτερα περιστέρια της Τσεχικής Δημοκρατίας (το δικό του Team Kodl), και θα μπορούσα πραγματικά να αισθάνονται και να δούμε τον πρωταθλητή ανάμεσα στα χέρια μου.

Λίγα λεπτά αργότερα δοκίμασα κάποια νόστιμα τοπικά φαγητά ψημένα από την κα Frenzl και αυτό ήταν πολύ καλό! Ταυτόχρονα, είχα ένα περιοδικό στην Τσεχική δείχνει numerously Kodl + Frenzl στην εικόνα ή ακόμα και πρωτοσέλιδο! Αυτά τα 2 είναι πραγματικά ό, τι Τσεχική Δημοκρατία έχει τα καλύτερα για να προσφέρει στο περιστέρι δρομείς. Όταν ρωτώ τους πιο αξέχαστες τα αποτελέσματά τους σε κάθε αγώνα, Jaroslav Frenzl απάντησε χωρίς δισταγμό: «Ο αγώνας Million Dollar, στείλαμε μόνο 3 πουλιά, και οι τρεις ήταν σε πολύ καλές θέσεις στη λίστα βραβείο, που θα γίνει μέχρι το τέλος και καλά! ».
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Δευ Ιουλ 11, 2011 12:02 pm

Νικο βαλε μας μερικες φωτογραφιες απο τα ταχυδρομικα σου περιστερια
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Δευ Ιουλ 11, 2011 2:45 pm

Θανάση θα περάσω φώτο το σαββατοκύριακο.θα σας δείξω και τα τελευταία αποκτήματα μου.είναι λευκά ταχυδρομικά περιστέρια.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Δευ Ιουλ 11, 2011 3:16 pm

ωραια θα περιμενω να τα δω αυτα τα ασπρα ειδικα
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ολλανδική μελέτη Transporter Pigeon 1995

Δημοσίευση  admin Την / Το Δευ Ιουλ 11, 2011 5:05 pm

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ θερμογένεση ταχυδρομικής περιστεράς που στεγάζονται υπό ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

J Gorssen

Τμήμα Ζωοτεχνίας, Wageningen Institute of Animal Science, PO Box 338, 6700 AH Wageningen, Ολλανδία

Ημερομηνία: 1 Νοεμβρίου 1995

Οι μεταφορές αποτελούν σημαντική συνιστώσα του αγώνα περιστεριών διαγωνισμούς. Προκαταρκτικές μελέτες έδειξαν ότι οι δυσμενείς συνθήκες στο μεταφορέα μπορεί να συμβάλει στην περιστέρι απώλειες. Σε αυτά τα πειράματα, τις φυσικές και κοινωνικές πτυχές του περιβάλλοντος, των μεταφορών μελετήθηκαν σε σχέση με τη συμπεριφορά των ταχυδρομικών περιστεριών »και πώς ελέγχουν τη θερμότητα του σώματος τους (θερμορύθμιση). Σε όλα τα πειράματα, τα περιστέρια είχαν περιοριστεί σε ένα κλουβί μεταφοράς για τουλάχιστον 23 ώρες. Ο συνδυασμός της συνεχούς έκθεσης θερμότητα και η στέρηση του νερού είχε ως αποτέλεσμα τα περιστέρια να χάσουν σωματικό βάρος. Θερμοκρασίες σώματος των πουλιών, επίσης, αυξηθεί οδηγώντας σε αύξηση της συνολικής παραγωγής θερμότητας. Η επίδραση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος σχετικά με τη συνολική παραγωγή θερμότητας διαφέρει τόσο μεταξύ, και εντός της ημέρας και των νυκτερινών περιόδων. Στέρηση νερού επηρεάζει επίσης αυτή την ημέρα / νύχτα παραλλαγή. Κυμαινόμενες θερμοκρασίες αυξημένη δραστηριότητα μεταξύ των πουλιών και οδήγησαν σε περαιτέρω απώλεια του σωματικού βάρους. Τα επίπεδα αποζημίωσης χώρο κατά τη μεταφορά (τότε) που χρησιμοποιούνται, κυρίως οδήγησε σε επιθετικές συμπεριφορές στο εσωτερικό της περιστέρια, και τα επίπεδα επιθετικότητας δεν μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Επιθετική συμπεριφορά προκάλεσε περαιτέρω την παραγωγή θερμότητας, καθώς και τραυματισμούς στο κεφάλι, αν και λιγότερο σοβαρή από ό, τι σε κότα κιβώτια κόκορας. Όταν περισσότερο χώρο επιτράπηκε, τα επίπεδα των μεγάλων τραύματα στο κεφάλι και την επιθετικότητα που σχετίζονται με τη συμπεριφορά μειώθηκε.

Γενική Εισαγωγή PP3-5

Μεταφορά περιστέρια: Μια σύντομη περιγραφή


Δυναμική κύκλο αγωνιστικών περιστεριών διαγωνισμούς


ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Διάρκεια
Περιβάλλον
Φυσική
Κοινωνικός
Άλλο

ΤΥΠΟΥ
Προσανατολισμός
Καιρός
Άλλο


ΑΡΧΙΚΗ LOFT
Σίτιση
Περιβάλλον
Φυσική
Κοινωνικός
Άλλο

Η εσωτερική φυσικό περιβάλλον του Transporter αποτελείται από:

α) Κλίμα - θερμοκρασία, υγρασία αέρα, ταχύτητα αέρα
Β) Air σύνθεση
γ) τη διάρκεια Light & έντασης
δ) οι κτηνοτροφικές - το νερό και τη διαθεσιμότητα των ζωοτροφών

1990 Ολλανδικά συνθήκες μεταφορέας:

ε) 200 κιβώτια, 30 περιστέρια ανά κλουβί.
στ) Δεν υπάρχουν άλλες εγκαταστάσεις ψύξης.
ζ) Αναγκαστική ανεμιστήρες εξαερισμού της ανεπαρκούς δυναμικότητας για ένα πλήρως φορτωμένο φορτηγό.
η) Η μεταφορά θερμότητας προς τα έξω εξαρτάται από την ψύξη του αέρα μέσω φυσικού αερισμού, ενώ όχημα ήταν σε κίνηση.
(I) Εσωτερική θερμοκρασία εξαρτάται από την εξωτερική θερμοκρασία και τις μεθόδους ελέγχου της θερμοκρασίας ο οδηγός παίρνει κατά τις στάσεις.
(Ι) Λείπει μια στάση ελέγχου της θερμοκρασίας αυξάνει την εσωτερική θερμοκρασία κατά 12C μέσα σε 30 λεπτά περίπου. Η διαφορά μεταξύ της εσωτερικής και εκτός αυξάνει θερμοκρασίες από 6γ 18C, συνοδεύεται από αύξηση της υγρασίας του αέρα.

Η αγωνιστική σεζόν καλύπτει τα τέλη της άνοιξης και του καλοκαιριού, τα θερμότερα μέρη του έτους. Συνδυασμός ζεστό έξω από τις συνθήκες και τα ανεπαρκή εσωτερικό έλεγχο της κλιματικής υποστηρίζει τον οδηγό και convoyer αντίληψη ότι «η έκθεση σε θερμότητα» ήταν ο σημαντικότερος λόγος επί του μεταφορέα. Ο κύριος τρόπος που ένα περιστέρι κρατά δροσερό το σώμα του είναι η απώλεια θερμότητας μέσω της εξάτμισης του νερού από τους πνεύμονες. Η μελέτη έδειξε ότι τα περιστέρια έχασε κατά μέσο όρο 9% του σωματικού τους βάρους, ενώ η μέγιστη απώλεια ήταν 14% του σωματικού βάρους ... και αυτό είναι πριν από τον αγώνα αρχίζει ακόμα.

Μεταφορέας: το εσωτερικό κοινωνικό περιβάλλον. Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα υψηλά ποσοστά στο κλουβί. 1990 τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται 225cm2 ανά περιστέρι για 24/48hours ταξίδι? 250cm2 για 48/72hours? Και 300cm2 για πάνω από 72 ώρες.
(Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθούνται κατά τη στιγμή με 40 πουλιά σε ένα κλουβί cm2 9000).

Τα φύλα, νέοι και γέροι διαχωρίζονται σε ξεχωριστά κιβώτια, αν και μερικά μικρά περιστέρια μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, επειδή το σεξ δεν είναι γνωστός, ή την πεποίθηση Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το πετεινάρια δεν είναι τόσο επιθετικές όπως παλιά στρόφιγγες. Κάθε κλουβί έχει πουλιά διαφόρων ιδιοκτητών ».

Η μελέτη επικεντρώνεται: Στην αρχή, ο κύριος στόχος ήταν από την ικανότητα των πουλιών να ρυθμίσει θερμοκρασία του σώματός τους σε διαφορετικές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του μεταφορέα, με ή χωρίς νερό είναι διαθέσιμα. Τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν βασίζονται σε διαφορετικές ηλικίες και φύλα, τα οποία μετρώνται τα πουλιά παραγωγή θερμότητας, η απώλεια του σωματικού βάρους και της σύστασης του σώματος, όταν περιορίζεται για διαφορετικές χρονικές περιόδους (μέχρι και 23 ώρες) κατά την ημέρα (ζεστό) και νύχτα (κρύο) συνθήκες. Προς το τέλος, η προσοχή δόθηκε στην συμπεριφορά θερμότητα αποτέλεσμα και πολυσύχναστες συνθήκες είχαν στα πτηνά. Ρύθμιση θερμοκρασίας (την ικανότητα του πουλιού να ελέγξει τη θερμότητα του σώματος του) και τη συμπεριφορά βρέθηκαν να είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για τη μεταφορά περιστέρι.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ (P6 / 7)

Υπήρξε αυξανόμενη ανησυχία για τις απώλειες μεταξύ των περιστεριών περιστέρι ερασιτέχνες και ολλανδική κοινωνία. Προβλήματα με τον προσανατολισμό και την πλοήγηση σε συνδυασμό με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες μετά την απελευθέρωση ήταν οι συνήθεις λόγοι για αυτές τις απώλειες. Ωστόσο, οι εκτροφείς περιστεριών αντελήφθη ότι οι συνθήκες μεταφοράς ήταν μια πιθανή εξήγηση για την ξαφνική αιχμές σε απώλειες. Πουλερικά έρευνας για τις μεταφορές υποστήριξε την άποψη αυτή. Οι περιπτώσεις των νεκρών κατά την άφιξη είναι υψηλότερες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και να αυξήσει την πλέον το ταξίδι. Έκθεση θερμότητας σε νέα εκκολαφθέντων νεοσσών που όχι μόνο σκότωσε τα πουλιά κατά τη χρονική στιγμή, αλλά κατά την περίοδο 2 εβδομάδων μετά την έκθεση ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται, ακόμη και υπό κανονικές συνθήκες στέγασης. Άλογο κούρσας έρευνας για τις μεταφορές, επίσης, έδειξε τις επιδόσεις τους μειώθηκε πάρα πολύ μετά την αφυδάτωση.

Ένας δεύτερος λόγος για την έρευνα ήταν η αυξανόμενη επίγνωση των πιθανών προβλημάτων καλής διαβίωσης των ζώων κατά τη μεταφορά. Υπήρχαν μερικά στοιχεία και αριθμοί για τα περιστέρια στον τομέα των μεταφορών. Η έρευνα διήρκεσε 1990 - 95, που χρηματοδοτείται από την ολλανδική Homing Ένωσης (NPO) και υποστηρίζεται οικονομικά από την ολλανδική κτηνιατρική υπηρεσία, Υπουργείο Γεωργίας, Προστασίας της Φύσης και Αλιείας, το ισοδύναμο της DEFRA στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Μελέτη P7 Περίγραμμα

Στην αρχή διαθεσιμότητα θερμοκρασία και το νερό αποτελούν τους κύριους παράγοντες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Εικόνα για τις επιπτώσεις τους στην περιστέρια ήταν απαραίτητο καθώς η τότε βιβλιογραφία για τα θέματα αυτά ήταν κακή, με τίποτα για τις ομάδες των περιστεριών κατά τη μεταφορά ή την κοινωνική τους συμπεριφορά και πρότυπα δραστηριότητας μέσα στο κλουβί.


Κεφάλαιο 1 pp13/23

Βέλτιστη επίπεδα θερμοκρασίας για τα ταχυδρομικά περιστέρια που στεγάζονται υπό συνθήκες Μεταφορές: Ο Ρόλος των διαθέσιμων υδάτινων πόρων και την ηλικία.

Αφηρημένο

Η επίδραση της διαθεσιμότητας νερού και της ηλικίας για τη βέλτιστη ζώνη θερμοκρασίας για τα περιστέρια πάνω στο μεταφορέα μελετήθηκε. Το άνω κρίσιμη θερμοκρασία (UCT) υπολογίστηκε με βάση την παραγωγή θερμότητας του σώματος, το σωματικό βάρος και ζημιές σύνθεση. 40 ομάδες x 15 νέα πουλιά, και 40 ομάδες x 15/18 παλαιά πουλιά μελετήθηκαν πάνω από 23 ώρες, που εκτίθενται σε περιβάλλοντος temps μεταξύ 15C και 39c, με ή χωρίς πρόσβαση σε νερό. Από την βέλτιστη ζώνη θερμοκρασίας, η ηλικία δεν είχε καμία επίδραση, ενώ τη διαθεσιμότητα του νερού είχε ισχυρό αντίκτυπο. Πουλιά με την πρόσβαση στο νερό δεν είχε καμία UCT. Διακύμανση της απώλειας βάρους του εμβρύου παραπάνω 32.1C? Στέρηση των υδάτων που προκαλείται αφυδάτωση, και οι θάνατοι συνέβησαν σε 39c. Φορέας παραγωγής θερμικής ενέργειας αυξήθηκε κατά 0,16% ανά C βαθμού πάνω από το 32.1C (UCT). Πάνω από 32.1C απώλεια σωματικού βάρους αυξήθηκε κατά 1,3% ανά βαθμό C. Η συνισταμένη αφυδατωμένη κατάσταση από την στέρηση του νερού και της έκθεσης θερμότητα μπορεί να αυξήσει τις απώλειες των πτηνών.

Αποτελέσματα pp16-

Η παραγωγή θερμότητας επηρεάζεται σημαντικά από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και την ηλικία του πουλιού. YBs 0,36% υψηλότερη από OBS. Διαθεσιμότητα νερού δεν είχε καμία επίδραση.

Απώλεια του σωματικού βάρους επηρεάζεται σημαντικά από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και τη διαθεσιμότητα του νερού. Δεν υπάρχει ανώτατο κρίσιμη θερμοκρασία βρέθηκε με πουλιά που έχουν διαθεσιμότητα του νερού, ενώ 32.1C υπολογίζεται για τα πουλιά χωρίς νερό. Μεταβολή μεγαλύτερη σε μικρά πουλιά 23,8% από ό, τι παλιά πουλιά 21,2%.

Μέσο βάρος σώματος (ξηρά ουσία, των μυών του στήθους), επηρεάζεται σημαντικά από την αλληλεπίδραση μεταξύ θερμοκρασίας περιβάλλοντος και επεξεργασίας νερού. Άνω 32.1C κρίσιμη θερμοκρασία για το νερό-στερηθεί τα πουλιά, οι υψηλότερες θερμοκρασίες, ξηρά ουσία αυξήθηκαν κατά 0,83% ανά βαθμό C. δηλαδή το περισσότερο νερό χάνεται προήλθαν από τους μυς του στήθους του πουλιού.

Υγρασία: 70% έως 35C? 64% @ 37C? 56% @ 39c.

Πηλίκο Αναπνοή 0,74, ανεπηρέαστη από τα ανοίγματα.

Αιματοκρίτη (Hct) τιμές (αφυδάτωση προκαλεί υψηλότερες τιμές) επηρεάστηκαν σημαντικά από την ηλικία πουλιού: YBs 55,7%, OBS 53,6%. Στέρηση νερού τείνει να αυξηθεί Hct κατά 1,2%.

Αιματοκρίτης εξήγηση
Αιματοκρίτης τιμές μειώνονται όταν το μέγεθος ή τον αριθμό των ερυθρών κυττάρων μειώνεται, και αν ερυθρά αιμοσφαίρια αύξηση τιμών την αύξηση του αιματοκρίτη. Όγκο υγρού στο αίμα επηρεάζει τον αιματοκρίτη. Οι έγκυες γυναίκες έχουν επιπλέον υγρό, το οποίο αραιώνει το αίμα, τη μείωση του αιματοκρίτη. Αφυδάτωση επικεντρώνεται το αίμα, την αύξηση του αιματοκρίτη.


Κεφάλαιο 1 Συζήτηση pp20-22

Διαθεσιμότητα του νερού και η «θερμοκρασιακά» ζώνη - (βέλτιστη ζώνη θερμοκρασίας)
Στέρηση νερού μειώνει το πάνω κρίσιμη θερμοκρασία να 32.7C. (YBs πέθανε σε 39c)

Με τη διαθεσιμότητα του νερού, χωρίς αύξηση των αξιών αυτών θεωρήθηκε κάτω από το ανώτατο όριο στη 37C. Με τη διαθεσιμότητα του νερού και την αύξηση της θερμοκρασίες περιβάλλοντος μείωση των τιμών παραγωγή θερμότητας ήταν δει μέχρι 20C επιτεύχθηκε, και παρέμειναν σταθερά σε υψηλότερα επίπεδα. 20C μπορεί να θεωρηθεί ως η κρίσιμη θερμοκρασία χαμηλότερη. (LCT)

Σε υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας περιβάλλοντος τα πουλιά καταφεύγουν σε εξάτμιση του νερού, κυρίως για την απώλεια θερμότητας για να διατηρηθεί η κανονική θερμοκρασία του σώματος. Στέρηση νερού αποτρέπει την αναπλήρωση των αποθεμάτων νερού του σώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία αύξηση της απώλειας σώματος 1,3% ανά βάρος βαθμού Κελσίου πάνω από 32.1C και φτάνει 16,2% απώλεια σωματικού βάρους σε 39 Γ., σε μια περίοδο 23 ωρών. Οι φυσιολογικές συνέπειες αυτής της απώλειας βάρους (αφυδάτωση) είναι οι εξής: αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος? Αίμα υψηλού ιξώδους («πάχυνση»)? «Στέγνωμα» των μυών του στήθους μέσω άντληση νερού? Και το θάνατο, όταν το βάρος του σώματος όριο απώλεια φτάνει το 18% . Οι συνδυασμένες επιδράσεις του επιπέδου θερμοκρασίας και τα πουλιά του χρόνου εκτίθενται σε αυτό καθορίζει το ποσοστό θνησιμότητας. Είναι βαρύτερα πτηνά επηρεάζονται περισσότερο. Τα μικρότερα πουλιά εμφανίζονται σε καλύτερη θέση να αντιμετωπίσει με ζεστό περιβάλλον όπου το νερό σπανίζει.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, μειώθηκε ιξώδες του αίματος, προωθεί τη ροή του αίματος, μειώνοντας έτσι το φορτίο στην καρδιά. Ως εκ τούτου η αφυδάτωση θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της πτήσης, και την ικανότητα του πουλιού να φτάσω στο σπίτι.

Επίσης κατά τη διάρκεια της πτήσης, τη θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται κατά μεταξύ 1.5C και 3C, και την απώλεια νερού ξεπερνά την παραγωγή νερού. Ξεκινώντας από την πτήση με εξαντλημένα αποθέματα νερού θα προκαλέσει το σώμα του περιστεριού για να υπερθερμάνει (υπερθερμία). Σε άλογα, υπερθερμία μειώνει το χρόνο σε μυϊκή κόπωση.

Συμπεριφορά Ομάδα: Μια παράμετρος αυξήθηκε πάνω από 32.1C, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη διαθεσιμότητα του νερού - διακύμανση της απώλειας σωματικού βάρους. Κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μέσα στην ομάδα του περιορίζεται περιστέρια αυξημένη σώμα παραγωγή θερμότητας, και διαδοχικά, η ανάγκη για άτομα να χάσουν ότι η θερμότητα. Διαθεσιμότητα νερού δεν ισοδυναμεί με ατομική κατανάλωση είτε λόγω κοινωνικές αναστολές και τα κατώτατα όρια κατανάλωσης. Τον έλεγχο του κλίματος κατά τη μεταφορά είναι χρήσιμη όταν το νερό είναι διαθέσιμο, διατηρώντας τη θερμοκρασία κάτω από 32C μειώνει τη διακύμανση της απώλειας σωματικού βάρους μέσα σε μια ομάδα και έτσι η διακύμανση των ατομικών κατάσταση ενυδάτωσης των πουλιών κατά τη στιγμή της απελευθέρωσης.

Η ηλικία και η βέλτιστη θερμοκρασία ζώνη Ρ23

Βέλτιστη ζώνη θερμοκρασίας για το μεταφορέα: 20C σε 32C για όλες τις ηλικίες. Ορισμένες από τις παραμέτρους ήταν διαφορετικά για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Body παραγωγή θερμότητας ήταν 5% μεγαλύτερη σε μικρά πουλιά από ό, τι παλιά. Νεαρά πουλιά έχουν υψηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις για τις διαδικασίες ανάπτυξης.

Τα νεαρά πτηνά είχαν επίσης υψηλότερη διακύμανση των μέσων απώλειες σωματικού βάρους, μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας. Παλιά πουλιά εύκολα να προσαρμοστούν σε ένα ήδη οικείο περιβάλλον. Hct τιμές σημαντικά υψηλότερες σε νεαρά πουλιά 2,1%, ενδεχομένως να συνδέεται με την μεγαλύτερη παραγωγή θερμότητας του σώματος, που απαιτούν μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου.

UCT είναι 32C. Διακύμανση της απώλειας του σωματικού βάρους αυξάνει πάνω από αυτό. Στέρηση νερού αυξάνει την παραγωγή θερμότητας, η απώλεια του σωματικού βάρους, περιεκτικότητας σε ξηρή ύλη των μυών του μαστού και τη θνησιμότητα σε θερμοκρασίες άνω των UCT. Η προκύπτουσα αφυδατωμένη κατάσταση μειώνει ίσως το φέρουν ικανότητα του περιστεριού και να αυξήσει τις απώλειες των πτηνών.


Κεφάλαιο 2 pp28-38

Duirnal Διακυμάνσεις στη θερμογόνο δράση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος με περιστέρια που επηρεάζουν την στέρηση νερού.

P28 Εισαγωγή

Αν τον έλεγχο του κλίματος είναι ανεπαρκής, τα περιστέρια είναι σε κίνδυνο σε περιοδικές ή χρόνια έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες. Η θερμοκρασιακά ζώνη - μια περιοχή θερμοκρασιών που δεν προκαλεί το πουλί κανένα πρόβλημα - οριοθετείται από ένα ανώτατο κρίσιμο όριο (UCT) πάνω από το οποίο το πουλί πάσχει θερμική επιβάρυνση. Σε θερμοκρασίες κάτω από το ελάχιστο κρίσιμο όριο (LCT) το πουλί πάσχει κρύο στέλεχος. Μεταβολική αντίδραση των πουλιών στις κυμαινόμενες θερμοκρασίες διαφέρει μεταξύ των φωτεινών και σκοτεινών περιόδων, τα πουλιά είναι λιγότερο σε θέση να ανταποκριθεί όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από τα LCT κατά τις περιόδους ανάπαυσης (το σκοτάδι) σε σύγκριση με ενεργό περιόδους (φως). Φορέας παραγωγής θερμότητας διαφέρει εντός και μεταξύ των εν λόγω ημέρας / νύχτας περιόδους, και από μηχανή μοτέρ δραστηριότητα επηρεάζει, επίσης, η διαφορά αυτή ως δραστηριότητα αυξάνει την παραγωγή θερμότητας σώμα και μπορεί να επηρεάσει το σώμα απώλεια θερμότητας πάρα πολύ.

80 πτηνά (4 ομάδες των πτηνών 15/18) είχαν εκτεθεί σε 10 συνεχείς θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ 15C και 39c. Οι επιπτώσεις της στέρησης του νερού επάνω και μεταξύ των διαφόρων ημέρας / νύχτας περιόδους (15 ώρες φως / 9 Σκοτάδι ώρες τον Αύγουστο, σε 10 ώρες φως / 14 ώρες στο σκοτάδι Οκτωβρίου) και τις επιδράσεις της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, UCL, στέλεχος ζέστη και το κρύο ήταν στέλεχος μελετηθεί. Πουλιά είχαν πρόσβαση σε, ή δεν έχουν πρόσβαση σε νερό. Έκθεση περίοδο 1000 - 0945 επόμενη μέρα με τα φώτα έξω 2030-0730. Μερικά πουλιά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει σε 39c χωρίς νερό.

Αποτελέσματα pp31-35.

Η συνολική παραγωγή θερμότητας και δραστηριότητα χωρίς την παραγωγή θερμότητας μειώθηκε κατά τις πρώτες ώρες από την έκθεση. Προς φώτα, συνολική παραγωγή θερμότητας αυξημένη, δραστηριότητα ελεύθερη παραγωγή θερμότητας δεν το έκανε. Κατά το χρονικό διάστημα 18 ωρών 1030 έως 0230 επόμενη μέρα Δραστηριότητα που σχετίζονται με την παραγωγή θερμότητας σχεδόν διπλασιάστηκε από 10,6% σε 19,5% και το αναπνευστικό πηλίκο μειώθηκε από 0,8% σε 0,7% (νηστεία επίπεδο). Περιόδους δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της σκοτεινής ήταν χαμηλές και η αυξημένη αμέσως μετά τα φώτα με αποτέλεσμα συνολική παραγωγή θερμότητας 7,3% μεταξύ 0730 και 0930.

Συζήτηση p36

Στέρηση νερού και ημερήσια διακύμανση άνω κρίσιμη θερμοκρασία

Άνω κρίσιμη θερμοκρασία βρέθηκε για τα πουλιά στερούνται το νερό (32C) [αριθ. θερμοκρασιακά ζώνη, LCT = UCT, χωρίς ημερήσια μεταβολή], αλλά όχι για εκείνους που έχουν πρόσβαση σε νερό, το οποίο είχε ένα θερμοκρασιακά ζώνη.

Στέρηση νερού και ημερήσια διακύμανση κρύο στέλεχος Π37

Κρύα στέλεχος ήταν το διπλάσιο της τιμής κατά τη διάρκεια της ημέρας από το σκοτάδι. Αυτό είναι λόγω του αποτελέσματος των τροφίμων-στέρηση / ύπνου κατά την έναρξη του σκότους και του παρόντος μόνο κατά τη διάρκεια του σκότους.

Σπονδυλική thermosensitivity για τη θέρμανση αυξάνεται κατά τη διάρκεια σκοτάδι (Graf, 1980). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ασθμαίνοντας σε νωτιαίο ότι η θερμοκρασία είναι πάνω από 1C χαμηλότερη σε σύγκριση με το φως. Ο νωτιαίος μυελός θερμοκρασία όριο για την πρόκληση την αύξηση της παραγωγής θερμικής ενέργειας μειώθηκαν με τον αριθμό των διάρκειας ημερών στέρησης τροφής. Αυτή η νηστεία επίδραση βρέθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μόνο. Οι διαφορές στη συμπεριφορά θερμοκρασίας μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου μπορεί εν μέρει υπόψη για τον χαμηλότερο κρύο ευαισθησία της παραγωγής θερμότητας κατά τη διάρκεια του σκότους. Δύο φως της ημέρας maxima παρόντες κρύο στέλεχος - ένα λίγο πριν από την έναρξη του σκότους, το άλλο λίγο μετά φώτα? Μεταβολή κατά τη διάρκεια σκοτάδι πάρα πολύ, το κρύο αυξάνει την πίεση από το 0230 και μετά.

Οι Ψυχρός διαφορές των στελεχών ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι περιόδους που προκαλούνται από κυκλοφορούντα μελατονίνης που ελέγχει κιρκαδικούς ρυθμούς του πουλιού και τους μηχανισμούς ρύθμισης θερμοκρασίας.

Στέρηση νερού και ημερήσια διακύμανση της θερμικής καταπόνησης p38

Ο συνδυασμός των υψηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος και η στέρηση του νερού μόνο οδήγησε σε σημαντική αύξηση στην παραγωγή θερμότητας μετά από 10 ώρες ... που συμβαίνουν κατά την έναρξη του σκότους, σύμφωνα με τις μείωσε τα κατώτατα όρια θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του σκότους. Αναπνευστικό ποσοστά αύξησης, μετά το σκοτάδι, με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος και αύξηση της θερμική επιβάρυνση. Η συνολική αύξηση στη θερμική επιβάρυνση μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αφυδάτωσης με αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις του κυκλοφοριακού που επέφερε η αύξηση του ιξώδους του αίματος και αυξημένη παραγωγή θερμότητας οφείλεται σε μια υψηλότερη θερμοκρασία σώματος (Van Hoff αποτέλεσμα). Για τις μεταφορές, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μόνο το επίπεδο της θερμότητας, αλλά ο συνδυασμός της στέρησης του νερού, το επίπεδο της θερμοκρασίας και της διάρκειας της έκθεσης που καθορίζει την ένταση της θερμοκρασίας άγχος το περιστέρι εμπειρίες.

Κεφάλαιο 3 pp43-57

Duirnal Διακυμάνσεις στη Θερμορύθμιση των περιστεριών Περιορισμένοι Ομίλου σε σχέση με θερμοκρασία περιβάλλοντος και στέρηση νερού.
Περίληψη P43

Η απάντηση της θερμοκρασίας μιας ομάδας περιστέρια σε στέρηση νερού και την ικανότητά τους να ανακτήσουν από τη συνισταμένη των αφυδάτωση εξετάστηκε. Ομάδες στερήθηκαν των τροφίμων, και είναι εκτεθειμένοι σε σταθερή θερμοκρασία των 23, 31 ή 37C πάνω από 48 ώρες. Μια περίοδο 24 ωρών αφυδάτωση ακολούθησε μια περίοδο 24 ωρών ανάκαμψη στη διάρκεια της οποίας την παραγωγή θερμότητας και της θερμοκρασίας του σώματος (Exp1) και εξατμίζεται απώλεια νερού (EWL) (Exp2) μετρήθηκαν. Συνδυασμένα αποτελέσματα έδωσε κατ 'εκτίμηση ξηρό θερμική αγωγιμότητα κατά τη διάρκεια φώτα και φώτα περιόδους. EWL αναφέρεται UCT μεταξύ 31C και 37C. Σε 23C και 31C, στέρηση νερού δεν επηρεάζει τη θερμοκρασία του σώματος, EWL ή την παραγωγή θερμότητας. Σε 37C στέρηση νερού αυξημένη θερμοκρασία του σώματος και μειωμένη EWL από 8 ώρες μετά την έκθεση ξεκίνησε, και μετά, ενώ η παραγωγή θερμότητας δεν επηρεάστηκε. Μέσα σε 30 λεπτά του νέου ενυδάτωση των αποτελεσμάτων των προηγούμενων αφυδάτωση εξαφανίστηκε. Στεγνό θερμική αγωγιμότητα αυξάνεται με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε 37C αγωγιμότητα των αφυδατωμένων πουλιών μειώθηκε.

Εισαγωγή P43

Από την άποψη της ευημερίας, όχι μόνο η στιγμιαία επίδραση των δυσμενών συνθηκών στην θερμορύθμιση το περιστέρι είναι ενδιαφέρον, αλλά και την ικανότητά της να ανακάμψει. Αφυδατωμένα περιστέρια σχεδόν αναπληρωθούν πλήρως αποθέματα νερού στο σώμα μέσα σε 30 λεπτά, όταν έχουν πρόσβαση σε νερό.

Συζήτηση p54

Επίδραση της στέρησης του νερού

Κατά τη διάρκεια της αφυδάτωσης περίοδο, οι επιπτώσεις της στέρησης του νερού με τη θερμοκρασία του σώματος και EWL εξαρτάται από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και το χρόνο έκθεσης. Η συνολική παραγωγή θερμότητας εξαρτάται μόνο από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε 23C και 31C, στέρηση νερού δεν επηρέασε τις παραμέτρους ρύθμισης θερμοκρασίας. Σε 37C, αυξημένη θερμοκρασία σώματος, και EWL μειώθηκε, πιθανώς λόγω οσμωτική έναυσμα για να σώσει τα επίπεδα νερού στο σώμα. Η αφυδάτωση οδηγεί σε αύξηση των ηλεκτρολυτών στον ορό και οι συγκεντρώσεις πρωτεΐνης, και ωσμωτική πίεση μειώνει την συχνότητα της αναπνοής που προκαλεί ένα skip to συμπεριφοράς θερμορύθμισης να διατηρήσει τη φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος.

Αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος και μείωση της EWL αναπτύχθηκε από 6 / 8 ώρες μετά την έναρξη της στέρησης του νερού, σε 37C, τα πουλιά είχαν εξατμιστεί 3,9% του σωματικού τους βάρους, όπως το νερό, η συνολική περιεκτικότητα σε νερό το σώμα υποτίθεται @ 65%. Θερμότητας εκτίθενται τα περιστέρια να αφυδατωθούν κατά τη διάρκεια φώτα, ακόμη και όταν το νερό είναι διαθέσιμο.

Κεφάλαιο 3 - contd

Ανάκαμψη από αφυδάτωση P55

Μέσα σε 30 λεπτά από τη λήψη νερού (ήπιε το 7% του σωματικού βάρους = μέση απώλεια βάρους), τη θερμοκρασία του σώματος και το σωματικό βάρος επανήλθε στο φυσιολογικό. EWL ανάκαμψη ήταν πιο αργή.

Ημερήσια διακύμανση ξηρά θερμική αγωγιμότητα: ο ρόλος της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος και της αφυδάτωσης pp56-57

Δραστηριότητα των περιστεριών περιορίζεται ομάδα αποτελείται κυρίως από επιθετικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις: ράμφισμα, απειλεί και τρέχει μακριά προκαλεί συνολική παραγωγή θερμότητας, EHL και τη θερμοκρασία του σώματος να αυξηθεί, με αποτέλεσμα την αποθήκευση της θερμότητας στο σώμα. Θερμικής καταπόνησης μειώνει τριχοειδής ροή του αίματος προς τα εσωτερικά όργανα που επιτρέπει μέγιστη απώλεια θερμότητας στην επιφάνεια του σώματος, αλλά μηχανή-κινητήρα δραστηριότητα προκαλεί μια αλλαγή σε αυτή τη ροή του αίματος στους ιστούς των μυών μείωση αυτής της απώλειας θερμότητας επιφάνεια, και τη μείωση της ξηρής θερμικής αγωγιμότητας.


Κεφάλαιο 4 pp61-74

Δραστηριότητα και θερμογένεση σε περιστέρια που εκτίθενται σε διακυμάνσεις της θερμοκρασίας

Αφηρημένο

Τα στοιχεία για την παραγωγή θερμότητας και η απώλεια του σωματικού βάρους έδειξαν ότι όταν οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν 15/22C τα περιστέρια μπορούν να αντεπεξέλθουν? Αλλά 35/42C, το περιστέρι δεν τέθηκε σε κίνδυνο, και τα πτηνά πέθαναν στα πειράματα. Οι θερμοκρασίες που επιλέχθηκε προσομοίωση ψυχρότερα αγώνες Απριλίου και θερμότερο αγώνες Ιουλίου. Τα επίπεδα δραστηριότητας (επιθετικότητα) maxima συνέβη μετά από 5 ώρες και 3 ώρες μετά τον τοκετό. Απώλεια σωματικού βάρους για το υψηλότερο temps ήταν 11,8% στο 15%, και 17,1% για το νεκρό πουλί. 280cm2 ανά πτηνό που ισοδυναμεί με υπερπληθυσμό.

Κεφάλαιο 5 pp79-93

Συμπεριφορά και θερμογένεση των περιστεριών Περιορισμένοι ομάδας υπό συνθήκες συνωστισμού

Περίληψη p79

Τα περιστέρια Racing μεταφέρονται στα σημεία αγώνα υπό συνθήκες συνωστισμού. Σε ένα πρώτο πείραμα, Παλιά κρουνοί είχαν εκτεθεί σε 26C και 36C, την πρόσβαση στο νερό ή στερηθεί, για μία ημέρα. Δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές επιπτώσεις στη συμπεριφορά ή την παραγωγή θερμότητας. Ωστόσο, η συχνότητα των απειλητική συμπεριφορά και το ποσοστό των δραστηριοτήτων που αφορούν την παραγωγή θερμότητας στο εσωτερικό συνολική παραγωγή θερμότητας αυξάνεται κατά τη διάρκεια της πειραματικής περιόδου. Μοτίβα συμπεριφοράς διέφερε μεταξύ των pecked και μη pecked πουλιά, αλλά παρέμεινε σταθερή. Pecked πουλιά έδειξε πιο κυκλικές εναλλαγές μεταξύ ακινησίας και υποχώρηση, και δεν υπήρχε καμία εξαφάνιση στην ραμφίσματος συμπεριφορά. Στο δεύτερο πείραμα, τα πουλιά διαχωρίζονται ανάλογα με την ηλικία και το φύλο με την πρόσβαση στο νερό είχαν εκτεθεί σε 36C. Νεαρά πουλιά ήταν πιο ακίνητος ακόμη ζέστη παραγωγής ήταν υψηλότερο. Πέη είχαν υψηλότερη δραστηριότητα που σχετίζονται με την παραγωγή θερμότητας, pecked περισσότερο και είχαν περισσότερους τραυματισμούς στο κεφάλι από κότες, και οι συμπεριφορές δεν μειώνεται με το χρόνο ... δεν υπήρχε καμία αναπροσαρμογή. Πτηνά πρέπει να μεταφέρονται σε λιγότερο συνωστισμό.

Εισαγωγή pp79-80

Ολλανδικά κατευθυντήριες γραμμές για τις μεταφορές κυμαίνονται από 225 έως 300cm2 επίδομα χώρου ανά πτηνό. Οι συνθήκες μπορεί να συγκριθεί με υπερπλήρεις φωλιές όπου σοβαρές μάχες μπορεί να λάβει χώρα. Αγωνιστική περίοδο εκτείνεται από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, ανεπαρκή έλεγχο του κλίματος μπορεί να εκθέσει τα περιστέρια σε κινδύνους από την έκθεση θερμότητας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα την αυξημένη επιθετικότητα. Συνδυασμός της έκθεσης θερμότητα και τα αποτελέσματα στέρηση νερού σε αφυδάτωση με ασαφείς επηρεάζει τη συμπεριφορά των πτηνών στην πολυσύχναστη κιβώτια. Όταν τα περιστέρια φτάσουν 6 μηνών, μικρή διαφορά στην επιθετική συμπεριφορά μεταξύ των «παλαιών» πουλιών και «νέων» πουλιά.

Συμπεριφορικά στοιχεία βιντεοσκοπήθηκαν: Κινητό - πόσιμο, φιλόκομψος, stretching, τρέμουλο, κουρνιάζουν (που βρίσκεται με φτερά fluffed και μπάλωμα γλουτών ορατό), ράμφισμα (με ή χωρίς επαφή), νικώντας πτέρυγα, πτέρυγα συσπάσεις, υποκύπτοντας οθόνη (σταθερό ή εκ περιτροπής). Επιπλέον - ακινησία (στέκεται ακόμα, φτερά σφιχτά, μπάλωμα γλουτών καλύπτεται) υποχώρηση (ως αποτέλεσμα της επιθετικής συμπεριφοράς) κρύβεται (μειώνοντας το κεφάλι και να κρύβεται κάτω από την ουρά ή του μαστού άλλου περιστέρι) κοιτάζοντας γύρω (οριζόντια ή κάθετα) και το περπάτημα ( δεν οφείλεται σε επίθεση) συμπεριλήφθηκαν.

Συμπεριφορικές στοιχεία ομαδοποιήθηκαν σε κατηγορίες: Αποφυγή περιλαμβάνονται υποχώρηση και κρύβονται, απειλώντας αποτελούνταν από πτέρυγας συσπάσεις & υπέκυψε? Αυτόνομη καλύπτονται κούρνιασμα, κοιτάζοντας γύρω και το περπάτημα? Καλλωπισμός καλύπτονται φιλόκομψος, τίναγμα και το τέντωμα.

Περιοχές με ζημία γύρω από τα μάτια και το ράμφος ήταν σκόραρε 0-8 (σοβαρή).

Αποτελέσματα p83

Πείραμα 1 συμμετέχουν 80 περιστέρια, που στεγάζεται στο Uni για ένα χρόνο, 8 ομάδες των 10? Παλιά στρόφιγγες μόνο, νερό / νερό δεν 26Γ και 36Γ. Σεπτεμβρίου.

EXP1 26C 36C
Κατηγορία DW AW DW AW S / λάθους Μονάδα
Ακίνητα 72% 66% 63% 74% 4%
Απειλούν το 17% 18% 20% 14% 4%
Αυτόνομη 9% 13% 11% 9% 3%
Αποφυγή 0,7% 1,4% 3% 1% 1%
Καλλωπισμός 0,6% 0,9% 0,3% 0% 0,4%
Peck-όχι / C 4 7 14 7 5% Times / πουλί
Peck-cont 2 4 9 4 3% Times / πουλί
B / W απώλεια 8% 8% 12% 8% 2%

Πείραμα 2 συμμετέχουν 80 περιστέρια, είχε αγωνιστικά και στεγάζεται στο Uni για 3 εβδομάδες, 8 ομάδες των 10? Το φύλο και την ηλικία διαχωρίζονται? Διαθέσιμου νερού, 36Γ να μιμούνται τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Οκτώβριο.


EXP2 26C 36C
Κατηγορία DW AW DW AW S / λάθους Μονάδα
Ακίνητα 69% 71% 57% 57% 4%
Απειλούν το 14% 13% 21% 16% 3%
Αυτόνομη 12% 10% 8% 13% 3%
Αποφυγή 2% 2% 11% 9% 5%
Καλλωπισμός 1% 2% 0,4% 2% 1%
Peck-όχι / C 7 8 9 11 2% Times / πουλί
Peck-cont 4 3 5 4 1% Times / πουλί
B / W απώλειες 9% 8% 6% 6% 1%


Αποτελέσματα χρόνου P85

Σε ομάδες των 10, η εμφάνιση της επιθετικής συμπεριφοράς, δεν μειώνονται με το χρόνο, και το ποσοστό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή θερμότητας και απειλητική συμπεριφορά αυξάνεται με το χρόνο. OBS περισσότερο από YBs.

Η σχετική απώλεια σωματικού βάρους των νεαρών πτηνών ήταν 8,5% σε σύγκριση με 6% για τα παλαιά πουλιά.

EXP2 26C 36C
DW AW DW AW S / λάθους Μονάδα
Πετεινάρια πουλάδες Παλιά στρόφιγγες Παλιά ορνίθων
Συν. HP 8 7 7 7 0,1% W-kg
ActfreeHP 6 6 5 5 0,1% W-kg
Ac / totHP 0,2% 0,2% 0,3% 0,2% 0%
Πληγές 2% 1% 2% 1% 0,3%

Συζήτηση pp91-93

Πρότυπα συμπεριφοράς: εμμονή της επιθετικής συμπεριφοράς με το χρόνο P91.

Μέγεθος ομάδας είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη σταθερών ιεραρχίας μέσα στην ομάδα. Κάτω κατετάγη περιστέρια είναι μεγαλύτερη κινητικότητα (αποφυγή) διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμού. Ακινησία είναι η καλύτερη άμυνα κατά των επιθετικών επίθεση.

Σχετική σωματικό βάρος καθορίζει βαθμό - βαρύτερο πουλιά, πιο επιθετικό, πιο ακίνητος.


Σχέση μεταξύ των προτύπων συμπεριφοράς, την παραγωγή θερμότητας και η απώλεια του σωματικού βάρους pp92-93

EXP1: Περιστέρια στεγάζεται σε συνθήκες συνωστισμού δεν είναι σε θέση να μειώσει τα επίπεδα δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της έκθεσης θερμότητα. Ακινησία / μείωση της δραστηριότητας θα αναμενόταν για τη διατήρηση νερού στο σώμα - απέναντι θεωρήθηκε - 36C πέρα ​​UCT;

EXP2: Νέοι περιστέρια είχαν υψηλότερη δραστηριότητα χωρίς την παραγωγή θερμότητας από ό, τι παλιά πουλιά, ακόμη χαμηλότερο σωματικό βάρος (όχι σε πλήρη ανάπτυξη). Υψηλότερο μεταβολισμό, λόγω της ανάπτυξης μπορεί να εξηγήσει υψηλότερη παραγωγή θερμότητας (Blaxter 1989) και επίσης μπορεί να εξηγήσει το 2,5% υψηλότερη απώλεια σωματικού βάρους μέσω της αύξησης των EWL σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Εάν αυτή η απώλεια νερού που δεν αντισταθμίζεται από τη μεγαλύτερη πρόσληψη νερού, πιο σωματικό βάρος έχει χαθεί. Πρόσληψη νερού ήταν σπάνια παρατηρείται οφείλεται σε σχεδιασμό πειράματος. Ο χρόνος που δαπανάται ακίνητα ήταν 13% υψηλότερος σε νεαρά πουλιά, που μπορεί να δείχνουν «ανενεργές» τάση γενικά, συμπεριλαμβανομένης της μετάβασης στην πότη.


Κεφάλαιο 6 pp97-109

Επίδραση της Crate Επίδομα Διαστήματος και Σεξ στην Συμπεριφορά και θερμογένεση των ταχυδρομικών περιστεριών

Περίληψη p97

Racing Συμπεριφορά Περιστέρια και θερμογένεση μελετήθηκαν σε σχέση με το σεξ και του διαθέσιμου χώρου. Πάνω από 23 ώρες, 20 ομάδες από πετεινούς ή κότες περιορίστηκαν σε κιβώτια σε ένα από τα 5 επίπεδα επιδόματος χώρο. Στο 210 cm2 τα πουλιά ήταν σε ακινησία για το 85% του χρόνου. Στα 630 cm2 ότι μειώνεται στο 37%, αυτόνομη και περιποίηση συμπεριφορά αυξήθηκε, ενώ δραστηριότητα που σχετίζονται με την παραγωγή θερμότητας μειώθηκε. Χώρου αναφοράς ανά πτηνό είναι 350 cm2. Στα 630 cm2 δεν τραυματισμοί συνέβησαν. Οι τραυματισμοί αυξήθηκαν κατά 5 φορές υψηλότερα από 280 cm2 και 9 φορές σε 210 cm2, με 0-κινδύνου σε 420 cm2. Πέη ήταν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμού από κότες.

Εισαγωγή pp97-99

Πουλιά περιορίζονται σε κιβώτια από τις περιόδους που κυμαίνονται μεταξύ 12 και 72 ώρες, κατά την οποία αυτά είναι εκτεθειμένα σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Τοκετό Group είναι συγκρίσιμη με μια υπερπλήρη ιστοσελίδα κουρνιάσματος και οδηγεί σε επιθετικές συμπεριφορές στις οποίες τα περιστέρια υπερασπιστεί ένα χώρο γύρω τους. Αυτό οδηγεί σε τραυματισμούς και επιπλέον δραστηριότητα που παράγει επιπλέον θερμότητα.

Ολλανδικά Homing κατευθυντήριες γραμμές για τις μεταφορές Ένωση κυμαίνεται από 225 (κάτω από 24 ώρες) έως 300 cm2 (24 - 72 ώρες) ανά πτηνό ... χωρίς ενδείξεις ισχύος ή απαιτήσεις. Η μελέτη επιδιώκει να δημιουργήσει το επίδομα χώρος έχει επίδραση στη συμπεριφορά, την παραγωγή θερμότητας και των τραυματισμών.

100 παλαιά στρόφιγγες και 100 παλαιά κότες είχαν ανατεθεί σε 20 ομάδες ίδιο φύλο των 10 πουλιών. 5 διαφορετικά επιδόματα χώρο δοκιμάστηκαν: 210, 280, 350, 420 και 630 cm2 ανά πτηνό. Νερό ήταν διαθέσιμο, αλλά κανένα τρόφιμο. Θερμοκρασία 36C, υγρασία 66%. Πειραματιστείτε διάρκεια 1030 - 0945 επόμενη μέρα, με τα φώτα off μεταξύ 2030 και 0730. Συμπεριφορές βιντεοσκοπήθηκαν κατά τη διάρκεια 4 περιόδους x 30 λεπτών αρχές 1200, 1600, 2000 και 0800 επόμενη μέρα, και ομαδοποιούνται στις ίδιες κατηγορίες όπως τα προηγούμενα πειράματα στο κεφάλαιο 5.

Αποτελέσματα P103

Space cm2 210 280 350 420 630
Sex C H C H C H C H C H
Ακίνητα 85% 80% 70% 70% 65% 70% 50% 55% 45% 40%
Αυτόνομη 1% 5% 18% 20% 25% 20% 20% 30% 40% 45%
Γαμπρός 0% 0% 1% 2% 2% 3% 2% 2% 10% 15%
Απειλούν 8% 8% 11% 8% 5% 5% 20% 9% 12% 9%
Δραστηριότητα
(% Συνολική παραγωγή θερμότητας) 20% 18% 16% 15% 15% 12% 28% 12% 15% 11%

Εκτός από τις δραστηριότητες (παραγωγή θερμότητας) ο πίνακας δείχνει το% του χρόνου που απαιτείται από την παρατηρούμενη συμπεριφορά.

Όπως και στα προηγούμενα πειράματα στο κεφάλαιο 5, οι τραυματισμοί γύρω από τα μάτια και το ράμφος ήταν σκόραρε 0-8 (σοβαρή). Ο πίνακας παρουσιάζει την κατανομή συχνότητας για τη συνολική βαθμολογία τραυματισμό ανά πείραμα - ο αριθμός των πτηνών από τα 20.

Space cm2 210 280 350 420 630
Sex C H C H C H C H C H
Σκορ 0 - 1 2 4 3 6 9 14 9 14 13 19
Αποτέλεσμα 2 - 3 Οκτώβρης 11 13 12 9 4 9 6 6 1
Αποτελέσματα 4-6 8 5 4 2 2 2 2 0 1 0
Μικροτραυματισμούς συνολικό πέη 36 Όρνιθες 57
Σημαντικές πέη συνολικό τραυματισμούς .. 36 .. 43 Όρνιθες

Συζήτηση P106

Επίδομα Space ανά περιστέρι

Ο χρόνος που δαπανάται ακίνητο είναι ένας δείκτης της συμπεριφοράς γείτονας που εξαρτώνται, πιθανώς για να αποφύγει την επιθετικότητα. Αθόρυβο, ακίνητος πουλιά προκλητά δυναμικά το λιγότερο αριθμό των επιθέσεων. Σε χαμηλά επίπεδα επίδομα χώρου, επιθετικότητα προς ένα πουλί έχει αντίκτυπο στη συνολική παραγωγή θερμότητας για όλα τα πτηνά στο ίδιο κλουβί. Οι επιθέσεις είναι επίσης πιο πιθανό να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό. Η αύξηση του επιδόματος χώρο μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού των ματιών. Τραυματισμός όχι μόνο προκαλεί την ενόχληση των πτηνών, αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης των ματιών.

Η δυνατότητα πουλιά να ρυθμίζει τη θερμότητα του σώματός του ήταν λιγότερο επηρεάζεται από τα επίπεδα χώρο από τη διαθεσιμότητα του νερού. Σε 36C, η απώλεια του σωματικού βάρους ήταν χαμηλό, παρουσιάζοντας τη συνεχή διαθεσιμότητα νερού είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο για την πρόληψη της αφυδάτωσης, ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα, χώρο μέσα στο κλουβί. Ωστόσο, το κόστος της πρόσληψης νερού μετράται ο αριθμός των pecks το πουλί που λαμβάνει είναι πιθανώς υψηλότερο επίδομα όταν ο χώρος είναι χαμηλή, κινήματα τα περιστέρια »προς τον πότη πυροδοτώντας επιθετικότητα στο πλησιέστερο πουλιά.

Αποτελέσματα επίδομα Space είναι διαφορετικά για τα δύο φύλα P107

Πέη είναι πιο επιθετικές και έχουν υψηλότερη δραστηριότητα που σχετίζονται με την παραγωγή θερμότητας και βαθμολογίες ζημία από τις κότες. Καταπολέμηση στρόφιγγες είναι διαφορετικό, προσαρμοσμένο από την καταπολέμηση της σχετικά με προεξοχές και προσπαθεί να ρίξει τον αντίπαλο μακριά τους, από να πάρει μια λαβή στο δέρμα γύρω από το μάτι και πιέζοντας και τραβώντας βίαια. Πέη έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσουν σημαντικές βλάβες από κότες.

Υπάρχει, φυσικά, σημαντικές διαφορές όσον αφορά την ατομική συμπεριφορά. Ακόμα και στο υψηλότερο επίδομα χώρου, 7 από τα 20 στρόφιγγες υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Εστίαση κατευθυντήρια γραμμή ως εκ τούτου: αποδεκτή έκβαση μέσος όρος για όλες τις ομάδας? Ή τα πιο ευάλωτα;
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Δευ Ιουλ 11, 2011 5:08 pm

ένα ακόμα ωραίο άρθρο στο διαδίκτυο για τα ταχυδρομικά περιστέρια.
Πλοήγηση και παλιννόστησης σε περιστέρια και τα αποδημητικά πτηνά συνεχίζουν να είναι συναρπαστικό ακόμη αινιγματική θέματα. Αν και έχουν πολλά βήματα έχουν γίνει επί σειρά ετών στην κατανόηση ορισμένων από τις περιπλοκές που σχετίζονται με αυτό το θέμα, μεγάλο μέρος παραμένει ένα μυστήριο μέχρι σήμερα. Ακόμα κι έτσι, η σύγχρονη έρευνα συνεχίζει να ξεφλουδίσουμε τα στρώματα - έστω και αργά - γύρω από αυτό το μυστήριο. Οι ακόλουθες πληροφορίες που ασχολείται με ορισμένες από τις διαθέσιμες γνώσεις σχετικά με το πολύπλευρο θέμα της πλοήγησης σε περιστέρια και άλλα πτηνά.

Φαίνεται να υπάρχει γενική υποστήριξη για την ιδέα ότι τα περιστέρια χρησιμοποιούν σε δύο στάδια μέθοδος στο σπίτι με ακρίβεια: πρώτον, ένα χάρτη για να καθορίσουν την κατεύθυνση το σπίτι τους και, δεύτερον, μια πυξίδα για να τους καθοδηγήσει. Είναι γνωστό ότι η παρουσία του ήλιου (ήλιος πυξίδα) επιτρέπει σε περιστέρια για να πλοηγηθείτε σωστά. Φαίνεται ότι είναι σε θέση να αντισταθμίσει την κίνηση του ήλιου στον ουρανό και ως εκ τούτου, να παραμένουν στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, η εξεύρεση την κατεύθυνση σπίτι δεν απαιτεί θέα του ήλιου. Για να περιηγηθείτε σε περίπτωση απουσίας του ήλιου σε συννεφιασμένες ημέρες, τα πουλιά φαίνεται να χρησιμοποιεί συνθήματα από τις γραμμές του μαγνητικού δύναμη που τρέχουν από την pole στο πόλο καθ 'όλη τη γη. Η πεποίθηση είναι ότι τα περιστέρια, όπως και άλλα πουλιά, έχουν μια εγγενή μαγνητική έννοια ότι χρησιμοποιούν ως πυξίδα κατεύθυνσης. Το υγρό πυρήνα της γης δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που είναι ένα δίπολο (di = δύο), τομέα στον οποίο οι μαγνητικοί πόλοι βρίσκονται κοντά στο γεωγραφικό βόρειο και νότιο πόλο. Οι δυναμικές γραμμές του μαγνητικού πεδίου εγκαταλείψουν το έδαφος της Ανταρκτικής στο πόλο, καμπύλη γύρω από τη γη και στη συνέχεια να επανέλθουν στη γη κατά τον πόλο της Αρκτικής. Μαγνητική βόρεια και γεωγραφικό Βορρά διαφέρουν από έναν ορισμένο αριθμό βαθμών. Αυτή η παραλλαγή ή απόκλιση μπορεί να είναι σημαντική κοντά οι μαγνητικοί πόλοι, αλλά σύντομα γίνεται πολύ λιγότερο σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη. Στα περισσότερα μέρη του κόσμου στις γραμμές του πεδίου τρέξει περίπου βορρά-νότου. Η συνολική ένταση του πεδίου μειώνεται βαθμιαία από πολύ υψηλές τιμές στους πόλους σε περίπου μισή δύναμη κοντά στον μαγνητικό ισημερινό. Προεξέχοντας πάνω από αυτό το γενικό μοντέλο είναι ορισμένες παρατυπίες. Για παράδειγμα, διαφορετικούς βαθμούς της μαγνήτισης των πετρωμάτων προκαλούν τοπική μαγνητικές ανωμαλίες? Καθώς επίσης, παραλλαγές του χρόνου του γεωμαγνητικού πεδίου συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Αυτές οι τακτικές ημερήσιες μεταβολές καθώς και η αντικανονική διακυμάνσεις που εμφανίζονται λόγω των μαγνητικών καταιγίδων από το διάστημα, κ.λπ., είναι σημαντικές για την εξέταση της φυλακής χάρτη που χρησιμοποιείται από τα πουλιά. Λόγω της δομής του, το μαγνητικό πεδίο είναι παρόν ανά πάσα στιγμή, και ως εκ τούτου, είναι μια σταθερή, αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης. Το μαγνητικό πεδίο φαίνεται να παρέχει πληροφορίες κατεύθυνσης για τα πουλιά, και παράγοντες όπως η συνολική ένταση και η κλίση της, μπορεί να παρέχει πουλιά με πληροφορίες για τη γεωγραφική τους θέση. Η χρήση των μαγνητικών στοιχείων στον προσανατολισμό των πουλιών συζητήθηκε ήδη από το 1800. Ήδη από το 1859, ένας Γερμανός ερευνητής πρότεινε αυτό που λέμε σήμερα μια μαγνητική πυξίδα στα πτηνά. Η μαγνητική πυξίδα ήταν πρώτος περιέγραψε στην Ευρωπαϊκή robin, ένα μικρό πουλί που μεταναστεύει τη νύχτα, και πειραματικές εργασίες έδειξαν ότι αυτά τα πουλιά χρησιμοποιούν το μαγνητικό πεδίο για την εξεύρεση κατεύθυνση. Η μαγνητική πυξίδα των πουλιών είναι αυτό που είναι γνωστό ως πυξίδα κλίση - αντί της αναγραφής, βόρεια και νότια θα διακρίνει προς τους πόλους και equatorward.A διάφορα άλλα είδη πουλιών, συμπεριλαμβανομένων των βραχυπρόθεσμων και των μεγάλων αποστάσεων μετανάστες από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, έχουν έχουν βρεθεί να χρησιμοποιεί μια μαγνητική πυξίδα? τα περισσότερα μέλη της ομάδας αυτής είναι μετανάστες νύχτα. Μελέτες σε περιστέρια έχουν δείξει ότι η μαγνητική πυξίδα τους πάρα πολύ, είναι μια πυξίδα κλίση. Οι ανωτέρω πληροφορίες δείχνουν ότι η μαγνητική πυξίδα κλίση είναι μια πολύ διαδεδομένη μηχανισμό μεταξύ των πουλιών γενικότερα, ανεξάρτητα της σχέσης τους, η γεωγραφική κατανομή τους και τις μεταναστευτικές τους συνήθειες. Αναφέρει επίσης ότι οι μεταναστευτικές κατεύθυνση είναι γενετικά κωδικοποιημένα στα πτηνά ως μάθημα πυξίδα σε σχέση με το γήινο μαγνητικό πεδίο. Και στις δύο βόρεια και νότια ημισφαίρια, τα πουλιά αρχίζουν φθινοπωρινή τους μετανάστευση κατευθύνεται προς τον ισημερινό - νότια για τη Βόρεια πουλιά, βόρεια προς νότια πουλιά. Κατά τη διάρκεια της παλιννόστησης, η μαγνητική πυξίδα εμπλέκεται όχι μόνο στην εντόπιση τη διάρκεια που καθορίζεται από τις μεθόδους πλοήγησης. Φαίνεται ότι μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος από αυτές τις διαδικασίες πλοήγησης οι ίδιοι, δηλαδή, όταν οι διαδικασίες αυτές βασίζονται σε πληροφορίες που συνέλεξε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τη σοφίτα στο σημείο απελευθέρωσης. Ένα πείραμα έδειξε ότι οι νέοι, άπειροι περιστέρια ήταν αποπροσανατολισμένη, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι, όταν είχε ταξιδέψει στο σημείο απελευθέρωσης σε μια προγραμματισμένη παραμόρφωση του μαγνητικού πεδίου. Ωστόσο, μια δεύτερη ομάδα που είχε βιώσει η ίδια παραμορφωμένη μαγνητικό πεδίο για το ίδιο χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά, ενώ περίμεναν στο σημείο της απελευθέρωσης, προσανατολισμένη σωστά και κατευθύνθηκε προς το σπίτι. Οι συγγραφείς αυτής της μελέτης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν η διαστρεβλωμένη μαγνητικό πεδίο ως τέτοια, αλλά να μεταφέρονται σε μια διαστρεβλωμένη πεδίο που ήταν κρίσιμη. Σε αυτή τη βάση έχει υποτεθεί ότι τα περιστέρια χρησιμοποιούν το μαγνητικό πεδίο ως σύστημα αναφοράς για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με την πορεία της προς τα έξω το ταξίδι καθώς και την homeward πορεία, και ότι η στρέβλωση του μαγνητικού πεδίου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι το σημείο απελευθέρωσης εμπόδισε η πρώτη ομάδα των πουλιών από την αποθήκευση αυτών των πληροφοριών. Μόνο οι πολύ νέοι άπειροι πουλιά χρησιμοποιούν αυτή τη στρατηγική φαίνεται? Μεγαλύτερα πιο έμπειρους πουλιά δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το μαγνητικό στρεβλώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το σημείο τύπου - γεγονός που υποδηλώνει μια αλλαγή πλεύσης στην στρατηγική τους, που μπορεί να συνδέονται με τη μεγαλύτερη εμπειρία τους. Η μαγνητική πυξίδα είναι που συμμετέχουν στην καμπύλη μάθησης που οδηγεί στη δημιουργία της πυξίδας Κυρ Νέοι άπειρους περιστέρια χρησιμοποιούν τη μαγνητική πυξίδα, πριν να μπορούν να χρησιμοποιούν την πυξίδα Κυρ Υπάρχουν ενδείξεις ότι η μαγνητική πυξίδα χρησιμεύει ως κατεύθυνσης σύστημα αναφοράς για τη δημιουργία της πυξίδας Κυρ Αργότερα, ο ήλιος πυξίδα γίνεται το προτιμώμενο σύστημα. Όταν τα περιστέρια χρησιμοποιούνται για να πετούν σε συνθήκες Λίγες νεφώσεις, τον προσανατολισμό τους προς το σπίτι, είτε υπό ηλιόλουστο ουρανό ή συννεφιά είναι παρόμοια, έτσι ώστε να φαίνεται ότι η ακρίβεια της μαγνητικής πυξίδας είναι ίση με αυτή της πυξίδας Κυρ Πόσο ακριβής είναι η μαγνητική πυξίδα; Η συμπεριφορά των πτηνών δείχνει μεγάλη ακρίβεια. Όταν τα περιστέρια έχουν τεθεί σε θολά συνθήκες υπό τις οποίες πρέπει να εξαρτάται από την μαγνητική πυξίδα τους, μπορούν να παραχθούν με τις κατευθύνσεις πυξίδα υψηλής ακρίβειας, που αποκλίνουν από μια απευθείας γραμμή από λιγότερο από 25 °. Η έρευνα έχει επίσης δείξει ότι υπάρχει μια έντονη φάση εκμάθησης που αφορούν το χάρτη πλοήγησης κατά τη διάρκεια της κατάρτισης τους πρώτους 2-3 μήνες της ζωής μετά τον απογαλακτισμό. Υπάρχει σημαντική ανάπτυξη από την πρώτη έως δεύτερο μήνα, ακολουθούμενη από μια κρίσιμη περίοδο μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου μηνών, στη διάρκεια της οποίας ανάπτυξη είναι μειωμένη, ενδεχομένως, ως αποτέλεσμα της αναδιοργάνωσης του συστήματος, και στη συνέχεια μικρή πρόοδος παρατηρείται σε επόμενους μήνες. Μια σχετική μελέτη, το 2005 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σοφίτες παίζουν προφανώς μια κεντρική λειτουργία στην ανάπτυξη του συστήματος πλοήγησης, αλλά ο ακριβής ρόλος τους είναι άγνωστη. Είναι γνωστό ότι μια μεγάλη ομάδα των βακτηρίων και αλγών προσανατολίζουν τις μετακινήσεις τους στις γραμμές του μαγνητικού πεδίου. Η βάση για αυτή την ικανότητα ήταν αποφασισμένη να κρύσταλλα των μαγνητικών, σίδερο βάση μαγνητίτη μέταλλα, επίσης γνωστή ως μαγνητίτη (Fe3O4 - οξείδιο του σιδήρου), και greigite (Fe3S4 - θειούχου σιδήρου). Αργότερα, μαγνητίτη βρέθηκε επίσης σε μέλισσες, τα πουλιά, ο σολομός, οι θαλάσσιες χελώνες και μια σειρά από άλλα ζώα είναι γνωστό ότι προσανατολίζονται με το μαγνητικό πεδίο της γης. Οι περισσότεροι μαγνητίτη έχουν απομονωθεί από ζώα που έχουν τη μορφή των λεγόμενων μονό τομέα κρύσταλλα που είναι σωματίδια του μαγνητίτη που προσελκύονται από ένα μαγνήτη, αλλά δεν προσελκύουν τα σωματίδια σιδήρου στον εαυτό τους. Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά μικρό μόνιμα μαγνητισμένο μαγνήτες που συστροφή σε ευθυγράμμιση με το μαγνητικό πεδίο. Σε μερικά ζώα, όπως τα περιστέρια, ωστόσο, κρυστάλλους μαγνητίτη είναι μικρότερα από τα απλά-domain μέγεθος? Αυτά τα μικρά κρύσταλλα λέγεται ότι είναι σούπερ para-μαγνητικό και έχουν διαφορετικές μαγνητικές ιδιότητες. Σε αντίθεση με ενιαία-domain κρύσταλλα, δεν έχουν μόνιμη μαγνητική κίνηση και έτσι δεν μπορούν φυσικά περιστρέφονται σε ευθυγράμμιση με το μαγνητικό πεδίο της γης. Ακόμα κι αν αυτά τα κρύσταλλα δεν κινούνται, μαγνητική ευθυγράμμιση τους κομμάτια την ευθυγράμμιση των γύρω μαγνητικό πεδίο. Για κρυστάλλους μαγνητίτη να λειτουργεί ως μαγνητική υποδοχείς, η υπόθεση είναι ότι πρέπει να έχουν να έρθει σε επαφή με το νευρικό σύστημα. Η ισχυρότερη απόδειξη ότι αυτό είναι έτσι είναι που προέρχονται από πειράματα με πέστροφες και τα περιστέρια. Σε περιστέρια και άλλα πτηνά, έχουν κρύσταλλα που πιστεύεται ότι είναι μαγνητίτη έχουν βρεθεί στο πάνω ράμφος. Ηλεκτρονικό μικροσκόπιο μελέτες (που μεγεθύνει τις πολλές χιλιάδες φορές) του χώρου αυτού, τα περιστέρια έχουν δείξει ότι αυτές οι κρύσταλλοι που βρίσκονται μέσα στα άκρα των νεύρων και διανέμονται κατά μήκος των μεμβρανών των νευρικών κυττάρων. Σε περιστέρια, αυτές οι κρύσταλλοι έχουν βρεθεί να είναι σούπερ παρα-μαγνητικά. Βρίσκονται σε ομάδες, και τα περιστέρια περίπου 10-15 από αυτά τα συμπλέγματα βρίσκονται μέσα στο τέλος του ένα νεύρο. Μια ενδιαφέρουσα ομοιότητα μεταξύ των πτηνών και των ψαριών είναι ότι η θέση των κρυστάλλων στο ράμφος του περιστέρια και στη ρινική περιοχή της πέστροφας, δεν φαίνεται να λαμβάνει προμήθεια νεύρο του από την οφθαλμική (μάτι) κλάδος του τριδύμου νεύρου, ένα από τα 10 νεύρα που προέρχονται απευθείας από την κάτω πλευρά του εγκεφάλου. Το αποτέλεσμα είναι ότι τον οφθαλμικό κλάδο του τριδύμου νεύρου μεταφέρει στον εγκέφαλο, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το μαγνητικό πεδίο. (Παρεμπιπτόντως, αυτά τα ευρήματα δείχνουν ότι τα περιστέρια και άλλα πτηνά εύκολα να αποκτήσει το εξαιρετικά μικρό ποσό του μαγνητίτη που χρειάζονται από την κανονική διατροφή τους, μίγμα ορυκτών, του νερού, κλπ., γι 'αυτό έχουν από καιρό αναρωτηθεί γιατί εκτροφείς θα αγόραζε μαγνητίτη!)

Παρεμπιπτόντως, είναι ενδιαφέρον ότι Carey Oler, ένας επιστήμονας από την περιοχή μου, είναι ο γιος ενός από τους συντρόφους κλαμπ μου, και ένας εμπειρογνώμονας σε γεωμαγνητικές διαταραχές. Κάνει το σημείο ότι οι αγώνες από την ανατολή ή τη δύση είναι πιο δύσκολο για τα περιστέρια στην πλοήγηση, δεδομένου ότι τα πουλιά περνούν γραμμές του μαγνητικού πεδίου. Πουλιά αγώνες από βόρεια ή στα νότια πηγαίνουν καλύτερα, επειδή είναι πετούν κατά μήκος των γραμμών του πεδίου του μαγνητικού πεδίου. Σε ένα πρόσφατο άρθρο ARPJ, Bill Verco άγγιξε σε ένα παρόμοιο θέμα σχετικά με τα μαθήματα βόρεια vs ανατολικά και τα αποτελέσματά τους σε αγώνες. Προσθήκη στην πολυπλοκότητα της ναυσιπλοΐας και της παλιννόστησης ήταν η ενδιαφέρουσα πρόταση από ορισμένους ερευνητές ότι η μαγνητική πυξίδα των πτηνών ενδέχεται να απαιτεί φως για τη λειτουργία του. Η ιδέα αυτή δοκιμάστηκε από τη γερμανική ερευνητική ομάδα του Wolfgang και Roswitha Wiltschko ο οποίος διαπίστωσε ότι η ευρωπαϊκή Robins που είχαν εκτεθεί σε τοπικό γεωμαγνητικό πεδίο σωστά προσανατολισμένος στην αναμενόμενη κατεύθυνση των μεταναστευτικών κάτω από το μπλε, τιρκουάζ και το πράσινο φως (μικρού μήκους κύματος φωτός), αλλά ήταν αποπροσανατολισμένη κάτω από κίτρινο και το κόκκινο φως (πολύ φως μήκους κύματος). Έτσι, η orientational απαντήσεις των πτηνών σε μαγνητικά πεδία, κάτι φαίνεται να εξαρτάται από το μήκος κύματος του φωτός. (Όταν το φως «λευκά» από τον ήλιο περνά μέσα από ένα πρίσμα, διαχωρίζει με αυτή τη σειρά σε επτά χρώματα - κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, λουλακί και βιολετί - καθένα από τα οποία έχει ένα διαφορετικό μήκος κύματος αυτό. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια νωρίτερα, η πρώτη απόπειρα από τους ίδιους τους συγγραφείς να καθορίσει το ρόλο του φωτός στο μαγνητικό προσανατολισμό που εμπλέκονται πειραματικές μελέτες με μικρά, άπειρα τα περιστέρια. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, να καθορίσει τη σωστή κατεύθυνση homeward, άπειρος νέος περιστέρια να βασίζεται στις πληροφορίες πυξίδα που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τη σοφίτα στο σημείο απελευθέρωσης. Εάν αυτές οι άπειροι περιστέρια που μεταφέρονται με το κανονικό γήινο μαγνητικό πεδίο και στο σκοτάδι, καθώς, να αποπροσανατολιστούν όταν τίθενται. (Ωστόσο, έμπειροι μεγαλύτερα περιστέρια δεν επηρεάζονται από παρόμοιας μεταχείρισης.) Αυτά τα ευρήματα σε νεαρά περιστέρια είναι συνεπείς με τη χρήση τους από ένα μαγνητικό μηχανισμό πυξίδα που επίσης εξαρτάται από το φως για το σωστό προσανατολισμό στο πατάρι σπίτι. Πειράματα με μικρά ταξιδιωτικά περιστέρια προτείνουν μια παρόμοια σχέση μεταξύ του μήκους κύματος του φωτός και τη δυνατότητα να λάβουν κατεύθυνσης πληροφορίες από το μαγνητικό πεδίο. Συνοπτικά, τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι το φως από το μπλε-πράσινο μέρος του οπτικού φάσματος που απαιτείται για τη μαγνητική υποδοχή σε birds.To προσθέσετε σε αυτή την ανακάλυψη, οι ίδιοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η επίδραση της φως στην μαγνητική πυξίδα στις ευρωπαϊκές Robins υποβλήθηκε σε επεξεργασία με μόνο ένα μάτι:.. η σωστή Όταν ένα κάλυμμα τοποθετήθηκε πάνω από το αριστερό μάτι, τα πουλιά αυτά συνέχισε να προσανατολίσει σωστά, αλλά όταν το δεξί μάτι καλύφθηκε, τα πουλιά έγινε αποπροσανατολισμένη Ομοίως , την εργασία με τα περιστέρια έδειξαν ότι τα πουλιά με το αριστερό μάτι καλύπτεται παραβρέθηκαν σταθερά καλύτερα από αυτά με το δεξί μάτι καλύπτεται Επειδή η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου ελέγχει την δεξιά πλευρά του σώματος. - και το αντίστροφο - αυτά τα συμπεράσματα πρότειναν τη σημασία του δικαιώματος μάτι και αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σε διαδικασίες που αφορούν ελέγχου πτήσης, πλοήγησης και παλιννόστησης σε περιστέρια. Προσθέτοντας κατόπιν της πλοήγησης μίγμα είναι το αμφιλεγόμενο θέμα των οσμών και του ρόλου τους στην πλοήγηση των περιστεριών. Το 1971 ένας Ιταλός επιστήμονας που ονομάζεται Papi και οι συνεργάτες του πρότεινε την ιδέα ότι οι οσμές έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πλοήγηση και παλιννόστησης από τα περιστέρια. Στα χρόνια από τότε το θέμα παραμένει αμφιλεγόμενο και έχει οδηγήσει σε πολλά πειράματα, θεωρίες, οι υποστηρικτές και φυσικά, διαφωνία. Η βασική προϋπόθεση πίσω από αυτή την ιδέα είναι ότι περιστέρια μάθουν «χάρτη», μια μυρωδιά, με την συμμετοχή οσμές ανιχνευθεί στη σοφίτα στο σπίτι με την κατεύθυνση από την οποία μεταφέρονται με τον άνεμο, ή μέσω αισθητήρων, οσμές κατά τη διάρκεια άσκησης γύρω από το πατάρι και γύρω έδαφος Μερικά από τα αποδεικτικά στοιχεία υπέρ αυτής της ιδέας.: 1) τα πουλιά του οποίου η αίσθηση της όσφρησης έχει αποκλειστεί από την αναισθησία ή την επέμβαση δεν τον προσανατολισμό ή το σπίτι από άγνωστες τοποθεσίες διαφυγής? 2) τα πτηνά που διατίθενται στην αγορά μεγάλες αποστάσεις δεν προσανατολίζονται εκτός αν μπορούν να δοκιμάσουν το φυσικό αέρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού? 3) Αν ο αέρας που παρέχονται σε περιστέρια φιλτράρεται μέσα από κάρβουνο, την ικανότητά τους να προσανατολίσουν αποβάλλεται. Ωστόσο, δεν είναι προφανές το πώς διαφορετικές περιεκτικότητες των οσμών που μπορεί να είναι χρήσιμη σε σειρές εκατοντάδες μίλια θα μπορούσε να διατηρηθεί στη δυναμική ατμόσφαιρα αλλάζει, και μερικοί επιστήμονες χρησιμοποιούν αυτό το σημείο να απορρίψουν την όλη ιδέα των οσμών και πλοήγησης. Χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητα του αέρα που μεταδίδονται ουσίες που αποτελούν τα θεμέλια για ένα χάρτη με βάση τις οσμές, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει πολλά για την κατανομή τους στο χώρο και στο χρόνο. Ακόμα κι έτσι, μερικοί επιστήμονες προσφέρουν στο συμπέρασμα ότι οι συσσωρευμένες ενδείξεις υποστηρίζουν την ιδέα ότι η αίσθηση της όσφρησης παίζει σημαντικό ρόλο στο στοιχείο χάρτη της παλιννόστησης. Δεν συμφωνούν όλοι και η συζήτηση συνεχίζεται. Η θέση της σοφίτας φαίνεται να κάνει μια σημαντική διαφορά στον προσανατολισμό των περιστεριών. Σε μια μελέτη στη Γερμανία, τα περιστέρια ήταν στεγάζεται σε δύο διαφορετικά σοφίτες, ένα σε μια τοποθεσία κήπο προστατευμένη από τους ανέμους, και τα άλλα που βρίσκονται τέσσερεις ιστορίες υψηλότερα με ελεύθερη πρόσβαση στον άνεμο. Περιστέρια και στις δύο σοφίτες είχε τότε την αίσθηση της όσφρησης μπλοκαριστεί (είτε με χειρουργική επέμβαση ή αναισθησία). Τα πουλιά της προστατευόμενης σοφίτα προσανατολισμό και κατευθύνθηκαν κανονικά, ενώ εκείνοι στην σοφίτα βρίσκεται τετραώροφο, ούτε προσανατολισμό ούτε παραβρέθηκαν. Οι ερευνητές εξήγησαν ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων πτηνών ήταν πιθανόν σχετίζονται με την πρόσβαση τους στον αέρα και τις μυρωδιές που μεταφέρονται. Η σοφίτα κήπος ήταν προστατευμένη από τους ανέμους? Περιστέρια που έχουν εκτραφεί σε αυτό το δώμα μπορεί να έχουν μάθει να στηρίζονται σε συνθήματα που δεν είχαν σχέση με τις οσμές στον αέρα, με αποτέλεσμα να προσανατολίζεται και κατευθύνθηκαν σωστά. Η άλλη ομάδα των τεσσάρων ορόφων σοφίτα όπου υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στον άνεμο και τις μυρωδιές που έφερε, μπορεί να έχουν στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό τον προσανατολισμό / παλιννόστησης συνθήματα ανιχνεύθηκε σε αυτές τις οσμές. Λόγω της εξάρτησής τους από ανεμόφερτους οσμές, αυτή η ομάδα ήταν σε θέση να προσανατολίσουν ή το σπίτι, όταν η αίσθηση της όσφρησης έχει αποκλειστεί. Με βάση τις σωρευτικές έρευνα, είναι εμφανές ότι τα περιστέρια χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά συνθήματα, ενδεχομένως να περιλαμβάνει τις οσμές, να αναπτύξει ένα χάρτη? Πώς και γιατί αυτά τα πολλαπλά ερεθίσματα που επιλέγονται σε κάθε δεδομένη στιγμή είναι άγνωστο. Κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες - τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον δύο παρόμοια ερευνητικά προγράμματα, το ένα 10-ετή μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στη Βρετανία, και η άλλη από μια ομάδα ευρωπαίων ερευνητών, έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: ότι τα περιστέρια συχνά στο σπίτι κατά μήκος των μεγάλων οδικών και ορόσημα χρησιμοποιήσετε για να θυμηθείτε πού είναι. Στην ευρωπαϊκή μελέτη, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (GPS) για την καταγραφή 216 περασμάτων των περιστεριών σε αποστάσεις μέχρι 30 μίλια. Οι πληροφορίες από τη μελέτη αυτή έδειξε ότι το GPS έμπειρους περιστέρια κυκλοφόρησε από τις γνωστές τοποθεσίες σε διάστημα τριών ετών γύρω από τη Ρώμη, ήταν σημαντικά έλκονται από αυτοκινητόδρομους και μια σιδηροδρομική γραμμή να τρέχει προς το σπίτι, και όχι στην άμεση μέλισσα-γραμμή προς το σπίτι. Πουλιά συχνά έσπασε μακριά από εθνικές οδούς που στράφηκε μακριά από το σπίτι, αλλά πολλά πουλιά συνεχίστηκε κατά μήκος αυτών των εθνικών οδών σε μια μεγάλη διασταύρωση ακόμη και όταν η παράκαμψη προστεθεί αισθητά από την πτήση. Σημαντική εξής δρόμο εμφανίστηκαν σε 40-50% των πτητικών οδών κατά μήκος μιας συγκεκριμένης γραμμής της πτήσης, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά. Οι συγγραφείς υποστήριξαν ότι τα περιστέρια χρησιμοποιούν μια μαθημένη διαδρομή-σύμφωνα με τη στρατηγική και τη χρήση συγκεκριμένων γεωγραφικών θέσεων - ορόσημα με άλλα λόγια - για την τελική πλοήγηση στο πατάρι.

Λόγω της ανοικτής χώρας λιβάδι στην οποία ζω, κατά τη διάρκεια της κατάρτισης στην ανατολική πορεία, έχω συχνά ήταν σε θέση να ακολουθήσει το δικό πουλιά μου μαζί ένα κύριο αυτοκινητόδρομο και το κοντινό παράλληλης λειτουργίας σιδηροδρομικών γραμμών. Συνήθως βλέπω αυτά τα πουλιά που πετούν σε ύψος κορυφή του δέντρου μέσα σε 10 έως 50 ναυπηγεία αυτών των δομών. Πολύ συχνά θα διαφέρουν ελαφρώς για να περάσει πάνω από τις μικρές πόλεις, τα αγροκτήματα, κλπ. που είναι δίπλα στην εθνική οδό-σιδηροδρόμων. Είναι πάρα πολύ μια καρδιά-σταματώντας εμπειρία για να δείτε τους αγώνες σε αντίθετο άνεμο, πετώντας τρεις παρα δύο πόδια ακριβώς πάνω από τον αυτοκινητόδρομο, και συχνά ανύψωσης μέχρι μόλις μετά βίας το χρόνο να αποφευχθεί η κίνηση πλησιάζει από εμπρός και πίσω!

Η ικανότητα να ανιχνεύει την υπεριώδη ακτινοβολία και να ακούσουν υπόηχων (συχνότητα μικρότερη των 20 Hz) έχει αποδειχθεί σε περιστέρια. (Σημείωση - Hz [hertz] είναι η μονάδα της συχνότητας?.. Ένα Hertz έχει μια περιοδική διάστημα ενός δευτερολέπτου? KHz μία χιλιάδες περιόδων ανά δευτερόλεπτο Το φάσμα της ανθρώπινης ακοής είναι από 0 Hz έως περίπου 20 kHz) Τα πιθανά αρνητικά αποτελέσματα των υπόηχων σε διάφορες φυλές που πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με βάση ένα άρθρο από τον Δρ JT Hagstrum, συζητήθηκαν σε προηγούμενο άρθρο της ARPJ. Εν ολίγοις, οι ερευνητές από καιρό έχουν υποψιαστεί, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πιθανόν εμπλέκονται στην πολυπλοκότητα της γρίπης των πλοήγησης. Πάνω από όλα, ο γενικός ρόλος της μαγνητικής συνθήματα στο χάρτη πλοήγησης που χρησιμοποιούνται από τα περιστέρια δεν είναι ακόμα σαφής. Παλιννόστησης δύσκολα επηρεάζεται από τους χειρισμούς του μαγνητικού πεδίου, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα μαγνητικά ερεθίσματα δεν είναι απαραίτητα για τη χρήση του χάρτη. Φαίνεται ότι τα περιστέρια και άλλα πτηνά έχουν πολλές εναλλακτικές συνθήματα από την οποία μπορούν να επιλέξουν διάφορες δυνατότητες για να βοηθήσουν στην πλοήγηση. Ωστόσο, οι όροι που καθορίζουν την ευνοούσε τα υποδείγματα που χρησιμοποιούνται σε κάθε δεδομένη στιγμή παραμένει ένα μυστήριο. Η έρευνα σε αυτό το συγκρότημα, συναρπαστικό θέμα συνεχίζεται αμείωτη !*****
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Δευ Ιουλ 18, 2011 4:16 pm

admin έγραψε:Ένας ακόμα σπουδαίος αγώνας ''ONE RACE LOFT''.
διεξάγεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στα κανάρια νησιά.
Όπως λέει και ο διοργανωτής Jose Ledesma είναι ο πιο δύσκολος αγώνας.
Και αυτό γιατί τα περιστέρια πετάνε πάνω από θάλασσα(Ατλαντικός Ωκεανός) συν ότι τα Κανάρια Νησιά είναι δίπλα στην Αφρική και πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένει κανείς σηκώνεται αμμοθύελλα με καταστροφικά αποτελέσματα.
Η αποθέωση για αυτά που λέω έγινε πριν καιρό όταν εγγράφηκαν για την πρώτη προπόνηση 1379 περιστέρια.
Στον τελευταίο αγώνα 300 χιλιομέτρων στην αφετηρία υπήρχαν 425 περιστέρια.
Και τερμάτισαν μόνο 12,από τα οποία τα 6 πρώτα έφτασαν μετά από 2 ημέρες,τα 3 επόμενα μετά από 3 ημέρες,τα επόμενα 2 μετά από 4 ημέρες και το τελευταίο μετά από 5 ημέρες.συμβαίνουν και τέτοιες αναποδιές.

Arona-TENERIFE δείτε και το σχετικό βίντεο.είναι κυριολεκτικά μια γιορτή που συμμετέχουν εκτροφεις από όλο τον κόσμο.
τα χρηματικά έπαθλα μεγάλα χιλιάδες Ευρώ.
https://www.youtube.com/watch?v=8pvS6V6LcAY&feature=related

avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

AS GOLDEN PIGEON RACE EN

Δημοσίευση  admin Την / Το Κυρ Ιουλ 31, 2011 6:03 pm

AS GOLDEN PIGEON RACE EN.
τελείωσε ο αγώνας AS GOLDEN PIGEON RACE EN 2011.
νικητής όπως θα δείτε είναι Γάλλος.
http://www.aspigeons.com/index.asp?CatID=4&RaceID=113&Action=ViewRaceΈχει επεξεργασθεί από τον/την admin στις Πεμ Αυγ 04, 2011 3:12 pm, 1 φορά
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Πεμ Αυγ 04, 2011 3:07 pm

πανω στους αγωνες αυτους πιστευω πως φετος που εβαλαν τη δυνατοτητα να βλεπεις ζωντανα τον αγωνα ηταν πολυ ωραια εγω τον τελευταιο αγωνα τον ειδα μεσω του live stream
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Πεμ Αυγ 04, 2011 3:14 pm

πράγματι θαναση έτσι είναι έβλεπες ζωντανά της αφίξεις.στο εξωτερικό είναι έτσι πολύ πριν στην Ελλάδα τώρα το έκανε ο διοργανωτής.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 6:33 pm

δείτε εδώ δημοπρασία που γίνετε αυτές της μέρες στην Ελλάδα.
είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια από τον αγώνα AS GOLDEN PIGEON RACE EN 2011
η τιμή του πρώτου περιστεριού έχει φτάσει στα 2150 Ευρώ και ίσως ανεβεί και άλλο.
http://www.aspigeons.com/index.asp?CatID=3
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Derby Arona-TENERIFE

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Σεπ 21, 2011 10:26 am

https://www.youtube.com/watch?v=yMpwugdV_Lw&feature=related
ένας μεγάλος αγώνας που διεξάγετε στα κανάρια νησιά.
στο βίντεο δείχνει την διαδρομή.
Derby Arona-TENERIFE.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Πεμ Σεπ 22, 2011 11:19 am

φοβερα δυσκολος αγωνας αλλα με πολλα χρηματα ως επαθλο στο νικητη
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Πεμ Σεπ 22, 2011 3:34 pm

η συμμετοχή στο κάθε περιστέρι πόσο να είναι?πιστεύω αρκετά ευρώ.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Παρ Σεπ 23, 2011 6:11 pm

απ ότι είδα είναι 220 ευρώ η ομάδα η οποία αποτελείται από 5 περιστέρια και λέει ότι το ένα είναι δώρο εκτός αν έκανα λάθος και είναι 220 ευρώ το ένα
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Σεπ 23, 2011 6:45 pm

αυτή είναι η σελίδα τους.
http://www.derbyarona.com/
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Πεμ Οκτ 06, 2011 10:05 pm

ειδα οτι πηρε μερος και ενας Ελληνας για πρωτη φορα φανταζομαι
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Οκτ 07, 2011 2:42 pm

για δες Θανάση το όνομα του.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Παρ Οκτ 07, 2011 4:30 pm

team greece εχει ως ονομα και αποτι ειδα ειναι 5 περιστερια οπου τα 3 ειναι απο το συλλογο 05 και τα 2 αο το συλλογο 28. Νικο εσυ δεν εισαι στον 05????
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Οκτ 07, 2011 5:26 pm

ναι στον 05 είμαι είναι ο σύλλογος του εύοσμου.άρα δικός μας είναι.αλλά ποιος είναι?
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Οκτ 07, 2011 5:28 pm

δώσε την πηγή ακριβός όπως είναι με τα ονόματα να δω ποιος είναι η πες μου το όνομα.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Σαβ Οκτ 08, 2011 12:17 pm

δεν εχει ονομα team greece εχει ως ονομα οριστε και το link http://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2012/raceMI20116101.htm ειναι με mozila firefox ομως δεν ξερω αν θα το ανοιγει αν δεν το ανοιγει μπες στην ιστοσελιδα πατα participants για το 2012 και μετα ψαξε ειναι προς το τελος
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Οκτ 08, 2011 2:59 pm

τα τρία περιστέρια είναι από τον σύλλογο του Εύοσμου και τα άλλα δυο από τον σύλλογο της Νάουσας.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ταχυδρομικα περιστερια

Δημοσίευση  ΘΑΝΑΣΗΣ Την / Το Δευ Οκτ 10, 2011 6:21 pm

εβαλε και την φωτογραφια απο αυτον πουτα εστειλε τωρα αν θες μπες να δεις ποιος ειναι
avatar
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 26

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 4 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης