φροντίδα διαμονή

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιουλ 06, 2011 3:23 pm

Η φροντίδα των εγκαταλελειμμένων αυγων και νεοσσων περιστεριού

μπορεί να μας τύχη να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα εγκαταλελειμμένο αυγό περιστεριού ή κάποιου νεοσσού.
αυτό είναι μια πρόκληση για τον κάθε, περιστερά. Εάν τα εγκαταλελειμμένα μικρά είναι από ένα από τα πιο πολύτιμα ζευγάρια σας, η επιθυμία σας να το αποθηκεύσετε είναι αναμφισβήτητα ισχυρή. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις επιλογές που έχετε για την επιτυχή διάσωση ενός εγκαταλελειμμένου αυγού ή νεοσσού.

Διάσωση. ένα εγκαταλελειμμένο αυγό περιστεριού?

Η επιτυχία στην διάσωση ενός εγκαταλελειμμένου αυγού εξαρτάται πραγματικά από πόσο καιρό το αυγό ήταν χωρίς φροντίδα. Αν το ωάριο δεν έχει επωαστεί, η συνέχεια της ανάπτυξης δεν έχει ξεκινήσει. Αν αυτό συμβαίνει, το αυγό μπορεί να αποθηκευτεί για αρκετές ημέρες.
περιμένετε για μια πιθανή γέννα από ένα ζευγάρι μόλις γεννήσουν τα αυγά τους τα αντικαθιστάς.
Αν τώρα τα αυγά τα έχει κλωσήσει το ζευγάρι τα πράγματα αλλάζουν. πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ των εγκαταλελειμμένων αυγών και των αυγών με το θετό ζεύγος να είναι η διαφορά περίπου 24 ώρες, και όχι περισσότερο από 48 ώρες.

Αν χρειαστεί να περιμένετε, αποθηκεύστε το μη-επωάζοντα αυγά σε δροσερό, ξηρό μέρος με το μυτερό μέρος του αυγού να καταλήγει σε περίπου μια γωνία 45 μοιρών. Γυρίστε το αυγό, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, με την εναλλαγή μεταξύ αριστερά και δεξιά. Μόλις βρείτε ζευγάρι να γεννά τα αυγά του, μπορείτε να βάλετε τα αποθηκευμένα αυγά, και το αυγό θα αρχίσει να αναπτύσσετε.

Προώθηση νεοσσού?

Ιδανικά, ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε έναν νεοσσό σε θετούς γονείς και να έχει μια σωστή βάση μίας αποδοχή από το θετό ζευγάρι είναι.....
Και πάλι, για τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, δεν πρέπει να υπάρχει περισσότερο από 48 ώρες, κατά προτίμηση περίπου 24 ώρες, διαφορά στον κύκλο ανάπτυξης των νέων του θετού ζεύγους από τον εγκαταλελειμμένο νεοσσό.

Δυστυχώς,όταν δεν έχουμε διαθέσιμα ζευγάρια, η δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ο νεοσσός η το αυγό θα χαθεί. διαπίστωσα ότι ανάλογα με την ηλικία του νεοσσού και της κατάλληλες τροφές, μπορείτε εύκολα να τον μεγαλώσετε.για τα αυγά, μπορείτε να επιλέξετε να επωάζονται τεχνητά το εγκαταλελειμμένο αυγό.

Τεχνητή Επώαση

Λόγω της απουσίας κατάλληλου ζεύγους , η τεχνητή επώαση των αυγών καθίσταται αναγκαία. Ευτυχώς, υπάρχουν μια σειρά θερμοκοιτίδες , μπορείτε να επιλέξετε. Εδώ είναι μερικές μάρκες για να ξεκινήσετε:

Brinsea
Novital
Multiquip
Masalles
Οι τιμές πραγματικά διαφέρουν ανάλογα με τις επιπλέον δυνατότητες που μπορείτε να πάρετε με τη θερμοκοιτίδα. Οι τιμές κυμαίνονται, αλλά η ευκολία μπορεί να το αξίζει για σας. Βασικά τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν μια θερμοκοιτίδα είναι η θερμοκρασία και την υγρασία συντήρησης,

Περιβαλλοντικές Παράμετροι για τεχνητή επώαση ?

Τα περισσότερα είδη πτηνών απαιτούν ένα παρόμοιο φάσμα θερμοκρασίας και υγρασίας. Για την περίοδο επώασης των αυγών περιστεριού, συνιστώνται τα ακόλουθα επίπεδα:

Θερμοκρασία μεταξύ 37,2 και 37,5 βαθμούς C (ή 99 με 99,5 βαθμούς F)
Τα επίπεδα υγρασίας από 55 έως 60%
Η διαδικασία της επώασης

Η διαδικασία της επώασης των αυγών περιστέρια περιλαμβάνει ουσιαστικά τη διατήρηση της απαιτούμενης θερμοκρασίας και υγρασίας και τακτικά την περιστροφή του αυγού. Μπορείτε συνεχιστεί αυτή η ρουτίνα μέχρι δύο ή τρεις ημέρες πριν από την εκκόλαψη. Εκείνη την εποχή, μπορείτε να σταματήσετε την περιστροφή του αυγού και θα πρέπει να αυξηθεί η υγρασία σε 70 έως 75%.

Μόλις το αυγό με επιτυχία εκκολαφθεί, αν δεν υπάρχει ακόμη κατάλληλο ζεύγος να δεκτή τον νεοσσό τότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε στον νεοσσό ζεστασιά, και πάλι, στο 37,2 - 37,5 βαθμούς C, και να αρχίσει ένα πρόγραμμα σίτισης.

Κρατώντας τον νεοσσό?

όπως είπαμε πρέπει να δώσετε νεοσσός σας τη θερμότητα και την υγρασία. Αλλά, θα πρέπει να επιλέξετε πως? Θερμότητα μπορούμε να δώσουμε με ένα μαξιλάρι θέρμανσης ή ακόμη και ένα εμπορευματοκιβώτιο, όπως ένα κουτί από χαρτόνι, εξοπλισμένα με έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα κουτί και λάμπα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμότητα ρυθμίζοντας την απόσταση του βολβού από των νεοσσό, αλλάζοντας την ισχύ του λαμπτήρα ή τη χρήση ενός θερμοστάτη. Όμως, διατηρούμε την θερμοκρασία temp προς το υψηλότερο σημείο, 37,5 βαθμούς, όπως ήταν πρόσφατα που εκκολάφτηκε ο νεοσσών που πηγαίνουν καλύτερα με υψηλότερες θερμοκρασίες. Δώστε την απαραίτητη υγρασία βάζοντας ένα δοχείο του νερού κοντά στην πηγή θερμότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρόμετρο να εκτιμηθεί το ύψος της υγρασίας.

Παρακολουθήστε για ενδείξεις ότι ο νεοσσός μπορεί να είναι πολύ κρύος ή πολύ ζεστός ...

Πολύ κρύο τη θα συμβεί ?

Κακώς ανταποκρίνονται
Αισθάνεται κρύο στην αφή
Επαναλαμβανόμενη κίνηση της ράμφος είναι ένα αντανακλαστικό επιβίωσης που δηλώνει ότι είναι πολύ κρύος.

Πάρα πολύ ζέστη?

Κακώς ανταποκρίνονται
παίρνει ένα φωτεινό ροζ χρώμα
Λαχάνιασμα (σε νεοσσούς ηλικίας άνω των επτά ημερών).

Τώρα που έχετε τον νεοσσό στο σωστό περιβάλλον, ας προχωρήσουμε στο θέμα της σίτισης.

Η διατροφή των νεοσσών περιστεριού?

Πριν ξεκινήσετε να ταΐσετε τον νεοσσό περιστέρι, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα τεχνητό ράμφος. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη λήψη μιας σύριγγας και κοπή της κατάσχεσης βελόνα στο τέλος. Η διάμετρος του ανοίγματος πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για το ράμφος του νεοσσού να χωρέσει μέσα με χώρο αρκετό για να ανοίξει το ράμφος του. Θα πρέπει να προσαρμοστεί το μέγεθος σύριγγα, όπως το πουλί αναπτύσσεται.

Γεμίστε τη σύριγγα με την τροφή. Ο νεοσσός θα ποιεί την τροφή, όταν το ράμφος του είναι βυθισμένο σε αυτό. Φυσικά γονική παλινδρόμηση είναι μιμούνταν πιέζοντας το έμβολο της σύριγγας, ενώ η νεοσσός τρώει.

Τύποι τροφής Χέρι?

Αρχικά, ο τύπος πρέπει να αναπαράγουν το γάλα περιστέριου, η οποία είναι πλούσια σε λιπαρά, πρωτεΐνες και το νερό. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες σε φυσικό γάλα περιστέριου.

Δεδομένου ότι το νεοσσός μεγαλώνει, ο τύπος θα πρέπει να προσαρμοστούν και να καταστούν σταδιακά παρόμοια με τη δίαιτα περιστέρι ενηλίκων. Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, το επίπεδο των υδατανθράκων και των στερεών αυξάνει το θέμα, ενώ η πρωτεΐνη και λίπος μειώνεται περιεχόμενο.

Εμπορικά παράγεται δίαιτες είναι άμεσα διαθέσιμα. Ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα που ονομάζεται "Roudybush ™". Αυτό το εμπορικό σήμα αναπτύχθηκε από τον Δρ Roudybush, ένας Αμερικανός κτηνίατρο ο οποίος ίδρυσε και λειτουργεί το Roudybush ™ πουλί τροφίμων κατασκευαστική εταιρεία.
Οι τύποι που διατίθενται μέσω αυτής της εταιρείας που μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο χρησιμοποιώντας τα Roudybush ερεισίνωτο Διατροφή και Roudybush Formula 3.

Οι διατροφικές ανάγκες του αυξανόμενου νεοσσού μπορούν να ταξινομηθούν σε τέσσερις φάσεις. Αυτά τα τέσσερα στάδια και οι αντίστοιχες συνιστώμενες τροφές είναι οι εξής:

Στάδιο 1: Εκκόλαψη έως 4 ημέρες

Τροφή Roudybush πιτσούνια Handfeeding ™ Formula
Αραιό 2,2 μέρη νερό: 1 τύπος μέρος κατ 'όγκο
Feed πέντε με έξη φορές ημερησίως
Σημείωση: Ορισμένα πρόσφατα εκκολαφτέντων νεοσσών που μπορούν να επιβιώσουν από τον απορροφούμενο λεκιθικό σάκο για 24 ώρες. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που προτιμούν να θρέψουν αρχικά είτε φυσιολογικό ορό ή διάλυμα Hartmann, ειδικά αν οι νεοσσοί φαίνονται αφυδατωμένοι. Τα συμπτώματα της αφυδάτωσης περιλαμβάνουν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα και η κακή ανταπόκριση. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί σε παρατεταμένη επώαση. Μπορείτε να αποκτήσετε το φυσιολογικό ορό και η Hartmann από έναν κτηνίατρο ή το φαρμακοποιό σας.

Στάδιο 2: Πρόωρη ανάπτυξη, 5 - 7 ημέρες

Roudybush πιτσούνια Handfeeding ™ Formula
Αραιό 1,5 μέρη νερό: 1 τύπος μέρος κατ 'όγκο
Feed τέσσερις έως πέντε φορές ημερησίως
Στάδιο 3: Η καθυστερημένη ανάπτυξη, 8 - 14 ημέρες

Roudybush πιτσούνια Handfeeding ™ Formula
Αραιώστε 1 μέρος νερού: 1 τύπος μέρος κατ 'όγκο
Τροφή τρεις φορές την ημέρα
Στάδιο 4: αρχάριο, 15 ημέρες - από τον απογαλακτισμό (28 - 30 ημέρες)

Roudybush Formula 3 ™
Αρχικά αραιώνεται με ετήσιο επιτόκιο 1,2 μέρη νερό: 1 τύπος μέρος κατ 'όγκο
Μειώστε την ποσότητα του νερού ανάλογα με της ηλικίες
Οι ζωοτροφές από τις 3 φορές την ημέρα μέχρι μία φορά την ημέρα και να αρχίσει να παρέχει κανονικός συνδυασμός σπόρων ενηλίκων
Σε όλα τα στάδια, προσθέτοντας μια προβιοτικά, όπως Probac, στο νερό αραίωσης για τουλάχιστον ένα γεύμα την ημέρα συνιστάται ιδιαίτερα.

Και ναι, αξίζει τον κόπο; Από προσωπική εμπειρία, είναι πολύ δουλειά και οι νέοι κατά τον απογαλακτισμό τείνουν να είναι ελαφρώς ασθενέστερη από εκείνες που είναι γονέας που εκτρέφονται. Όμως, από τη στιγμή του απογαλακτισμού τους και τρώνε ανεξάρτητα, το κάνουν γρήγορα αντισταθμίζουν και καλύψουν τη διαφορά και σίγουρα μπορεί να λειτουργήσετε ανταγωνιστικά ως δρομείς.

Εν ολίγοις, την περίθαλψη και χέρι-εκτροφής το εγκαταλελειμμένο αυγό ή νεοσσός είναι ίσως καλύτερα που αναλαμβάνονται από τον εκτροφεα και ειδικά τους νέους εκτροφεις είναι μια μοναδική εμπειρία. πραγματικά όλα εξαρτάται από την αξία σας, τον εκτροφέα, που διατίθενται ο συγκεκριμένος νεοσσός. να σας πω ότι έχετε τη δυνατότητα να τα καταφέρετε και με την ευαισθητοποίηση και την αγάπη απέναντι στα περιστέρια σας μπορείτε να πετύχετε σε αυτό.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιουλ 06, 2011 3:25 pm

για την καθαριότητα μπορούμε να βάλουμε μέσα στης φωλιές σχάρες.
ακόμα και στο δάπεδο.
αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα περιστέρια να μην έχουν επαφή με τα περιττώματα τους.
είναι πολύ απλό και το κόστος χαμηλό.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιουλ 06, 2011 3:25 pm

εδώ σας δείχνω μια κατασκευή κλούβας για περιστέρια.
https://www.youtube.com/watch?v=3dyjlBYPHfY&feature=related
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιουλ 06, 2011 3:26 pm

Όταν ψάχνει για ένα καλό περιστέρι θα πρέπει να εξετάσεις και την κατάσταση του κουμασιού που ήρθε / προέρχεται. Θα πρέπει επίσης να εξετάσουν την υγεία του κουμασιού και πώς έχει τρέξει. μερικά από τα πιο καλά περιστέρια για αγώνες τείνουν να βρεθούν σαν μια βελόνα στα άχυρα!

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι κουμάσια με πολλά περιστέρια που ένα μεγάλο μέρος των περιστεριών αυτών πάει στους αγώνες, τείνουν να έχουν λιγότερο καλές επιδόσεις.είναι περιστέρια κατ 'αναλογία με υπερπληθυσμό περιστεριών στα κουμάσια. Τι σημαίνει αυτό. είναι ότι τα κουμάσια που τείνουν να έχουν ένα μεγάλο πλήθος περιστεριών σε ένα μέρος τείνουν να είναι αντιπαραγωγικά.

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχουμε μια σειρά υψηλής απόδοσης περιστέρια σε ένα κουμάσι με υπερπληθυσμό,το ίδιο και σε ένα κουμάσι με λίγο πληθυσμό η σχέση μεταξύ τους στα αποτελέσματα θα είναι πολύ διαφορετική. Τι σημαίνει αυτό. είναι ότι όσο ποιο πολλά περιστέρια βάζετε στο κουμάσι τόσο λιγότερο αποδοτικά γίνονται. Σκεφτείτε στη θέση στους ανθρώπους σε ένα δωμάτιο,όσους περισσότερους ανθρώπους βάλετε βλέπετε ότι στο τέλος η στενότητα γίνετε ενοχλητική.

Για να τα περιστέρια, αυτό μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη, εκνευρισμό, και λιγότερη πιθανότητα να έχουν καλές επιδόσεις. Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι, αν θέλετε περισσότερη ποιότητα υψηλής απόδοσης στα περιστέρια σας τότε πρέπει να κρατήσετε τους αριθμούς των περιστεριών στο κουμάσι σε μια καλή αναλογία με τον χώρο. όλα τα περιστέρια στο κουμάσι πρέπει να έχουν εξασφαλισμένες συνθήκες που θα τους καθιστά άνετη διαμονή και αρκετό χώρο για να «ανοίξουν τα φτερά τους και να πετούν»!

Είναι η μια τέλεια αναλογία ως προς τον τρόπο. πολλά περιστέρια δεν μπορείτε να τα κρατήσετε σε ένα κουμάσι πρέπει να έχετε τις προϋποθέσεις για να μην γίνουν αντιπαραγωγικά,όταν έχετε πολλά περιστέρια θα χρειαστείτε και ένα δεύτερο κουμάσι θα είναι άνετα.
αν τους δώσουμε τις σωστές συνθήκες θα εκπλαγείτε πως θα ευδοκιμήσουν μέσα σε έναν σωστό χώρο!

Η κατάσταση του κουμασιού είναι που παίζει τον πρώτο ρόλο στην υγεία του περιστεριού.

είναι ένα παιχνίδι αριθμών(π.χ.τόσα περιστέρια σε τόσα τετραγωνικά μετρά κ.α.), αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι για το πώς να κάνετε τα πράγματα, πώς θα φροντίζεται τα περιστέρια σας, δίνοντάς τους χώρο για ανάσα και να μπορούν να κινηθούν άνετα και να αισθάνονται άνετα.

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στην εστίαση σε ένα μικρό αριθμό περιστεριών.έτσι μπορείτε ποιο εύκολα να δείτε το πόσο μπορείτε να πάρετε από το καθένα και να βγάλετε ποιο εύκολα συμπεράσματα. Μπορείτε να έχετε δύο κουμάσια καθώς ένα όπου βάζετε το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών (όχι ώμος υπερπλήρεις), στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε αυτά που εκτελούν καλλίτερα και να τα μεταφέρουμε στο άλλο κουμάσι ώστε να μπορούν να ευδοκιμήσουν με άλλους στην ίδια κατηγορία. Φροντίστε να είναι κάπως έτσι η εγκαταστάσεις σας και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ραμφος

Δημοσίευση  admin Την / Το Τετ Ιουλ 06, 2011 3:28 pm

Μερικές φορές το ράμφος ενός περιστεριού μπορεί να γίνει περισσότερο από ότι πρέπει.
συνήθως έχει μια καμπύλη προς τα κάτω σαν γάντζο. Αυτό δεν θα το επιτρέψει να πάρει σπόρο να τραφεί είναι αδύνατο. το περιστέρι θα γίνει πεινασμένο.
το Ράμφος μπορεί να κοπεί ή να γίνει σε ένα ποιο αποδεκτό μήκος, αλλά το κόψιμο του ράμφους πάρα πολύ πίσω μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αιμορραγία και πρόβλημα. έτσι περιποίηση πρέπει να γίνει από έναν έμπειρο.
Στα λευκά ράμφη ο εντοπισμός στο πόσο μπορεί να κοπεί με ασφάλεια, είναι σχετικά απλό,φαίνεται εύκολα το περιττό κομμάτι και είναι εύκολο να δεις όπου την παροχή αίματος από που ξεκινά, αλλά στα σκούρα ράμφη είναι πολύ ποιο δύσκολο να το δούμε και θα μπορούσε καλύτερα να το κάνει ένας έμπειρος περιστεράς την πρώτη φορά έτσι ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε!.
σας δείχνω φώτο να έχετε μια εικόνα πως πρέπει να γίνει.
https://i.servimg.com/u/f27/16/47/51/41/iiiiii12.jpg
https://i.servimg.com/u/f27/16/47/51/41/iiiiii13.jpg
https://i.servimg.com/u/f27/16/47/51/41/iiiiii14.jpg
https://i.servimg.com/u/f27/16/47/51/41/iiiiii15.jpg
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πρόληψη

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Ιουλ 08, 2011 5:21 pm

Πρόληψη

Ο κίνδυνος υπάρχει όταν πολλά πουλιά έρχονται μαζί σε ένα γεμάτο και περιορισμένο χώρο και άσχημα αεριζόμενο. Ο τελευταίος είναι που ενθαρρύνετε η διάδοση όλων των ειδών οι ασθένειες,τα πουλιά σε τέτοιες συνθήκες θα λάβουν τα συμπληρώματα ασθενειών.ακόμα και από το νερό τους που έχει μολυνθεί.επίσης και απο τον αέρα τον μπαγιάτικο, το οποίο παρέχει ένα φυσικό μέσο για τη διέλευση λοίμωξης που ενθαρρύνονται σε τέτοιες συνθήκες.ακόμα και από τα τρόφιμα που έχουν μολυνθεί bydroppings περνά σύντομα στα αυγά τους, τα ωοκύτταρα, κλπ, από τη μια toanother πουλί, και εξωτερικά παράσιτα έχουν περάσει από την άμεση contact.Lofts πρέπει να φυλάσσεται καλά αεριζόμενο και ξηρό. Ένα υγρό πατάρι είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για πολλούς οργανισμούς που προκαλούν ασθένειες.

Εκτροφείς θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι σε κάθε κουμάσι που χρησιμοποιούν πρέπει να είναι καθαρό,πρέπει ιδίως τους ζεστούς μήνες να γίνονται ψεκασμοί με κάποια βακτηριοκτόνα.
To να κρατήσεις το κουμάσι χωρίς εξωτερικά παράσιτα, όπως ψείρες, κλπ είναι σημαντικό, εντομοκτόνα πρέπει να χρησιμοποιείται σε τακτική βάση.στο κουμάσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται η απολύμανση με (επίμονη) να εξασφαλίσει τον έλεγχο του κόκκινου-mite.και η ανάγκη για τον εκτροφέα να μάθει τον κύκλο ζωής των παρασίτων από το ακόλουθο παράδειγμα: αν κάποιος κάνει ψεκασμό για της ψείρες με ένα εντομοκτόνο, είναι απαραίτητο και πάλι μετά από τέσσερις εβδομάδες για να διασφαλίσει ότι οι νέες ψείρες, οι οποίες έχουν προκύψει από τα πουλιά άρχισαν να σκοτώνονται.ακόμη και τα αυγά ή κόνιδες σκοτώθηκαν και όχι μόνο η ενήλικες. Αν αυτό δεν γίνει σωστά, θα ήταν χάσιμο χρόνου όλα τα υπόλοιπα.

η επαρκής υγιεινή και η θεραπείες ρουτίνας για τα σκουλήκια, έλκος, κοκκιδίωσης και εξωτερικά παράσιτα, μαζί με χρήση των μετάλλων και βιταμινών, θα πρέπει να είναι ο στόχος της.
Η συμπεριφορά αυτή θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να μην εμφανιστεί νόσο, και εφόσον η υγιεινή διατηρείτε η συχνότητα εμφάνισης της νόσου είναι σχεδόν ελάχιστη. Προληπτική θεραπεία ρουτίνας όπως thisis δίνεται συνήθως πριν από την εποχή αναπαραγωγής, και againbefore τον πρώτο αγώνα. Φάρμακα που χρησιμοποιούνται συχνά για αυτό το αμπρόλιο purposeare για κοκκιδίωση, aminonitrothiazole για έλκος (ψευδώνυμο trichomoniasis), methyridine και / ή πιπεραζίνης forround-σκουλήκι και πυρεθρίνη για τους ψύλλους και ψείρες.

Αποφύγετε poultryde-wormers όπως mebendazole, το οποίο είναι τοξικό για pigeonswhen είναι σίτιση νέους. Πιο αμφιλεγόμενη είναι theuse του εμβολίου για την πρόληψη παραμυξοϊού - μια παραλλαγή του fowlpest ή ψευδοπανώλης των πτηνών - η οποία έχει πρόσφατα περιστέρια reportedin. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο ιός αυτός μπορεί να μεταδώσει-ted από περιστέρια πίσω σε οικόσιτα πουλερικά, που παράγουν σε αυτά amild μορφή πανώλη των ορνίθων. Κατά τη στιγμή της γραφής, ένα ofvaccination πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας δύο δόσεις ένεση σκότωσε τον ιό, isrecommended από το RPRA και το ΠΔΠ, και είναι υποχρεωτική για όλα τα περιστέρια που συναγωνίζονται στην Βρετανία από την Continent.The χρήση ενός ζωντανού εξασθενημένου εμβολίου απαγορεύεται σε Βρετανία, τόσο για το φόβο ότι θα μεταλλαχθεί σε μια πιο ισχυρή μορφή andalso επειδή πιστεύεται ότι είναι λιγότερο αποτελεσματική. Πολλοί αντιπαθούν fanciersstrongly το πρόγραμμα εμβολιασμού. Άλλοι haveagreed σε αυτό, ούτως ώστε να προστατευτούν τα πουλιά τους από αυτό infectionand σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία για αγώνες από theContinent για άλλη μια φορά, αφού σταμάτησαν το 1983.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

δακτυλιδια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Ιουλ 08, 2011 5:30 pm

Οι Pigeon ζώνες στα πόδια που χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες περιστέρι για την αναγνώριση των περιστεριών. Οι άνθρωποι που συνήθως μπάντα στο κατοικίδιο ζώο πόδι περιστέρι τους έτσι ώστε να μπορούν να τα αναγνωρίζουν εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι όταν αγοράζετε τα περιστέρια θα πρέπει να είναι απρόσκοπτη κλιμακωτά. Μια σωστά τοποθετημένη απρόσκοπτη μπάντα μπορεί να κάνει τα περιστέρια σας πιο πολύτιμη.

Οι Pigeon μπάντες πόδι επίσης γνωστή ως δαχτυλίδια περιστεριών. Αρίθμηση στη ζώνη πόδι περιστέρι γίνεται μόνο για να κρατήσει το κομμάτι της ατομικής περιστέρι σε ένα κοπάδι. Είναι δύσκολο να διακρίνει μεμονωμένα περιστέρι σε ένα κοπάδι ως εκ τούτου? Είναι μια καλή ιδέα να βάλει ζώνη στο πόδι τους, προκειμένου να κρατήσει το κομμάτι των μεμονωμένων πουλιών. Είναι σημαντικό για κάποιον να προσφέρουν σωστή τοποθέτηση, χρώμα που κωδικοποιείται και απρόσκοπτη μπάντα να περιστεριών τους, προκειμένου να κρατήσει το κομμάτι της ατομικής περιστέρι σε ένα κοπάδι. Μερικές φορές οι άνθρωποι αφαιρέσετε απρόσκοπτη μπάντες από σπασμένα ή τραυματίστηκαν περιστέρια τα πόδια και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον αριθμό από την αφαίρεση μπάντα να προσδιορίσει το πουλί στα αρχεία του. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αριθμό ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό που θα αναγνωρίζει ένα περιστέρι. Banding ένα πόδι με το συγκρότημα είναι μια καλή ιδέα να αποφευχθούν οι επικαλύψεις.

Πολλοί εκτροφείς περιστεριών έχουν ενώσει πόδι περιστέρι τους με κάποιο είδος μιας ζώνης. Υπάρχουν ευρύ φάσμα των περιστεριών μπάντα πόδι με διαφορετικά χρώματα και το μέγεθος στην αγορά. Κάποιος μπορεί να πάρει εύκολα κατάλληλη ζώνη πόδι για περιστέρι του από το κοντινό κατάστημα κατοικίδιων πτηνών. Κατάστημα κατοικίδιων ζώων θα σας καθοδηγήσει διάγραμμα μαζί με την εν λόγω ζώνη για να σας βοηθήσει με το μέγεθος της ζώνης για μια συγκεκριμένη φυλή των περιστεριών.

Κάποιος μπορεί να κοπεί η μπάντα από το πόδι περιστέρι τους, εάν το περιστέρι αυξηθούν τα πόδια πάρα πολύ μεγάλο για να αποφευχθούν τραυματισμοί στο πόδι του πουλιού. Ζώνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προσδιοριστεί εάν το πουλί σας αυξάνεται ή όχι. Βεβαιωθείτε ότι το συγκρότημα που αγοράζετε για το περιστέρι σας πρέπει να είναι κατάλληλο για το μέγεθος του περιστεριού σας, ως μπάντα πόδι μια ακατάλληλη περιστέρι μπορεί να βλάψει το πόδι περιστέρι σας. Αφαιρέστε ή κόψτε το όποτε αισθάνεστε ότι είναι απαραίτητο. Είναι μια καλή επιλογή για να έχουν μια μπάντα ακριβώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι μεγαλύτερο από όσο χρειάζεται.

Αν περιστέρι σας είναι να υπάρχει η μπάντα που είναι πάρα πολύ μεγάλο που γλιστρά πάνω στο γόνατο ή το πόδι, στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μετρητή πόδι για να μετρήσει το μέγεθος του ποδιού περιστέρι σας για να το πάρει κλιμακωτά σωστά. Pigeon μπάντα πόδι είναι ως επί το πλείστον κλιμακωτά σε λίγες ημέρες αφού έχουν εκκολαφθεί. Αυτό βοηθά τους κτηνοτρόφους να τηρούν τα στοιχεία ημερομηνία εκκολάπτονται περιστέρι τους, ιατρικές εκθέσεις, την ιδιοκτησία και την ιστορία περιστέρι τους. Κατά καιρούς τα συγκροτήματα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό όταν παίρνει αλιεύονται στα παιχνίδια, ανοίξτε τα καλώδια ή τα άγκιστρα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχουν κατάλληλο μέγεθος για την μπάντα περιστέρι τους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

φροντιδα σε λευκα περιστερια

Δημοσίευση  admin Την / Το Παρ Ιουλ 08, 2011 5:34 pm

Είναι λευκά περιστέρια πολύ θαυμάζεται από τους ανθρώπους εξαιτίας της εκθαμβωτική εμφάνιση τους. Το πλεονέκτημα της διατήρησης λευκά περιστέρια ως κατοικίδιο ζώο είναι ότι σίγουρα θα επανέλθει, αν τους αφήσουμε να πετάξει ελεύθερο. Η φυσική εμφάνιση του λευκού περιστεριού είναι κάπως σαν ένα περιστέρι της ειρήνης. Λευκό περιστέρι να έχει μια λεπτή έκκληση, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Έχουν υπέροχη φωνή? Αυτό είναι επίσης ένας από τους λόγους για τον θαυμασμό τους.

Μπορεί κανείς να βρει λευκό περιστέρι σε όλο τον κόσμο εκτός από τις πολικές περιοχές. Το λευκό περιστέρι έρχεται σε μια μεγάλη σειρά από μεγέθη και γενικά, τη διάρκεια ζωής τους είναι 10 έως 12 ετών. Άνθρωποι σαν να χτίσει σπιτάκια για το κατοικίδιο ζώο λευκό περιστέρι τους στην πίσω αυλή τους ή στις στέγες των σπιτιών. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν λευκά περιστέρια για τις εκδόσεις του γάμου. Κάποιος πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες συμβουλές για την περιποίηση λευκό περιστέρι, προκειμένου να τους κάνει να αισθάνονται άνετα και ασφαλής.

Λευκό συμβουλές για την περιποίηση περιστέρι:

Λευκό περιστέρι τροφίμων: Λευκό περιστέρια αρέσει να τρέφονται με εμπορικά λευκό περιστέρι τροφίμων. Κάποιος μπορεί να τροφοδοτήσουν μεταξύ άλλων και φρούτα όπως - τα μούρα, μήλων και αχλαδιών στην περιστέρι τους. Λαχανικά όπως - μαρούλι, αντίδι, chickweed, τριφύλλι, κάρδαμο και το σπανάκι είναι ιδιαίτερα θρεπτικά τρόφιμα δώθε λευκό περιστέρι σας. Για τα μικρότερα λευκό περιστέρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα budgie, σπρέι κεχρί ή μίγμα καναρίνι. Κάποιος μπορεί να εξυπηρετήσει επίσης τους σβόλους και τους σπόρους προς λευκό περιστέρι τους. Σπόροι όπως - κριθάρι, είναι ο λιναρόσπορος, ο ηλίανθος, κνήκου, καλαμπόκι, αρακά και σπόροι καναρίνι πολύ θαυμάζεται από λευκά περιστέρια.
Συμπληρώματα για λευκό περιστέρι: Συμπληρώματα όπως - βιταμίνες, ασβέστιο, το τρίξιμο και το χαλίκι είναι απαραίτητα για λευκό περιστέρι. Είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχουν κατάλληλη συμπληρώματα λευκό περιστέρι τους.
Το πόσιμο νερό για τους λευκούς περιστέρι: Είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχουν γλυκό νερό καθημερινά για να περιστέρι τους. Κάποιος πρέπει να αλλάζετε τακτικά το νερό των περιστεριών τους, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων.
Στέγαση για λευκό περιστέρι: Είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχουν κατάλληλη στέγαση για το κατοικίδιο ζώο τους. Το μέγεθος των λευκών περιστεριών σπίτι πρέπει να είναι ανάλογα με το μέγεθός της, έτσι ώστε τα περιστέρια σας μπορούν να χωρέσουν σε άνετα. Λευκό περιστέρια αγάπη να πετάξει γι 'αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να μπορεί να πετάξει εύκολα.

Βασικές κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθούνται από τους λευκούς ιδιοκτήτες περιστέρι:

Κάποιος πρέπει να αποφευχθεί η υπερβολική έκθεση των λευκών περιστεριών τους στη σκόνη.
Τα περιστέρια λατρεύουν να έχουν εμπορική λευκό περιστέρι τροφίμων. Κάποιος μπορεί να εξυπηρετήσει, επίσης, δημητριακά και το τρίξιμο σε λευκό περιστέρι τους. Είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχει ισορροπημένη διατροφή με λευκό περιστέρι τους, προκειμένου, για να ευδοκιμήσουν.
Grant κάποιο χρονικό διάστημα και μόνο για τα λευκά περιστέρια για χαλάρωση.
Δείξτε τους αγάπη και στοργή, καθώς θα τους βοηθήσει να παραμείνουν υγιείς.
Η τακτική επίσκεψη των λευκών περιστεριών με τα κτηνιατρικά συνιστάται.
Το λευκό περιστέρι κλουβί θα πρέπει να συντηρούνται κατάλληλα και καθαρά.
Κάποιος πρέπει να γαμπρός πουλί τους τακτικά, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων.

Οι ανωτέρω κατευθυντήριες γραμμές και συμβουλές θα κάνουν σίγουρα το κατοικίδιο ζώο ευχαρίστηση την εμπειρία σας. Ένα λευκό περιστέρι πρέπει να ληφθεί μέριμνα τέλεια και θα πρέπει να λαμβάνεται σε έναν κτηνίατρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η οικοδόμηση ενός Pigeon Loft

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:42 pm

Αν θέλετε να δική ένα περιστέρι, η ίδια η βασική προϋπόθεση του ίδιου είναι να έχουμε μια καλά σχεδιασμένη περιστέρι σοφίτα στο χώρο σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα διάφορα σημεία πρέπει να έχετε κατά νου, ενώ το σχεδιασμό ενός περιστεριού πατάρι για την πολύ αναμενόμενη περιστέρι κατοικίδιο ζώο.

Η οικοδόμηση ενός Pigeon Loft

Τοποθετήσουμε το πατάρι περιστέρι κατάλληλα: Εάν έχετε ισχυρή πεποίθηση ότι η θέση του περιστεριού σοφίτα θα πρέπει να είναι σωστές αισθητικά στη συνέχεια να κρατήσει καλύτερα το περιστέρι πατάρι νότιο προσανατολισμό. Αυτό δεν θα δώσει μόνος τρόπος για να άφθονη ηλιοφάνεια κατά τους χειμερινούς μήνες αλλά και θα κρατήσει τον τόπο σκιερό τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ο ήλιος κινείται προς τον Βορρά. Θα αποτρέψει επίσης το βόρειο ψυχρούς ανέμους να χτυπήσει το πατάρι άμεσα. Μπορείτε να κρατήσετε το πατάρι στον κήπο ή στη βεράντα για να σας κατοικίδιο έχουν την αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Το μέγεθος του περιστεριού πατάρι είναι εξαιρετικά σημαντικό: Όταν κάποιος αποφασίζει κρατώντας ένα κατοικίδιο περιστέρι, ένα από τα βασικά πράγματα που χτυπούν το μυαλό είναι η φυλή των περιστεριών. Όταν ξέρετε την φυλή που πρέπει να διατηρηθεί στη σοφίτα, θα είναι ευκολότερο για εσάς να το σχεδιασμό. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δραστηριότητες της φυλής να καθορίσουν τον τρόπο ευρύχωρα και για το τι υλικό της σοφίτας θα πρέπει να είναι. Τα αξεσουάρ που πρέπει να διατηρούνται εντός είναι επίσης εντελώς εξαρτάται από το κατοικίδιο ζώο φυλής έχετε στην κατοχή σας. Ο ελάχιστος χώρος για ένα μόνο πουλί είναι τα δύο πόδια και στην περίπτωση που έχετε περισσότερα από ένα πουλί το χώρο θα πολλαπλασιάζονται αναλόγως.

Δάπεδα από το πατάρι: Το δάπεδο είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της περιστέρι πατάρι, ώστε την κατάλληλη φροντίδα θα πρέπει να ληφθούν σχετικά με τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο δάπεδο του ένα περιστέρι πατάρι. Όχι μόνο την υφή όροφος είναι ένα θέμα που κάποιος πρέπει να ανησυχούν, αλλά και τη συντήρησή του είναι εξίσου σημαντικό. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει για μια συγκεκριμένη επιλογή δαπέδου, χωρίς πολύ σεβασμό απαιτείται ως το σχηματισμό των βακτηρίων και των ιών είναι ελάχιστη εδώ. Άλλες επιλογές δαπέδων περιλαμβάνουν προβληθεί δάπεδα, ξύλινα δάπεδα, κλπ. Σύμφωνα με τις ανάγκες του είδους και τον προϋπολογισμό σας μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο δαπέδου.

Υπόλοιπο το περιστέρι πατάρι με ένα όχι και τόσο υψηλό ανώτατο όριο: Τέλος, για τον διάλυσης όλη τη διαδικασία, θα πρέπει να παρέχουν το περιστέρι πατάρι με ένα κατάλληλο ανώτατο όριο. Το ανώτατο όριο θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο με το ύψος σας, όπως όταν θα ανοίξει το πατάρι για τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων ή καθαρίστε το πατάρι, το πουλί θα λάβει άμεση φυγή.

Εάν οι εν λόγω συμβουλές και ακολούθησε στη συνέχεια, είμαι βέβαιος ότι θα είστε σε θέση να παρέχει περιστέρι σας με το πιο παρήγορο σοφίτα. Δεν θα προσθέσω μόνο για να το Όχι μόνο θα είναι επωφελής για την αύξηση των κατοικίδιων περιστεριών σωστά και σας επιτρέπουν να μείνετε ένταση δωρεάν από το κανονικό κατοικίδιο ζώο που σχετίζονται παρενοχλήσεις σε μια απεριποίητος μικροσκοπικά ανώμαλος πατάρι.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κτίριο φωλιές περιστεριών

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:43 pm

Αν σκοπεύετε να δική ένα περιστέρι, τότε παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να παρέχει την πιο άνετη επιλογές ζωής και την κατάλληλη τροφή, έτσι ώστε να μπορούν να περάσουν μια μακρά πρόσχαρος ζωή μαζί σας. Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι προσπαθούν κρατώντας τα περιστέρια στο υπέρδιπλο κλουβιά, αλλά δεν είναι πραγματικά μια πολύ άνετη επιλογή για αυτούς. Βασική φροντίδα της κατοικίας ή ένθεσης είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για χάρη ένα περιστέρι ή ένα πουλί ως κατοικίδιο ζώο. Κάποιος πρέπει πάντα να προσπαθούν να παρέχουν ένα πουλί σαν περιστέρι με μια άνετη φωλιά περιστέρι που χτίστηκε από εσάς σε ένα αδρανές γωνία, στον κήπο ή απλά στο μπαλκόνι σας. Μια φωλιά θα δώσει το περιστέρι την αίσθηση του οικοτόπου και ευδαιμονίας θα είναι με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα πρέπει κάποιος να πάει για ένα σπιτικό φωλιά περιστέρι.

Κτίριο φωλιές περιστεριών

Από ένα περιστέρι φωλιά για περιστέρι φωλιά ...

Το περιστέρι φωλιά δεν χρειάζεται να είναι μια απομίμηση ενός πραγματικού φωλιά περιστεριών, αλλά και το επίπεδο άνεσης στη φωλιά πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο ισοδύναμη με αυτήν. Δεν χρειάζεται να είναι ανοικτό, καθώς το περιστέρι σίγουρα θα πάρει μια πτήση. Έτσι, κατά την προετοιμασία για ένα περιστέρι φωλιά, θα πρέπει πάντα να πάτε για μια σωστή θέση. Είναι επίσημα ονομάζεται περιστέρι φωλιά όπου στο παρήγορο επιλογές του περιστεριού είναι διαθέσιμα. Ένα περιστέρι φωλιά αν και δεν έχει καμία ορισμένες μετρήσεις και τα μεγέθη αλλά στη συνέχεια πολύ θα πρέπει να κάνουν, σύμφωνα με το μέγεθος και specie του περιστεριού θα έχετε την ευκαιρία να δική.
Πού πρέπει η φωλιά περιστέρι είναι η πλέον κατάλληλη;

Αν έχετε κήπο, τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για να τοποθετήσετε το περιστέρι φωλιά. Σε περίπτωση που ζείτε σε ένα διαμέρισμα όπου δεν υπάρχει κήπος στη συνέχεια, προσπαθήστε κρατώντας τη φωλιά στο μπαλκόνι, όπου μπορεί να πάρει λίγο καθαρό αέρα, το φως του ήλιου και δεν το βλέπουν από το freebie χαρωπά πλάσματα.
Τέλεια δομή του περιστέρι φωλιά

Στην πραγματικότητα, κατά τον σχεδιασμό ενός περιστεριού φωλιά δεν υπάρχουν κανόνες ακριβείας. Τα πουλιά είναι αδιάφοροι και δεν είναι εξοικειωμένοι με μαθηματικούς υπολογισμούς. Η μόνη ανησυχία ότι κάποιος πρέπει να κρατήσει είναι ότι η φωλιά θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο για τα είδη τα οποία πρέπει να ανήκει, δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας στο κατοικίδιο ζώο και πρέπει να μείνει στεγανό για την αποφυγή τυχόν διαρροής.
Comfy ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα ...

Για να δημιουργήσετε ένα άνετο και φυσικό περιβάλλον, όπως ατμόσφαιρα, μπορεί κανείς να περιλαμβάνουν πάντα τα υλικά, όπως κλαδάκια προσφορά, πηγάζει από το φλοιό του άρπαξαν, καρύδα σανό και τα φύλλα, ο καπνός προέρχεται, πευκοβελόνες και ροκανίδια, πριονίδια κέδρου, κλπ. σε ένα περιστέρι φωλιά.
Κρατήστε το περιστέρι φωλιά καθαρή

Κρατώντας το περιστέρι φωλιά καθαρή είναι ένα ουσιαστικό μέρος της φροντίδας περιστέρι. Αυτό μπορεί να γίνει κάθε χρόνο ή δύο φορές στη διάρκεια ενός έτους με απλή καυτό νερό. Βοηθά να σκοτώσουν τα παράσιτα μέσα και κρατά τη μυρωδιά κλουβί ελεύθερο. Ιδανικό μήνες δώθε τον καθαρισμό του κλουβιού είναι Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Τα πράγματα στο εσωτερικό της φωλιάς θα πρέπει επίσης να αντικατασταθεί με μια νέα πολλά από τα ίδια.

Έτσι, όταν πρόκειται να τοποθετηθεί ένα περιστέρι, θα πρέπει να έχετε κατά νου τις οδηγίες που σας δίνονται, και σίγουρα θα περάσετε μερικές πραγματικά ευτυχισμένος χρόνια με περιστέρι το κατοικίδιο ζώο σας. Δεν είναι καθόλου μια ταλαιπωρία για τη διατήρηση, περιστέρια τις περισσότερες φορές να αποδειχθούν τα μεγάλα κατοικίδια ζώα.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:43 pm

Κτίριο περιστέρι κούρνιες στην εν λόγω πράξη σοφίτα ως το δικό του ιδιωτικό χώρο ένα περιστέρι της ανάπαυσης, καθώς και στις περισσότερες σοφίτες κάθε πτηνό θα πάρει τη δική του ιδιαίτερη πέρκα του. Πάντα να είστε στην επιφυλακή, όταν τα νεαρά πτηνά έχουν απογαλακτιστεί, για εκείνους, που έχουν στοιχίσει το ανώτατο κούρνιες? Αυτά τα γενικά να αποδειχθεί ότι είναι μερικά από τα πιο θαρραλέα δρομείς. Θα πρέπει να είναι αρκετά δυνατό σε μια καλά οργανωμένη σοφίτα για να βουβωνική χώρα μετά από το σκοτάδι και να πάρει κάποιο συγκεκριμένο πτηνό.

Pigeon κούρνιες είναι πολλών τύπων, αλλά τα τρία πιο χρησιμοποιούνται είναι η πέρκα κουτί, η πέρκα τριγωνικό, σέλα ή τύπου V και η πέρκα βάθρο. Το πρώτο, όπως υποδηλώνει το όνομά της, σημαίνει ότι κάθε πουλί είναι εφοδιασμένο με ένα κιβώτιο της δικής του περίπου 30cm x 30cm (12in x 12in) κατά περίπου 15-23 εκατοστά (6-9in) βαθιά. Έτσι κατασκευή 1.2m (4ft) τετράγωνο θα παρέχει δεκαέξι κουτί κούρνιες. Είναι καλύτερα κατασκευασμένα από σανίδες ξύλου των οποίων το πλάτος είναι το ίδιο με το επιλεγμένο βάθος της πέρκας -. Maya είναι 15cm (6in), αλλά πολλοί προτιμούν το μεγαλύτερο of23cm βάθος (9in), διότι τα πτηνά πιο εύκολα να πιαστούν σε αυτές τις γενικές ξύλου είναι 13 χιλιοστά (1/2IN) πάχους.

Η τριγωνική, σέλα ή τύπου V περιστέρι κούρνιες γίνονται με τη λήψη δύο κομμάτια ξύλου 15cm (6in) τετράγωνο, σχήμα από τη μία πλευρά ο Σατανάς γωνία 45 °. Αυτά τα δύο κομμάτια τοποθετούνται μαζί πάνω από το μήκος του ξύλου 13 χιλιοστών (1/2IN) πλατεία, ένα μικρό κομμάτι κόντρα πλακέ ή ινοσανίδων επισυνάπτεται και το όλο θέμα στη συνέχεια βιδώνεται στον τοίχο μέσα από την κόντρα πλακέ ή ινοσανίδων.

Η πέρκα βάθρο δεν χρησιμοποιείται γενικά, εκτός από ερασιτέχνες που ενδιαφέρονται για την πλευρά που δείχνουν ή την έκθεση του αθλήματος. Είναι, όπως το όνομα υπονοεί, ένα άτομο πέρκα, και αποτελείται από έναν κύκλο 3in ξύλο με διάμετρο πάνω από ένα κομμάτι of4cm (11/2in) doweling ή στάθμευσης περίπου 6in στερεώνονται υψηλής τήβεννος τετράγωνη βάση βιδώνεται στο δάπεδο της σοφίτας . Τέτοιες περιστέρι κούρνιες μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες θέσεις στο πάτωμα, ένα για κάθε πουλί στη σοφίτα. Είναι χρήσιμα για τους λάτρεις του δείχνουν επειδή ξεπεράσει τον κίνδυνο για οποιαδήποτε περιττώματα χτυπήσει και χρώση την ουρά ή πτήσεις από άλλο πουλί. Το ίδιο ισχύει και για πλεονέκτημα σέλα κούρνιες και αν είναι τμηματικές στον τοίχο πατάρι, αλλά κουτί κούρνιες έρθει κάτω από το ένα το άλλο.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:45 pm

Με τη σοφίτα σας ανεγερθεί, είναι καιρός να σκεφτούμε τη λήψη αρχικής αποθεμάτων σας, είτε να ενεργήσει ως ιδρυτές της οικογένειάς σας, των περιστεριών ή πτηνών σε αγώνα. Αν δεν το έχετε ήδη προσεγγίσει τοπική λέσχη σας, τώρα είναι η ώρα να το πράξει. Εάν ξέρετε έναν τοπικό πιό φανταχτερό, έρχεται σε επαφή με τη διεύθυνση του συλλόγου γραμματέας? Αν αυτό δεν είναι δυνατό, η περιφερειακή γραμματέας θα σας προμηθεύσει με τις διευθύνσεις των συλλόγων στην περιοχή σας.

Μόλις έχετε τη διεύθυνση, το τηλέφωνο του γραμματέα ο οποίος θα είναι πιθανώς πάρα πολύ ευχάριστη θέση να βοηθήσει και ο οποίος θα σας ενημερώσει για τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει. Δεδομένου ότι αισθάνεστε ακόμα το δρόμο σας, αυτός πιθανότατα θα σας συμβουλέψει να γίνει μέλος της λέσχης ως επίτιμο μέλος? Συνήθως αυτό θα περιλαμβάνει ένα αρκετά μικρό ποσό, ας πούμε γύρω στο 1, και θα σας σώσει την καταβολή αντιτίμου για το σύλλογο, μέχρι να είναι πραγματικά έτοιμα. Όντας επίτιμο μέλος θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις συλλόγου και τις δραστηριότητες και θα προβλέπει την άμεση ανάγκη σας, η οποία είναι να συναντηθούν και να μιλήσουν για την πρακτική θαυμαστών που είναι συνήθως πρόθυμοι να βοηθήσουν την αμαρτία νεοφερμένο όποιον τρόπο μπορεί. Αν και ως επίτιμο μέλος δεν θα είστε σε θέση να λάβει μέρος στην επιχειρηματική πλευρά του ο σύλλογος, θα αποκτήσουν εικόνα για τη διοίκηση και τη γενική λειτουργία του αθλήματος. Ο πρόεδρος ή γραμματέας μάλλον θα εισαγάγει εσείς προσωπικά να οδηγούν ή πρωταθλητής τα μέλη του συλλόγου. Σε γενικές γραμμές, κάθε περιοχή έχει τη δική του εξαιρετική αστέρων ή ερασιτέχνες του? Μερικοί μπορούν να είναι ιδιοκτήτες των μεγάλων σοφίτες και ενδεχομένως ευρύτερα γνωστό, άλλοι είναι τακτικά επιτυχία στη δική τους περιοχή με μόνο μια μικρή ομάδα από πουλιά και μια αρκετά μικρή σοφίτα. Μιλώντας σε αυτές τις τοπικές επιτυχία ερασιτέχνες θα αρχίσετε να κατανοήσουν την αναγκαιότητα για την τήρηση αρχείων, ώστε να σχεδιάσει την αναπαραγωγή και τη διαχείριση των περιστεριών σας? Για τα περισσότερα θα έχουν δημιουργήσει τις οικογένειές τους από τα πουλιά από μια σταθερή πολιτική για τον αποκλεισμό οποιουδήποτε ανθρωπάρια και να καταστεί βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής τους κατευθύνεται προς την απόκτηση επιτυχία και διατήρηση της ποιότητας.

Το παλιό ρητό, «θα πρέπει να μάθουν να περπατούν για να μπορέσετε να τρέξει», είναι πολύ αληθινή στο περιστέρι fancying, και τη φιλία των επιτυχημένων τοπικών fancier μπορεί να είναι η κατευθυντήρια χέρι σας ενώ relearning να περπατήσει. Επιπλέον, η απόκτηση μετοχών σας από τις επιτυχείς τοπικές εκτροφείς εξασφαλίζει ότι τα πουλιά θα αρχίσουν λαγός πνεύμα εγκλιματιστεί στο τοπικό περιβάλλον. Να μην ξοδεύουν πάρα πολύ στην αρχή για την αγορά ό, τι καλύτερο? Θα κάνει πολλά λάθη κατά το πρώτο λίγα χρόνια, και είναι καλύτερα να μάθει τις φθηνές πουλιά από πολύ ακριβά. Όταν έχετε ανά-πανηγυρικά δικές σας μεθόδους διαχείρισης και της κατάρτισης, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσει το καλύτερο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Μέχρι τότε μπορείτε επίσης να έχουν αποφασίσει αν θα ειδικεύονται σε σπριντ, μέσης ή μεγάλης απόστασης αγώνες, και της επιλογής σας ποιο στέλεχος να αγοράσετε θα εν μέρει να διέπεται από τις προτιμήσεις σας.

Αυτό δεν είναι να μειώσω τα ερασιτέχνες της εθνικής και διεθνούς φήμης, που τακτικά παρουσιάζονται καλές επιδόσεις σε εθνικούς αγώνες, και οι οποίοι επικεντρώνονται κυρίως σε ακριβώς αυτό. Αν θέλετε να αποκτήσετε τα πουλιά από τέτοια ερασιτέχνες, συχνά διαφημίζουν στον περιστερώνα-fancying τύπου με λεπτομέρειες από αυτές τις επιτυχημένες κερδίζοντας οικογένειες, και παρέχουν συνήθως πτηνών υψηλής ποιότητας. Οι περισσότεροι εκτροφείς με ένα αναγνωρισμένο όνομα στο άθλημα μπορεί να το επικαλεστεί, και ποτέ δεν θα σκεφτόταν να προσφέρουν προς πώληση τα πουλιά που δεν μετρούν μέχρι τα δικά τους πρότυπα. Γενικά, τα πουλιά που προσφέρουν το φθινόπωρο και το τόξο του χειμώνα, όπως ήδη αναφέρθηκε, το πλεόνασμα με τις απαιτήσεις τους λόγω της έλλειψης στέγασης ή είναι πτηνά που έχουν εκτραφεί εν λόγω έτος. Αυτά τα μικρά πουλιά, φυσικά, έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Μπορούν να έχουν λάβει μέρος σε δύο ή τρεις αγώνες, αλλά δεν έχουν πάνω-τεταμένες και θα μπορούσε να μελλοντικών πρωταθλητών.
Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τρεις τρόποι για να αποκτήσετε τα πουλιά:

Για να αγοράσετε τα περιστέρια και αναπαράγονται από αυτά στη δική loft.This σας περιλαμβάνει παλιές περιστέρια και εκείνων που εκκολάφθηκαν το ίδιο έτος. "Για να αγοράσετε νέα πουλιά στην αρχή της σεζόν, ας πούμε τον Μάρτιο, τον Απρίλιο ή τον Μάιο για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας.

Για να αποκτήσετε τα αυγά από τον εκτροφέα της επιλογής σας καθώς και κάποιες κοινές πουλιά να εκκολαφθούν και πίσω τους νεαρούς. Να θυμάστε, αν το κάνετε αυτό ότι «τροφοδότες» πρέπει να αγοραστεί και να ζευγαρώσει πριν από την αγορά τα αυγά από τον εκτροφέα.

Αν αποφασίσει να εκδώσει το πρώτο μάθημα και θέλετε να αποκτήσετε τα πουλιά που κατάφεραν σε αγώνες και έχουν πετάξει μεγάλες αποστάσεις ή να κερδίσει εξαιρετική θέση, δεν πρέπει να παραπλανηθούν στη σκέψη ότι θα πρέπει να έχετε τα πουλιά της σημαντικής ηλικία. Πουλιά από δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια μπορεί να αποδειχθούν αρκετά σταθερή αγορά, αλλά τα πουλιά της ακραίας ηλικία κατά πάσα πιθανότητα θα φθαρεί ή στην υποβάθμιση και δεν θα ήταν μια αξιόλογη αγορά, ειδικά για το νεοφερμένο στο άθλημα.

Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση εκκίνησης και πάλι, θα ήθελα να εγκρίνει αυτήν την πρώτη μέθοδο? Αλλά τα πουλιά θα αγοράσουν θα είναι ζώα ενός έτους - εκείνους που γεννήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος και οι οποίες έχουν ολοκληρώσει molting μία σεζόν του. Αυτά θα ζευγαρώσουν λογικά γρήγορα, μια dafter δύο ή τρεις μήνες της αναπαραγωγής θα μπορούσε εύλογα να λάβουν υπόψη τους το «διάλειμμα» ή να τακτοποιήσει τους στο δικό loft.Thus σας, παρέχοντας σας κάνουν τα πουλιά σας άνετα και ευτυχισμένος στο νέο σπίτι τους - και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευνοεί την ηρεμία και την ευτυχία από ό, τι η αύξηση των νέων τους στην ήσυχη παρουσία του ιδιοκτήτη τους - θα πρέπει να είναι σε θέση να τους πάρει για να πετάξει από και προς το νέο σπίτι τους. Ωστόσο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τη χάσουν και, εάν έχουν κοστίσει πολλά χρήματα, μπορεί να είναι απαραίτητο να τους κρατήσει ως κρατούμενοι.

Δεν θα συμβούλευα έναν νεοεισερχόμενο να βγούμε έξω και να αγοράσει με σκοπό την αναπαραγωγή από αυτούς, ιδιαίτερα εάν είναι πρόθυμοι να αγώνα νεαρά πτηνά στην πρώτη του σεζόν. Γι 'αυτούς τους αργά-εκτραφεί σε αιχμαλωσία - δηλαδή όσοι γεννήθηκαν εκτός εποχής, ας πούμε, τον Ιούλιο, Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο - αν και συνήθως λιγότερο ακριβά, χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν πριν κάποιος τις χρησιμοποιεί για να αναπαραχθούν.

Αυτό θέτει ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να υπογραμμιστεί-και συγκεκριμένα την προσωπική υπομονή. Μην νομίζετε ότι μπορεί να φτάσει τα πράγματα στην προσπάθεια να επιλυθούν τα πουλιά σε νέες σοφίτα σας. Εάν η αγορά ζώα ενός έτους, όπως προτείνεται ανωτέρω, το καλύτερο είναι να το κάνει για το τέλος του Ιανουαρίου και να τους αφήσουμε να καταλαμβάνουν μία από τις τρεις ενότητες της σοφίτας για μερικές εβδομάδες ή έτσι προτού να ζευγαρώσουν τους, ή το ζευγάρι τους, τα μέσα περίπου του Φεβρουαρίου. Ας τους αφήσουμε πίσω ήσυχα πρώτη φωλιά τους νέους, χωρίς να βγείτε έξω? Τότε, ενώ κάθονται το δεύτερο ζευγάρι των αυγών, μπορείτε να επιχειρήσετε να τα διευθετήσει, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Η υπομονή είναι ακόμη πιο αναγκαία, αν αποφασίσει, εξαιτίας των οικονομικών περιορισμών, για να αγοράσει αρχικό απόθεμα σας ως αργά-κρεβάτια. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι έτοιμη να επιτρέψει πολύ περισσότερο για τα πουλιά να εγκατασταθούν στο περιβάλλον τους και να ωριμάσει. Θα ήταν, στην πραγματικότητα, είναι σκόπιμο να αγοράσουν αυτά τα πουλιά, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του έτους που γεννιούνται? Με τον τρόπο αυτό να είστε σε θέση να διευθετήσει την σοφίτα σας και να τους φέρουν έξω πριν να εξετάσει το ζευγάρωμα τους.

Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να ακολουθήσετε τη δεύτερη σειρά, οι συμβουλές μου θα ήταν να αγοράσει, ας πούμε, έξι ή οκτώ μικρά πουλιά περίπου τεσσάρων εβδομάδων. Αυτές σύντομα θα συνηθίσουν στο τμήμα τους από το πατάρι και, αν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν ότι η αγωνία του χρόνου που όλοι ερασιτέχνες περνούν κάθε χρόνο - να διακανονίζει τα νεαρά πτηνά - αν τους δίνεται μια καλή ευκαιρία να δει έξω από το πατάρι και να λάβει δίκαιη θέα στον άμεσο περιβάλλοντα χώρο, πριν γίνει πάρα πολύ ισχυρή στο φτερό, ο κίνδυνος της απώλειας θα είναι σημαντικά reduced.As περιγράφεται παραπάνω, αν έχετε ένα κλουβί καλωδίων να καλύψει το αφήνω-θησαυρός, μπορείτε να βάλετε αυτό στη θέση του και αφαιρέστε το drop-τρύπες, έτσι ώστε τα νεαρά πτηνά μπορεί να πάει μέσα από το άνοιγμα στο κλουβί, όπου μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και να αναπτύξει τη γνώση του περιβάλλοντος χώρου τους. Μπορούν επίσης να εξοικειωθεί με τις απότομες κινήσεις και θορύβους, ενώ παρ 'όλα αυτά να προστατεύονται από αυτούς. Μετά από μερικές ημέρες, σε μια καλή αλλά όχι πάρα πολύ φωτεινό μια μέρα, αφαιρέστε το κλουβί σύρμα από το αφήστε του σκάφους πριν από την αφαίρεση του Anti-βίδες και συνταξιοδοτούνται σε μικρή απόσταση από τη σοφίτα για να παρακολουθήσουν τα πουλιά σας. Όταν οι νέοι βγαίνουν θα αρχίσουν να πτερυγισμός τα φτερά τους, και σε λίγες μέρες θα έχει ανεβαίνοντας στον αέρα και πίσω στο πατάρι.

Μπορεί να έχετε αποφασίσει την τρίτη μέθοδο και αγόρασε τα πουλιά που θα χρησιμοποιηθεί ως τροφοδότες και τα αυγά που λαμβάνονται από μια επιτυχημένη πιό φανταχτερό. Όταν τα αυγά εκκολάφθηκαν και τα νεαρά πουλιά έχουν εκτραφεί με επιτυχία, η τελευταία μπορεί να αφαιρεθεί από τα πουλιά στο τμήμα της σοφίτα που προορίζονται για μικρά πουλιά, και η διευθέτηση πρόγραμμα ξεκίνησε όπως και για τα νεαρά πτηνά που εκτρέφονται από ζώα ενός έτους ή μεγαλύτερα πουλιά.

Σε διευθέτηση ζώα ενός έτους αφότου έχετε φυλής πρώτη φωλιά του νέους, όπως προαναφέρθηκε, το πλαίσιο σύρμα παίζει και πάλι μέρος του, διότι, όταν δεν κάθονται, τα πουλιά μπορούν να περάσουν το χρόνο στο πλαίσιο ρίχνοντας μια ματιά γύρω. Όταν επιτρέποντας πρώτα την ελευθερία ζώα ενός έτους έξω από το πατάρι, η καλύτερη μέθοδος είναι να τοποθετήσετε ένα μπολ με νερό για το αφήσουμε του σκάφους, έτσι ώστε τα περιστέρια μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο. Μπορούν πραγματικά να απολαύσουν αυτό και, ειδικά σε μια ζεστή ηλιόλουστη ημέρα, θα κάνουν μπάνιο και στη συνέχεια να βρίσκονται στον ήλιο οι ίδιοι φιλόκομψος. Επειδή τα φτερά τους είναι υγρά που δεν θα είναι τόσο ισχυρή στο φτερό, και επομένως είναι λιγότερο πιθανό να απογειωθεί και να χάνονται προτού να έχει μια καλή `καθορίσει« στο σπίτι. Όταν μετακόμισα σε ένα νέο πατάρι κάποια τριάντα χρόνια σάγο, είχα τέσσερις στρόφιγγες και τέσσερις κότες για να εγκατασταθούν. Κατά τη διάρκεια του χρόνου τα πουλιά εκτροφής η πρώτη φωλιά των νεαρών πτηνών, τοποθέτησα το μπάνιο μέσα στη σοφίτα. Στη συνέχεια, όταν τα μικρά πουλιά ήταν περίπου τρεις εβδομάδες, σχεδόν έτοιμο να απογαλακτιστεί, και το παλιό πουλί shad μόλις ξεκίνησε κάθεται και πάλι, μια Κυριακή τοποθέτησα το λουτρό Μόνα τραπέζι μια πολύ μικρή απόσταση από τα ενοικιαζόμενα του σκάφους και οι συνταξιούχοι μέσα στο σπίτι για να παρακολουθήσουν από ένα παράθυρο. Πολύ σύντομα οι τέσσερις στρόφιγγες ήταν έξω από το πατάρι, μέσα και έξω από το μπάνιο και ηλιοθεραπεία βρίσκονται οι ίδιοι στο ας του σκάφους. Ο ένας μετά τον άλλο, καθώς ήρθε η ώρα για να πάρουν τη σειρά τους για την φωλιά, πήγαν πίσω στο πατάρι χωρίς κανένα πρόβλημα. Λίγο αργότερα, οι κότες ήταν διασκεδάζουν στο μπάνιο, στη συνέχεια πέρασε κάποιο διάστημα στη σοφίτα και δύο από αυτούς πήραν ακόμη μια πτήση γύρω από τη σοφίτα? Αλλά στο τέλος της ημέρας όλα τα πουλιά ήταν άνετος και χαρούμενος στη φωλιά-κουτιά τους. Από τότε-θαλάμους που είχαν αφήσει έξω καθημερινά και μόνο ένα απομακρυνθεί πίσω στην παλιά σοφίτα, μόνο για μία ημέρα.

Αλλά, φυσικά, τα πάντα έρχεται πιο εύκολο αν το πουλί είναι καλής ποιότητας για να αρχίσει με. Πώς μπορεί ο νεοφερμένος δικαστή το δικαίωμα πουλί ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγει να ακολουθήσει κατά την εκκίνηση; Βαθμό twosome θα πρέπει να καθοδηγείται από τον εκτροφέα ή ερασιτέχνες που πηγαίνει στο για να λάβει τα περιστέρια του. Εάν η αγορά τα μεγαλύτερα πουλιά, αναζητούν θαυμαστών που, σύμφωνα με τις καταγωγές και καταγράφει τα πουλιά τους, έχουν οι ίδιοι φαίνεται να αναπαράγονται τα περιστέρια να εκτελέσει με συνέπεια. Στην αγορά ζώα ενός έτους, επιλέξτε τα πουλιά που έχουν δείξει μια τάση να αγώνα με συνέπεια, ακόμη και αν στην πραγματικότητα δεν κερδίζει, όπως νεαρά πτηνά. Με άλλα λόγια, να επιλέξουν τα πουλιά που έχουν τακτικά μεταξύ τα πρώτα αυτά πίσω στο πατάρι.

Η επιλογή των νεαρών πτηνών ανήκει πραγματικά σε δύο κατηγορίες. Αν σκοπεύετε να φυλή τους νεαρούς που αγοράζετε, θα πρέπει να προέλθει από αποδεδειγμένη κτηνοτρόφους.

Υπάρχουν, φυσικά, εξαιρέσεις σε αυτόν γενίκευση και θα συναντήσετε εκτροφείς ανυπομονούσαν να αναφέρω αυτές τις εξαιρέσεις. Επιπλέον, υπάρχουν σήμερα αρκετές αξιόπιστους κτηνοτρόφους που είναι ειδικός κτηνοτρόφοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για αναπαραγωγή έτσι ώστε άλλοι ερασιτέχνες μπορούν φυλή των αποθεμάτων τους. Μέσα από την εμπειρία αυτών των εκτροφείς, οι γραμμές αίματος των πολλών πρωταθλητών έχουν αναμειχθεί με έναν τρόπο που δεν ήταν γνωστό περίπου τριάντα ή σαράντα χρόνια σάγο. Αυτά τα πτηνά που αναπαράγονται συνήθως στεγάζονται σε μεγάλα αγροκτήματα στηριγμάτων που απολαμβάνουν εθνικά ή διεθνή φήμη.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Fancy Περιστέρια

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:46 pm

Τα περιστέρια είναι τα πιο δημοφιλή ανάμεσα σε είδη πουλιών ως κατοικίδια ζώα, εδώ έχουμε πάρει το φορτίο για να σας καταπλήξει με τα σπανιότερα και πιο όμορφα είδη των περιστεριών. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν θαυμάσια σπάνια και λεπτή εμφάνιση είδη των περιστεριών που μπορεί να σας κάνει να χασμουριέμαι με απορία από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις εμφανίσεις τους. Έτσι, είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε από την κατοχή ενός περιγραφική ματιά των ειδών;

Fancy Περιστέρια

Κινέζοι κουκουβάγια: άσκοπο να αναφέρω, η φυλή των κινεζικών κουκουβάγια περιστέρι κρατήστε μια στενή ομοιότητα με κουκουβάγιες. Το μέγεθος αυτών των κουκουβάγιες είναι συγκριτικά μικρότερο σε σύγκριση με άλλα είδη περιστέρι. Είναι, επίσης, αφειδώς enrobed με κροσσωτός φτερά.

Παλιά γερμανική Cropper: Όταν πρόκειται για την παλιά γερμανική χαλκού, κάποιος πρέπει να ξέρει ότι ο επικεφαλής της αυτό το specie έχει αναπτυχθεί με την τοποθέτηση στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ατελείωτη σειρά ετών. Επιλεκτική εκτροφή έγινε την αυγή της specie στην οποία εν μέσω φτερά γίνεται πραγματικά δύσκολο να εντοπίσει το κεφάλι. Αυτό είναι το μόνο περιστέρι που μπορεί να ονομαστεί ως ένα ακέφαλο τέρας.

Γάνδη Cropper: Πρόκειται για ένα περιστέρι το οποίο μοιάζει εκπληκτικά όμορφη με τα καλύμματα φτερών, ακόμη και τα πόδια του, τα φτερά στα πόδια είναι γνωστή ως βλακεία. Τα χρώματα της Γάνδης Cropper είναι επίσης καταπραϋντικά όμορφα και την προέλευση του είδους αυτού ήρθε πριν από τον κόσμο μετά από πολλά χρόνια εκλεκτικής αναπαραγωγής.

Norwich Cropper: Όταν μιλάμε για ένα από τα πιο περίεργο περιστέρια ψάχνει, το όνομα του Norwich Cropper δεν μπορούν να παραλειφθούν, καθώς έχει αρκετά καλό ύψος και pouted εξαιρετικά τους μυς του στήθους. Δίνει μάλλον την εμφάνιση του ένας οργισμένος περιστέρι μαχητής. Η καταγωγή του αυτό το specie είναι γνωστό ότι είναι από τη φυλή που ονομάζεται Oploper.

Barb Pigeon: Ένα άλλο όνομα του δοντιού περιστέρι είναι η αγγλική δοντιού που υποτίθεται ότι κατέχει μια στενή ομοιότητα με Σαίξπηρ. Έχοντας μια μικρή και κοντόχοντρο σώμα με προεξέχοντα μάτια, το περιστέρι δοντιού είναι περίεργη specie στο δικό του. Ο κ. Κάρολος Δαρβίνος θεώρησε επίσης ως παράδειγμα το «τροποποίηση φυτών και ζώων υπό εξημέρωση».

Ιακωβίνων περιστέρι: Αν θέλετε να έχετε μια ματιά στο πρόσωπο των Ιακωβίνων περιστέρι οφείλω να σας ευχηθώ καλή τύχη για την επόμενη φορά καθώς είναι μάλλον δύσκολο να εντοπίσει το πρόσωπο αυτού του περιστεριού. Αυτό μπορεί να ονομαστεί ένα από τα πιο περίεργο ποτέ είδη που προέρχονται από τα περιστέρια. Λαμβάνοντας υπόψη το όνομα του φτερό με κουκούλα, το πρόσωπο αυτού του περιστεριού είναι σπάνια ή ποτέ δει.

Saxon νεράιδα καταπιεί: Όταν εξαιρετικά μεγάλο μανσόν έρχονται στο μυαλό σας, μπορεί να υπενθυμίσει κατά λάθος το όνομα του Saxon νεράιδα καταπιεί. Επιπλέον, ο οργανισμός αυτής της Saxon νεράιδα είναι πασπαλισμένα με υπέροχες στιγμές και σημεία, προσθέτοντας για να την εμφάνισή του.

Αυτές είναι μερικές από τις εξαιρετικές είδη της φαντασίας τα περιστέρια, αλλά πιστέψτε με ότι δεν είναι όλα. Άλλα είδη που διαθέτουν υψηλή κατάταξη στον κόσμο της ευφάνταστο είδη περιλαμβάνουν Bokhara τρομπετίστας, Αγγλικά τρομπετίστας, πυγμαίος σκυθρωπάζων, Αγγλικά σκυθρωπάζων, Reversewing σκυθρωπάζων, Brunner σκυθρωπάζων, Λαχώρη περιστέρι, Frillback περιστέρι, αγγλικά μεταφορέα και Παλαιά ολλανδικά capuchine
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Fantail Φροντίδα Pigeon

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:47 pm

Το όμορφο περιστέρι fantail έχει βασικά μια ινδική καταγωγή και είναι ευρέως γνωστό ως η ευρεία ουρά είδος αναδευτήρα. Έχοντας ένα λεπτό λαιμό, μικρό κεφάλι και ένα όμορφο σχήμα βεντάλιας και ουρά, αυτό το μικρό σώμα περιστέρι μοιάζει απολύτως εκπληκτική. Έχει υψηλή uprightly μεταφέρονται στο στήθος. Συνήθως κανείς να δει αυτό το περιστέρι σε λευκό χρώμα αλλά και άλλα χρώματα όπως dun, μαύρο, ασημί, κίτρινο, μπλε, κόκκινο, σέλα και ντάμα είναι επίσης μάρτυρες κατά καιρούς. Όταν πρόκειται για την όμορφη είδη περιστέρι, μπορούμε να αναφέρουμε σίγουρα το όνομα του περιστεριού fantail στην κορυφή. Παρά το γεγονός ότι ένα φανταχτερό περιστέρι, δεν είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθούν με αυτό το περιστέρι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε διάφορα πράγματα που πρέπει κανείς να έχετε κατά νου, έτσι ώστε αυτό το περιστέρι ζει μια μακρά ζωή, όπως το κατοικίδιο ζώο σας.

Βασικές διατροφικές συνήθειες των περιστεριών fantail

Κάποιος πρέπει να θεωρήσει ότι το περιστέρι fantail τροφοδοτείται με φρέσκο ​​νερό χωρίς χημικά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Το νερό τείνει να πάρει βρώμικος εύκολα. Μια υγιεινή διατροφή για αυτό το περιστέρι περιλαμβάνει ποιότητας μίγμα περιστέρι από ένα φημισμένο κατάστημα. Κόκκοι όταν αναμιγνύεται με το περιστέρι εργασίες μίγμα θαύματα στη διατροφή τους. Μόνο πράγμα που πρέπει να εξασφαλίζεται κατά την ανάμιξη σπόρων στο περιστέρι μίγμα είναι ότι τα σφάλματα δεν πρέπει να έχει προσβληθεί το πράγμα. Ιδανικό για ανάμειξη κόκκων περιλαμβάνουν κεχρί, Milo, κάρδαμου, κριθάρι, σιτάρι, unpopped pop-corn, ολόκληρο καλαμπόκι, πράσινο και λευκό μπιζέλια, βίκος, το φαγόπυρο, κλπ. Κάποιος μπορεί επίσης να διατάξει το περιστέρι σε απευθείας σύνδεση μίγμα.

Την ποιότητα της προσφοράς του τρίξιμο και συμπληρωμάτων για τα περιστέρια fantail είναι ένας μούστος

Πριν πάτε σε ένα κατάστημα περιστέρι πρέπει κανείς να μάθει να γίνει διάκριση μεταξύ χαλίκι και χονδραλεσμένος. Όταν κάποιος είναι μέσα με τα μαθήματα που μπορεί κανείς να κατευθυνθείτε προς ένα φημισμένο κατάστημα περιστέρι και να ζητήσει χονδραλεσμένος που προορίζονται για την ενίσχυση του πεπτικού συστήματος των περιστεριών. Κορυφή παράδειγμα της περιλαμβάνει Ερυθρού Σταυρού τρίξιμο που είναι μια πλούσια πηγή ασβεστίου που αποτελείται από όστρακα στρειδιών στο θρυμματισμένο μορφή. Ένα περιστέρι για να γεννήσουν τα αυγά μπορεί επίσης να παρέχονται με τις προμήθειες του cuttlebones επίσης. Όταν fantail περιστέρια διατηρούνται ως κατοικίδια ζώα, τα συμπληρώματα βιταμινών καταστεί αναγκαιότητα τους, δεδομένου ότι ποτέ δεν είναι εκτεθειμένα σε άμεσο ηλιακό φως το οποίο τονώνει την παραγωγή της βιταμίνης D3 σε αυτές. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ανά πάσα στιγμή για μια μεγάλη γρίπη συμπλήρωμα το οποίο αποτελεί μια καλή πηγή βιταμίνης D3 για αυτούς.

Fantail Τα περιστέρια λατρεύουν να γιορτή για σνακ λαχανικά και φρούτα

Τα σνακ που αγαπούν τα περιστέρια να είναι γιορτή για un-ψημένα και ανάλατα φυστίκια, ακατέργαστο σουσάμι, καρδιές ηλίανθος, κνήκου και της κάνναβης, κλπ. Veggies ότι fantails αρέσει να ροκανίζω τα πράσινα σκόρδα, μαρούλι, τριμμένο καρότο, λάχανο, τα αποψυγμένα μπιζέλια και σπανάκι . Επίσης, είναι λάτρης του munching σε βλαστούς και σε ορισμένα φρούτα τα οποία περιλαμβάνουν παπάγια και άλλα φρούτα πλούσια σε ένζυμα.

Η φροντίδα των κατοικιών και το μπάνιο του fantails

Θυμηθείτε, comfy στέγαση του fantail περιστέρια ως κατοικίδιο ζώο πρέπει να είναι. Θα πρέπει να εισαχθούν σε πολύ ευρύχωρα και επίπεδη κούρνιες, έτσι ώστε σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου τεντώσει τα φτερά τους και ακόμα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος γι 'αυτούς να μετακινηθούν. Επιπλέον, οι κούρνιες θα πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε το κατοικίδιο ζώο διατηρεί υγιή. Θα ήταν μια μεγάλη επιλογή για να ορίσετε τους μόνο δωρεάν σε ένα άδειο δωμάτιο πότε-πότε. Δίνοντας περιστέρι fantail μπάνιο μπορεί να είναι πραγματική διασκέδαση, όπως τους αρέσει να βυθίσει και βουτιά στο νερό. Κάποιος μπορεί να δώσει το περιστέρι ένα λουτρό πιθανώς δύο φορές την εβδομάδα. Σε χειμώνες θα πρέπει να περιορίζεται σε ένα.

Αν κάποιος είναι προσεκτικοί σχετικά με το δεδομένο τα πράγματα, ενώ εξημέρωση ένα περιστέρι fantail, είμαι σίγουρος ότι μπορεί κανείς να περάσει πολλά ευτυχισμένα χρόνια με το κατοικίδιο ζώο. Έτσι, όλα για να έχουν μια ευτυχισμένη και γεμάτη διασκέδαση ζωή με το κατοικίδιο ζώο fantail σας.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παλιννόστησης Cage αναπαραγωγής Pigeon

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:49 pm

Το σημαντικό σημείο στη διαχείριση σοφίτα είναι η καθαριότητα. Thelot i πάτωμα θα πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό ανά πάσα στιγμή, και η majorityof εμποδίζει ξύστε οποιαδήποτε περιττώματα καθημερινά και πασπαλίζουμε coarseuul στο πάτωμα, ή βούρτσα αφυδατωμένα σκόνη ασβέστη σε thewood. Άλλοι εγκρίνει τη βαθιά απορρίματα σύστημα, βάζοντας κάτω alaver περίπου 10cm (4in) του αχύρου στο πάτωμα, έτσι ώστε theItooppings πάει στο άχυρο και ξεραίνονται. Το άχυρο θα πρέπει να είναι: θέλοντας και γύρισε για μία φορά την εβδομάδα, και άλλαξε για everylour έως πέντε μήνες. Όλα τα σκάφη θα πρέπει να είναι πόσιμο thoroughlyleaned όταν το νερό αλλάζει? Αυτό θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μία φορά Alay, και κατά προτίμηση περισσότερες από μία φορές, αν έχετε time.During την περίοδο αναπαραγωγής, τα περιττώματα θα συσσωρεύονται γύρω από το εξωτερικό του φωλιάσματος-μπολ. Δεν θα πρέπει να beAllowed να γίνει υπερβολική, αλλά ένα μικρό μπολ aroundhe συσσώρευση μπορεί να παρέχει επιπλέον ζεστασιά για την αυξανόμενη νεότερους.

Οι φωλιές των υλικών εντός της κύπελλα shouldIse αλλάξει με κάθε ζεύγος των αυγών που. Εάν έχετε υιοθετήσει τον τύπο ofnest-box συνιστάται, ένα καθαρό φωλιάσματος-μπολ με καθαρό ματ-, ial θα πρέπει να τοποθετηθεί στη φωλιά-box στο ράφι, ή σε thelower μέρος του κουτιού και αν το στρώμα που χρησιμοποιείται είναι στο ράφι, όταν the'wig πουλιά είναι περίπου δεκατέσσερις ημέρες. Αυτό θα δώσει τη γραμμή Heni να εγκατασταθούν στη νέα φωλιά πριν από τον επόμενο ofeggs ζευγάρι. Στην εκκαθάριση γύρω από τη φωλιά σε χρήση, οποιοδήποτε κελυφών των αυγών ή anyeggs που μπορεί να μην έχουν εκκολαφθεί θα πρέπει να αφαιρείται όταν η εποχή της αναπαραγωγής και το ζευγάρωμα έχει ολοκληρωθεί, τα ζευγάρια θα πρέπει να διαχωρίζονται για να επιτρέψει τα πουλιά για να ολοκληρωθεί themoult σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Τα πουλιά κόκορας, τόσο τα παλαιά πουλιά andyoung εκτραφεί το έτος αυτό, θα πρέπει να διατηρούνται στην παλιά-πουλί τμήμα της σοφίτας όπου οι φωλιές-κουτιά, και το canthen ορνίθων που διατηρούνται στην ενότητα η οποία έχει καταληφθεί από theyoung πτηνά κατά τη διάρκεια της σεζόν .

Η φωλιά-κιβώτια θα πρέπει να bethoroughly καθαριστεί και το αφαιρούμενο μέτωπα αφαιρεθεί, παρέχοντας έτσι χώρο για τις στρόφιγγες για ύπνο το βράδυ ως theybegin για να επιλέξετε τα κουτιά τους για την επόμενη σεζόν. Μετά την birdsare χώρισε, η πτερορρέω θα προχωρήσει πιο γρήγορα και careshould να ληφθούν για να καθαρίσει από τα φτερά ρίχνει από το oddcorners της σοφίτας όπου φυσούν όπως τα πουλιά πετούν προς και fromtheir κούρνιες. Εάν αφεθεί, τα φτερά λιμάνι της νόσου και παρα-sites, και οι κότες θα τους συγκεντρώσει σε περίεργα γωνίες και να αρχίσει Tolay πάλι.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πώς να Αύξηση Pigeon Αυγά

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:49 pm

Αν έχετε μια μαλακή γωνία για τα κατοικίδια ζώα βαθιά στην καρδιά σας και είναι πραγματικά βαθιά προσηλωμένοι στη φύση, τότε η αύξηση περιστέρι αυγά δεν θα είναι ποτέ ένα πρόβλημα για σας. Αλλά προτού να τεθεί σε αύξηση του αυγού, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μόνο πήρε ένα ωάριο που απορρίπτονται από τη φωλιά. Σε περίπτωση που το ωάριο είναι ένα εγκαταλελειμμένο περίπτωση, ο κίνδυνος του να είναι νεκρός είναι πολύ υψηλότερο. Μπορείτε επίσης να κάνετε την προσπάθεια διατήρησης των αυγών κοντά στο περιστέρι φωλιά, αλλά όχι σε αυτό. Εάν δεν είστε σε θέση να κάνει οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα είναι όλα έτοιμα για να αυξηθεί το περιστέρι αυγό τότε ας πάμε για αυτό.

Περίοδος επώασης των αυγών περιστέρι: Γενικά, η περίοδος επώασης για τα περιστέρια τα αυγά μπορεί να κυμαίνεται κάπου μεταξύ 2 εβδομάδων έως 18 ημέρες, εξ ολοκλήρου ανάλογα με τη θερμοκρασία στην οποία διατηρούνται. Η ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό της θερμοκοιτίδας θα πρέπει να είναι μεταξύ 35 έως 37 βαθμούς. Να θυμάστε, τα αυγά πρέπει ζεστασιά και όχι τη θερμότητα.

Περαιτέρω χειρισμό των περιστεριών αυγού: Αν δεν είστε σε θέση να μεριμνήσει για μια θερμοκοιτίδα, τότε μάλλον θα πρέπει να τοποθετήσετε το αυγό σε ένα αερισμό χώρο. Η θερμοκρασία της περιοχής που πρέπει να συντηρείται συνεχώς ποτέ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 99,5 βαθμό Fahrenheit. Βάζοντας σε ένα βρεγμένο πανί, για να διατηρήσουν την υγρασία δεν είναι επίσης μια κακή ιδέα.

Εναλλακτικές επιλογές για τη θερμοκοιτίδα: Σε περίπτωση που με οποιοδήποτε μέσο που δεν είναι ούτε σε θέση να οργανώσει ούτε ένα εκκολαπτήριο ούτε οποιοδήποτε μέρος όπου μπορείτε να βρείτε την ιδανική θερμοκρασία, μπορείτε σίγουρα θέσει το αυγό σε ένα πλαίσιο το οποίο θα πρέπει να τεθεί υπό αμυδρό λάμπα. Θα πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς πάνω από τη θερμοκρασία με τη βοήθεια ενός θερμομέτρου. Θα πρέπει επίσης να φροντίσει να μετατρέψει το αυγό μόνο αυτά την ημέρα. Μην ξεχνάτε ποτέ να απενεργοποιήσετε τη λάμπα? Αντί να μπορεί κανείς να ρυθμίσει τη θερμοκρασία μόνο με τη διαφοροποίηση του ύψους του λαμπτήρα από το αυγό.

Ωοσκόπησης το περιστέρι αυγού: Μετά από λίγες μέρες, μόλις προσπαθήσει να πάρει μια ιδέα ότι εάν υπάρχει οποιαδήποτε αύξηση που λαμβάνουν χώρα εντός ή όχι. Ένας ασφαλής τρόπος για να μάθετε αν υπάρχει κάποια αύξηση στο εσωτερικό είναι μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται ωοσκόπησης. Εξέταση με λυχνία είναι ένα σημαντικό μέρος, εφόσον διατηρείτε πάνω από ένα αυγό, όπως ένα νεκρό έμβρυο μπορούν να μολύνουν τα υπόλοιπα αυγά εύκολα. Τώρα, επιτρέψτε μας να έχουμε μια ματιά στο πώς να τα αυγά κερί. Για να κερί ένα αυγό το μόνο που χρειάζεται είναι μια δάδα με το μέγεθος του φακού ενός νομίσματος ή αλλιώς μια εμπορική Candler. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσει μόνο το αυγό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που αντιμετωπίζει η πηγή φωτός και να προσπαθήσουμε να δούμε αν υπάρχει μια μαύρη κηλίδα στο αυγό. Αν είναι τότε το έμβρυο επέζησε, αλλιώς θα δείτε ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω από τον κρόκο, αυτό δείχνει ότι το έμβρυο δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Σε περίπτωση που το ωάριο είναι άγονο θα δεν βρείτε κάποιο από τα δύο πράγματα μέσα.

Έτσι, αφού τελειώσετε με όλες τις διαδικασίες που είναι σίγουρο ότι θα χαιρέτιζε μια νέα εύθυμος αδέρφια, απλά μείνετε ευχαριστημένοι και να προβεί σε ρυθμίσεις για τον τόπο που ζουν και τη διατροφή του. Η ελπίδα εσείς θα πάρετε μέσα από τη διαδικασία καλά.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:50 pm

Pigeon μπορούν να κάνουν τα μεγάλα κατοικίδια ζώα, αλλά μόνο αν είστε σε θέση να εκπληρώσουν τις βασικές τους απαιτήσεις. Περιστέρια Pet απαιτούν την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή. Αν δεν θα είναι σε θέση να παρέχουν την κατάλληλη φροντίδα για τα περιστέρια σας, τότε υπάρχει μια πιθανότητα ότι μπορεί να πετάξει μακριά σε κάποιο άλλο μέρος. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να παρέχουν κατάλληλη φροντίδα και προσοχή στις απαιτήσεις κατοικίδιο περιστέρι σας.

Κάποιος πρέπει να περάσουν λίγο χρόνο με το κατοικίδιο περιστέρι σας, ώστε να τους κάνει να αισθάνονται άνετα. Απαιτούν την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και να πάρει άνετα μαζί σας. Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η ξαφνική κίνηση και τον θόρυβο που μπορεί να τραυματίσει τον πανικό και το κατοικίδιο περιστέρι σας. Πτηνοτροφεία του περιστεριού σας θα πρέπει να βρίσκονται σε τέτοια θέση που εξασφαλίζει μια καλή, μεγάλη σφαιρική άποψη. Περιστέρια συνήθως ήθελε να πετάξει υψηλό ως εκ τούτου? Θα πρέπει να τους επιτρέψει κάποια στιγμή να πετάξουν. Το καλύτερο πράγμα για τη διατήρηση περιστέρι ως κατοικίδιο ζώο είναι να γίνουν γνωστές από τον τόπο σύντομα.
Βασικά πράγματα που κατοικίδιο περιστέρι ανάγκη:

Νερό για κατοικίδιο περιστέρι: Είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχουν γλυκό νερό για το κατοικίδιο ζώο περιστέρι τους. Κάποιος πρέπει να αλλάξετε το νερό των περιστεριών τους τακτικά, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων. Νερό ανθυγιεινές μπορεί να προκαλέσει μόλυνση στο κατοικίδιο περιστέρι σας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι το νερό που παρέχουν στους περιστεριώνες το κατοικίδιο ζώο σας θα πρέπει να είναι υγιεινό.
Οι ζωοτροφές για ζώα συντροφιάς περιστέρι: Κάποιος μπορεί να πάρει διάφορες μορφές περιστέρι ζωοτροφών σε κοντινό κατάστημα κατοικίδιων ζώων πουλί τους. Μερικά καταστήματα παρέχουν τους σπόρους που μπορούν να αναμιχθούν για να κάνουν ένα περιστέρι μίγμα. Κάποιος πρέπει να διασφαλίσει ότι hey είναι καλής ποιότητας και δεν είναι μολυσμένο με σφάλματα. Μερικά κατοικίδιων ζώων σιτάρι πωλούν κατάστημα που είναι μολυσμένο με σφάλματα ως εκ τούτου, θα πρέπει να ελέγξετε το σιτάρι σωστά πριν από την αγορά. Κάποιος μπορεί να εξυπηρετήσει μίγμα των σπόρων και των σπόρων για κατοικίδιο περιστέρι τους. Σπόροι όπως - σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι, μπιζέλια, το φαγόπυρο, φαξ, Milo, κάρδαμου, κεχρί, βίκο μπορεί να αναμιχθεί με τα δημητριακά.
Grit κατοικίδιο ζώο δώθε περιστέρι: Grit μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους από τα περιστέρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μέταλλα, πέψη των σπόρων, ή για άλλες παροχές. Κάποιος μπορεί να εξυπηρετήσει, επίσης, ψιλοκομμένο σουπιών των οστών για να περιστέρι τους δεδομένου ότι είναι μια καλή πηγή ασβεστίου.
Συμπληρώματα για το κατοικίδιο ζώο περιστέρι: εάν το κατοικίδιο ζώο περιστέρι σας κρατιέται μέσα στη συνέχεια απαιτεί τα συμπληρώματα βιταμινών, δεδομένου ότι δεν είναι εκτεθειμένα σε άμεσο ηλιακό φως για να παράγουν τα δικά τους βιταμίνη D3. Κάποιος μπορεί να πάρει διάφορους τύπους συμπληρωμάτων σε κοντινό κατάστημα κατοικίδιων ζώων πουλί τους. Σιγουρευτείτε ότι το συμπλήρωμα που αγοράζετε για το κατοικίδιο περιστέρι σας περιέχει βιταμίνη D3 σε αυτό, όπως είναι απαραίτητο για τα περιστέρια.
Αναψυκτικά για κατοικίδιο περιστέρι: Μερικές φορές πρέπει κανείς να προσφέρει αναψυκτικά σε κατοικίδιο ζώο περιστέρια τους. Safflowers, καρδιές ηλιέλαιο, κάνναβη, σουσάμι και ανάλατα φιστίκια μπορεί να σερβιριστεί ως αναψυκτικό με περιστέρι το κατοικίδιο ζώο σας.
Φρούτα και λαχανικά για τα κατοικίδια περιστέρια: Κυρίως περιστέρια λατρεύουν να τρώνε φρούτα και λαχανικά. Λαχανικά όπως - αντίδια, chickweed, κάρδαμο, σπανάκι και φρούτα, όπως - μήλο, τα αχλάδια, τα μούρα, τα γκρέιπ φρουτ, τα πορτοκάλια μπορούν να εξυπηρετηθούν με περιστέρι το κατοικίδιο ζώο σας.
Στέγαση για το κατοικίδιο ζώο περιστέρι: Είναι απαραίτητο για την παροχή στέγης για το κατοικίδιο ζώο περιστέρι σας όπου μπορούν να ξεκουραστούν και να περάσουν την ημέρα τους. Δεδομένου ότι τα περιστέρια αγάπη για να πετάξει ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να μπορεί να πετάξει.

Με την παροχή αυτών των βασικών πράγματα στο κατοικίδιο ζώο περιστέρι σας θα παρατηρήσετε σύντομα θετικά αποτελέσματα στη συμπεριφορά τους. Μετά από αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές που θα σας δώσουν μια καταπληκτική εμπειρία για κατοικίδιο ένα περιστέρι.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Pigeon Αξεσουάρ

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:51 pm

Υπάρχουν μερικά απαραίτητα αντικείμενα, ένα από τα mostimportant είναι το νερό-σιντριβάνι ή γούρνα. Μια regularsupply καθαρού νερού είναι απαραίτητη? Περιστέρια μπορούν να πάνε αρκετά ένας μακροπρόθεσμος χωρίς τροφή, αλλά όχι χωρίς νερό.

Το νερό πηγή αποτελείται από ένα στρογγυλό πλαστικό ή galvanisedbowl διάρκεια της οποίας ένα κώνο με κάθετες μπάρες τοποθετείται? Το birdsare σε θέση να πιει από το κύπελλο μεταξύ των ράβδων, αλλά η coneshape εμποδίζει τη μόλυνση του νερού. Thetrough, όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι ανοιχτό στο πάνω μέρος? Andarrangements θα πρέπει να προβλεφθεί ότι τα πουλιά δεν μπορεί να καθίσει στο thesides του.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πόσιμου σιντριβάνι ή ένα dependson στο χαμηλότερο σημείο του σχεδιασμού της σοφίτας σας. Αν έχετε αποφασίσει σχετικά με σύρμα nettingfor μπροστά σοφίτα ή έχουν καλύψει πάνω από το πείρους, δεν θα bepossible να χρησιμοποιήσετε μία γούρνα για εσωτερική και εξωτερική κατανάλωση, αν και μια ρύθμιση μπορεί να γίνει για μέσα στο πατάρι, βάζοντας το πόσιμο-γούρνα σε ένα ράφι περιβάλλεται από ένα framewith κάθετη ξύλινο μπαρ, έτσι ώστε τα πουλιά ποτό μεταξύ thesebars. Προτιμώ να έχουν ένα χαμηλότερο σημείο για τόσο εντός όσο και outsideuse. Στο εξωτερικό θα πρέπει να καλύπτεται με ένα κομμάτι ofthick-gauge διαφανές υλικό μεντεσέδες πλαστικό στο πατάρι, να giveaccess για την πλήρωση, αφήστε το φως μέσα από τα πουλιά για να δείτε thewater και την προστασία από τις ληστρικές επιδρομές του αιλουροειδών.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι ένα τρίξιμο-χοάνη - μια τακτική supplyof φρέσκο ​​χαλίκι είναι πολύ σημαντικό για τα περιστέρια. Υπάρχουν severalon την αγορά, αλλά ένας πολυτεχνίτης μπορεί να κάνει σύντομα ένα για himselfvery φτηνά. Η ίδια ευκολία της κατασκευής ισχύει για thefeeding-γούρνα ή χοάνη. Μερικοί εκτροφείς ζωοτροφών απευθείας στον theloft πάτωμα, αλλά πάντως καθαρό σας κρατήσει αυτό υπάρχει alwaysdanger του καλαμποκιού έχουν μολυνθεί από περιττώματα. Έχω χρησιμοποιήσει πάντα ένα τρόφιμο-χοάνη με βάση το σχεδιασμό του ποτού-σης-βρύση αλλά στενόμακρη, περίπου 60cm (2ft) μήκος 15 εκατοστά byabout (6in) ευρέως με ένα δίσκο περίπου 9 εκατοστά (31/2in) βαθιά, και με ανοίγματα, μέσω των οποίων πάνω από τα πουλιά canreach το καλαμπόκι. Το βάθος του δίσκου σταματά τα πουλιά fromspilling καλαμπόκι πάνω από το πάτωμα.
Φωλιά-μπολ είναι μια άλλη αναγκαία. Είναι συνήθως about20cm (8in) σε διάμετρο και 9 εκατοστά (31 / 2) βαθιά. Οι ΔιαθέσιμοΣε στην αγορά είναι συνήθως πήλινα, και αυτές είναι οι mostpopular με ερασιτέχνες. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ένα είδος muchcheaper έχει γίνει διαθέσιμη, από compressedpaper-πολτό και το διαθέσιμο μετά τη χρήση. Όταν φωλιά-μπολ areplaced στη φωλιά-κουτιά, συνιστάται στο ήμισυ γεμίσει το μπολ withcoarse καθαρό πριονίδι για τον μετριασμό των αυγών. Τέλος, στο breedingtime κάποιες συντομεύσεις από άχυρο ή στελέχους του καπνού μπορεί να τοποθετηθεί ina βολική θέση στο πατάρι. Τα πουλιά θα απολαύσουν carryingthese στη φωλιά τους.

Αυτό, λοιπόν, είναι το περίγραμμα των απαιτήσεων του loft.Remember σας, όπως ειπώθηκε προηγουμένως, ότι η σοφίτα θα πρέπει να bedesigned στις ανάγκες των πουλιών, αλλά και για την ευχαρίστηση comfortand σας, καθιστώντας την εργασία στο πλαίσιο της σοφίτας είναι τόσο απλό aspossible. Ένα καλοφτιαγμένο σοφίτα περιστέρι, συντηρείται σωστά, canlast πολλά χρόνια.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:58 pm

Πώς να φροντίσει περιστέρι υγεία σας; Αν αυτό είναι το ερώτημα που σας ενοχλεί, τότε πρέπει να ξέρετε ότι ακριβώς όπως τους ανθρώπους, την υγεία του περιστεριού διαδραματίζει ζωτικό ρόλο, ενώ για την αντιμετώπισή τους. Pigeon εύκολα να μολυνθεί με το ανθυγιεινό φαγητό, τη σκόνη, το βρώμικο νερό ή τον τόπο ανθυγιεινές. Αν θέλετε περιστέρι σας να είναι όμορφο και επιβλητικό απ 'όλα χρειάζεται να κάνετε είναι να προσφέρει καλή υγεία για να περιστέρι σας.

Το περιστέρι ιδιοκτήτης πρέπει να έχει τις βασικές γνώσεις για τη νόσο που βρίσκονται συχνά σε περιστέρια καθώς έχουν τη δυνατότητα να μεταδίδουν τη νόσο προκαλώντας οργανισμούς. Είναι σημαντικό για κάποιον να διατηρήσει την υγεία του περιστεριού τους ως ανθυγιεινή περιστέρια μπορούν να προκαλέσουν ενόχληση στους ανθρώπους.

Κάποιος μπορεί εύκολα να εντοπίσουν τον άρρωστο περιστέρι με ανενεργό τη συμπεριφορά τους. Τραυματίες περιστέρι μπορεί να είναι σε κατάσταση σοκ, χωλότητα άσχημα, κρέμασμα ένα φτερό ή αιμορραγία. Μερικές από τις κοινές ασθένειες που εμφανίζονται σε περιστέρια και μερικά περιστέρια συμβουλές για την υγεία που αναφέρονται παρακάτω, έτσι ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέτρα μπορούν να ληφθούν.

Κοκκιδίωσης στα περιστέρια: Η κρυπτογραφημάτων αυτής της ασθένειας είναι - δίαιτα χαμηλή, ανενεργό, απώλεια βάρους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο των περιστεριών σας, ώστε θα πρέπει κανείς να το πάρετε στα σοβαρά. Κάποιος μπορεί να εμποδίσει τα περιστέρια τους από κοκκιδίωσης με την παροχή υγιεινή τροφή, νερό και το περιβάλλον.
Pigeon ελονοσία: ελονοσία περιστέρι προκαλείται κυρίως λόγω της επίθεσης της πρωτόζωα στα κόκκινα κύτταρα του αίματος του περιστεριού. Το κρυπτογράφημα της ασθένειας αυτής είναι ασαφής. Το σημάδι ότι μπορεί κανείς να παρατηρήσει σε ασθενή περιστέρι τους είναι η μείωση της δραστηριότητας. Για την πρόληψη περιστέρι σας από αυτήν την ασθένεια θα πρέπει κανείς να προσφέρει τροφή τους περιστέρι υγιεινής, του νερού και του περιβάλλοντος.
Καρκίνωμα - Καρκίνωμα Trichomoniasis: ιδιοκτήτης θα πρέπει να γνωρίζουν αυτή την κοινή ασθένεια που βρίσκεται σε περιστέρι. Η αιτία πίσω από αυτή την ασθένεια είναι μικροσκοπικά πρωτόζωα. Σημάδια που μπορεί κανείς να παρατηρήσει σε νοσούντες περιστέρι τους είναι η μείωση της δραστηριότητας, αναστατωμένα φτερά, απώλεια βάρους, και την απώλεια του σωματικού βάρους, διάρροια και αυξημένη πρόσληψη νερού. Αυτή η ασθένεια μπορεί να μεταδοθεί από το ένα στο άλλο περιστέρι. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εμποδίσει τα περιστέρια τους από την ασθένεια αυτή. Κάποιος μπορεί να εμποδίσει τα περιστέρια τους από την ασθένεια αυτή με την παροχή νερού υγιεινής, τα τρόφιμα και το περιβάλλον για να επιβιώσουν.
Διάρροια στο περιστέρι: Η διάρροια είναι ως επί το πλείστον προκαλείται λόγω της πρόσληψης των ξινή ή μουχλιασμένα δημητριακά. Κάποιος μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια αυτή, προσφέροντας κάλους και μικρών κόκκων σε ασθενή περιστέρι τους. Καστορέλαιο ή Epsom άλατα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία αυτής της ασθένειας.
Πνευμονία σε Pigeon: Η κοινή κρυπτογράφημα της πνευμονίας σε περιστέρια είναι ξηρό λαιμό, δυσκολία στην αναπνοή και της αεργίας. Κάποιος πρέπει να κρατήσει σχέδια σε απόσταση από άρρωστο περιστέρι τους. Καλό θα είναι να κρατήσει ασθενή περιστέρι σας σε ένα ζεστό χώρο. Αυτή η ασθένεια απαιτεί κτηνιατρικό προσοχή.

Οι παραπάνω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να διατηρηθεί η υγεία των κατοικίδιων περιστεριών σας. Για την πραγματοποίηση περιστέρι σας υγιές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθεί περιστέρι δραστηριότητες σας καθημερινά. Είναι σημαντικό για τον ιδιοκτήτη να παρέχει υγιεινά τρόφιμα, το νερό και το περιβάλλον προς περιστέρι τους, προκειμένου να διατηρήσει την υγεία του.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Pigeon Πληροφορίες Στέγασης

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:59 pm

Pigeon στέγαση είναι μια από τις υποχρεωτικές απαιτήσεις για όλα τα περιστέρια κατοικίδιο ζώο. Όλες οι περιστεριώνες γίνονται με τη συγκέντρωση και την αριστεία του τεχνίτη. Έχει σχεδιαστεί για την ασφάλεια των περιστεριών. Κτίριο κατάλληλο σπίτι για ένα περιστέρι μπορεί να είναι προκλητική. Το μέγεθος του περιστεριού το σπίτι σας εξαρτάται από το μέγεθος του πουλιού σας. Coop περιστέρι θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να μπορούν να χτυπηθούν τα φτερά τους, χωρίς να χτυπήσει το μέρος τους. Pigeon οποίες συνήθως απαιτούν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν στο νέο σπίτι τους. Κυρίως περιστέρια δημιουργήσουν το δικό τους φωλιά τους, χρησιμοποιώντας τα ραβδιά και τα κλαδιά που συλλέγουν από το περιβάλλον. Το σπίτι να χτίσετε ή να αγοράσετε για το περιστέρι σας θα πρέπει να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις περιστέρι.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί τα σπίτια των περιστεριών θα πρέπει να γίνει σε ένα στυλ που θα δώσει χώρο σε ένα συγκεκριμένο περιστέρι. Υπάρχουν πολλά περιστέρια ότι μπορούν να ζήσουν σε οποιοδήποτε τύπο σπιτιού, αλλά υπάρχουν μερικά περιστέρια που θα προτιμούσαν να ζουν σε ένα σπίτι που μοιάζει με φυσικό τους περιβάλλον. Κάποια περιστέρια μπορεί να ήθελε να διαμένουν σε ένα σπίτι που έχει μόνο ένα διαμέρισμα με μία μόνο είσοδο. Ενώ υπάρχουν πολλά περιστέρια που ζουν σε αποικίες σε μια ομάδα από 30 έως 40 και θα προτιμούσε να διαμένει στο χωρισμένο διαμερίσματα. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις του περιστεριού σας πριν αγοράσετε το σπίτι σας για το περιστέρι. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι περιστεριώνες που κατατάσσονται με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Τύποι περιστέρι συνεργασίας:

Pigeon κλουβιά: Είναι μια καλή ιδέα να κρατήσει τα μικρά περιστέρια στο κλουβί. Καλό θα είναι να έχουν ορθογώνια κλουβί από το σημείο μηδέν, αφού είναι πιο ενισχυμένη. Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση μπαρ του αυτό το κλουβί είναι αρκετά μικρή, ώστε το πουλί δεν μπορεί να πάρει το κεφάλι του μέσα. Είναι μια καλή ιδέα να έχουν μερικώς κλειστό κουτί ή κλουβί τύπου για τα μικρά περιστέρια σας που είναι πιο ασφαλής. Είναι μια καλή ιδέα να κρατήσει το κλουβί σε φωτεινές περιοχές φως αλλά δεν πρέπει να βρίσκεται υπό την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Θα πρέπει να διατηρείται σε κανονική θερμοκρασία δωματίου με υγρασία 50 έως 70%.
Pigeon Aviary: Aviary είναι μια ιδανική επιλογή για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους περιστέρια. Αυτό περιστερώνα θα πρέπει να διατηρούνται σε φως ημέρας. Το ιδανικό μέγεθος αυτού του είδους στέγασης είναι 2 έως 2,5 m ύψος.
Pigeon φωλιά: Περιστέρια απαιτούν φωλιά για την αναπαραγωγή και τη φροντίδα των βρεφών τους. Αυτός ο τύπος των σπιτιών είναι μια καλή επιλογή για τα περιστέρια που θέλουν να είναι κλειστό.
Pigeon Περιστερώνας ή σοφίτες: αυτός ο τύπος σπιτιού είναι ιδανικό για τα πουλιά που θέλουν σε ελεύθερη κίνηση. Είναι ένας φυσικός τρόπος ταχυδρομικό περιστέρι.

Φροντίδα και συντήρηση των περιστεριών συνεργασίας:

Κάποιος πρέπει να καθαρίσετε περιστέρι συνεργασία τους τακτικά, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων. Καλό θα είναι να καθαρίσετε τροφοδότες των περιστεριών στέγαση κάθε μέρα, όπως ότι μπορεί επίσης να λοίμωξης στο περιστέρι στέγαση. Είναι ένα καθήκον, εάν ιδιοκτήτη για την προστασία των περιστεριών για την επιχείρηση τους από τα ρακούν, opossums, γάτα, σκύλο, διατηρώντας τον σε κατάλληλο ύψος.

Παρά το γεγονός ότι τα περιστέρια αρέσει να κάθονται σε επίπεδες επιφάνειες, όπως βράχια, πάρκο αγαλμάτων, άκρη παράθυρο και βεράντα. Ωστόσο, είναι μια καλή ιδέα για την παροχή στέγης για να το περιστέρι, όπως ότι θα παρέχει περισσότερο αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

δακτυλιδια

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 1:00 pm

Οι Pigeon ζώνες στα πόδια που χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες περιστέρι για την αναγνώριση των περιστεριών. Οι άνθρωποι που συνήθως μπάντα στο κατοικίδιο ζώο πόδι περιστέρι τους έτσι ώστε να μπορούν να τα αναγνωρίζουν εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι όταν αγοράζετε τα περιστέρια θα πρέπει να είναι απρόσκοπτη κλιμακωτά. Μια σωστά τοποθετημένη απρόσκοπτη μπάντα μπορεί να κάνει τα περιστέρια σας πιο πολύτιμη.

Οι Pigeon μπάντες πόδι επίσης γνωστή ως δαχτυλίδια περιστεριών. Αρίθμηση στη ζώνη πόδι περιστέρι γίνεται μόνο για να κρατήσει το κομμάτι της ατομικής περιστέρι σε ένα κοπάδι. Είναι δύσκολο να διακρίνει μεμονωμένα περιστέρι σε ένα κοπάδι ως εκ τούτου? Είναι μια καλή ιδέα να βάλει ζώνη στο πόδι τους, προκειμένου να κρατήσει το κομμάτι των μεμονωμένων πουλιών. Είναι σημαντικό για κάποιον να προσφέρουν σωστή τοποθέτηση, χρώμα που κωδικοποιείται και απρόσκοπτη μπάντα να περιστεριών τους, προκειμένου να κρατήσει το κομμάτι της ατομικής περιστέρι σε ένα κοπάδι. Μερικές φορές οι άνθρωποι αφαιρέσετε απρόσκοπτη μπάντες από σπασμένα ή τραυματίστηκαν περιστέρια τα πόδια και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον αριθμό από την αφαίρεση μπάντα να προσδιορίσει το πουλί στα αρχεία του. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αριθμό ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό που θα αναγνωρίζει ένα περιστέρι. Banding ένα πόδι με το συγκρότημα είναι μια καλή ιδέα να αποφευχθούν οι επικαλύψεις.

Πολλοί εκτροφείς περιστεριών έχουν ενώσει πόδι περιστέρι τους με κάποιο είδος μιας ζώνης. Υπάρχουν ευρύ φάσμα των περιστεριών μπάντα πόδι με διαφορετικά χρώματα και το μέγεθος στην αγορά. Κάποιος μπορεί να πάρει εύκολα κατάλληλη ζώνη πόδι για περιστέρι του από το κοντινό κατάστημα κατοικίδιων πτηνών. Κατάστημα κατοικίδιων ζώων θα σας καθοδηγήσει διάγραμμα μαζί με την εν λόγω ζώνη για να σας βοηθήσει με το μέγεθος της ζώνης για μια συγκεκριμένη φυλή των περιστεριών.

Κάποιος μπορεί να κοπεί η μπάντα από το πόδι περιστέρι τους, εάν το περιστέρι αυξηθούν τα πόδια πάρα πολύ μεγάλο για να αποφευχθούν τραυματισμοί στο πόδι του πουλιού. Ζώνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προσδιοριστεί εάν το πουλί σας αυξάνεται ή όχι. Βεβαιωθείτε ότι το συγκρότημα που αγοράζετε για το περιστέρι σας πρέπει να είναι κατάλληλο για το μέγεθος του περιστεριού σας, ως μπάντα πόδι μια ακατάλληλη περιστέρι μπορεί να βλάψει το πόδι περιστέρι σας. Αφαιρέστε ή κόψτε το όποτε αισθάνεστε ότι είναι απαραίτητο. Είναι μια καλή επιλογή για να έχουν μια μπάντα ακριβώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι μεγαλύτερο από όσο χρειάζεται.

Αν περιστέρι σας είναι να υπάρχει η μπάντα που είναι πάρα πολύ μεγάλο που γλιστρά πάνω στο γόνατο ή το πόδι, στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μετρητή πόδι για να μετρήσει το μέγεθος του ποδιού περιστέρι σας για να το πάρει κλιμακωτά σωστά. Pigeon μπάντα πόδι είναι ως επί το πλείστον κλιμακωτά σε λίγες ημέρες αφού έχουν εκκολαφθεί. Αυτό βοηθά τους κτηνοτρόφους να τηρούν τα στοιχεία ημερομηνία εκκολάπτονται περιστέρι τους, ιατρικές εκθέσεις, την ιδιοκτησία και την ιστορία περιστέρι τους. Κατά καιρούς τα συγκροτήματα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό όταν παίρνει αλιεύονται στα παιχνίδια, ανοίξτε τα καλώδια ή τα άγκιστρα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχουν κατάλληλο μέγεθος για την μπάντα περιστέρι τους.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 1:01 pm

Πριν από τη σκέψη σχετικά με την απόκτηση περιστέρια είναι απαραίτητο να αγοράσει ή να χτίσει το κατάλληλο σπίτι ή σοφίτες περιστέρι γι 'αυτούς. Θα πρέπει να μην είναι τίποτα γιγαντιαία ή πολυτελή αλλά θα πρέπει να κατασκευαστεί θυμόμαστε ότι δεν είναι μόνο το σπίτι τα περιστέρια », αλλά ότι θα χρειαστεί να δαπανήσει πολύ χρόνο εκεί μαζί τους.

Υπάρχουν εκείνοι, βέβαια, που έχουν τη δυνατότητα να χτίσουμε ένα-κάτι σαν περιστέρι παλάτια - μεγάλες μόνιμες κατασκευές για να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό. Όμως, όπως είναι η ισότητα του αθλητισμού μας ότι ούτε το μέγεθος του σπιτιού, ούτε τα περίχωρά της εγγύησης μεγάλα επιτεύγματα.

Μπορεί να αναρωτηθεί γιατί το κτίριο για τη στέγαση περιστέρια ονομάζεται «πατάρι περιστέρι». Αυτό είναι πιθανώς επειδή σε προηγούμενες φορές στη Βρετανία πιο περιστέρια κρατήθηκαν σε ψηλά κτίρια. Ένα παλιό εκτροφέα μου είπε πάνω από πενήντα χρόνια πριν, ότι ο λόγος για αυτό ήταν να κρατήσει τα πουλιά μακριά από τους λαθροκυνηγούς, αν και είπε ότι μερικές από αυτές τις έξυπνες υποτρόφων χρησιμοποιείται για να απασχολούν μικρά αγόρια για να ανέβει μέσα από τη μικρή είσοδο για να λάβει τα πουλιά. Στο Βέλγιο, τα περιστέρια »Διαμονή εξακολουθεί να είναι ως επί το πλείστον βρίσκονται κάτω από τη στέγη του σπιτιού της οικογένειας, σε αυτό που λέγεται συνήθως το« πατάρι »και χρησιμοποιείται συνήθως στη Βρετανία ως αποθηκευτικός χώρος. Πολλοί διακεκριμένους εκτροφείς είχαν τα σπίτια τους σκόπιμα χτισμένο σε ένα σχεδιασμό με αρκετό χώρο για πατάρι για να εξασφαλιστεί ότι έχουν την κατοικία που χρειάζονται για τα περιστέρια τους.

Έτσι, αν και οι περισσότερες από τις περιστεριώνες στη Μεγάλη Βρετανία είναι πλέον σε κήπους, την περιγραφή τους ως σοφίτες είναι κατανοητό. Σε ορισμένα μέρη της Μεγάλης Βρετανίας σοφίτες περιστεριών περιγράφονται με άλλα ονόματα? Για παράδειγμα στα Midlands θα αναφέρεται ως «το στυλό», «ενώ σε Northumberland και της Σκωτίας καθίσει συνόρων είναι γνωστό ως« Κρι ». Βορειότερα στη Σκωτία είναι το «δουκάτο», μια λαϊκή λέξη ή φράση για «να μην γίνει Cote»? Για πολλά βόρεια των συνόρων αναφέρονται σε περιστέρια τους ως «Ντονς».

Έτοιμα σοφίτες περιστέρι είναι διαθέσιμα και τα οποία διαφημίζονται αρκετά τακτικά στις εφημερίδες που διατίθενται για το άθλημα. Υπάρχει, ωστόσο, πολύ πιο διασκεδαστική στο κτίριο το δικό σοφίτα περιστέρι σας, αν έχετε την ικανότητα. Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε τη δική σας σοφίτα, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά σημεία να έχουμε κατά νου. Ένα είναι το κόστος, γι 'αυτό είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα περιστέρια θα πρέπει να είναι ένα χόμπι και όχι απλώς μια διαρροή στην τσέπη κάποιου? Θα πρέπει να αξιοποιήσει ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Δεύτερον πρέπει να λάβετε υπόψη τον αριθμό των πουλιών που σκοπεύετε να κρατήσετε, γιατί είναι λάθος και επικίνδυνο να τους υπερπληρώ. Θα πρέπει να επιτρέψει σε περίπου 0.6m3 (2Ocu ft) ανά πτηνό.

Το επόμενο σημείο που εξετάζει είναι η συνεδρίαση της σοφίτας. Αυτό, ενσωματωμένο περιοχές, κατά πάσα πιθανότητα θα ελέγχεται από το μέγεθος του πίσω κήπο, αλλά η σοφίτα θα πρέπει να είναι μακριά από άλλα κτίρια όσο το δυνατόν, με σκοπό να επιτύχουν τα μέγιστα Κυρ Γενικά, θεωρείται ότι καλύτερο στην περιοχή αυτή που αντιμετωπίζει το νότο ή νοτιο-ανατολικά, αλλά εάν αυτό δεν είναι δυνατό προσαρμογές στον τομέα των κατασκευών μπορεί να γίνει. Για παράδειγμα, πρώτα πατάρι μου είχε να βρίσκεται προς τα δυτικά, έτσι τοποθετημένα ένα άνοιγμα στη νότια πλευρά, η οποία επέτρεψε σε όλους δυνατό φως του ήλιου για να μπείτε στο πατάρι τη διάρκεια της ημέρας. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα θα καλύπτει το νότιο τέλος του ανοίγματος με ένα πλαίσιο από γυαλί, με αποτέλεσμα να κλείσει την οδήγηση βροχή τις επικρατούσες νοτιο-δυτικά άνεμος.

Αν, τον κήπο σας είναι πολύ μικρό ή λόγω των τοπικών κανονισμών, δεν μπορείτε να έχετε ένα περιστέρι σοφίτα στο σπίτι σας, μπορείτε ακόμα να είναι σε θέση να κρατήσει τα περιστέρια. Ιδιαίτερα στο βόρειο-ανατολικά της Αγγλίας, υπάρχουν περιοχές όπου ερασιτέχνες έχουν σοφίτες τους κλήρους, και σε τμήματα της νότιας Ουαλίας σοφίτες βρίσκονται στην πλευρά της σκωρία σωρούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αφιερωμένη στους ερασιτέχνες με τα πόδια δύο ή τρία χιλιόμετρα έως σοφίτες τους μεταφέρουν γλυκό νερό τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Εάν μια υπάρχουσα εκτός κτιρίου, γκαράζ ή τη σοφίτα μπορεί να είναι η ανάληψή του, ασφαλώς θα σώσει πολύ χρόνο και έξοδα. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει περιέχονται πουλερικά, για πολλές ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν με τα περιστέρια, ιδιαίτερα κοκκιδίωσης. Τα κτίρια από τούβλα έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το ξύλο, γιατί είναι εγγενώς πιο ξηρό, λιγότερο επιρρεπείς σε συμπύκνωση, πιο ζεστά το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Ένα άλλο σημείο για την υπαγωγή του σοφίτα πρέπει να είναι η εξέταση της θέσης των άλλων κτιρίων σε σχέση με την αναπτυσσόμενη στα πουλιά ». Είναι σημαντικό ότι πρέπει να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια το δυνατόν περισσότερο στην προσέγγιση, αν ένα πουλί έχει να κύκλο αρκετές φορές πριν από τη λήψη προσγείωσή του, πολύτιμος χρόνος χάνεται σε έναν αγώνα δρόμου.

Κατά την οικοδόμηση σοφίτα περιστέρι σας να θυμάστε ότι πρέπει να είναι εντελώς στεγνό και αδιάβροχο? Για την όσο το φως του ήλιου είναι ένα φίλο για να τα περιστέρια, έτσι υγρό είναι εχθρός - σε υγρούς νόσο περίτεχνους περιστεριώνες γρήγορα θα αναπτυχθεί. Πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για να ξεκινήσει με ένα σχέδιο που θα ταιριάξει τις προσωπικές απαιτήσεις σας, να θυμάστε ότι όταν τόξο στη σοφίτα που θα χρειαστείτε χώρο για να κινούνται αθόρυβα, που εργάζονται μεταξύ των πουλιών και αρκετά κοντά για να μιλήσουμε γι 'αυτά την ίδια στιγμή .

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή ισχυρή floor1.5cm με 2,5 εκατοστά (1/2IN να 1in) πάχους πίνακες υποστηρίζονται από 5cm (2in) σταυρό μέλη για 7,5 εκατοστά x 7,5 cm (3in x 3in) δρομείς το μήκος του πατάρι. Θα πρέπει να λαμβάνει περισσότερο από το βάρος σας, για κάποια στιγμή ή άλλη είναι σίγουρο ότι θα έχουν οι επισκέπτες μαζί σας. Αλλά, αν και ισχυρό, θα πρέπει να είναι φορητά. Το δάπεδο του, για παράδειγμα, μια 5.5mx 1.8m (I8ft x 6ft) πατάρι, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει από τρεις ενότητες, 1,8 (6ft) τετράγωνο. Δυνατότητα μεταφοράς, στην πραγματικότητα, ισχύει για όλα τα τμήματα του μια σοφίτα. Κατασκευή θα πρέπει να είναι σε τμήματα, και τα τμήματα θα πρέπει να ενωθούν μόνο με καρύδια και τα μπουλόνια έτσι ώστε, εάν η σοφίτα θα πρέπει να μετακινηθεί, η δουλειά μπορεί να γίνει εύκολα.

Δεν είναι απαραίτητο να λάβει όλα τα νέα υλικά για οικοδομές στο πατάρι? Έχουν κάποια καλά σχεδιασμένη σοφίτες περιστέρι έχουν κατασκευαστεί από ξύλο που λαμβάνονται από τις περιπτώσεις συσκευασίας. Γενικά, το ξύλο που καλύπτει τις πλευρές πρέπει να είναι περίπου 1,5 εκατοστά (1/2IN) πάχους? Το πλάτος της σανίδας να μην έχει τόση σημασία αν είναι επιθυμητό, ​​για χάρη της εμφάνιση, τουλάχιστον, να διατηρήσει την ομοιομορφία των πλάτος σε κάθε πλευρά της σοφίτας. Το σύνηθες είναι ξύλινες σανίδες κατά προσέγγιση-LY 10-15cm (4-6in) ευρέως, και αν μπορείτε να το αποκτήσετε στο γλώσσας και αυλακιού αυτό θα βοηθήσει να εξασφαλίσει μια στενή τακτοποίηση, βοηθώντας την υγρασία θωράκιση.

Το κάτω μέρος του μπροστά από το πατάρι θα πρέπει να καλύπτεται μέχρι και σε ύψος περίπου lm (3ft). Το επάνω μέρος θα πρέπει να αποτελείται από ράβδους πείρο 1,5 εκατοστά (1/2IN) σε διάμετρο, που περίπου 5cm (2in) χώρια. Αυτά μπορεί να είναι καλυμμένο με δίχτυ των 7mm (approx1/4in) πλέγμα για να κρατήσουν μακριά τα άγρια ​​πτηνά, όπως τα σπουργίτια και ψαρόνια που θα μεταφέρουν ασθένειες στα πουλιά σας, και να τρώνε καλαμπόκι τους. Όλες οι οριζόντιες επιφάνειες θα πρέπει να ξυθεί τακτικά για να αφαιρέσετε τα περιττώματα περιστεριών? Ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντικό ότι δεν υπάρχουν συνδέσεις με τον οποίο μπορούν να υποβάλουν βρωμιά. Ακόμα και τη γλώσσα-και-αυλάκι πίνακες δεν είναι ιδανικά, διότι στην εποχή του ξύλου θα συρρικνωθεί και να αφήσει κενά, ή να επεκτείνουν και να αυξηθεί, προκαλώντας θραύσματα όπως το ξύνει. Τα πλαστικά πλακάκια βινυλίου ή ινοσανίδων όλα έχουν χρησιμοποιηθεί για να δώσει ένα καλό λόγο ξύσιμο, το οποίο θα σας σώζει τις ώρες του χρόνου σε μακροπρόθεσμη βάση.

Τα εσωτερικά χωρίσματα γίνονται συνήθως από λεπτό ξύλινα πηχάκια καρφωμένα σε 2,5 εκατοστά ή 4cm (1in ή 1 V2in) στάθμευσης, βιδώνεται tot αυτός πάτωμα και τους τοίχους της σοφίτας. Τα χωρίσματα πρέπει να είναι αφαιρούμενο, σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξει τίποτα. Κάθε διαμέρισμα θα χρειαστεί μια πόρτα, και αν είναι δυνατόν αυτά πρέπει να είναι ολισθαίνουσες για εξοικονόμηση χώρου κατά το άνοιγμα τους. Στην κανονική 5,5 (18ft) x 2 m (6ft) σοφίτα, δύο διαμερίσματα παρέχουν τρία τμήματα - αυτό στο οποίο εγώ ο ίδιος αναπαραγωγής θα πραγματοποιηθεί και στην οποία τα παλιά τα πουλιά θα αγωνιστεί, ένα για κάθε περιστέρια δεν έχετε την πρόθεση να πετάξει έξω (stock (πουλιά) και μία στην οποία τα μικρά πουλιά θα μεταφερθούν και στην οποία θα αγωνιστεί στην πρώτη εποχή τους. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα δύο φύλα μπορούν στη συνέχεια να χωρίσει σε δύο από τα τρία τμήματα.

Εξαερισμός έχει μεγάλη σημασία σε περίτεχνους περιστεριώνες, καθαρό αέρα είναι απαραίτητη για την υγεία των περιστεριών. Ο σχεδιασμός της σοφίτας σας θα πρέπει συνεπώς να παρέχουν μια σταθερή ροή φρέσκου αέρα, αλλά όχι πρόχειρα. Σαν αρχή, η σοφίτα θα πρέπει να αυξηθούν τουλάχιστον 23 εκατοστά (9in) από το έδαφος, κατά προτίμηση σε πυλώνες τούβλο, να επιτρέψει μια σταθερή ροή του αέρα κάτω. Είναι καθώς και να περιβάλλουν την υποστήριξη με μικρό μεταλλικό πλέγμα για την αποτροπή επιδρομείς, όπως οι γάτες, κρύβεται κάτω από το πατάρι που περιμένουν να επιτεθούν ξαφνικά σε ένα πτηνό που μπορεί να αποβιβαστείτε στο έδαφος. Θάψτε το κατώτερο άκρο στο έδαφος και γυρίστε το προς τα έξω για να αποθαρρύνουν αρουραίους και ποντίκια από την διάνοιξη σηράγγων κάτω από σοφίτα σας, για το τελευταίο θα φάει το καλαμπόκι και οι αρουραίοι θα σκοτώνουν τα περιστέρια.

Εσωτερική εξαερισμού θα πρέπει να εξασφαλίζουν την κυκλοφορία αέρα με τη μορφή εισόδους στο μπροστινό μέρος που παρέχεται από περσίδες περίπου 30cm (12in) πλάτος x 20 εκατοστά (8in) βαθουλωτά περίπου 10cm (4in) πάνω από το επίπεδο πάτωμα, και ένα άνοιγμα εξόδου περίπου 10cm (4in) βαθιά μαζί το πάνω μέρος του πίσω από το πατάρι αυτό το άνοιγμα θα πρέπει να καλύπτονται από το στενό εύρος »Twilweld» ή συρματόπλεγμα. Οι περσίδες θα πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε να δοθεί τουλάχιστον ένα σε κάθε τμήμα της σοφίτας. Αποφύγετε σχέδια, για τα κρύα τα περιστέρια δεν μπορούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, και ποτέ δεν έχουν εξαερισμό που θα αφήσει νικήσει βροχή στη σοφίτα.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 1:02 pm

Πριν την σκέψη της ιδιοκτησίας περιστέρια είναι σημαντικό για σας να αγοράσετε ή να χτίσετε σωστή σοφίτες για αυτούς. Υπάρχουν μεγάλες ποικιλίες από περίτεχνους περιστεριώνες που διατίθενται στην αγορά. Κάποιος πρέπει να εξετάσει πολλά πράγματα πριν από την αγορά μια σοφίτα. Αν το κτίριο στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τα περιστέρια σχεδιασμό σοφίτα σας καλύπτει όλες τις βασικές απαιτήσεις του περιστεριού σας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει κανείς να εξετάσει, ενώ κτίριο ή αγοράζοντας ένα περιστέρι πατάρι.

Πράγματα που πρέπει να εξετάσει σε ένα περιστέρι σχέδια σοφίτα:

Ασφάλεια στη σοφίτα περιστέρι: Ο βασικός λόγος για την παροχή σοφίτες με τα περιστέρια είναι να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς. Ασφάλεια των περιστεριών θα πρέπει να είναι κύριο μέλημα σας, ενώ κτίριο περίτεχνους περιστεριώνες. Θα πρέπει να προστατεύονται από τα αρπακτικά ζώα, το θόρυβο, καπνούς και άλλες διαταραχές, έτσι ώστε τα περιστέρια μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς.
Το φως του ήλιου στο περιστέρι σοφίτα: Είναι σημαντικό να έχουν άμεσο ηλιακό φως στο πατάρι περιστέρι σας, επειδή το φως του ήλιου παρέχει βιταμίνη D σε περιστέρια και που είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών, φτερό και την αναπαραγωγική του περιστεριού σας.
Θερμοκρασία και η υγρασία στο περιστέρι σοφίτα: Κάποιος πρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία του σοφίτα περιστέρι τους πάνω από 10 και κάτω των 30 ° Κελσίου. Η υγρασία είναι απαραίτητη για να κρατήσει περιστέρι σας υγιή.
Εξαερισμός στο περιστέρι σοφίτα: Βεβαιωθείτε ότι σοφίτα περιστέρι σας είναι εντελώς εξαερισμό, έτσι ώστε τα περιστέρια σας μπορεί να αναπνεύσει καθαρό αέρα.
Αριθμός περιστέρια σε μια σοφίτα: Κάποιος πρέπει να μην υπερπληρώ περιστέρι σοφίτα τους με τα περιστέρια. Υπερπληθυσμός μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις και ανησυχία. Κάποιος μπορεί να διατηρεί το 25 πουλιά σε ένα πόδι 6 X 6 πατάρι πόδι.
Καθαρίστε πατάρι περιστέρι: Τα περιστέρια λατρεύουν να έχουν ένα καθαρό σοφίτα ως εκ τούτου θα πρέπει κανείς να κρατήσει πατάρι περιστέρι τους καθαρό. Καθαρίστε σοφίτα θα βοηθήσει στη διατήρηση περιστέρι κατοικίδιο ζώο σας υγιές. Lofts πάτωμα θα πρέπει να είναι αδιάβροχη έτσι ώστε να μπορεί κανείς να το καθαρίσετε με νερό.
Loft θέση: Θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μια τέτοια κατεύθυνση, έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν κατ 'ανώτατο όριο το φως του ήλιου. Θα πρέπει να τοποθετούνται μακριά μορφή από τα δέντρα και φράχτες.
Ανάπαυση στο πατάρι: Lofts πρέπει να είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να μπορούν να αναπαύονται κατάλληλα.
Υλικό για πατάρι περιστέρι: Η οροφή, τοίχοι και το δάπεδο του σοφίτες θα πρέπει να είναι έντονα οικοδομήσουμε. Υψηλής ποιότητας υλικό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση ενός περιστεριού πατάρι.
Αναπαραγωγής σοφίτα: Ο σχεδιασμός αυτού του τύπου loft πρέπει να είναι απλή. Πατάρι αναπαραγωγής πρέπει να επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή ηλιακή ακτινοβολία, όπως είναι απαραίτητο για τη μητέρα και το μωρό περιστέρια.

Αυτά τα πράγματα είναι απαραίτητο να εξεταστεί κατά τη σχεδίαση μιας σοφίτας για περιστέρι σας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πράγματα, ενώ κάνοντας μια σοφίτα για περιστέρι σας θα σας βοηθήσει στην εκπόνηση καταπληκτικά σχέδια σοφιτών για περιστέρι σας.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: φροντίδα διαμονή

Δημοσίευση  admin Την / Το Σαβ Ιουλ 09, 2011 1:05 pm

Αν σκέφτεστε να την ιδιοκτησία ενός περιστεριού, τότε θα πρέπει να υπάρχουν διάφορα σημαντικά πράγματα που πρέπει κανείς να τον εφοδιασμό των περιστεριών τους. Κάποιος πρέπει να είναι ενήμεροι για τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για να παρέχονται τα περιστέρια, προκειμένου να τους κρατήσει άνετα και σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι απαραίτητα για την παροχή περιστέρια όπως - ενδιαιτημάτων, ποτίστρες, ταΐστρες, αξεσουάρ, μπολ φωλιά, τα τρόφιμα, τα συμπληρώματα, πέρκες, συντήρηση. Είναι σημαντικό για τον ιδιοκτήτη να γνωρίζει βασικές προμήθειες περιστέρι, προκειμένου να καταστεί περιστέρι τους άνθηση. Οι βασικές προμήθειες περιστέρι που είναι σημαντικές για τα περιστέρια που αναφέρονται παρακάτω.
Προμήθειες Pigeon:

Τροφή για περιστέρι: Είναι μια από τις σημαντικές προμήθειες για τα περιστέρια. Κάποιος πρέπει να παρέχουν τα τρόφιμα τακτικά στο κατοικίδιο ζώο περιστέρι τους. Κυρίως περιστέρια αρέσει να τρέφονται με εμπορικά λευκό περιστέρι τροφίμων. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε φρούτα όπως - τα μούρα, μήλων και αχλαδιών στην περιστέρι σας. Λαχανικά όπως - μαρούλι, αντίδι, chickweed, τριφύλλι, κάρδαμο και το σπανάκι είναι ιδιαίτερα θρεπτικά τρόφιμα και είναι απαραίτητη για τα περιστέρια. Budgie, κεχρί σπρέι και ανακατεύουμε καναρίνι είναι μια καλή επιλογή για τον εφοδιασμό των μικρών περιστεριών. Κάποιος μπορεί επίσης να προσφέρει σβόλους και τους σπόρους προς λευκό περιστέρι τους. Σπόροι, όπως - το κριθάρι, το λιναρόσπορο, ηλίανθο, safflower, καλαμπόκι, αρακά και σπόροι καναρίνι είναι καλό για τα περιστέρια.
Συμπληρώματα για περιστέρι: Κάποιος πρέπει να προσφέρουν τα αναγκαία συμπληρώματα στο περιστέρι τους. Μερικά από τα βασικά συμπληρώματα για τα περιστέρια είναι - βιταμίνες, ασβέστιο, τρίξιμο και χαλίκι. Κάποιος μπορεί επίσης να προσφέρει άλλα συμπληρώματα, όπως - πτερωτών θηραμάτων θρυμματίζεται, το νερό εμποτισμένο σκυλί μπισκότο και το νερό και το γάλα εμποτισμένο ψωμί επίσης.
<Lofts για το περιστέρι: Περιστέρια αρέσει να πετάει ελεύθερα ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για κάποιον να παρέχουν σοφίτες με περιστέρι τους έτσι ώστε να μπορεί να πετάξει ελεύθερα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρησιμότητα καθώς και διακόσμηση. Loft είναι ένας φυσικός τρόπος για την παροχή στέγης σε περιστέρι σας.
Νερό για τα περιστέρια: Είναι σημαντικό για κάποιον να προσφέρουν φρέσκο ​​νερό για να περιστέρι τους. Είναι μια καλή ιδέα να αλλάξετε το νερό του περιστεριού σας τακτικά, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων.
Στέγαση για περιστέρι: Είναι επίσης μια από τις σημαντικές προμήθειες για το περιστέρι. Κάποιος πρέπει να τους προσφέρουν κατάλληλη κατοικία όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να πετάξουν εύκολα. Θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε τα περιστέρια να πετούν, να χαλαρώσετε και να φάνε άνετα.
Pigeon τροφοδότες: Υπάρχουν διάφοροι τύποι περιστεριών τροφοδότες διατίθενται στην αγορά, ώστε θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή τροφοδότη για τα περιστέρια τους. Οι Pigeon τροφοδότες έχουν σχεδιαστεί για την αποθήκευση των τροφίμων του περιστεριού, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο τροφοδότες, προκειμένου να τρέφονται με σπόρους.
Απαραίτητα για να χτίσει τη φωλιά: παρέχουν κάποια κούρνιες και τα φυσικά κλαδιά να περιστέρι σας, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους τη φωλιά τους. Τα περιστέρια που προτιμούν κλειστή φωλιά θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες με φωλιές.

Οι ανωτέρω προμήθειες περιστέρι είναι υποχρεωτικά για τους ανθρώπους, δεδομένου ότι θα βοηθήσει να γίνει περιστέρι πιο γεμάτες ζωντάνια και ενεργητικότητα. Είναι υποχρεωτικό για τους ανθρώπους να παρέχουν τις εν λόγω προμήθειες περιστέρι, έτσι ώστε τα περιστέρια σας μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Άλλωστε είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να διατηρούν την καθαριότητα στον περιστερώνα έτσι ώστε τα περιστέρια μπορούν να επιβιώσουν για πολύ.
avatar
admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Ηλικία : 46
Τόπος : θεσσαλονικη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pigeongreek.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης